-
@tolisk20 said in Εργένης ψάχνει όχημα:
4κινητο υβριδικο..και αρκετα καλυτεροι χωροι απ το chr 1ης γενιας..στα μειον μονο το μικρο πορτ παγκαζ..εγγυηση φανταζομαι θα εχει..
Αμαξάρα! Εαν όλα πανε καλά, το επόμενό μου αμάξι, μτχ. φυσικά.
-
@realzeus said in Εργένης ψάχνει όχημα:
ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη από τον civil που του σκίσαμε το θέμα...
Τι συγγνώμη , ο πρώτος που έσκισε το θέμα είμαι εγώ.....
Τραβήξτε το από τα μαλλιά , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα μου αρέσει...
Οδηγοκεντρικά αυτοκίνητα δεν τον απασχολούν. Κρίμα και τα ίδια θα χαραμιστούν , ας τα απολαύσει κάποιος που θα τα εκτιμήσει.
Δεν μπορώ να εξηγήσω πάντως πόσο μακριά από το όλο θέμα αυτοκίνητο γκομενοπαγίδα είναι, οπότε μόνο να μην φωνάζει "baby on board" μας ψιλο ενδιαφέρει.
Crv τεράστιο , Hrv δε θα το θέλει ....
Το lexus UX , CC με άλλα ρούχα είναι ; Ενδιαφέρον ..... Έχουμε έναν ακόμα υποψήφιο, αν βρει και απο κοντά το CC γεροντίστικο.
-
@civil357 said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Το lexus UX , CC με άλλα ρούχα είναι ;
Όχι CC, C-HR ειναι με ακόμα καλύτερη ανάρτηση και την γνωστή προσοχή Λέξους στην λεπτομέρεια, φτιαγμένο στην Ιαπωνία από ψυχαναγκαστικούς Ιάπωνες μηχναικούς...χαχα!!
-
@fanis75 said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Το lexus UX , CC με άλλα ρούχα είναι ;
Όχι CC, C-HR ειναι με ακόμα καλύτερη ανάρτηση και την γνωστή προσοχή Λέξους στην λεπτομέρεια, φτιαγμένο στην Ιαπωνία από ψυχαναγκαστικούς Ιάπωνες μηχναικούς...χαχα!!
επρεπε να το φτιαχνουν Τουρκια να βγει πιο φθηνο
-
@wantone said in Εργένης ψάχνει όχημα:
@red_monster said in Εργένης ψάχνει όχημα:
@red_monster said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Το έχω τρελή καψούρα αυτό το 4τροχο, στην πρώτη του έκδοση σε κίτρινο χρώμα
Ρε συ Κώστα έχω οδηγήσει την επόμενη έκδοση (με τα αμυγδαλωτά μπρος φανάρια) και με απογοήτευσε.
Δεν το έχω οδηγήσει, μάλλον για αυτό το έχω ακόμα απωθημένο
Αυτό που οδήγησα εγώ ήταν με τον 160άρη Κ της Rover. OK, από δύναμη ήταν μια χαρά (όχι γρήγορο βέβαια), γιατί είναι ελαφρύ. Όμως το τιμόνι αργό και αχρείαστα βαρύ, τα φρένα χωρίς υποβοήθηση δεν σου έδιναν εμπιστοσύνη και για μένα το χειρότερο ήταν το αργό turn in στην είσοδο των στροφών. Πρέπει να ήταν συνδυασμός του αργού τιμονιού και περίεργης γεωμετρίας της μπροστινής ανάρτησης που ενώ ήταν πολύ σταθερή, δεν έδινε ζωηρή αλλαγή κατέυθυνσης. Βγήκα απογοητευμένος από μέσα, περίμενα κάτι πολύ πιο τσαχπίνικο.
ΥΓ: Ζητώ συγγνώμη από τον civil που του σκίσαμε το θέμα...
εχω οδηγησει αυτο με τον κινητηρα τογιοτα. πολυ ωραιο εφοσων καταφερεις να μπεις μεσα. για μενα παντως δεν ειναι αυτοκινητο αλλα παιχνιδι.
Το να μπεις είναι δύσκολο, αλλά το να βγεις είναι αφόρητο! Το ίδιο χάλι και η BMW i8. Ειδικά με κράνος στην πίστα των Σερρών, βγήκα με έρπειν, να είναι καλά η στρατιωτική εκπαίδευση.
