Μπαίνεις στο site της Φορντ και βαζεις τα κλάματα. Εχουν καταστρέψει τις καλύτερες εταιρείες
Best posts made by mariolas
-
RE: FORD FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
RE: VW T-ROC 2026posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα

Αν ισχύει μιλάμε για ένα πανέμορφο αυτοκίνητο και ιδανικές πλέον διαστάσεις καθώς θα είναι και μεγαλύτερο!!Το κλειδί και εδώ θα είναι η τιμή.Για να δούμε!
-
RE: Peugeot 408 (2022)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@vagkirk said in Stellantis Group:
@mariolas said in Stellantis Group:
https://www.gocar.gr/news/feed/53631,Eftase_Ellada_to_neo_Peugeot_408_Hybrid_.html
Οι Γάλλοι συνεχίζουν να ρίχνουν τις τιμες ενδιαφέρον!
Πάρα πολύ καλές τιμές!
Εκδόσεις και τιμές στην Ελλάδα
Το νέο Peugeot 408 Hybrid 145 e-DCS6 διατίθεται στην Ελλάδα σε τρία επίπεδα εξοπλισμού: Style, Allure και GT.Αναλυτικά οι τιμές:
408 Hybrid 145 e-DCS6 Style 28.600 €
408 Hybrid 145 e-DCS6 Allure 29.900 €
408 Hybrid 145 e-DCS6 GT 33.600 €Το προηγούμενο ξεκινούσε από 35.000€ το Allure αν θυμάμαι καλά!
Να ανάβουμε όλοι κάνα κεράκι στους Κινέζους παιδιά!
Και επειδή είπα Κινέζοι θυμήθηκα κάτι lynk n co και κάτι άλλους που τους κραζαμε για ξεβρακωμα επειδή έριχναν τις τιμές των μοντέλων τους και χαντακωναν την αξία των αρχικών αγοραστών.
Εδώ τι να πούμε για όσους αγόρασαν το προηγούμενο 408;;;;
Εν τω μεταξύ μιλάμε για υπέροχο αυτοκίνητο το συγκεκριμένο, ίσως ότι πιο όμορφο κυκλοφορεί σε 4 ροδες , με μεγάλους χώρους και πορτμπαγκάζ.
Έτσι ναι, στα 29 -30 χιλιάρικα σιγά μην προτιμήσω οποιαδήποτε Κινέζο ας έχει και 250 άλογα και ότι θέλει σε εξοπλισμό, μην σας πω για μένα προσωπικά σβήνει και το Troc αλλά και το CHR από υποψήφιες επιλογές.
Μπράβο στον εισαγωγέα μας.
Η βασική του 408 έχει φανταστική τιμή. Τέλειους χώρους, πανέμορφο,αυτόματο, πραγματικά αν εχει βελτιωθεί (θα φανεί αυτό) ο κινητήρας ειναι μακράν η καλύτερη επιλογή.
Παίρνεις σχεδόν τα πάντα! -
RE: Toyota Yaris Crossposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Υπάρχει κόσμος που δίνει 30 χιλιάρικα (και παραπάνω) για Γιαρις;
Μόνο οι κορολες, απλές και κρος, είναι δύο φορές πιο αμάξια και με περισσότερο εξοπλισμό.
Χώρια ότι αγοράζεις ο,τι άλλο θες, από Τέσλα μέχρι μικρες μπεμβε...(Θα μου πεις, υπάρχει κόσμος που αγοράζει ερκρος με τέτοια λεφτά)
Όντας κάτοχος Yaris cross συμφωνώ απόλυτα 30κ για Yaris Ποτέ !!!Όμως έχω να πω αν η οικογένεια έχει την δυνατότητα να έχει για πρώτο αυτοκίνητο για καθημερινές μετακινήσεις ευκολία οικονομία άνεση κλπ Το Yaris cross στα μάτια μου είναι μοναδικό.Αλλα για να αξίζει βαριά μέχρι 25κ.Εγω το πήρα πριν 2.5 χρόνια 23.5k style.Η καλύτερη αγορά μου ever.Τα κάνει όλα καλά!Τώρα αν πας σε μεγαλύτερο πόσα εννοείτε πας σε άλλα αυτοκίνητα.
-
RE: Citroen C3 Aircross 2024posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Παραδόξως εγω το aircross το βρίσκω πολυ όμορφο.Ομορφη μούρη και ωραίο εσωτερικό μινιμαλιστικο!Στην διχρωμία δείχνει πολυ συν οτι εχει και ωραία χρώματα!!Ειχα δει ενα γαλάζιο με λευκή οροφή με τράβηξε!!Αν αποδειχτεί και βελτιωμένος ο puretech θα μιλάμε για τρομερή πρόταση!Ιδωμεν!!
