-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
νταξει Toyota είναι
την παίρνεις για την καλή της ανταγωνιστικη τιμή, κορυφαία υβριδική τεχνολογία, απίστευτη οικονομία, ονομα στην αξιοπιστία.
plus ότι με τα 200 άλογα έχει και υπεραρκετή δυναμη να κινήται σβέλτα παντού
περιμένεις Tkin να πάρεις και ποιοτητα πλαστικών υπέροχη συναρμογή κτλ ????
Ενταξει δεν τα κοιτάνε αυτα τα πράγματα οι υποψήφιοι αγοραστές της. Λιγο τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Αν τα είχε ΚΑΙ αυτά με αυτή την τιμή κανένας δεν θα έπαιρνε τιποτα αλλο
Αλλά εσύ έχεις SUZUKI που ε δεν το λες οτι ξετρελαίνεσαι με τα πλαστικά του και την ποιοτητα που αναδυκνείει παντού!!!!
δεν το πήρες γιαυτό ούτε κέρδισε κανα διαγωνισμό ομορφιάς αλλά για αξιοπιστία χώρους, οικονομία και VFM. Οπότε αν και συμφωνω σε όσα γράφεις μου φαίνεται περίεργο που κατακρίνεις τόσο την toyota και τις επιλογές της
Το να βγάλεις ένα φτηνό VFM αμάξι συνεπάγεται και κάποιες τσιγουνιές και μικροελειψεις και προχειρότητες μερικές φορές. τα συγχωρεις όμως για τις αρετές της. Μην ξεχνάμε ότι είναι Full υβριδικό και η τιμή είναι καλύτερη από κάποια που δεν είναι καν υβριδικά
To Σουζούκι είχε 20Κ όχι +31Κ και πίστεψέ με καλύτερη συναρμογή έχει και τα πλαστικά και των δύο σκληρά είναι. Του Σουζούκι μετά από 8 χρόνια όλα στην θέση τους και δεν έχει ξεφτυσει τπτ όχι ότι πιστεύω ότι θα ξεφτυσει του Τογιότα.
Είπα ότι ήμουν συνηθισμένος πχ στα μεγάλα διάκενα μεταξύ των λαμαρινών αλλά πίστευα ότι στο Τογιότα θα ήταν λίγο πιο σφιχτά τα κοψίματα αλλά αντιθέτως ήταν μεγαλύτερα.
Όλα αυτά δεν αναιρούν τα καλά που κρύβονται κάτω από το καπό απλά αυτά είδα αυτά είπα. Τι να πω ότι είδα στατικα ένα αμάξι και με ξετρελανε η υβριδική του τεχνολογία;!μην συγκρίνεις τις παλιές τιμές με καινούργιες. Ολα έχουν πάρει πάνω
Αν συγκρίνεις με ανταγωνισμό είναι πολύ φτηνη αν συνηπολογίσεις ότι δίνει το καλύτερο υβριδικό σύστημα στην τιμή. Μονο αρνητικό το διλιτρο που εχει φόρο πολυτελείας στην μπανανία
βρήκα τον σχολιασμό σου εύστοχο και συμφωνώ. Απλά είπα ότι μου έκανε εντύπωση να διαβάζω τα παραπάνω από σένα που εκτιμάς το VFM και έχεις αντιστοιχης λογικής αυτοκίνητο.
Στο μόνο που διαφωνώ με σένα είναι ότι για την τιμή του είναι καλό
Δεν είπα ότι έχεις άδικο σε κάτι......
εγώ εχω αλλα κριτήρια δεν κοιταω για vfm αμαξια παρα μονο αν είναι ο εργάτης για την δουλειά.
