-
Θα το λέμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος: Η Nissan έφερε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κοσμάκη πρώτη και όχι η Tesla. Υποκριτές όλοι και fanboys με επιλεκτική μνήμη.
-
-
@jammamon said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Θα το λέμε μέχρι να σβήσει ο ήλιος: Η Nissan έφερε το ηλεκτρικό αυτοκίνητο στον κοσμάκη πρώτη και όχι η Tesla. Υποκριτές όλοι και fanboys με επιλεκτική μνήμη.
Γιατί μάνα μου αλυχτάς ?
-
@jammamon said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Και επίσης απέτρεψε πολύ κόσμο από την ηλεκτροκινηση λόγω της κάκιστης θερμικησ διαχείρισης της μπαταρίας που προκαλούσε τραγικό degradation
-
-
H ελβετική κατασκευαστική Holcim αγοράζει 1000 ηλεκτρικούς τρακτορες Μercedes eActros 600 (536 άλογα ,αυτονομία 500 χιλιομέτρων εργοστασιακη , 621 kwh total _600 kwh usable μπαταρία LFP, 1 MW DC μέγιστη ταχύτητα φόρτισης )
για μεταφορά τσιμέντου ..
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=784119270418767&id=100064621032300
-
Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται για οικονομία ή για στοχοθεσεία της εταιρείας για πιο πράσινη παραγωγή.
Σε κάθε περίπτωση, βοηθάει στην εξέλιξη της τεχνολογίας. -
ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Ο πιο διάσημος Έλληνας τενίστας αλλάζει το λευκό Tesla Model Y του για ένα μπλε VW ID.4, αμφότερα ηλεκτρικά.
-
@dimsabas said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Ο πιο διάσημος Έλληνας τενίστας αλλάζει το λευκό Tesla Model Y του για ένα μπλε VW ID.4, αμφότερα ηλεκτρικά.
για να κανουμε και λιγο χιουμορ, η πτωτικη πορεια στην επιλογη αμαξιων αντικατοπτριζει και την καριερα του;
Η μαρια τουλαχιστον συνεχιζει με taycan;
-
This post is deleted! -
@bekiaris said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
Ο πιο διάσημος Έλληνας τενίστας αλλάζει το λευκό Tesla Model Y του για ένα μπλε VW ID.4, αμφότερα ηλεκτρικά.Παραμένει όμως ηλεκτρικός.... περίεργο πάντως, το ID.4 τεχνολογικά ειναι πολύ πίσω από Tesla (έχω βάλει στο μάτι το καινούργιο Long Range, φοβερή αυτονομία, βελτιωμένο desing).
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Εχει γούστο η γυναίκα, δεν νομιζω να έφευγε από εκεί (σιγά μην το πλήρωσε εξάλου).
-
Το έχει τώρα καμιά βδομάδα. Ίσως είναι θέμα του leasing, ίσως να χρειάζεται κάποια επισκευή το Υ και να μην έχουν να του δώσουν άλλο Tesla. Ίσως οτιδήποτε, δεν έχω άνεση να πάω να χτυπήσω το κουδούνι να τον ρωτήσω.
-
Μιας και ειμαι Κινα πάλι πάρτε μερικες φωτο που τραβηξα
-
-
-
-
χάθηκε η μπάλα..........
-
@elteo said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
χάθηκε η μπάλα..........
Πρέπει να του δώσω μερικά αυτοκόλλητα, να πάει να οδηγήσει κανένα, να γράψει και δύο αράδες, να τρελάνουμε κόσμο.
-
Αυτό το γκρί είναι απίστευτο!!! Φοβερή σχεδίαση.
-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ
για να κανουμε και λιγο χιουμορ, η πτωτικη πορεια στην επιλογη αμαξιων αντικατοπτριζει και την καριερα του;
Άντε και με Ami σε λίγο ο Στέφαν
Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης