-
Τελικως ναυαγησε το προτζεκτ αλλαγης με το seal u dmi. Μετα απο αρκετη σκεψη και παροτι θεωρω το byd ενα εξαιρετικο αυτοκινητο συνολικα, αποφασισα πως μακροπροθεσμα ισως ειναι καλυτερα να περιμενω και να παω απευθειας σε 2ο ηλεκτρικο καθως εχω ολη την υποδομη για να το υποστηριξω.
Συν οτι το tucson είναι ενα καλο συνολικα αυτοκινητο που το απολαμβανω αρκετα!
-
Τελικως ναυαγησε το προτζεκτ αλλαγης με το seal u dmi. Μετα απο αρκετη σκεψη και παροτι θεωρω το byd ενα εξαιρετικο αυτοκινητο συνολικα, αποφασισα πως μακροπροθεσμα ισως ειναι καλυτερα να περιμενω και να παω απευθειας σε 2ο ηλεκτρικο καθως εχω ολη την υποδομη για να το υποστηριξω.
Τι προσφορές είχες για το tuscon? Υπήρξε ενδιαφέρον;
-
Τι προσφορές είχες για το tuscon? Υπήρξε ενδιαφέρον;
Μου εκανε εντυπωση οτι ειχα αρκετες. Καμια 50αρια παρκαρισμενες και 2 που έδιναν οσα ακριβως ζητουσα. Ο πιο ψημενος στενχωρηθηκε παρα πολυ οταν του ειπα πως δε θα το πουλησω τελικα.
-
Αφού πιάνεις τα χρήματα που θες, γιατί δεν προχωράς;
BYD forum