-
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Γενικα η Ασιάτες κατασκευαστές πέρασαν τους ευρωπαίους.
Εδω και πολλα χρονια.
-
Το πρώτο πράγμα που κάνει η γυναίκα μόλις μπει στο όχημα είναι να ρυθμίσει τον κλιματισμό στα γούστα της, ο διζωνικός σε γλιτώνει από πολύ γκρίνια, από 23 το βάζει στους 24, κατεβάζεις το δικό σου στους 22, όλοι χαρούμενοι.
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
@georgemit said in Toyota C-HR 2023:
Υπάρχει κάποιος που θεωρεί μειονέκτημα τον μονοζωνικο ή πλεονέκτημα τον διζωνικό;
Προσωπικά ποτέ δεν έχω επιλέξει διαφορετικές θερμοκρασίες σε οδηγό - συνοδηγό.Τελείως αδιάφορο και άχρηστο στοιχειο εξοπλισμου. Εκτος του οτι οπως λες ποτε δεν εχω επιλεξει διαφορετικές θερμοκρασίες, να ενημερώσω οτι η καμπίνα δεν εχει διαχωριστικό στην μέση και ο αέρας εδων και αιώνες εχει την τάση να αναμιγνύεται και να μην κάθεται στην πλευρά του!
Σε οσα αμαξια εχω με διζωνικό, πάντα ως μονοζωνικα τα λειτουργώ. Ουτε μια φορά δεν εχω χρησιμοποιήσει διζωνική ρύθμιση απο το 2004.
Κι όμως κάνει δουλειά. Όχι προφανώς στο να κρατάει τον αέρα χωριστά αριστερά και δεξιά, αλλά στον αέρα που κατευθύνεται πάνω στους επιβάτες. Έτσι η αίσθηση της θερμοκρασίας αλλάζει. Είναι από τα πράγματα πάντως που δεν έχουν και μεγάλη χρησιμότητα, εκτός αν ο ένας από τους δύο θέλει εντελώς διαφορετική θερμοκρασία και βάζει να τον χτυπάει ο αέρας.
-
Για τον διζωνικο παίζει ρόλο πώς είναι τοποθετημένοι και οι αεραγωγοί.
Εμένα στο Mazda πχ ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν τους δικούς τους.
Όποτε εγώ στους 22 και η γυναίκα μου 24(στην καλύτερη).
Άλλο να τρως πάνω σου τον αέρα κρύο και άλλο να μπορείς να τον ρυθμίσεις υψηλότερα να μην κρυώνεις.
Η επιλογή να το έχεις κλειστό δεν παίζει... -
Σήμερα πήγα το πρώτο ταξίδι με το γιαρις προς περαχώρα στη λίμνη βουλιαγμένη. Πέρα απο κατανάλωση (3.3 με κλιμα χαλαρα πήγαινα εως 110) Ο διζωνικός μέτρησε 100%. Εγω εσκαγα το κορίτσι κρύωνε αλλα βολευτήκαμε απίστευτα..
Επίσης παιδια σος.. Βάλτε αντιηλιακές.. θα σωθείτε!
Με ανοιχτό παράθυρο δεν τη πάλευα καθολου. Με κλειστο ήταν πραγματικα τελειο -
@ribopaido said in Toyota C-HR 2023:
Σήμερα πήγα το πρώτο ταξίδι με το γιαρις προς περαχώρα στη λίμνη βουλιαγμένη. Πέρα απο κατανάλωση (3.3 με κλιμα χαλαρα πήγαινα εως 110) Ο διζωνικός μέτρησε 100%. Εγω εσκαγα το κορίτσι κρύωνε αλλα βολευτήκαμε απίστευτα..
Με ανοιχτό παράθυρο δεν τη πάλευα καθολου. Με κλειστο ήταν πραγματικα τελειοΚαι νανοκεραμικες πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά
-
@chrisk6 said in Toyota C-HR 2023:
Για τον διζωνικο παίζει ρόλο πώς είναι τοποθετημένοι και οι αεραγωγοί.
Εμένα στο Mazda πχ ο οδηγός και ο συνοδηγός έχουν τους δικούς τους.
Όποτε εγώ στους 22 και η γυναίκα μου 24(στην καλύτερη).
Άλλο να τρως πάνω σου τον αέρα κρύο και άλλο να μπορείς να τον ρυθμίσεις υψηλότερα να μην κρυώνεις.
Η επιλογή να το έχεις κλειστό δεν παίζει...H γυναίκα μου τους κλείνει αρκετα συχνά πάντως.
-
@chris__7 said in Toyota C-HR 2023:
Με ανοιχτό παράθυρο δεν τη πάλευα καθολου. Με κλειστο ήταν πραγματικα τελειοΚαι νανοκεραμικες πρέπει να κάνουν καλύτερη δουλειά
Να ρωτησω. Σε χειροκινητο βγαινει να γλιτωσω κανα διχιλιαρο?Γιατι σαν το χειροκινητο οπως 20 χρονια πριν δεν εχει
-
Να ρωτησω. Σε χειροκινητο βγαινει να γλιτωσω κανα διχιλιαρο?Γιατι σαν το χειροκινητο οπως 20 χρονια πριν δεν εχει
Διχίλιαρο ; Δεκαχίλιαρο ! 1,2Τ με radio -cd και ατσαλένιες ζάντες με τάσια αλλα και με εξάρι σασμάν με iMT ...
