Θα ανεβασω και αλλες σημερα! ειχα σκοπο για βολτα αλλα με χωσανε απο τη δουλεια σε μια εκδηλωση 10-1 οποτε θα παω μετα να σας βγαλω και φωτο..
Το κοριτσι ηδη μου ζηταει να οδηγησει αλλα θα περιμενει.. πολυ
ribopaido
@ribopaido
Please enter occupation - Please enter your interests
Best posts made by ribopaido
-
RE: 2020 Toyota Yaris
-
Είδα το νεο απο κοντα.. τι να πω παιδια παθαινεις πλακα.. Η μεκ δεν ακουγετια καθολου.. Εντος ημερων θα το κανω και test drive, το δικο μου θα ειναι πειραια εως τη δευτερα , ελπιζω να μη φαει πολυ καιρο τελωνεια κλπ.. Σας στελνω φωτο απο το μοντελο.
-
RE: Toyota C-HR 2023
14 δευτερόλεπτα θελει το λάδι για ενα πλήρη κύκλο, στα υβριδικα υπάρχει η δικλείδα ασφαλείας να ξεκινήσει ο βενζινοκινητήρας με μια μικρη χρονοκαθυστέρηση ( αφου ο mg1 τον εκκινει) ωστε να προλάβει η αντλία λαδιού να σηκώσει πίεση.
Επειδη εχω το repair manual θα το ελέγξω αμεσα και σας ενημερωνω -
RE: TOYOTA FORUM
Είμαστε αλήτες οι τογιοτάκηδες γιατι:
- Πηγαίνουμε δεξια με τη ΝΟΜΙΜΗ ταχυτητα.
- Δεν εχουμε μπρίκια που σπάνε καδένες στα 50000
- Δεν κανουν θορυβο τα ''μπρίκια'' μας
- Δεν κανουμε 0-100
- Δεν εχουμε κανει διδακτορικα στο πρωτοκολλο obd για monitoring σε πιέσεις τουρμπο, λαμδα , μαφ , μαπ , αισθητηρα θεσης στροφαλου , πιεση μπεκιερας κλπ
-
Ηρθε επιτελους το αμαξι στην αντιπροσωπεία.. για να δουμε συναγερμο και κεραμικη που ζητησα ποσες μερες θα παρουν!
-
Ολα καλα παιδια, το θεμα ηταν η αποσταση σε συναρτηση με μειωμένη θερμοκρασια.
Back στα βασικα με καταναλωσαρα αν και με πολύ κινηση
-
Σκεφτείτε οτι στο iq κάτω απο 5.7 ΔΕΝ ειδα ποτε.. αυτα τα νουμερα ειναι θησαυρος για μενα αλλα και 5 να παει πιο χαρα η απολαυση ειναι τεράστια... Μονο maiden εννοειται , το συγκεκριμένο ειναι αγαπημενο αλλα εβαλα κια λίγο seventh son , somewhere in time κλπ.
Εκδοση chic 130hp ,το χρώμα μιλάμε δεν υπάρχει..
Σας ευχαριστώ ρε ομάδα ολους! οτι θελετε παραπανω να ανεβασω στειλτε! -
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
Ηρθε επιτελους το αμαξι στην αντιπροσωπεία.. για να δουμε συναγερμο και κεραμικη που ζητησα ποσες μερες θα παρουν!
Άντε με το καλό !
Περιμένουμε τις εντυπώσεις σουΣε ευχαριστώ πολυ!
Ασε επαθα κοκομπλοκο , δεν ηταν το δικο μου ακριβως το ιδιο μοντελο αλλα χωρις τπτ εξτρα.. εγω θα βαλω μεσα αρκετα.. Να και η φωτο σημερα που ηρθε η μεταφορικη!
-
RE: Toyota Corolla Cross
Ο θερμικός των toyota hybrid πάντως φαινεται οτι δουλεύει αρκετά σε περιοχη βελτιστοποιημένης λειτουργίας και οικονομίας . Καμία σχέση το ζύγισμα του κινητήρα πχ στο ''ρελαντί'' - εδω και ο θερμοδυναμικός κύκλος ειναι διαφορετικός.. αλλα γιατι να κατηγορούμε τα 3κύλινδρα και το αν χρειάζεται balance shaft ο στρόφαλος? 120 μοίρες ειναι αυτές λογικό να υπάρχει τρέμουλο απο το lag στην διαδοχή.
Αυτο που μου κάνει τρομερή εντύπωση ειναι η διατήρηση του state of health στις μπαταρίες του υβριδικού μετα απο καιρό. prius 12 ετών έχει χάσει 3% ποσοστό ΜΟΝΟ..
Βρήκα δεδομένα απο πηγές και καταγραφή απο το δικο μου yaris και θα το μελετήσω προσωπικά .. -
Προχώρησα και στη παραγγελία του chic yaris εγω σε μπλέ χρώμα , εκτιμώμενη ημερομηνία στις 08/03 αν και απο τι κατάλαβα δεν...
Εγκρίθηκε και το δανειο μπαμ απο εθνικη οποτε μια χαρα...
Σας ευχαριστώ ολους για τη βοήθεια.
Latest posts made by ribopaido
-
Εγινε το service το ετησιο στο yaris hatchback μονο τα λαδια κάνανε το 5λιτρο 135 ευρω! Δεν θυμαμαι τετοια χρεωση οταν δουλευα στο νεο κηφισο. Αλλαξανε και φιλτρο καμπινας και υβριδικης , ολα μαζι 250.
