Best posts made by alexzero1
-
RE: Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€
@dimsabas said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Κάτι σε Hethel θα κοιτούσες;
Φίλε dim είχα φάει τρελό κόλλημα με την lotus elise αλλά είναι αδύνατον να βρεθεί στην Ελλάδα στα μέχρι 30Κ και ένα πράγμα που δεν το καταλαβαίνει κανείς είναι ότι μπορεί να υπάρχουν δύο αγγελίες αυτή την στιγμή αλλά είναι δύο αγγελίες μπορεί να σου κάνουν μπορεί και όχι . Μπορεί να είναι κομπλέ τα αυτοκίνητα , μπορεί να είναι και σάπια . Στην cayman έχεις 70 αγγελίες στην Ελλάδα και 850 στο mobile.de στην elise έχεις 65 αγγελίες στο mobile.de σε αυτά που μπορείς να εισαγωγείς euro 4 και πάνω και τα περισσότερα αγγίζουν τα 40-50Κ
-
@stefan147 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
@alexzero1 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
@stefan147
Φίλε Στέφανε , μια που είχες σαν επιλογή σου την corvette c6 τι άποψη έχεις σχηματίσει για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ;Για μένα είναι καλύτερο αυτοκίνητο από οποιοδήποτε Πόρσε ίσης αξίας. Δεν το έχω οδηγήσει αλλά κρατάω εμπειρίες ανθρώπων που εμπιστεύομαι τη γνώμη τους.
Έχει άφθονη δύναμη και ροπή, σουπερκαρίσια εμφάνιση, μικρό, ελαφρύ, με τρομερό ήχο, εύκολο και φθηνό στη συντήρησή του. Μέχρι και tuning potential έχει και μπορεί να τσιμπήσει και 40-50 αλογάκια για πλάκα. Δεν του λείπει πραγματικά τίποτα. Και οι τιμές που παίζουν είναι έως και λογικές.
Σε σχεσή με ότι έχουμε αναφέρει και με αυτοκινητιστικά κριτήρια, υστερεί σε ένα μόνο πράγμα: δεν είναι luxury. Είναι εντελώς utility κατασκευή. Απόλυτα αποδεκτό εάν με ρωτάς.
Το άλλο μεγάλο θέμα του που δεν έχει να κάνει με την αξία του ως αυτοκίνητο είναι η μεταπώληση. Δυστυχώς θα είναι δύσκολη και εάν κάποιος έχει ένα τέτοιο αμάξι και θέλει να το χρησιμοποιήσει ως πηγή χρηματοδότησης για το επόμενο, μάλλον θα ζοριστεί.
Πχ αυτό είναι αγγελία πάνω από 8 μήνες και ξεκίναγε στα 70Κ. Πολύ φοβάμαι ότι ουτε 60Κ δε θα πιάσει και μιλάμε για τρέλο αυτοκίνητο, επιπέδου 911ΤΤ (μάλλον καλύτερο βασικά).
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/333149497-corvette-z06
Εδώ στα Γιάννενα είναι ένα σε μάντρα z06 κιόλας ,κόκκινο το βλέπω σκονισμένο οπότε βγαίνω προς τα έξω . Είναι απίστευτο σαν εμφάνιση το έδινε 80Κ και τώρα 69Κ , αν δεν κάνω λάθος το είχε ένας με γνωστή αλυσίδα με σιροπιαστα γλυκά. Να σου πω την αλήθεια επειδή είναι αμάξι που το έχω έρωτα μεγάλο δεν θα με πείραζε και να μην το δώσω ποτέ (αν μπορώ δηλαδή να το στηρίξω) , είμαι τρελαμενος με τα corvette c3 , c6 , c2 αλλά όπως και να έχει επειδή έκανα την έρευνα μου στο ίντερνετ παίζει να έχει πιο οικονομική συντήρηση και από mini cooper s 5ετιας
-
Λοιπόν παίδες έκανα την αναζήτηση μου , έκανα και τις ερωτήσεις μου σε άτομα που έπρεπε και κατέληξα στο εξής συμπέρασμα .
