Θα ανεβασω και αλλες σημερα! ειχα σκοπο για βολτα αλλα με χωσανε απο τη δουλεια σε μια εκδηλωση 10-1 οποτε θα παω μετα να σας βγαλω και φωτο..
Το κοριτσι ηδη μου ζηταει να οδηγησει αλλα θα περιμενει.. πολυ
ribopaido
@ribopaido
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by ribopaido
-
RE: 2020 Toyota Yaris
-
Είδα το νεο απο κοντα.. τι να πω παιδια παθαινεις πλακα.. Η μεκ δεν ακουγετια καθολου.. Εντος ημερων θα το κανω και test drive, το δικο μου θα ειναι πειραια εως τη δευτερα , ελπιζω να μη φαει πολυ καιρο τελωνεια κλπ.. Σας στελνω φωτο απο το μοντελο.
-
RE: Toyota C-HR 2023
14 δευτερόλεπτα θελει το λάδι για ενα πλήρη κύκλο, στα υβριδικα υπάρχει η δικλείδα ασφαλείας να ξεκινήσει ο βενζινοκινητήρας με μια μικρη χρονοκαθυστέρηση ( αφου ο mg1 τον εκκινει) ωστε να προλάβει η αντλία λαδιού να σηκώσει πίεση.
Επειδη εχω το repair manual θα το ελέγξω αμεσα και σας ενημερωνω -
Ηρθε επιτελους το αμαξι στην αντιπροσωπεία.. για να δουμε συναγερμο και κεραμικη που ζητησα ποσες μερες θα παρουν!
-
Ολα καλα παιδια, το θεμα ηταν η αποσταση σε συναρτηση με μειωμένη θερμοκρασια.
Back στα βασικα με καταναλωσαρα αν και με πολύ κινηση
-
Σκεφτείτε οτι στο iq κάτω απο 5.7 ΔΕΝ ειδα ποτε.. αυτα τα νουμερα ειναι θησαυρος για μενα αλλα και 5 να παει πιο χαρα η απολαυση ειναι τεράστια... Μονο maiden εννοειται , το συγκεκριμένο ειναι αγαπημενο αλλα εβαλα κια λίγο seventh son , somewhere in time κλπ.
Εκδοση chic 130hp ,το χρώμα μιλάμε δεν υπάρχει..
Σας ευχαριστώ ρε ομάδα ολους! οτι θελετε παραπανω να ανεβασω στειλτε! -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
Ηρθε επιτελους το αμαξι στην αντιπροσωπεία.. για να δουμε συναγερμο και κεραμικη που ζητησα ποσες μερες θα παρουν!
Άντε με το καλό !
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σουΣε ευχαριστώ πολυ!
Ασε επαθα κοκομπλοκο , δεν ηταν το δικο μου ακριβως το ιδιο μοντελο αλλα χωρις τπτ εξτρα.. εγω θα βαλω μεσα αρκετα.. Να και η φωτο σημερα που ηρθε η μεταφορικη!
-
Προχώρησα και στη παραγγελία του chic yaris εγω σε μπλέ χρώμα , εκτιμώμενη ημερομηνία στις 08/03 αν και απο τι κατάλαβα δεν...
Εγκρίθηκε και το δανειο μπαμ απο εθνικη οποτε μια χαρα...
Σας ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια. -
RE: Toyota Corolla 2019
Ηχος μεταλλαγής απο μαγνητικά σε υδραυλικά φρένα.. Στο βιντεο ακούγονται και το ρελέ και η βαλβίδα ενεργοποίησης.
Το έχω ακουσει και σε αλλα toyota ειναι φυσιολογικό πάντως.Ακουστε στο 0.38 οταν κανει πισω και φρεναρει αποτομα γιατι ερχεται φορτηγο..
Youtube Video -
@nikakisx2021 said in 2020 Toyota Yaris:
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
@elteo said in 2020 Toyota Yaris:
κανα 20ημερο έκανε εμένα το Hyundai.
Υπερευχαριστω! Εχω αμαξι για τωρα , πιο πολυ κοιταω να μαζεψω ΟΤΙ μπορω για τη προκαταβολη οποτε καλα μου καθεται αν ισχυει και εδω!
Καλημέρα για ποιο μοντέλο μιλάμε;
Yaris facelift 130hp εκδοση chic
Latest posts made by ribopaido
-
RE: TOYOTA FORUM
@v_a said in TOYOTA FORUM:
Κάτι είχε μπουκωσει (το gpf ή όπως το λέτε) ; Εκεί το απέδωσα. Αν έχει συμβεί και σε εσάς, δώστε τα φώτα σας.
Το ιδιο εκανε και μενα - 3 φορες εως τωρα λογω κοντινων αποστασεων. Πλεον με τη διαδρομη προς ελευσινα δεν το ξανακανε. GPF θεωρω και εγω και ειδα σε αλλα φορουμ
-
O τυπος απο το Engineering explained νομίζω οτι πιο πολυ θελει να τονίσει την αναγκη για αναπτυγμένη τεχνολογία λιπαντικών και προσθέτων στην κατασκευή των κραμάτων αλουμινίων. Τώρα σε πολλα βίντεο ενω εξηγεί ωραία τη θεωρία, πετάει άπειρες παπ@@ιες στο πρακτικό κομμάτι χωρις να αναφερει και το λόγο.
