-
@s2000 said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
τελικα, μετα απο εξωδικο, ο αντιπροσωπος ενημερωσε οτι ολες οι βλαβες που εβγαζε το αμαξι εχουν διορθωθει μετα απο αναβαθμισεις του λογισμικου.
Επισης προσφερει για πάντα 25% εκπτωση στο κοστος ανταλλακτικων και εργατικων των προγραμματισμενων σερβις(*δηλ οχι σε κατι εκτακτο)Να ζητήσεις χαρτί που να τα πιστοποιεί όλα αυτά ενυπόγραφο εννοείται.
Είχα ακούσει για τέτοια περίπτωση σε ένα mokka έβγαλε ένα σωρό βλάβες τον πρώτο χρόνια τα έφτιαξαν με την εγγύηση και μετά όλα εντάξει.
-
Ενημερωση
παρελαβε ο φιλος μου το αμαξι, αφου πηρε εγγραφες διαβεβαιωσεις οτι ολα εχουν πλεον διορθωθει με νεο λογισμικο, μαζι με εκπτωσεις για την ταλαιωπωρια, αλλα και δεσμευση οτι εαν τυχει παλι κατι, θα πανε σε αλλαγη ή κατι αλλο.
του αλλαξαν και το δυναμο (!) τεσπα
το παιρνει λοιπον το αμαξι και στα δεκα λεπτα, του εβγαλε χαμηλη σταθμη λαδιου! παει πισω και του ειπαν οτι ειναι λογικο να συμπληρωνει λαδι (!) τεσπαε λοιπον , μετα απο μια εβδομαδα+ που το πηρε πισω το αμαξι ξαναεβγαλε βλαβες!!!
και παλι πισω απο την περασμενη τεταρτη στον αντιπροσωποθα ενημερωσω για να εχουμε να λεμε
-
Με τον κατασκευαστή απευθείας επικοινώνησες; Ένα μειλ με όλο το ιστορικό σίγουρα θα βοηθήσει.
-
@s2000 said in Βλάβες σε καινούργιο αμάξι:
Ενημερωση
παρελαβε ο φιλος μου το αμαξι, αφου πηρε εγγραφες διαβεβαιωσεις οτι ολα εχουν πλεον διορθωθει με νεο λογισμικο, μαζι με εκπτωσεις για την ταλαιωπωρια, αλλα και δεσμευση οτι εαν τυχει παλι κατι, θα πανε σε αλλαγη ή κατι αλλο.
του αλλαξαν και το δυναμο (!) τεσπα
το παιρνει λοιπον το αμαξι και στα δεκα λεπτα, του εβγαλε χαμηλη σταθμη λαδιου! παει πισω και του ειπαν οτι ειναι λογικο να συμπληρωνει λαδι (!) τεσπαε λοιπον , μετα απο μια εβδομαδα+ που το πηρε πισω το αμαξι ξαναεβγαλε βλαβες!!!
και παλι πισω απο την περασμενη τεταρτη στον αντιπροσωποθα ενημερωσω για να εχουμε να λεμε
Πες του να το πουλήσει οσο είναι καιρός...
-
Εγώ θα έκανα κίνηση για αναστροφή πώλησης αν γίνεται. Γιατί να το πάρει άλλος και να κλαίει?
Βλάβες σε καινούργιο αμάξι