C6 δεν συμφέρει να εισάγεις ακόμα και από την Ευρώπη . Μόνο και μόνο από τα κυβικά το τελωνείο θα ανέβει πάρα πολύ. Όπως από ότι μου είπαν οτιδήποτε είναι κάτω από euro6 δεν αξίζει παρά μόνο λίγες περιπτώσεις.
Επειδή όμως δεν θέλω να κάνω βιαστικές κινήσεις και να ξεγράψω την corvette κατευθείαν θα δώσω ένα περιθώριο μέχρι τον Οκτώβριο- Νοέμβριο ούτως ή άλλως νομίζω το καλοκαίρι είναι από τις χειρότερες εποχές να αγοράσεις αυτοκίνητο συνήθως το καλοκαίρι επειδή φεύγουν πιο εύκολα είναι όλα τσιμπημενα και σηκώνουν λιγότερο παζάρι . Εάν στο ενδιάμεσο βρεθεί κάτι που το κρίνω ως καλή περίπτωση είτε είναι ένα cayman είτε ένα corvette εννοείται θα το προχωρήσω.
Στο μεταξύ οποίος θέλει να μοιραστεί κάποια αγγελία κοντά στα χρήματα ή θέλει αυτός να πάρει κάτι παρόμοιο είναι ευπρόσδεκτος να μοιραστεί την ερώτηση του ή άποψη -
@fanis75 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Σκεφτοσουν για αγορά corvette; Ή γενικά για εισαγωγή αυτοκινήτου . Πάντως πχ και ένα 428i bmw που είχε φέρει γείτονας είχε 9.600 το τελωνείο . Άρα δεν παίζει μόνο ρόλο το euro 6 για να σε σφάξουν
Χαχαχα....μακάρι να σκεφτόμουν για Κορβέτ, αφού μαζί με την 911 ειναι τα 2 αγαπημένα μου αυτοκίνητα!!
Όχι, γενικά ψαχνόμουν και είχα φέρει μια ΜιΤο. Αλλά το τελωνείο είναι λίγο λαχείο. Για παράδειγμα, εαν δουν bmw κλπ. ακριβά αυτοκίνητα χρεώνουν παραπάνω, γιατί έτσι. Υπάρχουν πίνακες με αξίες κλπ. αλλά δεν βγάζει άκρη γιατί σου λένε ότι μέ βάση το VIN το δικό σου αμάξι έχει Χ ΛΤΠΦ και δεν στο δείχνουν, κάνουν ότι θέλουν στην ουσία.
Άσχημο ακούγεται όλο αυτό, δεν ξέρω τι ισχύει γιατί και ένα φιλαράκι που έχω και ασχολείται με αυτά μόνο απλά αυτοκίνητα έχει φέρει opel corsa , toyota yaris κτλ με έχει πληροφορήσει για το τι παίζει με τα μικρά για ακριβότερα δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει .
Πάντως άποψη μου γιατί δεν ξέρω και τα οικονομικά σου μια corvette δεν θα έπρεπε να θεωρείται όνειρο απατηλό μπορείς να κάνεις την έρευνα σου και πάνω στο αυτοκίνητο αλλά και στα οικονομικά σου και να το προχωρήσεις . Μην ακούς τους γύρω σου , αυτοί θα σου πουν τι το θες κρατά τα λεφτά σου . Απλά ζούμε τελικά μια ζωή στον αυτόματο και χάνουμε πράγματα που θα μας γέμιζαν και δεν τους δίνουμε καν την δυνατότητα να τα βάλουμε στην ζωή μας είτε αυτό είναι υλικό αγαθό ένα αμάξι είτε μια σχέση ή το οτιδήποτε.
