@w202-amg said in Κατάντια της τεχνικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα.:
Μαγκιά, ναρκωτικά, εύκολο χρήμα, ποτά, ξενύχτια, γυναίκες κτλ.
Και μετα αυτα τα ατομα δημιουργουν κακες εντυπωσεις στην κοινωνια για ολα τα ατομα νεαρης ηλικιας. Τρομερες προκαταληψεις που επι το πλειστον επηρεαζουν και ολους εμας.
Εισαι νεος (~20-25) και εχεις ωραιο αμαξι -> καγκουρας με μονιμη στοχοποιηση.
Βγαινεις ενα ρανεβου και παιρνεις την κοπελα με το αμαξι -> θα κανουν μαλ... στον δρομο και θα σκοτωθουν, στοχοποιηση και απο τις αρχες de facto.
Φορας δυο ωραια ρουχα -> ειτε ειναι μαιμου, ειτε ειναι απο περιεργα λευτα
Πειτε μου ακομα και εσεις που ειστε μεγαλυτεροι ποσο εξω ειναι αυτα τα στερεοτυπα απο αυτο που γινεται στην πραξη?
Και παει λεγοντας, ολη αυτη η κατασταση που δυστυχως ξεκιναει απο τις νεαρες ηλικιες τραβιεται μεχρι τα 30, εχει καταστησει απειρα πραγματα στην ζωη δυσκολα εως ακατορθωτα. Μπαινεις σε ενα καταστημα να ψωνισεις κατι και σου μιλανε ασχημα επειδη νομιζουν οτι ανηκεις σε αυτο το κοινωνικο συνολο. Το ποσες φορες μου εχουν συμπεριφερθει επιθετικα σε εμπορικης φυσεως καταστηματα επειδη πιο πριν ειχαν ερθει καλοπαιδα τετοιου τυπου ειναι αμετρητες.
Ο πληθυσμός γυναικων με αξιες και σεβασμο εχει μειωθει κατακορυφα, δε θελουν εναν συντροφο, θελουν ενα τοξικο μαλ...., που να τις κερατωνει μονο και μονο για να φανε απο τα λευτα που κανεις δεν ξερει πως εβγαλε.
Δε μπορουν να μιλησουν ελληνικα, ξερουν μονο να βριζουν και να πουλανε ψευτομαγκια και ψευδοανδρισμο. Με συγχωρειτε αλλα αυτη σας φαινεται μια υγειης κοινωνια νεαρων ενηλικων?
Πραγματικα δεν ξερω τι αλλο να πω-κανω απο σιγα σιγα να ετοιμαζω τα χαρτια μου εξοδου απο την χωρα...