Τι συγγνώμη , ο πρώτος που έσκισε το θέμα είμαι εγώ.....
Τραβήξτε το από τα μαλλιά , δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ίσα ίσα μου αρέσει...Να είσαι καλά.
Βέβαια για να πω και κάτι on-topic (για να μη μας μαλώσει ο Φάνης), κάτι σε Mazda CX-30 ή BMW X1 θα του πρότεινα. -
@alexzero1 said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Χωρίς να έχω διαβάσει όλα τα σχόλια από εμένα πάντως να μείνει μακριά από bmw ειδικά από την f πάρα πολύ αναξιόπιστη σε όλες τις σειρές. Αν κοιτάει για καινούργιο οκ θα είναι και μέσα στην εγγύηση δν θα έχει θέμα τρελό . Εγώ προσωπικά θα κοιτούσα ένα Volkswagen t-roc χωρίς να μου αρέσουν καθόλου τα suv αυτό είναι πολύ ωραίο προσωπική μου άποψη
Ξεφεύγει από το μπάτζετ το τετρακίνητο T-ROC.
-
Προχθές έτυχε να περάσω από Attica cosmos Θεσσαλονίκη, και είχαν στην έκθεση το Lexus lbx, μου άρεσε εμφανισιακά, θεωρηται καλή ποιότητα ως Lexus, ξεκινά από 31300, για εργένη είναι ότι πρέπει.
Υ.Γ Αφού ειναι εργένης πως και κοιτά τα SUV-C, χρειάζεται όντως μεγάλους χώρους;
-
@bill_hsd said in Εργένης ψάχνει όχημα:
4κινητο υβριδικο..και αρκετα καλυτεροι χωροι απ το chr 1ης γενιας..στα μειον μονο το μικρο πορτ παγκαζ..εγγυηση φανταζομαι θα εχει..
Οι αρκετά καλύτεροι χώροι απο το C-HR 1ης γενιάς πώς προκύπτουν; Ίδιο πατωμα-μεταξόνιο με το C-HR 1ης και 2ης γενιάς εχει (2,64m) και παρότι είναι (αχρείαστα) 10 πόντους μακρύτερο από το C-HR, το πορτ παγκαζ του είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο.
Δίλιτρο με φόρο πολυτελείας 440€ καθε χρόνο (308€ απο τα 5-10 χρόνια) και και ως 2.0 AWD μπορεί να καίει και 2-3 λίτρα παραπάνω από το 1.8 C-HR.
Ως προς την εγγύηση, θέλει διευκρίνιση από την αντιπροσωπεία, όπως με κάθε μτχ.
Αξιόλογο αυτοκίνητο, δεν αντιλέγω, αλλά μάλλον για "ειδικά" γούστα.Εχεις μπει πισω σε chr πρωτης γενιας και ux..οπως το πα η μερα με τη νυχτα!!...δεν ειναι ουτε το μηκος ουτε το μεταξονιο..εδω το lbx εχει πιο πολυ χωρο πισω απ το chr πρωτης γενιας και εχει να κανει με το coupe κλειστοφοβικο του σχημα..για την καταναλωση εχουν περιπου 1 λιτρο διαφορα..οπως το πες εχει και αρνητικα συμφωνω μαζι σου αλλα απο rav καλυτερα να παει σε awd..
-
Ως γιατρός κυρίως, αλλά και εργένης θέλει κάτι μουρατο-μοντερνο να ταιριάζει στο προφίλ του , όχι όμως βλαχοpremium τύπου GLA , X1 , XC40 , κλπ. τα πρώτα δηλαδή σε επιλογές γιατρών , δικηγόρων , στελεχων .
Το CHR σίγουρα πληρεί τις προϋποθέσεις όπως ειπώθηκε, δεν τον ενδιαφέρουν οι πίσω θέσεις.
Για μένα το πιο κατάλληλο όμως είναι το Mazda CX30 και εμφανισιακά και σε εξοπλισμό στο budget που θέλει και ίσως σε AWD για παραπάνω δυνατότητες σε χιόνι και ήπιες χωμάτινες διαδρομές.
Τέλος επειδή είδα ένα λινκ που ανέβασε πιο πίσω κάποιος φίλος με ένα LEXUS UX , έχει τύχει να το πετύχω στο δρόμο και δεν ήξερα τι είναι, μιλάμε έμοιαζε με κάτι υπέρ premium, τύπου Jaguar, Maserati, αν αυτό παίζει στο budget μιλάμε για πάρα πολύ ξεχωριστό αυτοκίνητο!
