@omikrositalofilos said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@terryp117 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Και τι θα κάνουμε , θα τρέχουμε στα δικαστήρια να αποδείξουμε ότι η γλάστρα που κουβαλούσα π.χ. σήμερα ήταν ασφαλώς τοποθετημένη κ.λπ...κ.λπ....παρότι το όργανο είδε το αντίθετο...???!!!
(και) για αυτο πληρωνεις νομικη προστασια αν δεν κανω λαθος, λιγο οπτικο υλικο αρκει να εχεις απο την τοποθετηση της γλαστρας την επιμαχη στιγμη
Η οικογένεια μου έχει μία από τις μεγαλύτερες νομικές εταιρείες στη Θεσσαλονίκη.
Άμα είναι να παίρνω και οπτικό υλικό και να τρέχω στα δικαστήρια, κάθε φορά που κουβαλάω μία γλάστρα, ή πάω στο ΙΚΕΑ, ή στον Βασιλόπουλο για απορρυπαντικά ,επειδή το ΟΡΓΑΝΟ το είδε αλλιώς
και μου την έριξε, τότε χε......... μέσα, κάτι δεν πάει καλά με αυτόν τον νόμο...!!!
Και πως θα αποδείξω εγώ, ότι το πολύ χοντρό μπουφάν που φοράω
επειδή κρυώνω ,δεν μου δημιουργεί πρόβλημα στην κίνηση και την ορατότητα, όταν το ΟΡΓΑΝΟ με δει και μου πει, με αυτό που φοράς κόβεσαι, πάρε πρόστιμο..??!!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ πάντως θερμά τον νομοθέτη που δείχνοντας τόση μεγαλοψυχία , μας επέτρεψε, ειδικά το καλοκαίρι με τους 40 βαθμούς ,να μπορούμε να πίνουμε νερό στο αυτοκίνητο χωρίς πρόστιμο βεβαίως, για να μη σκάσουμε, α και το πρωί που μας επιτρέπει να ρουφήξουμε καφέ...!!!
Το μόνο που δεν μας διευκρίνισε είναι το πόσες γουλιές ανά λεπτό επιτρέπονται...!!!
Λίγο ακόμα θέλουμε και πάμε σε κοινωνία Όργουελ που περιγράφει στα βιβλία του...!!!
Πολύ φοβάμαι ότι οι επόμενες γενιές θα τα ζήσουν...!!!
Όποιος δεν το κατάλαβε, αυτός ο νέος νόμος δημιουργήθηκε για να είμαστε όλοι ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ όποτε χρειάζονται έμμεσοι φόροι, τύπου Τουρκοκρατίας...!!!
Διότι και τέλειος να είσαι, που είναι αδύνατον με το μπάχαλο που επικρατεί σε σημάνσεις κ.λπ...,θα βρεθεί κάποιο όργανο, το οποίο θα σου τη ρίξει βλέποντας το πράγμα από τη δική του οπτική γωνία...!!!
Όταν αρχίζουν οι διευκρινίσεις, οι ανακοινώσεις κ.λπ.. , έχουμε παραδοχή από τη μία μεριά της μαλα..........την οποία δημιούργησαν,
χωρίς φυσικά να το θέλουν ,διότι αυτό αποτελεί δυσφήμιση, όσο άνετοι και να είναι, απλά νοιώθοντας ενοχικά με διάθεση να δικαιολογήσουν τους εαυτούς τους, αυτοί που έφτιαξαν και αυτοί που προώθησαν αυτόν τον νόμο και φυσικά κάνοντας μία προσπάθεια για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...!!!
Και φυσικά μία πολιτεία που μόνο τιμωρεί και δεν εκπαιδεύει τους πολίτες της ,δεν τους διδάσκει μέσα από την εκπαίδευση, ,μας δείχνει ότι δεν νοιάζεται για τον λαό, οι πολύ λίγοι να καλοπερνάνε και οι πολλοί στα σκουπίδια...!!!
Αλλοίμονο σε σένα ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΛΑΕ , που κάθε 4 χρόνια σε κάνουν να νομίζεις ότι είσαι κάποιος σημαντικός, όσους πιστεύετε σε κάτι, γιατί υπάρχουν κι αυτοί που τρέχουν στις κάλπες για να βολέψουν για ένα ξεροκόμματο τα παιδιά τους, ακόμα και σήμερα και ειλικρινά δεν ξέρω ποιοι είναι οι περισσότεροι, οι οσφυοκάμπτες ή οι ιδεολόγοι...!!!
Το αποτέλεσμα..?? Πολλοί νέοι ΦΕΥΓΟΥΝ ΕΞΩ, μη το πιάσουμε αυτό.
Κάθε οικογένεια με την ευρεία έννοια , σήμερα έχει και από ένα παιδί της στην ξενιτιά...!!!