η φωτογραφία είναι του 2017 βέβαια και αφορά ολοκαίνουργιο
αλλα δεν το τίμησαν ουτε το 10% των πωλήσεων δεν έκανε
-
@monman2 said in Toyota C-HR 2023:
αλλα δεν το τίμησαν ουτε το 10% των πωλήσεων δεν έκανε
Δεν το τίμησαν γιατί δεν είχε κανένα νόημα ως επιλογή. Ο βασικότερος λόγος για να αγοράσει κανείς Τογιότα είναι το υβριδικό σύστημα (και προσφάτως και η ανάρτηση, από το C-HR και μετά). Αλλιώς υπάρχουν καλύτερες επιλογές.
-
-
@tolisk20 said in Toyota C-HR 2023:
https://www.gocar.gr/news/feed/47450,1000_eyrw_f8hnotero_Toyota_CHR.html
Click bait το άρθρο.
Για τη φθηνότερη έκδοση είναι παλιά ειδηση ενώ η πτώση τιμών στις μεγαλύτερες εκδόσεις είναι για γέλια.
Βέβαια ακόμα και έτσι την ειδηση πρέπει να την τρίψουν στους πωλητές της Τογιότα που υπονοούσαν μεγαλες αυξήσεις τον Ιούλιο επειδή το μοντέλο δεν είχε πάρει αύξηση από το λανσάρισμα.
Αλλά όταν σου ζητάνε 33 για αμάξι που η αντίστοιχη έκδοση είχε στο πρώτο μοντέλο 22 να βράσω την καταναλωτική συνείδηση του κόσμου. -
Ο ένας πατάει στις τιμές του άλλου!
Και ο υποψήφιος αγοραστής ψάχνει κάπου να πιαστεί.
Όταν το 3008 ξεκινά από 37Κ με το ξευδουβριδικο όταν στην προηγούμενη γενιά το έβρισκες έστω σε μηχανικό από 23Κ τι συζητάμε; -
Τι ελλείψεις σε εξοπλισμό έχει η νέα entry έκδοση;
-
@katafractos17 said in Toyota C-HR 2023:
Τι ελλείψεις σε εξοπλισμό έχει η νέα entry έκδοση;
Μονοζωνικο κλιματισμό, αναλογικά όργανα και μικρή οθόνη νομίζω....δες μερικά ποστ πιο πάνω
-
Εν τω μεταξυ θα μπει ο αλλος στο τρυπακι αντε να γλυτωσω κανα 200ρι θα βαλει παραγγελια και μεχρι να του ρθει θα εχει φαει και μια αυξηση 500 ευρω .
Club bitone ειναι καπου 600 ευρω νομιζω
Για μενα η toyota δεν χρειαζοτανε εκπτωσεις αυτο που επρεπε να κανει ηταν να ριξει το επιτοκιο -
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
Εν τω μεταξυ θα μπει ο αλλος στο τρυπακι αντε να γλυτωσω κανα 200ρι θα βαλει παραγγελια και μεχρι να του ρθει θα εχει φαει και μια αυξηση 500 ευρω .
Για μενα η toyota δεν χρειαζοτανε εκπτωσεις αυτο που επρεπε να κανει ηταν να ριξει το επιτοκιοΧίλιες φορές να πάω να το ντύσω εγώ και να φαίνεται ως BITONE... Λιγότερα θα βγει και θα είναι άψογη δουλειά!
-
@polioan said in Toyota C-HR 2023:
Για μενα η toyota δεν χρειαζοτανε εκπτωσεις αυτο που επρεπε να κανει ηταν να ριξει το επιτοκιοΧίλιες φορές να πάω να το ντύσω εγώ και να φαίνεται ως BITONE... Λιγότερα θα βγει και θα είναι άψογη δουλειά!
Φιλε αληθεια σου λεω το σκεφτομαι και γω πολυ σοβαρα.Να παρω πχ center και να το περασω μια μεμβρανη μετα απο πανω να γινει bitone και ενα βαψιμο ηλεκτροστατικης βαφης τις ζαντες ποσο θα παει?28400 η center 33900(ειχε) η bi tone.
-
Φιλε αληθεια σου λεω το σκεφτομαι και γω πολυ σοβαρα.Να παρω πχ center και να το περασω μια μεμβρανη μετα απο πανω να γινει bitone και ενα βαψιμο ηλεκτροστατικης βαφης τις ζαντες ποσο θα παει?28400 η center 33900(ειχε) η bi tone.
Nothing compares to OEM...
-
Για το βάψιμο ηλεκτροστατικής βαφής δεν έχω ιδέα. Αλλά δεν είναι φτηνό αν θυμάμαι...
αλλά να σου θυμίσω ότι πήγα και έβαλα μαύρη μεμβράνη στην οροφή του SPORTAGE Και τις μεμβράνες στα παράθυρα και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.
Toyota C-HR 2023