Μα και εμένα μου έχει μπει στο μάτι το αμάξι και το έψαχνα γιατί συμπληρώνει πολλά από τα κουτάκια μου. Μέχρι τα 33Κ δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει περισσότερο, δλδ αν κινουμουν σήμερα σε αυτά τα λεφτά προς τα εκεί θα πήγαινα. Στα 39Κ που έχει η ακριβή έκδοση όχι
Στα 35κ με την Style τα έχεις όλα, και αν μπαίνουν aftermarket αισθητήρες εύκολα τέλος.
Δεν εχει νοημα να μπαινουν afrtermarket της πλακας..
Το ζήτημα ειναι να μπαινουν εδω οι εργοστασιακοί ή ποιοτικοι και πίσω και κυρίως εμπρός.
Πισω με την καμερα γινεται δουλειά .. αλλά μπροστά δεν επιτρέπεται τετοιου μήκους οχημα να μην έχει -
Υποθέτω ότι οι περισσότεροι έχουν την ψευδαίσθηση ότι θα αγοράσουν σαλονάτο αυτοκίνητο με 35.000 ευρώ, έχουν καιρό προφανώς να επισκεφθούν αντιπροσωπεία...Το golf το είχα αγοράσει το 2010 στην έκδοση highline με ηλιοροφή και δερμάτινα 24.000 ευρώ. Σήμερα στην αντίστοιχη έκδοση ανεβαίνεις στα 28-30.000. με tsi κινητήρα τεχνολογίας δεκαετίας! Για αυτοκίνητο στο μέγεθος cc και με αντίστοιχο εξοπλισμό χωρίς τον υβριδικό κινητήρα,(vw, audi, stellantis διαθέτουν υβριδικό της πλάκας, εκτός και αν πας σε plug in δηλαδή στα 50.000 ευρώ) ανεβαίνουμε στα 45.000 ευρώ για πλάκα. Μόνο το jeep compass παίζει στα 35.000 ευρώ με ωραίο σαλόνι και πολλά αλλά....καμία σχέση ο κινητήρας κλπ..Υποθέτω ότι ελάχιστοι έχουν να σπρώξουν στο δρόμο 50.000 ευρώ, συνεπώς τα 33, 34 άντε 35 του cc ακούγονται και λίγα μπροστά στα χάλια της αγοράς αυτοκινήτου. Εάν είχε σαλόνι audi με 33.000 ευρώ και τον κινητήρα και εξοπλισμό που δίνει η toyota θα ήταν το απόλυτο αυτοκίνητο της δεκαετίας. Όμως οι αυτοκινητοβιομηχανίες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα οπότε είναι θέμα επιλογής εάν θέλεις ασφάλεια, κινητήρα και εξοπλισμό για να κινήσεις οικογένεια, ή σαλόνι και μόστρα
-
Παιδιά οι αισθητήρες έαν υπάρχει προεγκατάσταση στο cc κάνουν τέλεια τη δουλειά τους και ας μην είναι intelligent, το θέμα είναι εάν υπάρχει καλωδίωση ή θα πρέπει να παρέμβει κάποιος στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, οπότε ρισκάρεις..
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Παιδιά οι αισθητήρες έαν υπάρχει προεγκατάσταση στο cc κάνουν τέλεια τη δουλειά τους και ας μην είναι intelligent, το θέμα είναι εάν υπάρχει καλωδίωση ή θα πρέπει να παρέμβει κάποιος στα ηλεκτρικά του αυτοκινήτου, οπότε ρισκάρεις..
Το "κακό" όμως είναι πως δεν έχεις ένδειξη στην οθόνη
-
Θα έχει αισθητήρες για τον ήχο και κάμερα οπισθοπορείας για την εικόνα, αυτά ενεργοποιούνται ταυτόχρονα,
-
@kpaiss said in Toyota Corolla Cross:
Δεν ξερω για το CC αλλα στις διακοπές με YCross Αθήνα - Πηλιο με μ.ο. 95 χιλ (στασεις - διοδια) και ταχυτητα 5-10 χιλ πανω απο το οριο , φορτωμενος για διακοπες , 4 ατομα (1 παιδι) και κλιματισμο , έγραψε 4.7 κατανάλωση.