-
RE: VW FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Το yaris cross πλεον ουσιαστικά το εχει η σύζυγος. Αλλα στα 3 χρονια κατοχης το αυτοκίνητο ειναι λουκούμι!. Δεν διεκδικεί δάφνες και συγκινήσεις αλλα ειναι ενα εξαιρετικό καθημερινό όχημα. 60000 λχμ και δεν τριζει τίποτα. Κατανάλωση σκούτερ ... σε καθημερινή χρήση λογο υβριδικου σου δινει αίσθηση πιο καλού αυτοκίνητου και αρκετα σβέλτο. Το scirocco πάλι για μένα είναι μακράν το πιο ωραίο αυτοκίνητο της προηγούμενης δεκαετίας εξαιρετικό οδηγικά, πατημα ,αίσθηση ,δυνατό αλλα με άφησε δυο φορες με τις μεγαλύτερες ζημιές,+ κατι αλλα γυρω γύρω.
Αν δεν είχε σκάσει ο COVID και να γίνει ότι έγινε θα το κράταγα για τρίτο αυτοκίνητο. -
RE: Dacia Sandero III BJI (2020)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@sarantism said in Dacia Sandero III BJI (2020):
Το έχω ξαναγράψει, ας το γράψω ξανά. Είναι πολύ όμορφο, μου άρεσε το νέο σήμα της Dacia και οι τιμές του πολύ καλές. Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κάποια εναλλακτική στον ανήφορο που έχουν πάρει οι τιμές των καινούργιων και το εν λόγω μοντέλο είναι αυτή.
Από αξιοπιστία έχω διαβάσει πως στην Ευρώπη τα πάει πολύ καλά. Αν βάλεις και την εγγύηση, το πακέτο είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό.Καλύπτεται επίσης από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση ή 100.000 km.
Προσωπικά αν πήγαινα σε μικρο καθημερινο τώρα και για μικρες εξορμήσεις, μακράν η καλύτερη επιλογή.
-
RE: VW T-ROC 2026posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Πηγή: ProtoThema
https://search.app/gRbZYΠολλαπλούς συνδέσμους ακομα και στην έκδοση με116 άλογα!
-
RE: Dacia duster hybrid 140 vs Toyota Corolla cross 1.8L 140hp! Am I missing something?posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ούτε καν αδερφέ.... Πολύ ανώτερο σε όλα μα όλα όμως το Corolla .Η μόνη ελπίδα είναι να ρίξει πολύ την τιμή το duster.Αλλιως η σύγκριση για μένα είναι αστεία.
Latest posts made by mariolas
-
Πως να ανταγωνιστείς τον οποιοδήποτε με pure tech? Ουτε Dacia
-
Θεωρώ οτι ηταν αναμενόμενο. Οσο καλο και να ειναι δεν είναι δυνατόν να στέκεται με τέτοια τιμή.Το ιδιο για πολλα ευρωπαϊκά grandland , austral, Tiguan
-
@a-d-p said in Peugeot 408 (2022):
Ανανεωμένο Peugeot 408: Στην Ελλάδα, έως 6.300 ευρώ πιο οικονομικό από τον προκάτοχό του
Spoiler alert!!+
@criuser , αυτοί που το αγόρασαν καινούριο το 2023 πόσο κέρδος θα βγάλουν στην μεταπώληση 🤭
Ενα 20αρικο και πολύ είναι χαχαχα
-
RE: Dacia Bigsterposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Μονο το mild hybrid αξίζει χωρίς lpg βγαζει θέματα πολλά.
-
Αν στην εγγύηση ειναι κινητήρας και dsg επιστρέφω χαχα
-
Ο ανταγωνισμός θα βοηθήσει στην λογική προς ολες τις κατευθύνσεις. Και στους Ιάπωνες. Γιατι και αυτοί πλέον πουλάνε πολυ ακριβά με μόνη ταμπέλα αξιοπιστία και ενα υβριδικό σύστημα. Και τους κορεάτες που μεσα σε μια πενταετία νομίζουν οτι πουλάνε μια μίξη Lamborghini με lexus ...
-
Με τους κινεζους έσφιξαν οι κώλοι. Δεν υπάρχει καμια εκδίκηση αδερφέ. Ο ψεύτης και κλέφτης τον πρωτο χρόνο χαίρονται. Βαζουν την λογικη στο τραπέζι γιατι αλλιως θα σβήσουν απο τον χάρτη!!!
-
Πάντως αν γινει αυτό ενα t roc το έβλεπα με αλλο μάτι. χαχαχαχαχαχαχα
-
Πάντως σίγουρα θα ειναι με πολλούς αστερίσκους. Γιατι θα πρέπει να πουλάνε για κάθε ένα αυτοκίνητο διπλή μηχανή και ενα dsg ακόμα χαχαχαχαχαχαχα