PS : δυστυχώς και εδώ θα κάνω μια αναφορά - ξέρω έχω γίνει κουραστικός - στον νέο Άσσο, δεν είναι SUV το ξέρω , είναι δυστυχώς BMW και μάλιστα σε αυτή την τιμή θα καταντήσει σύμβολο επίδειξης της κάθε καλομαθημένης πριγκίπισσας του μπαμπά , του νεαρού wannabe, του τελευταίου αυτοδημιούργητου με RBNB καγκουρα, αλλά λόγω καλών προδιαγραφων , εξοπλισμού, και τιμής θεωρώ πως είναι το τέλειο αυτοκίνητο για έναν συνειδητοποιημένο σοβαρό εργένη γιατρό που αντισταθμίζει με επιτυχία την βλαχογκλαμουρια που αναδύει το σηματακι της BMW.
-
Πέρασαν το πρώτο εμφανισιακο τεστ μετά από ατελείωτες ψηφιακές διαβουλεύσεις ( δε βγάλαμε μεροκάματο και σήμερα...) , τα cx-30 με μεγάλη ευκολία , το Lexus και το βιταρα ( ανέλπιστο). Κόπηκε δυστυχώς το Dacia εκ νέου .
Άρα αύριο έχει Mazda και Suzuki αν προλάβουμε. Τα υπόλοιπα της αναζήτησης ,στην επόμενη κάθοδο μου στην πρωτεύουσα από βδομάδας....
Μαζδα νότια ή Μαρούσι καλύτερα;;;
Φίλε βαγκ, μακάρι να δέχονταν τα μη ψηλωμενα, πολύ καλύτερες τιμολογιακα επιλογές, αλλά δεν πρόκειται.
-
Τα ίδια είναι, αμφότερα Autoone δλδ. η λιανική του Συγγελίδη. Το ίδιο αδιάφοροι μου έχουν φανεί και στα 2 μααζιά, αλλά ίσως έχουν αλλάξει οι πωλητές από τότε. Οπότε πήγαινε όπου σε βολεύει ή όπου έχει test drive.
-
Τα ίδια είναι, αμφότερα Autoone δλδ. η λιανική του Συγγελίδη. Το ίδιο αδιάφοροι μου έχουν φανεί και στα 2 μααζιά, αλλά ίσως έχουν αλλάξει οι πωλητές από τότε. Οπότε πήγαινε όπου σε βολεύει ή όπου έχει test drive.
Στη MAZDA Βουλιαγμένης, υπήρχε ένας πολύ εξυπηρετικός πωλητής, ο Στέφανος (δεν θυμάμαι επίθετο)...
Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί...
-
Οι αρκετά καλύτεροι χώροι απο το C-HR 1ης γενιάς πώς προκύπτουν; Ίδιο πατωμα-μεταξόνιο με το C-HR 1ης και 2ης γενιάς εχει (2,64m) και παρότι είναι (αχρείαστα) 10 πόντους μακρύτερο από το C-HR, το πορτ παγκαζ του είναι ουσιαστικά ανύπαρκτο.
Δίλιτρο με φόρο πολυτελείας 440€ καθε χρόνο (308€ απο τα 5-10 χρόνια) και και ως 2.0 AWD μπορεί να καίει και 2-3 λίτρα παραπάνω από το 1.8 C-HR.
Αξιόλογο αυτοκίνητο, δεν αντιλέγω, αλλά μάλλον για "ειδικά" γούστα.Εχεις μπει πισω σε chr πρωτης γενιας και ux..οπως το πα η μερα με τη νυχτα!!...δεν ειναι ουτε το μηκος ουτε το μεταξονιο..εδω το lbx εχει πιο πολυ χωρο πισω απ το chr πρωτης γενιας και εχει να κανει με το coupe κλειστοφοβικο του σχημα..για την καταναλωση εχουν περιπου 1 λιτρο διαφορα..οπως το πες εχει και αρνητικα συμφωνω μαζι σου αλλα απο rav καλυτερα να παει σε awd..