Δεν ξέρω για το YCross, αλλά το Scross με Μ.Ο. 95χλμ, μου ανάβει στο καντράν ότι καλύτερα να πάρω το ΚΤΕΛ ...
-
νταξει Toyota είναι
την παίρνεις για την καλή της ανταγωνιστικη τιμή, κορυφαία υβριδική τεχνολογία, απίστευτη οικονομία, ονομα στην αξιοπιστία.
plus ότι με τα 200 άλογα έχει και υπεραρκετή δυναμη να κινήται σβέλτα παντού
περιμένεις Tkin να πάρεις και ποιοτητα πλαστικών υπέροχη συναρμογή κτλ ????
Ενταξει δεν τα κοιτάνε αυτα τα πράγματα οι υποψήφιοι αγοραστές της. Λιγο τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Αν τα είχε ΚΑΙ αυτά με αυτή την τιμή κανένας δεν θα έπαιρνε τιποτα αλλο
Αλλά εσύ έχεις SUZUKI που ε δεν το λες οτι ξετρελαίνεσαι με τα πλαστικά του και την ποιοτητα που αναδυκνείει παντού!!!!
δεν το πήρες γιαυτό ούτε κέρδισε κανα διαγωνισμό ομορφιάς αλλά για αξιοπιστία χώρους, οικονομία και VFM. Οπότε αν και συμφωνω σε όσα γράφεις μου φαίνεται περίεργο που κατακρίνεις τόσο την toyota και τις επιλογές της
Το να βγάλεις ένα φτηνό VFM αμάξι συνεπάγεται και κάποιες τσιγουνιές και μικροελειψεις και προχειρότητες μερικές φορές. τα συγχωρεις όμως για τις αρετές της. Μην ξεχνάμε ότι είναι Full υβριδικό και η τιμή είναι καλύτερη από κάποια που δεν είναι καν υβριδικά
To Σουζούκι είχε 20Κ όχι +31Κ και πίστεψέ με καλύτερη συναρμογή έχει και τα πλαστικά και των δύο σκληρά είναι. Του Σουζούκι μετά από 8 χρόνια όλα στην θέση τους και δεν έχει ξεφτυσει τπτ όχι ότι πιστεύω ότι θα ξεφτυσει του Τογιότα.
Είπα ότι ήμουν συνηθισμένος πχ στα μεγάλα διάκενα μεταξύ των λαμαρινών αλλά πίστευα ότι στο Τογιότα θα ήταν λίγο πιο σφιχτά τα κοψίματα αλλά αντιθέτως ήταν μεγαλύτερα.
Όλα αυτά δεν αναιρούν τα καλά που κρύβονται κάτω από το καπό απλά αυτά είδα αυτά είπα. Τι να πω ότι είδα στατικα ένα αμάξι και με ξετρελανε η υβριδική του τεχνολογία;!Πριν λίγες μερες έβγαλαν τιμές και για το strong hybrid scross. Η μεσαία έκδοση ξεκιναει απο τα 32.000€ με μεταλλικο χρώμα και έχεις 200 λιτρα πορτπαγκαζ και 0-100 σε 13 δευτερόλεπτα. Για να μην μιλήσουμε την τεχνολογία του μέσα που ειναι από περασμένη δεκαετία.