-
RE: Κατάσχεση πινακίδων από αστυνομία
@alexandros-k said in Κατάσχεση πινακίδων από αστυνομία:
@alexzero1 said in Κατάσχεση πινακίδων από αστυνομία:
@ilias-a said in Κατάσχεση πινακίδων από αστυνομία:
@ilias-a said in Κατάσχεση πινακίδων από αστυνομία:
Καθαρα θεμα διοικητη του τμηματος ειναι, κανενας δεν υπογραφει για να υποχρεωσει τον διοικητη να παραδωσει τις πινακιδες νωριτερα, αντε στο τμημα Βουλας-Βουλιαγμενης να παρεις πισω τις πινακιδες απο το διοικητη ακομα και για σταθμευση.
Φανταζομαι δεν απαντας σε μενα, γιατι υπουργος , κτλ,
εννοειται οτι μπορουν απλα σηκωνοντας το τηλΚαι σε εσενα απανταω, μιλησα συγκεκριμενα για τμημα, την ειχα κανει τη μαλακια 2 μηνες χωρις διπλωμα εμεινα και απο ιδιαιτερα υπουργου επεσε τηλεφωνο. Μπορει να μη με βολευε αλλα τον παραδεχτηκα τον συγκεκριμενο ανθρωπο.
Εχουν γινει και γινονται πολυ χοντρότερες "παρατυπιες" , αυτο που συζηταμε ειναι απο τα πιο απλά και ευκολα. Αν ο συγκεκριμενος διοικητης εχει μεγαλυτερο βυσμα και δεν χαμπαριαζει ειναι αλλο θεμα. Ειναι ποιανου το βυσμα ειναι μεγαλυτερο
Σωστός φίλε μου και εγώ δεν το βλέπω για ΤΗΝ πιο χοντρή παρατυπία . Απλά ο συγκεκριμένος την έχει δει σερίφης σε γουέστερν και δεν σηκώνει πολλά , σε ένα φιλαράκι πήραν πινακίδα , δίπλωμα και άδεια για εξάτμιση
Σε ποια πολη ?
Οπως καταλαβες δεν υπαρχει νομιμος τροπος. Μονο με γνωστο /βυσμα, πες το οπως θεςΙωάννινα φίλε
-
@wantone said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Τα χεις μπερδέψει. Ο 2.9 είναι εμμεσου ψεκασμού στα 987. Έγινε DFI στα 981 αρα μετα το 2013. Η βασική του βελτίωση έναντι του 2.7 είναι ότι πήρε το variocam plus που μέχρι τότε το είχαν μόνο τα 3.4. Ο 3.2 έπαψε να υπάρχει γενικώς το 2007 εάν θυμάμαι καλά. Στα κεϋμαν δε μπήκε ποτέ κιολας.
Επίσης pdk εκείνης της γενιάς δε φημίζεται για την αξιοπιστία του.
οντως 2.9 χωρις αμεσο, αλλο ενα πλας τοτε να μην μαζευει καρβουνιλα. επισκευαζοντε τωρα τα PDK. παντως που τα θυμηθηκες αυτα τα αμαξια, καποτε ηθελα και εγω να παρω αλλα μετα τα παρατησα. απλα δεν εχει νοημα πια οταν οι ιπποδυναμεις εχουν ξεφυγει παντου και οι δρομοι ακομα και κυριακες ειναι πηχτρα στην κινηση.
