-
@criuser said in TESLA FORUM:
@teo-mak said in TESLA FORUM:
Το διασκέδασα πάντως το ζόρι που σας έβαλε ο Παγωμένος...
Τελικά αντί να λύνω σουντόκου, θα σας βάζω τέτοια θέματα...
Παράδειγμα είμαστε 3 ζευγάρια που δεν αντέχουμε να ταξιδεύουμε μαζί, γιατί οι γυναίκες μας είναι ήδη πολύ ομιλητικές από μόνες τους, σκεφτείτε ανά δύο τι θα γίνει...
Ετσι λέμε να πάμε ΣΚ εργαζομένων στον Παλαιό Αγιο Αθανάσιο με επίσκεψη μέσω του ορεινού όγκου του Βόρα στα λουτρά Πόζαρ με ξενοδοχείο στον Αγιο Αθανάσιο.
Αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα 6 ή ώρα για παλαιό Αγιο Αθανάσιο. 528 χλμ από Α3 και Καλαμπάκα - Γρεβενά -ή 573 χλμ από Εδεσσα .
Επιστροφή από εκεί Κυριακή απόγευμα 6 ή ώρα.Το Σάββατο η ορεινή εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ με πιθανή επιστροφή από Εδεσσα.
Αυτοκίνητα3 αιρκρος ντήζελ ΕΑΤ6 120 ΗΡ.
Γιάρις κρος 115 ΗΡ υβριδικό
Τέσλα Μόντελ 3Για πείτε πως θα βγει το πρόγραμμα ?
Τρεξε το σεναριο στο abrp και πες μας.
Δεν ασχολούμαι εγώ με σενάρια και τέτοια σε ακίνητα ηλεκτροκίνητα
Καταρχήν δεν υπάρχει φίλος του cruiser με Toyota. απλα τρολάρει !!!
-
@george1977 said in TESLA FORUM:
@dettol said in TESLA FORUM:
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Ειναι καλύτερο το Juniper? Είναι.
Ειναι 9000€ καλύτερο? Μαλλον οχι.
αυτό είναι πρόβλημα και δεν μπορώ να το ωραιοποιήσω στον εαυτό μου και να πατήσω το κουμπί.
Δυο φορές που πήγα να κουμπήσω το κουμπί, δεν το έκανα . Με τρώει οτι όταν θα φύγει το στοκ με τα παλιάς γενιάς θα έχει καλύτερες τιμές. Δεν καίγομαι να κάνω και την αγορά τώρα γιατί δεν θα έχω χώρο για όλα τα αυτοκίνητα.
η καλυτερη προσφορα που εχει τρεξει ποτε ειναι το -2500 ευρω που τρεχει τωρα σε M3, τα οποια ομως ειναι περιπου 18 μηνες παλαιοτερα αυτοκινητα απο το Juniper.
Η τιμολόγηση αυτήν την στιγμή στο Υ είναι δυσανάλογα ακριβότερη σε σχέση με το 3. Ο μόνος σοβαρός λόγος είναι οτι είναι έτσι για να φύγουν τα προ-Juniper μοντέλα
παντα το Υ ηταν ακριβοτερο και αρκετα μαλιστα. Για αυτο και εχει πουλησει πολυ λιγοτερο απο το 3αρι στην ελλαδα. Επισης, το juniper ειναι πολυ νεοτερο απο το highland, για αυτο και ανεφερα τα 2,5 χιλιαρικα ως ταβανι της εκπτωσης που μπορεις, ρεαλιστικα, να περιμενεις οταν τελειωσει το στοκ των παλιων Υ.
Τελος, η εκπτωση στα παλια Υ δεν ειναι 9k αλλα 7.7-7.9 . Αυτο με τα 9k ειναι επιδειξης "ανακατασκευασμενο". Εχει και μερικα με 10+k αλλα αυτα εχουν πανω τους αρκετα χιλιομετρα, οποτε σε καμμια περιπτωση δεν θεωρουνται καινουρια και προφανως, δεν μπορεις να παρεις επιδοτηση.
Γνωμη μου; Μπορεις να δωσεις τα λεφτα; παιρνεις το juniper. Aν θες, για να λες στον εαυτο σου οτι εξαντλησες καθε περιθωριο, περιμενεις 3-6 μηνες να δεις αν θα παιξει καμμια προσφορα στο juniper. O κινδυνος ειναι να χασεις το τριχιλιαρο της τωρινης επιδοτησης.