Για εμένα το πρόβλημα με το CC για κάποιον που ψάχνει ένα οικογενειακο SUV με οικονομία στο καύσιμο ειναι τα 2.0 . Διότι ουσιαστικά με τα 500€ σε φορο που πρέπει να δίνεις κάθε χρόνο χάνεις ολη την οικονομία που σου δινει το υβριδικο και ειναι σαν να παίρνεις ένα απλο βενζίνης. Στα 31κ-37κ σε απλο βενζίνης(ή 48v) έχεις σίγουρα ποιοτικότερες επιλογές και με καλύτερο εξοπλισμό
-
Χωρίς παρεξήγηση , ειχα διαβασει και εγω τις εντυπωσεις του TKin73 για το Yaris Cross και το πόσο χάλια ήταν στα 20κ που ζητουσε τότε και προετοιμασα την οικογενεια οτι θα παμε να δουμε μια κατσαρόλα με ρόδες αλλά οικονομικο για τα 60 χιλ που κανω καθημερινα στην κίνηση. (είχα δωσει προκαταβολη 2 μηνες πριν)
Φυσικα ενθουσιαστηκαμε απο το αμάξι οταν το ειδαμε και το οδηγησαμε. -
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
Στο δρόμο μόνο ο Φανης το έχει οδηγήσει αλλά έχει χαλαρώσει πολύ τελευταία.
Δεν έχω χαλαρώσει, απλά ειμαι ρεαλιστής και κοιτάω ότι έχει σημασία πλέον. Το αμάξι μια χαρά ειναι, στον Μ.Ο της κατηγορίας του. Προφανώς δεν είναι BMW, υπάρχει η Λέξους για αυτό. Εγώ δεν είδα κάτι μεμπτό, αλλά δεν είμαι και ψείρας, αφού σημασία έχει να μην χαλάει για εμένα και να ειναι σωστή η ποιότητα σε αναρτήσεις, μηχανή κλπ. Το πλαστικό στο χώρο αποσκευών κλάην, δεν το βλέπω δεν με απασχολεί, δεν το κοιτάω καν!
Είπαμε στα χρήματα του, σήμερα δεν έχει ανταγωνισμό για την κατηγορία αυτή. Αύριο δεν ξέρουμε πως θα είναι οι τιμές. Σήμερα παίρνεις 4κινητο με 33.000 και ο,τι πρακτικά χρειάζεται κάποιος σε εξοπλισμό, αυτή ειναι η πραγματικότητα.
-
@kpaiss said in Toyota Corolla Cross:
Χωρίς παρεξήγηση , ειχα διαβασει και εγω τις εντυπωσεις του TKin73 για το Yaris Cross και το πόσο χάλια ήταν στα 20κ που ζητουσε τότε και προετοιμασα την οικογενεια οτι θα παμε να δουμε μια κατσαρόλα με ρόδες αλλά οικονομικο για τα 60 χιλ που κανω καθημερινα στην κίνηση. (είχα δωσει προκαταβολη 2 μηνες πριν)
Φυσικα ενθουσιαστηκαμε απο το αμάξι οταν το ειδαμε και το οδηγησαμε.Ευχαριστώ που με διαβάζεις και χαίρομαι που ενθουσιαστηκες με το νέο σου αμάξι. Σκοπός είναι να χαιρόμαστε τα αγαθά που αποκτούμε.
-
https://www.aliexpress.com/item/1005004013474481.html?gatewayAdapt=4itemAdapt
https://www.aliexpress.com/item/1005004552243160.html?gatewayAdapt=4itemAdapt
Έτοιμος. Ελπίζω να μη μου μείνουν κι αυτά όπως μου μείνανε τα πράγματα που είχα πάρει για το C4.
Ερώτηση: παίζει κάνα ψαγμένο forum/fb group/whatever για Τουότα ή να ψάξω στο ΚΑΠΗ της γειτονιάς? Όταν λέω ψαγμένο εννοώ να έχουν πρόσβαση σε part numbers, να παίζει κάνα σπασμένο διαγνωστικό τύπου vcds, να κάνουν retrofits κτλ. Όχι σήμερα έκαψα 3.44282λτ/100 και τέτοια.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Έτοιμος. Ελπίζω να μη μου μείνουν κι αυτά όπως μου μείνανε τα πράγματα που είχα πάρει για το C4.