Μην το λες αυτό φίλε μου , θεωρώ ότι ακόμα και σε αυτά τα άλογα ένα αμάξι μπορεί να σου παρέχει διασκέδαση μην ξεχνάς ότι μιλάμε για κεντρομηχανο το να οδηγείς κεντρομηχανο αμάξι είναι τέλειος άλλη εμπειρία . Και σε αυτά τα χρήματα δεν έχεις πολλές επιλογές για τέτοιου είδους όχημα. Αν θες απλά να πας στην ευθεία και να πατάς ένα γκάζι στο πάτωμα για να νιώθεις την ταχύτητα οκ τότε τα 265 άλογα ή τα 300 θα σου φανούν λίγα. Πάντως η cayman για εμένα είναι το τέλειο αυτοκίνητο ισορροπημένο όσο δεν πάει , ούτε πολλά άλογα για να είναι επικίνδυνο πχ σε ένα βρεγμένο οδόστρωμα , ούτε ακριβή συντήρηση δεν έχει , είναι ποιοτικό κατασκευαστικά , έχει αρκετή ιπποδύναμη για να μην το λες και ψοφιο . Πχ το mx5 ναι μεν ελαφρύ αλλά είναι καλό για κάνα παντιλικι άντε και καμιά ανάβαση αλλά το σασί δεν είναι και για πολλά .
Ένα άλλο που θα σκεφτόμουν σαν ανταγωνιστή με αρκετά περισσότερα άλογα και παρόμοιο χαρακτήρα θα ήταν Μ2 αλλά το ρισκάρεις να πάρεις τέτοιου είδους bmw ; Η αξιοπιστία της στα τελευταία 10 χρόνια έχει πάει περίπατο . Ενός γνωστού σε f20 του έσταζε βενζίνη από ντεπόζιτο καθώς είχε φύγει η κόλλα σε ένα σημείο -
@trader said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Είχα ένα Cayman 2.9 για έξι χρόνια. Δεν ζήτησε το παραμικρό, πέρα από έναν αισθητήρα. Δε νομίζω ότι πρέπει να σε φοβίζει το γεγονός ότι δεν έχεις συνεργείο Porsche στην πόλη σου. Λάδια, φίλτρα και λοιπά υγρά ζητάει μόνο. Ανταλλακτικά εύκαιρα δε θα βρεις για κανένα από τα αυτοκίνητα που σου προτείνουμε. Ακόμα κι αν έχεις συνεργείο Ford στην πόλη σου, δε νομίζω να έχει ανταλλακτικά για Mustang να περιμένουν εσένα. Ή κουκούλα Ζ4 αν στη σκίσουν ή οτιδήποτε άλλο για σπορ αυτοκίνητο που δεν κυκλοφορεί πια. Εφόσον μιλάς για δεύτερο αυτοκίνητο περιορισμένης χρήσης, εάν κάτσει κάποια στραβή, έχεις την πολυτέλεια του χρόνου αναμνονής. Εάν το σκέφτεσαι σοβαρά για Porsche, πάρε κάτι από το 2009 και μετά για να μην έχεις το φόβο του κινητήρα που σου ανέφεραν οι συμφορουμίτες.
Εκεί καταλήγω και εγώ φίλε trader ξεκάθαρα θα ήθελα ένα 987.2
-
Τώρα με βάλατε να κοιτάζω αγγελίες για Cayman αυτόματη (μόνο!!) με το καλό κιβώτιο (το 5αρι με μετατροπέα, όχι το διπλοσύμπλεκτο μπούρδα...χαχα)....έχει μερικές. Σε χάλια χρώματα βέβαια αλλά κάτι υπάρχει. Ρε λες, με 6.000χλμ που κάνω τον χρόνο να δώσω την Κορόλα για ένα τέτοιο...πλάκα θα έχει!
Ωχ ωχ μην μου πεις ότι σε βάζω σε έξοδα
-
@dimsabas said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Προφανώς έχεις τα χρήματα κι έχεις αποφασίσει να δίνεις τα υψηλά πάγια έξοδα. Αν πάντως θέλεις να δώσεις το 1/3 των χρημάτων και να γλιτώσεις τα πολλά πάγια, υπάρχει και το Toyota mr2 με κινητήρα από Celica κοντά στα 200 άλογα.