Για το θέμα νομίζω οτι η έρευνα τα είπε ολα... Μάλλον ο Ιάσωνα πρέπει να διαβάσει λίγο παραπάνω .... Και να αφησει τις φριτέζες λες και θα τηγανίσει McCain ενω δεν αναφέρει εννοιες οπως η Πυρόλυση...
https://www.frontiersin.org/journals/mechanical-engineering/articles/10.3389/fmech.2020.571464/full
-
Παλικαρια με συγχωρείτε για τη παρέμβαση , αλλα σας ευχαριστω για ολα αυτα που γραφετε και μου θυμισατε τοσα μηχανολογικα θεματα που ειχα αφησει πισω απο τη σχολη . Το φορουμ απογειωθηκε για μενα.
-
Ολα καλα παιδια, το θεμα ηταν η αποσταση σε συναρτηση με μειωμένη θερμοκρασια.
Back στα βασικα με καταναλωσαρα αν και με πολύ κινηση
-
@ataim said in 2020 Toyota Yaris:
Οι 20 βαθμοί δεν είναι χαμηλή θερμοκρασία, Σεπτέμβρη, Οκτώβρη, έχεις ιδανική θερμοκρασία για την μπαταρία και συνήθως είναι οι μήνες με την χαμηλότερη μέση κατανάλωση, πέρσι τον Σεπτέμβρη είχα 3,3 μέση. Αν μπαίνει σε ev όταν αφήνεις το γκάζι αφού βέβαια τελειώσει η φάση προθέρμανσης κατά την εκκίνηση που διαρκεί ένα λεπτό περίπου είσαι οκ.
Ναι εννοω σε σχέση με τα 30αρια ειναι αρκετα πιο κατω. Να πω την αληθεια φοβήθηκα πιο πολυ μηπως κανει αναγέννηση το gpf και γιαυτο εμενε αναμμένο . Σας στέλνω αταιμ και @fanis75 την ιδια διαδρομη να δειτε !
-
Καλησπερα στην ομαδα,
Ερώτηση... Απο τον απριλη που εχω το οχημα ακομα και σε αυτοκινητόδρομο με νορμαλ ταχυτητες εντος αττικης (60-70) και μπαταρία >50% , οταν αφηνα το γκαζι το αυτοκίνητο γύρναγε αυτοματα σε ev mode. Απο τη στιγμη που πέσανε λιγο οι θερμοκρασίες εδω και 6 μερες ο κινητήρας μένει περισσότερο ανοιχτός και συνήθως σβήνει μόνο οταν κοντέυω να σταματήσω πληρως. Να υποθέσω οτι ειναι εξαιτίας των θερμοκρασιών απο τις μικρές (<5χλμ) αποστάσεις που εκανα τις τελευταιες 2 βδομαδες λογω άδειας, καθως σημερα που πηγα επισκεψη και οδηγησα κανα μισαωρο δουλευε κανονικα?Ευχαριστώ
-
RE: Toyota Yaris Cross
Γνωστός έβαλε φώς μπαταρίας με ισχυρό μαγνήτη στα πίσω καθίσματα στο απλο γιαρις 2021 απο αλι. Οταν τον ρώτησα πως γινεται η έλξη λόγω ταπετσαρίας ουρανού και μου έδειξα το πάχος της... καταλαβα οτι αν δεν ηταν το υβριδικό συστημα δεν ξερω αν θα αγοραζαμε..
-
RE: Toyota C-HR 2023
Σήμερα πήγα το πρώτο ταξίδι με το γιαρις προς περαχώρα στη λίμνη βουλιαγμένη. Πέρα απο κατανάλωση (3.3 με κλιμα χαλαρα πήγαινα εως 110) Ο διζωνικός μέτρησε 100%. Εγω εσκαγα το κορίτσι κρύωνε αλλα βολευτήκαμε απίστευτα..
Επίσης παιδια σος.. Βάλτε αντιηλιακές.. θα σωθείτε!
Με ανοιχτό παράθυρο δεν τη πάλευα καθολου. Με κλειστο ήταν πραγματικα τελειο -
RE: Suzuki Vitara 2015
@gatoz said in Suzuki Vitara 2015:
@ribopaido said in Suzuki Vitara 2015:
καλησπερα σε ολους!
Ποια ειναι η εντυπωση των κατοχων εως τωρα με το vitara; Ειστε ευχαριστημένοι με το μηχανικο σύνολο - χωρους και συμπεριφορά; Ενδιαφερεται να το παρει ο πατερας μου και ψαχνομαστετο καλυτερο σουβ
απλα
τετρακινητο βεβαια
κατα προτιμηση gl+ 1.4Αυτο θελει τετρακινητο ναι !
Τελεια σε ευχαριστωω -
RE: Suzuki Vitara 2015
καλησπερα σε ολους!
Ποια ειναι η εντυπωση των κατοχων εως τωρα με το vitara; Ειστε ευχαριστημένοι με το μηχανικο σύνολο - χωρους και συμπεριφορά; Ενδιαφερεται να το παρει ο πατερας μου και ψαχνομαστε