Απο την αλλη, αν δεν θες να ανεβεις πανω απο τα 45k, παιρνεις ενα ωραιοτατα παλιο Υ γνωριζοντας οτι οι βελτιωσεις του juniper δεν το κανουν δραματικα καλυτερο.Για να επιστρέψουμε στα του Τεσλα.
Το Juniper έχει 5000 σε σχέση με το 3 ,μερικές χρεώσεις 1300 για το λευκό χρώμα που στο 3 δεν χρεώνονται , συν οτι τα προδιαμορφωμένα παίρνουν επιπλέον 2500 στα 3αρια . Αυτά σε κανονική παραγωγή που δεν θα υπάρχουν παλια Υ που πρέπει να φύγουν χωρίς μεγάλες ζημιές θα αμβλυθουν . Χαλαρά το Υ Juniper σε λευκό θα έχει ένα τεσσάρι κάτω σε κανονικές συνθηκες από τις σημερινές τιμές.
Στο juniper δίνει το stealth grey χωρίς χρέωση που είναι χρωματαρα και κόβει τον τεράστιο όγκο.
Το λευκό είναι πολυφορεμένο πια και έχει κουράσει.
Stealth grey θα έπαιρνα και εγώ αλλά είχε τότε +2000 ευρώ ενώ το μπλε +1200.
Η διαφορά τιμής 3 και Υ είναι πάντα γύρω στα 5000 ευρώ. Ποσό που είναι ανάλογο και σε άλλες μάρκες μεταξύ hatch/suv έκδοση του ίδιου οχήματος.
Απλά με το sr3 πας πιο μακριά από το sr Y.
Βέβαια όσοι κάνουν μετακόμιση με παιδιά σκυλιά γατιά και αεροπορικές βαλίτσες θα προτιμήσουν μόνο το Υ. Το 3 δεν θα τους βολέψει.
Βέβαια χωρίς επιδότηση αυτά τα εξωτικά αμάξια των 40+ χιλιάδων στη χώρα που λεφτά δεν υπάρχουν και έχει καταντήσει ο απόπατος των ξεπλενηδων της Ευρώπης που έρχονται για διακοπές, αμφιβάλω αν θα πουλήσουν. Θα φάει το surf σίδερο και το δελφίνι ατσάλι.
Μπορεί βέβαια να συνεχίσουν να κόβουν κονδύλια από σοβαρά πράγματα για να επιδοτούν την καυλα με το 0-100 του πρώην μητσου που ξαφνικά απέκτησε περιβαλλοντικές ανησυχίες και δεν ξαναγυρίζει σε θερμικό να του τρώνε τα λεφτά οι βενζινάδες και οι συνέργειαδες ….. Ελλάδα 2.0 ev είπαμε -
Παράδειγμα είμαστε 3 ζευγάρια που δεν αντέχουμε να ταξιδεύουμε μαζί, γιατί οι γυναίκες μας είναι ήδη πολύ ομιλητικές από μόνες τους, σκεφτείτε ανά δύο τι θα γίνει...
Ετσι λέμε να πάμε ΣΚ εργαζομένων στον Παλαιό Αγιο Αθανάσιο με επίσκεψη μέσω του ορεινού όγκου του Βόρα στα λουτρά Πόζαρ με ξενοδοχείο στον Αγιο Αθανάσιο.
Αναχώρηση Παρασκευή απόγευμα 6 ή ώρα για παλαιό Αγιο Αθανάσιο. 528 χλμ από Α3 και Καλαμπάκα - Γρεβενά -ή 573 χλμ από Εδεσσα .
Επιστροφή από εκεί Κυριακή απόγευμα 6 ή ώρα.Το Σάββατο η ορεινή εκδρομή στα Λουτρά Πόζαρ με πιθανή επιστροφή από Εδεσσα.
Θα συμφωνούσα αλλά ξεχνάς οτι και ο Βασίλης ήδη συνταξιούχος ειναι
-
ουτε εμεις μαζι σου οταν συζητας για ηλεκτροκινητα
-
@a-d-p said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Αφού είπαμε ότι τη φόρτιση για να φτάσεις τη βρήκαμε.