Ωραίο αμάξι απλά έχει αυτή την κλασική μίζερη γιαπωνεζιλα αλλά το ακούω . Απλά επειδή έχω πήξει με σπορ "μικρά" αυτοκίνητα ήθελα κάτι λιγοοο πιο σοβαρό δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ
Latest posts made by alexzero1
-
RE: Bmw e46 1900cc turbo
@dimsabas said in Bmw e46 1900cc turbo:
Αν ο ξάδερφός σου είναι μηχανικός αλλά εσύ ο χομπίστας ξέρεις περισσότερα (κατά δήλωσή σου), ας το αφήσει καλύτερα στην ησυχία του.
Εγώ ξέρω από bmw περισσότερα και ο ξάδερφος είναι νέος μηχανικός. Αλλά να σου πω και το άλλο δεν ασχολήθηκα και ποτέ μου σοβαρά με την μηχανολογία αλλά θεωρώ ότι ξέρω περισσότερα από τους περισσότερους μηχανικούς που κυκλοφορούν εκεί έξω . Αλλά τεσπά ψιλό περιττό το σχόλιο σου αφού δεν βοηθάει και πολύ αλλά οκ ο καθένας την γνώμη του υποθέτω
-
Bmw e46 1900cc turbo
Καλησπέρα ομάδα!!
Το ξαδερφάκι μου είχε την φαεινη ιδέα να πάρει το e46 του γείτονα του για 2.000€ . Το είχε παρατημένο για 7 χρόνια και το κοντέρ γράφει 160.000 χιλιόμετρα. Θέλει κάμποσα πραγματικά ένα μεγάλο ρεκτιφιε στο μοτέρ και πολλά ακόμα . Ο μπαγασας είναι και μηχανικός και σκέφτηκε να το τουρμπισει ξέρει λίγα από bmw και μου ζήτησε την βοήθεια μου μια που ξέρω λίγα παραπάνω. Για πείτε απόψεις το βλέπει σαν πρότζεκτ car που θα το κάνουμε παρέα.
Είναι εύκολο ;
Τι χρειάζεται;
Όποιος ξέρει κάτι ας το πει και γενικές γνώμες θα εκτιμηθούν .
Αυτός θα το κάνει όπως και να έχει δεν αλλάζει γνώμη είπα και εγώ να αντλήσω λίγες πληροφορίες παραπάνω από εδώ μέσα μπας και βοηθήσω -
Καλύτερο αυτοκίνητο για πίστα!!
Είχαμε μια συζήτηση με έναν φίλο μηχανικό για το ποιο είναι το καλύτερο αμάξι που μπορεί κάποιος "φυσιολογικός" άνθρωπος να βρει και να αγοράσει για να μπαίνει πίστα .
Εννοείται μιλάμε για road legal αυτοκίνητα, γενικά μιλήσαμε για το πώς βγήκαν από το εργοστάσιο( πόσο καλά ήταν εργοστασιακά για πίστα και ποιο είναι το καλύτερο, δεν βάλαμε στην κουβέντα McLaren πχ που είναι μακράν το καλύτερο brand για πισταδικο αμάξι. Καθώς τέτοια brand απευθύνονται για πολύ λίγους)
Η συζήτηση ήταν φιλοσοφική και προήλθε μετά από κουβέντα που είχαμε για τα ηλεκτρικά(λόγο μπαταρίας τα περισσότερα δεν αντέχουν πολλούς γύρους)και θεώρησα ότι είναι ωραίο θέμα για το forum. -
@stefan147 εσύ σαν κάτοχος τι έχεις να μου πεις
Εγώ βλέπω ότι οι μάγκες οι αμερικάνοι σε όλα τα φόρουμ τα κατσαβιδιάζουν μόνοι τους και σίγουρα δεν είναι μηχανικοί όλοι αυτοί. Επομένως για τα συνήθη δε νομίζω ότι χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη εξειδίκευση. Ο εξειδικευμένος απλά ίσως πιάσει λίγο πιο άμεσα ένα πιθανό θέμα ή ίσως σου γλιτώσει χρήμα με μια πιθανή επισκευή που έχει κάνει πολλές φορές.