Εννοείται ότι έχω μπει. Το C-HR ενδεχομένως έχει καλύτερο legroom από το UX, εννοείται και από το LBX με το μεταξόνιο των 2,56 m.
https://www.carsales.com.au/editorial/details/lexus-ux-v-toyota-c-hr-2019-comparison-118017/
"the Toyota C-HR provides a fractionally bigger 377-litre boot, which just outpoints the UX’s 364 litres, along with slightly more leg space and headroom on a lower-set back seat than the already quite well-served Lexus"Όπως εχω ξαναπεί, μην μπερδεύουμε τους αντικειμενικά μετρήσιμους χώρους με την υποκειμενική "κλειστοφοβική" αίσθηση, που δεν είναι και κάτι τραγικό και για μένα τουλάχιστον αποτελεί σχεδιαστικό highlight του C-HR 1ης γενιάς, τόσο όταν το βλέπεις από έξω, όσο και όταν το οδηγείς, αισθανόμενος ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα Coupé.
Σε κάθε περίπτωση, δεν το συνεχίζω, αφού ο καθένας έχει τις απόψεις του. -
@antoniokon said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Στη MAZDA Βουλιαγμένης, υπήρχε ένας πολύ εξυπηρετικός πωλητής, ο Στέφανος (δεν θυμάμαι επίθετο)...
Δεν ξέρω αν δουλεύει ακόμα εκεί...
Ακομα εκει εργαζεται. Με αυτον ειχα κλεισει το δικο μου.
-
....διότι απογοητεύτηκε από τους ανθρώπους.
Έτσι έπρεπε να λέει ο τίτλος για τζερτζελο
-
Εννοείται ότι έχω μπει. Το C-HR ενδεχομένως έχει καλύτερο legroom από το UX, εννοείται και από το LBX με το μεταξόνιο των 2,56 m.
https://www.carsales.com.au/editorial/details/lexus-ux-v-toyota-c-hr-2019-comparison-118017/
"the Toyota C-HR provides a fractionally bigger 377-litre boot, which just outpoints the UX’s 364 litres, along with slightly more leg space and headroom on a lower-set back seat than the already quite well-served Lexus"Όπως εχω ξαναπεί, μην μπερδεύουμε τους αντικειμενικά μετρήσιμους χώρους με την υποκειμενική "κλειστοφοβική" αίσθηση, που δεν είναι και κάτι τραγικό και για μένα τουλάχιστον αποτελεί σχεδιαστικό highlight του C-HR 1ης γενιάς, τόσο όταν το βλέπεις από έξω, όσο και όταν το οδηγείς, αισθανόμενος ότι βρίσκεσαι μέσα σε ένα Coupé.
Σε κάθε περίπτωση, δεν το συνεχίζω, αφού ο καθένας έχει τις απόψεις του.Μα ειναι coupe το chr..coupe highlander..και κει χανει για μενα..αν ηταν πιο crossover θα μου αρεσε ακομα πιο πολυ και θα ταν πιο πολυ βολικο..αφηνω τους υποκειμενικους κ αντικειμενικους χωρους γιατι για μενα η ουσια ειναι η απο κατω..δεν ειναι αποψη ειναι πως ενιωσα..εγω 1,84 καθομαι αρκετα καλυτερα απ το chr 1ης γενιας και στο ux αλλα ακομα και στο lbx..στο μονο που νε ελαχιστα πιο ανετο το chr ειναι στο χωρο στα ποδια και μονο απ το lbx..το ux σαφως πιο ανετο παντου
-
Cintroen c5 εχετε δει?
Καλες τιμες και θα του αρεσει λογικα η "υπερλουξ ανεση"
-
@imr said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Cintroen c5 εχετε δει?
Καλες τιμες και θα του αρεσει λογικα η "υπερλουξ ανεση"
Μόνο που η δίλιτρη έχει 690 τέλη, η τούρμπο έχει τον χάλια κινητήρα της μπεμβέ με τα πολλά προβλήματα, ενώ η 1,8 έχει λίγα άλογα για το βάρος της.
Καλές λύσεις να εύρισκε ντίζελ εισαγωγής, αλλά δεν ξέρω τι θα βρει.
Αν αντέχει τα 690, η δίλιτρη είναι η καλύτερη λύση.
-
Νομίζω εννοούσε το Aircross , όχι το sedan.
-
@player_gr said in Εργένης ψάχνει όχημα:
Νομίζω εννοούσε το Aircross , όχι το sedan.
Ναι aircorss εννοουσα
Εργένης ψάχνει όχημα