Πάρα πολύ όμορφο φαίνεται και το 600, ειδικά στους συνδυασμούς χρωμάτων που προσφέρεται, είναι πολύ όμορφο. Το πορτοκαλί απ'εξω με το μπεζ μέσα είναι μούρλια και θα έλεγα ότι παίζει και σε αρκετά καλή τιμή. Μπορεί να άργησαν αλλά, οι Ιταλοί φαίνεται ότι ξύπνησαν από το λήθαργο τους, ποντάρουν στα δυνατά σημεία τους, ωραίοι οι χρωματικοί συνδυασμοί και φαίνεται ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Για το Fiat Grande Panda (εντάξει, το όνομα είναι λίγο παράξενο εκ πρώτης, έχει όμως νόημα, εφόσον μιλάμε για ένα αμάξι στο μέγεθος του Fiat Grande Punto), δεν ξέρω, βασίζεται στη φόρμα και στο σχέδιο του πρώτου μοντέλου, δεν ξέρω, δεν είμαι στο αν μου αρέσει η όχι, σίγουρα πάντως δεν το απεχθάνομαι, είναι όμως πολύ ιδιαίτερο. Έχει εκσυγχρονιστεί το παλιό σχέδιο, έχει γενικά διάφορες λεπτομέρειες στις οποίες αναβιώνει το κλασικό σχέδιο, έχει ενδιαφέρον να το δούμε και από κοντά.
Γενικά, έχω την αίσθηση ότι οι Ιταλοί γενικότερα, έχουν αρχίσει να δίνουν το δυναμικό παρόν, αρκεί να φανεί και στις πωλήσεις αλλά, φαίνεται πολλά υποσχόμενη η πορεία τους. Επιτέλους, η αγορά αυτοκινήτου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και πάλι....