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ εύκολο το Cayman. Ειδικά τα ηλεκτρολογικά του είναι πολύ απλά εάν κάποιος έχει και λίγο σχέση με vag. Ίσως έχω δει πολλά βιντεάκια στο youtube βέβαια, δεν ξέρω!
Καλά οι Αμερικάνοι δεν παίζονται! Όντως τα δουλεύουν όλα μόνοι τους . Είδα ένα βιντεάκι στο yt για αλλαγή λαδιών δεν μου φάνηκε καθόλου δύσκολη .
Αν καταφέρω και βρω εδώ ένα τσακάλι να μου κάνει τα απλά θα λυνόταν ένα μεγάλο πρόβλημα και μια φορά ανά 20-25.000 να πήγαινα σε ένα σοβαρό εξειδικευμένο για ένα τσεκ-απ ή στην αντιπροσωπεία. -
Μου είπε ότι αν το σκέφτομαι σοβαρά μπορεί να το πάρει αυτός για εμένα με μια έξτρα μικρή έκπτωση που παίρνουν οι υπάλληλοι εάν αγοράσουν αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία.
Και πάλι, δεν γλυτώνεις το τελωνείο, εκτός εαν δεν βγάλεις Ελληνικές πινακίδες. Οπότε δεν έχει σημασία πόσο θα το πάρει, ας το πάρει και 25.000, το τελωνείο θα συνεχίζει να είναι πολλαααα λεφτά.
Είναι αυτό όπως το λες αν φτάσει το τελωνείο μέχρι 7-8Κ μπορώ να κάνω την υπέρβαση τώρα δεν ξέρω θα πρέπει να μιλήσω με τελώνη
-
Ωραίο αμάξι, πολύ πιο σύγχρονο από 987 αλλά θα το κοίταγα μόνο ως V6. 4κυλ και 2λιτρο είναι μίζερη λύση ελληνικής πραγματικότητας που δε βρίσκω λόγο. Σα φιλοσοφία μου κάνει πιο κοντά σε Mustang 2.3 και όχι σε σπορτσκαρ. Συν του ότι ξεχνάς το χειροκίνητο.
Το 3.0 είναι v6 και το αυτόματο τους είναι πολύ καλό.
Είναι πολύ πιο μικρό από mustang που είναι καράβι και σίγουρα θα έχει άλλη αίσθηση .
Είναι όντως δύο επίπεδα επάνω τεχνολογικά από την cayman.
Το τζαγκ είναι επίσης και κομπρεσορατο και έχει 45 κιλά ροπής ενώ το cayman s 34 το οποίο είναι κομπλέ για τα χρόνια του και για το γεγονός ότι είναι ατμόσφαιρα.
Το τζαγκ έχει την μηχανή μπροστά οπότε δουλεύεται και πιο εύκολα αν βρεθεί ένα τσακάλι μηχανικός εδώ που είμαι σε μικρό ζημιές δεν θα χρειάζεται να το στέλνω με οδική Θεσσαλονίκη.
Στο cayman μόνο αυτό με τρομάζει(η μηχανή στο κέντρο). Σαν εξωτερική ομορφιά μου αρέσει το cayman περισσότερο έχει πιο smooth καμπύλες, απλά το τζαγκ είναι πιο καινούργιο.