Το επόμενο θέμα που δεν λύνεται είναι ότι στο Μέτσοβο και γενικά μετά τα Τρίκαλα δεν έχει τίποτα να συμπληρώσεις.
Η λύση για αυτό είναι, όπως φάνηκε και από την παραπάνω κουβέντα, το να πας από Ιονία και να έχεις βάση τα Γιάννενα.
Αντίστοιχα λογικά θα ισχύει και αν θες να έχεις βάση και σε κάποιο από τα ζαχοροχωρια. Πάπιγκο που είναι αγαπημένο και τσέκαρα δεν έχει πάλι τίποτα.
Και είναι κρίμα να πας μέσα στην εξοχή και να μην μπορέσεις να διανυκτερεύσεις στη δροσιά με θέα το γαλαξία !Για το θέμα της χημικής σύνθεσης των νερών που πέφτουν μέσα από τσιμεντένιες οροφές ας σου γράψουν ειδικότεροι
Εμένα μου έχει τύχει και ξέρω πόσο ζημιά κάνει.
Εσύ δοκίμασε το και ζήσε με τα σημάδια.
Είναι κρίμα αντί να συζητήσεις την ουσία ή να αποδεχτείς ότι η ηλεκτροκίνηση συνεπάγεται κάποιες υποχωρήσεις ή διαφορετικές προσεγγίσεις, να προσπαθείς να μειώσεις τα γραφόμενα μου και εμένα προσωπικά με προσωπικές κρίσεις για θέματα που απλά αναφέρθηκαν χωρίς να είναι αποτρεπτικά.Στο Πάπιγκο δεν έχει ούτε βενζινάδικο, φορτιστή θα είχε
Ασπράγγελοι έχουν μόνο βενζινάδικο, που είναι τέρμα χαμηλά κοντά στην εθνική.Στο μοναστήρι πάντως στους Ασπράγγελους, να πάει! Ο μοναχός κερνάει και λουκουμάκι και έχει απίστευτη θέα. Επίσης όλες οι διαδρομές για Ζαγοροχώρια είναι απολαυστικές οδηγικά και με καλή άσφαλτο. Πριν μερικές ημέρες πέρασα από εκεί
-
@poliviosfp said in TESLA FORUM:
@a-d-p said in TESLA FORUM:
@iceman7 said in TESLA FORUM:
Αφού είπαμε ότι τη φόρτιση για να φτάσεις τη βρήκαμε.
Το επόμενο θέμα που δεν λύνεται είναι ότι στο Μέτσοβο και γενικά μετά τα Τρίκαλα δεν έχει τίποτα να συμπληρώσεις.
Η λύση για αυτό είναι, όπως φάνηκε και από την παραπάνω κουβέντα, το να πας από Ιονία και να έχεις βάση τα Γιάννενα.
Αντίστοιχα λογικά θα ισχύει και αν θες να έχεις βάση και σε κάποιο από τα ζαχοροχωρια. Πάπιγκο που είναι αγαπημένο και τσέκαρα δεν έχει πάλι τίποτα.
Και είναι κρίμα να πας μέσα στην εξοχή και να μην μπορέσεις να διανυκτερεύσεις στη δροσιά με θέα το γαλαξία !Για το θέμα της χημικής σύνθεσης των νερών που πέφτουν μέσα από τσιμεντένιες οροφές ας σου γράψουν ειδικότεροι
Εμένα μου έχει τύχει και ξέρω πόσο ζημιά κάνει.
Εσύ δοκίμασε το και ζήσε με τα σημάδια.
Είναι κρίμα αντί να συζητήσεις την ουσία ή να αποδεχτείς ότι η ηλεκτροκίνηση συνεπάγεται κάποιες υποχωρήσεις ή διαφορετικές προσεγγίσεις, να προσπαθείς να μειώσεις τα γραφόμενα μου και εμένα προσωπικά με προσωπικές κρίσεις για θέματα που απλά αναφέρθηκαν χωρίς να είναι αποτρεπτικά.Στο Πάπιγκο δεν έχει ούτε βενζινάδικο, φορτιστή θα είχε
Ασπράγγελοι έχουν μόνο βενζινάδικο, που είναι τέρμα χαμηλά κοντά στην εθνική.Στο μοναστήρι πάντως στους Ασπράγγελους, να πάει! Ο μοναχός κερνάει και λουκουμάκι και έχει απίστευτη θέα. Επίσης όλες οι διαδρομές για Ζαγοροχώρια είναι απολαυστικές οδηγικά και με καλή άσφαλτο. Πριν μερικές ημέρες πέρασα από εκεί
Εχω ξαναπάει. Υπέροχα μέρη !