Οπως και να χει ολα καλα , αλλα μου φαινεται καποια πραγματα οπως φιλτρα πρεπει να τα αλλαζω μονος (ήδη τα ανοιξα και τα καθαρισα - φυσηξα στο 8μηνο οποτε δεν τα αλλαζα κιολας? ... χαζομαρα) και λαδια ενεος ή μοτουλ οπως κανουν 2-3 φιλοι τα πανε και χωρις θεμα τα βαζουν.
-
@chrisk6 said in 2020 Toyota Yaris:
@ribopaido said in 2020 Toyota Yaris:
Oμάδα 1ο σερβις ετησιο με λαδάκια 0w8,καρτα καυσαεριων + φιλτρα υβριδικης + καμπινας που θελουν τι ποσο να περιμενω λέτε? Πάνω απο 280?
Εδω εχει αναλυση ανα αντιπροσωπεια...
Το εχει κανει ευκολο η Toyota. Της βγαζω το καπελο...Σε ευχαριστω η αναλυση ειναι ανα χιλιομετρα με 0w20 λαδια και τυπικο προγραμμα. Θα κανω μοντα στο δικο μου
-
Oμάδα 1ο σερβις ετησιο με λαδάκια 0w8,καρτα καυσαεριων + φιλτρα υβριδικης + καμπινας που θελουν τι ποσο να περιμενω λέτε? Πάνω απο 280?
-
[link text](
link url)
Lower friction, lower chain wear κλπ κλπ...
Τα λενε τα papers - και απο sae τοπ ...
Χρηστες με 0w20 πάντως και σε φορουμ λενε οτι αλλαζει σημαντικα η οικονομία και ο η περιοδικοτητα χρησης της ΜΕΚ.Ο καθένας αποφασίζει τι θα βάλει στο όχημα.. Εγω δεν φευγω απο 0w8 προσωπικά.
-
@criuser said in Toyota Corolla Cross:
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Εντωμεταξύ όταν κοιτάζουμε καταναλώσεις πόλης, συνήθως ξεχνάμε κάτι.
Επειδή οι καθημερινές μας διαδρομές είναι συνήθως μικρές, γυρω στα 10km, ακόμα και 2 λίτρα στα 100 να έχουν διαφορά 2 αυτοκίνητα, το χρηματικό επιπλέον κόστος είναι σχεδόν ασήμαντο.Μιλάμε για κάποια λίγα επιπλέον € τον μήνα.
Ακριβώς και επειδή πλέον κάνω λίγα χλμ και οι διαδρομές είναι πολύ μικρές το ντίζελ δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί και δίνει πάνω από 6,5 λίτρα, αλλά τα χλμ είναι τόσο λίγα που είναι αδιάφορο το κόστος.
Αν έκανα 10-20 χλμ την ημέρα, αντί για 5-10 που κάνω θα ήταν θέμα.
Και καπως ετσι το dpf υποφερει..
-
RE: Toyota IQ
Το 2020 πηρα μεταχειρισμενο του 2009 στα 6000 απο γνωστο. Το αμάξι ήθελε 2-3 μαζεματακια για τα γνωστά θεματα που ειχε της χρονιας εκεινης ( πχ ελατήρια δίσκου συμπλέκτη με τη γνωστή δόνηση) και ενα μαζεματακι στα 1500 ολα μαζι. Το αμάξι ηταν χαρμα σε ολα του και ακομα το ψάχνω καμια φορα ασχετα που πήρα yaris hybrid. Πραγματικα αξιζει για 2ο.
-
RE: Clio LPG vs Yaris hybrid
Yaris hybrid μονο κακο η τιμή πλεον και ισως ο χρόνος παράδοσης. 3.8λτ/100χλμ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ και με κανονικη οδηγηση οχι σαν γιαγια.Για μεσα στη πολη, το ecvt ειναι έρωτας και άμεσο , ειδικα στο 2024 chic που εχω εγω.
Lpg αγαπω, δουλευα σε συνεργείο με τοποθετησεις και ρυθμιση πολλα χρονια .
Diesel μονο για αυτοκινητόδρομο, τα σκοτώνουν εδω μεσα στη πολη και μετα πληρωνουν για dpf , καταργησεις egr και πάει ο καρκίνος γόνα..
Για ποσα χιλιόμετρα μιλάμε? Αν δεν κανεις πολλα χλμ ανα έτος πάντως ειναι θέμα.. Φίλτρα gpf, 12βολτη στα υβριδικα που θα σου ξεφορτίζει αν το αφήσεις μερες κλπ.
-
RE: BYD forum
Παροχή 3kW με 13Α , πτώση τάσης 1.5Volt και αργή φόρτιση. Οτι πιο τέλειο για τις μπαταρίες λιθιου.. Μακροζωία, μειωμένες θερμοκρασίες με σταθερό SEI και μείωση κινδύνου εναπόθισης λιθίου στην κάθοδο (-).
Με το καλο να το χαρεις -
Γράψτε που κινείστε λιγο να δω κατι
Επιτέλους αυξάνονται οι ταχύτητες...
Μην με πάς απο το σπίτι .. στο ΘΕΟ να με πας...
https://www.carandmotor.gr/nea/allazoyn-oria-tahytitas-stin-ethniki-odo-tahytites -
Είμαστε αλήτες οι τογιοτάκηδες γιατι:
- Πηγαίνουμε δεξια με τη ΝΟΜΙΜΗ ταχυτητα.
- Δεν εχουμε μπρίκια που σπάνε καδένες στα 50000
- Δεν κανουν θορυβο τα ''μπρίκια'' μας
- Δεν κανουμε 0-100
- Δεν εχουμε κανει διδακτορικα στο πρωτοκολλο obd για monitoring σε πιέσεις τουρμπο, λαμδα , μαφ , μαπ , αισθητηρα θεσης στροφαλου , πιεση μπεκιερας κλπ