Η cayman δουλεύεται γενικά εύκολα ; Σε μικρό ζημιές αν βρω κάποιο τσακάλι θα μπορεί να το αναλάβει ;
Είναι κακός μπελάς να πρέπει να πηγαίνω Θεσσαλονίκη για ένα πχ μπεκ ή για μια τρόμπα νερού
@stefan147 εσύ σαν κάτοχος τι έχεις να μου πεις -
Στην αντιπροσωπεία που δουλεύει ξάδερφος στην Γερμανία ήρθαν δύο ένα μαύρο 2.0 του 2019 με 120.000 στα 28.000€ και ένα λευκό 3.0 με 108.000 του 2018 στα 27.000€ εμένα το μπάτζετ μου είναι στα 30.000€ αλλά μπορεί και να ανέβω λίγο για το τελωνείο .
Να υπολογίζεις πολλά για το τελωνειο, μιλάς για αυτοκίνητα μέ πάνω από €60.000 ΛΤΠΦ, που με λίγα έξτρα χτυπάει άνετα τις €80.000 Οπότε μην περιμένεις ότι θα πληρώσεις 2-3.000 τελωνείο.
Μου είπε ότι αν το σκέφτομαι σοβαρά μπορεί να το πάρει αυτός για εμένα με μια έξτρα μικρή έκπτωση που παίρνουν οι υπάλληλοι εάν αγοράσουν αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία.
Εκεί που κολλάω είναι η αξιοπιστία και γενικά η συντήρηση. Σαν αμάξι αδιαμφισβήτητα είναι τοπ σε ποιότητα. -
Καλησπέρα παίδες .
Τι άποψη έχετε για την f type και γενικά για τις τζάγκουαρ δεν έχει τύχει να βρω κάποιο ιδιοκτήτη για να με ενημερώσει σχετικά με την αξιοπιστία και τα κόστη συντήρησης.
Στην αντιπροσωπεία που δουλεύει ξάδερφος στην Γερμανία ήρθαν δύο ένα μαύρο 2.0 του 2019 με 120.000 στα 28.000€ και ένα λευκό 3.0 με 108.000 του 2018 στα 27.000€ εμένα το μπάτζετ μου είναι στα 30.000€ αλλά μπορεί και να ανέβω λίγο για το τελωνείο .
Έχω ακούσει στο πολύ γενικό ότι δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα αλλά κυρίως οι περισσότεροι που το λένε αυτό έχουν εμπειρία από εκείνο το κλασικό Σεντάν της δεκαετίας του '90 και '00.
Είχα καταλήξει σε cayman s 987 και είχα σκοπό μετά από τον 15αυγουστο να ψάξω να το προχωρήσω. Τεσπά γενικά πιστεύω και απόψεις από ιδιοκτήτες τζάγκουαρ θα βοηθούσαν δεν χρειάζεται ντε και καλά να βρεθεί κάποιος με f type .
Το κρίμα είναι ότι η αντιπροσωπεία του ξαδέρφου δεν είναι καν τζάγκουαρ οπότε ούτε αυτός δεν μπορεί να με ενημερώσει σωστά -
@georgemit said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
@antonakis said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Στη γειτονιά τον τελευταίο μήνα έχουν εμφανιστεί μια Mustang και μια Corvette (από τις πρόσφατες γενιές μη με ρωτάτε ποια).
Και οι δύο με βαλκανικές πινακίδες.Σε εμφάνιση ψηφίζω Corvette.
Γενικά η mustang παίζει πολύ τελευταία, στη γειτονιά μου έχω 2 και μένω σε αραιοκατοικημένη περιοχή, δε ξέρω δε μου αρέσει καθόλου, μου βγάζει μια βλαχοαμερικανιά.
Δεν είναι κακό απλά εν τέλει πολύ μεγάλο. Για ταξίδι και για πολύ χαλαρή βόλτα καλό είναι δεν νομίζω ότι είναι για ξέσκισμα ,για πίστα ή για ανάβαση . Είναι η επιτομή της Αμερικανιας αλλά εμένα μου αρέσει
-
@eddie_147 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41283253-porsche-996
Προτιμώ cayman γενικά οι δύο γενιές 996-997 δεν μου άρεσαν καθόλου σε εμφάνιση (προσωπικό γούστο)