-
Κατσε βρε συ.
Εκανες μια ερωτηση με σκοπο να καταδειξεις ποσο αχρηστα ειναι τα ηλεκτροκινητα και δη το τεσλα μιας και το αναφερεις.
Εσυ σε ποση ωρα πιστευεις οτι θα φτασεις στον
προορισμο σου;Κάπου 5 ώρες καθαρή οδήγηση και 15 λεπτά στάση στον Αλμυρό, ή στα Τρίκαλα σε ΣΕΑ
-
Υπάρχει. Μάλιστα έχει δύο της εταιρείας. Ληζινγκ είναι. Τώρα έχει ένα. Του έσπασε το πίσω τζάμι και το περιμένει αρκετές μέρες.
-
Tip που ίσως ήδη να ξέρετε. Εγω το έμαθα σήμερα απο φιλο με Υ.
Εάν κανείς share απο google maps κάποιον φορτιστη κοινού παροχου στο tesla app, τοτε το αμαξι κανει pre conditioning όπως ακριβως και με τους superchargers.
-
@stefan147 said in TESLA FORUM:
Tip που ίσως ήδη να ξέρετε. Εγω το έμαθα σήμερα απο φιλο με Υ.
Εάν κανείς share απο google maps κάποιον φορτιστη κοινού παροχου στο tesla app, τοτε το αμαξι κανει pre conditioning όπως ακριβως και με τους superchargers.
μπορεις επισης να γραψεις "charging stations" στο navi του αυτοκινητου, να επιλεξεις τον φορτιστη και οταν πλησιαζεις να εχεις το ιδιο αποτελεσμα. Συνηθως δουλευει, αλλα μου εχει τυχει και να μην πετυχει.
-
Είχε προστεθεί σε πρόσφατο update.
Προσωπικά πλην εξαιρετικά κρύου περιβάλλοντος αμφιβάλλω για τη χρησιμότητα του pre condition.
Άσκοπο κάψιμο ενέργειας μου φαίνεται -
@wantone said in TESLA FORUM:
οι πλούσιοι δεν αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα ρούχα κλπ γιαυτο και είναι πλούσιοι. πχ ο Βαφιάς είχε Λαμπο και Φερράρι παλιά και τα έδωσε γιατί δεν άντεχε το κόστος των σέρβις.
ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα αγοράζει η μεσαία τάξη για επίδειξη.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, πραγματικά το πιστεύεις αυτό; Νομίζεις ότι υπάρχει π.χ. εφοπλιστής που δεν έχει ένα τουλάχιστον πανάκριβο αυτοκίνητο; Απλώς στους εφοπλιστές τους είναι αδιάφορη η επίδειξη μέσω του ακριβού αυτοκινήτου, γιατί το κόστος του είναι ψίχουλα για αυτούς. Μια Ferrari ή Lamborghini κοστίζει λιγότερα από τα έσοδα μιας μέρας για ένα μικρομεσαίο εφοπλιστή. Την "κόντρα" μεταξύ τους για το ονόρε την κάνουν με τα σκάφη.
-
@harisma23 said in TESLA FORUM:
@wantone said in TESLA FORUM:
οι πλούσιοι δεν αγοράζουν ακριβά αυτοκίνητα ρούχα κλπ γιαυτο και είναι πλούσιοι. πχ ο Βαφιάς είχε Λαμπο και Φερράρι παλιά και τα έδωσε γιατί δεν άντεχε το κόστος των σέρβις.
ακριβά αυτοκίνητα και ρούχα αγοράζει η μεσαία τάξη για επίδειξη.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ, πραγματικά το πιστεύεις αυτό; Νομίζεις ότι υπάρχει π.χ. εφοπλιστής που δεν έχει ένα τουλάχιστον πανάκριβο αυτοκίνητο; Απλώς στους εφοπλιστές τους είναι αδιάφορη η επίδειξη μέσω του ακριβού αυτοκινήτου, γιατί το κόστος του είναι ψίχουλα για αυτούς. Μια Ferrari ή Lamborghini κοστίζει λιγότερα από τα έσοδα μιας μέρας για ένα μικρομεσαίο εφοπλιστή. Την "κόντρα" μεταξύ τους για το ονόρε την κάνουν με τα σκάφη.
Όχι ακριβώς, γιατί κάτι πολύ σπάνια τα κυνηγάνε. Π.χ. για να πάρεις μια F80 των 4+ εκατομμυρίων πρέπει να είσαι στην VIP λίστα της Ferrari. Δεν μπορεί να την πάρει ο καθένας, όσα λεφτά και αν έχει. Αλλά συμφωνώ στο ότι οι πλούσιοι αγοράζουν αυτά τα αυτοκίνητα. Ποιος θα τα αγόραζε; Εγώ; Χαχαχα! Η συλλογή του Λεντούδη είναι επική!!!
-
Χρωστάω μια εντύπωση απο εμπειρία με tesla με το περασαμε για λίγη ωρα στο ίδιο κομματι δρόμου.
Σάββατο 16/8 κατα τις 13:30 στην Πατρών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα αναμεσα σε Αίγιο και Ακράτα.
Ένα όμορφο κοκκινο 3 κινείται με 100 περίπου στην δεξιά λωρίδα, όταν ενα άσχημο άουρις έρχεται με 120 κοντερ, το περνάει και μπαίνει δεξιά με τα 120 και συνεχίζει χωρίς να ασχοληθεί παραπάνω. Στην συνέχεια εκεί που ξεκινάνε τα ψιλοανηφορικά επειδή το αουρις δεν κατέβασε για να κρατήσει τα 120 και έπεσε στα 110. Εκεί το Tesla και πέρασε αφήνοντας τον οδηγό του αουρις να ζηλεύει για το άνοιγμα του Tesla, ξέροντας οτι το αουρις δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Στο επόμενο ίσιωμα που το αουρις έπιασε την επιθυμητή ταχύτητα ταξιδιού (120 κοντερ) πήγε να ξαναπεράσει, και το Tesla έδωσε γκάζι για να μην γίνει η προσπέραση.
ΟΚ νο προμπ ατ δατ πόιντ,
Αλλά τοTesla δεν συνέχισε να επιταχύνει και ξαναγύρισε εκεί γύρω στα 120 . Στην επόμενη ανηφόρα που ηταν μεγαλύτερη και το αουρις που δεν ήθελε να πέσει στα 100, κατέβασε και κράτησε τα 120 επιταχύνοντας και λίγο ακόμα, πέρασε το Tesla και έμεινε αριστερά να περάσει και 2-3 ακόμα που πήγαιναν με 100.
Το Tesla κόλλησε πίσω από το άουρις για να περάσει, αλλά η ανηφόρα είχε τελειώσει και σιγά σιγά τα 130 που είχε το αουρις έγιναν 150 και το Tesla έκατσε πίσω. Το άουρις ξαναγύρισε στην ταχύτητα ταξιδιού (υπενθυμίζω 120 κοντερ) και δεν ξαναείδε το Tesla
Τι στον Μπεο???
γιατί δεν με άφησε να περάσω ο μαλ@κας αφου πήγαινα με 120? Μόστρα ήθελε να κάνει???
και γιατί κόλλησε πίσω μου αφού δεν σκόπευε να περάσει σε σταθερά μεγαλύτερη ταχύτητα απο 120 και να φύγει ???
ΞΕΦΤΙΛΑ να κάνει κάποιος τέτοιες κινήσεις!!!
πιάσε το ρυθμό που θες και άσε όποιον θέλει να έχει διαφορετικό, στον δικό του!!! -
Παρόμοιο περιστατικό είχα και εγώ. Τα τεσλα είναι τα νέα bmw, Audi. Δυστυχώς, ένα τόσο καλό μηχάνημα γίνεται αξεσουάρ νεοπλουτισμού βλαμμένων
-
@nickthetrib said in TESLA FORUM:
Χρωστάω μια εντύπωση απο εμπειρία με tesla με το περασαμε για λίγη ωρα στο ίδιο κομματι δρόμου.
Σάββατο 16/8 κατα τις 13:30 στην Πατρών Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα αναμεσα σε Αίγιο και Ακράτα.
Ένα όμορφο κοκκινο 3 κινείται με 100 περίπου στην δεξιά λωρίδα, όταν ενα άσχημο άουρις έρχεται με 120 κοντερ, το περνάει και μπαίνει δεξιά με τα 120 και συνεχίζει χωρίς να ασχοληθεί παραπάνω. Στην συνέχεια εκεί που ξεκινάνε τα ψιλοανηφορικά επειδή το αουρις δεν κατέβασε για να κρατήσει τα 120 και έπεσε στα 110. Εκεί το Tesla και πέρασε αφήνοντας τον οδηγό του αουρις να ζηλεύει για το άνοιγμα του Tesla, ξέροντας οτι το αουρις δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο. Στο επόμενο ίσιωμα που το αουρις έπιασε την επιθυμητή ταχύτητα ταξιδιού (120 κοντερ) πήγε να ξαναπεράσει, και το Tesla έδωσε γκάζι για να μην γίνει η προσπέραση.
Αλλά τοTesla δεν συνέχισε να επιταχύνει και ξαναγύρισε εκεί γύρω στα 120 . Στην επόμενη ανηφόρα που ηταν μεγαλύτερη και το αουρις που δεν ήθελε να πέσει στα 100, κατέβασε και κράτησε τα 120 επιταχύνοντας και λίγο ακόμα, πέρασε το Tesla και έμεινε αριστερά να περάσει και 2-3 ακόμα που πήγαιναν με 100.
Το Tesla κόλλησε πίσω από το άουρις για να περάσει, αλλά η ανηφόρα είχε τελειώσει και σιγά σιγά τα 130 που είχε το αουρις έγιναν 150 και το Tesla έκατσε πίσω. Το άουρις ξαναγύρισε στην ταχύτητα ταξιδιού (υπενθυμίζω 120 κοντερ) και δεν ξαναείδε το Tesla
Τι στον Μπεο???
γιατί δεν με άφησε να περάσω ο μαλ@κας αφου πήγαινα με 120? Μόστρα ήθελε να κάνει???
και γιατί κόλλησε πίσω μου αφού δεν σκόπευε να περάσει σε σταθερά μεγαλύτερη ταχύτητα απο 120 και να φύγει ???
πιάσε το ρυθμό που θες και άσε όποιον θέλει να έχει διαφορετικό, στον δικό του!!!οπως σωστα αναφερει ο lap, αν αντι για τεσλα ηταν bmw, audi, merc, fiat, peugeot ή οποιαδηποτε αλλη μαρκα, θα το ειχες ποσταρει στο αντιστοιχο νημα;
Η μοναδικη περιπτωση που αυτη η ιστορια ειχε ενδιαφερον, ως προ το οχημα, ειναι αν ο οδηγος χρησιμοποιουσε το fsd. Απο τη στιγμη που μαλλον δεν συνεβη αυτο, κρινουμε τον οδηγο και οχι το οχημα. -
Τι είναι το fsd?
Πάντως μπορεί το y να ναι το σωστό όχημα αλλά το model 3 είναι πραγματικό πολύ κομψό! Είδα πολλά φέτος
-
Πολλά μπορούμε να υποθέσουμε, από το αθώο cruise control μέχρι ότι σε τρολαρε ο οδηγός.....δεν βγαίνει άκρη
-
@lap said in TESLA FORUM:
Τι είναι το fsd?
Πάντως μπορεί το y να ναι το σωστό όχημα αλλά το model 3 είναι πραγματικό πολύ κομψό! Είδα πολλά φέτος
full self driving, ο "αυτοματος πιλοτος" του (που δεν ειναι καν διαθεσιμος στην ευρωπη
)
-
@nickthetrib said in TESLA FORUM:
Τι στον Μπεο???
πιάσε το ρυθμό που θες και άσε όποιον θέλει να έχει διαφορετικό, στον δικό του!!!οπως σωστα αναφερει ο lap, αν αντι για τεσλα ηταν bmw, audi, merc, fiat, peugeot ή οποιαδηποτε αλλη μαρκα, θα το ειχες ποσταρει στο αντιστοιχο νημα;
Η μοναδικη περιπτωση που αυτη η ιστορια ειχε ενδιαφερον, ως προ το οχημα, ειναι αν ο οδηγος χρησιμοποιουσε το fsd. Απο τη στιγμη που μαλλον δεν συνεβη αυτο, κρινουμε τον οδηγο και οχι το οχημα.Ναι, το έχω κάνει στο παρελθόν!
TESLA FORUM