Ερώτηση: παίζει κάνα ψαγμένο forum/fb group/whatever για Τουότα ή να ψάξω στο ΚΑΠΗ της γειτονιάς? Όταν λέω ψαγμένο εννοώ να έχουν πρόσβαση σε part numbers, να παίζει κάνα σπασμένο διαγνωστικό τύπου vcds, να κάνουν retrofits κτλ. Όχι σήμερα έκαψα 3.44282λτ/100 και τέτοια.
Θα κάνω λίγο πλάκα @stefan147 γιατί να ψάξουν part numbers?? Αφού δεν χρειάζονται parts!!!
Πέρα από την πλάκα όμως, νομίζω ότι στα κλασσικά ανταλλακτικοσάιτ έχουν και το αντίστοιχο εργοστασιακό part που αντικαθιστά το κάθε ανταλλακτικό.
Τώρα αν πας να κάνεις αναζήτηση με βάση το εργοστασιακό part, δεν ξέρω να σου πω -
Ε δεν το θέλω για να βρω κωδικούς σε αναλώσιμα και τέτοια. Κάτι τέτοιο ψάχνω:
https://www.ilcats.ru/toyota/?function=getComplectations&market=EU&model=528510&startDate=201610
-
Πολύ αμφιβάλλω ότι οι κάτοχοι Toyota έχουν ενδιαφερθεί ποτέ ν' ασχοληθούν μ' αυτό που ζητάς. Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε. Δεν νομίζω ότι κανένας θα τολμούσε να αλλάξει έστω και μια λάμπα σε υβριδικό Toyota εκτός αντιπροσωπείας.
Και φυσικά το λέω σαν γεγονός, χωρίς καμία ειρωνική διάθεση. -
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν νομίζω ότι κανένας θα τολμούσε να αλλάξει έστω και μια λάμπα σε υβριδικό Toyota εκτός αντιπροσωπείας.
O Iceman εχει αλλάξει όχι μια, αλλά όλα τα φώτα στο δικό του υβρίδιο....κυριολεκτικά του άλλαξε τα φώτα...αχαχα!!
-
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Πολύ αμφιβάλλω ότι οι κάτοχοι Toyota έχουν ενδιαφερθεί ποτέ ν' ασχοληθούν μ' αυτό που ζητάς. Δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε. Δεν νομίζω ότι κανένας θα τολμούσε να αλλάξει έστω και μια λάμπα σε υβριδικό Toyota εκτός αντιπροσωπείας.
Και φυσικά το λέω σαν γεγονός, χωρίς καμία ειρωνική διάθεση.Όσο πιο εμπορικό είναι ένα αυτοκίνητο τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να υπάρχουν "βλαμμένοι" που πειράζουν το οτιδήποτε. Νομοτελιακά, λοιπόν, στα εκατομμύρια Τουοτα που πωλούνται αντιστοιχεί μεγάλος αριθμός τέτοιων "βλαμμένων" και απλά μένει να τους βρούμε.
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@stefan να μην τα παραγγείλεις ακόμα.
Κάτσε να συνεννοηθούμε να πάρουμε και από τα 2 και για μένα.Και για μένα ένα σετ παρακαλώ
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@stefan να μην τα παραγγείλεις ακόμα.
Κάτσε να συνεννοηθούμε να πάρουμε και από τα 2 και για μένα.Και για μένα ένα σετ παρακαλώ
GR Corolla Cross by 4TF
Τελικά δεν έχει τσόχα στο καπό το Ελληνικό; Ξέχασα να ανοίξω καπό....
-
Κι εγώ ξέχασα να κοιτάξω αλλά τα πήρα ούτως ή άλλως. Γι΄ αυτο αφήστε να κάνω beta testing μην πάρω κάναν άνθρωπο στο λαιμό μου και μετά παραγγέλνετε και οι υπόλοιποι.
-
Κι εγώ ξέχασα να κοιτάξω αλλά τα πήρα ούτως ή άλλως. Γι΄ αυτο αφήστε να κάνω beta testing μην πάρω κάναν άνθρωπο στο λαιμό μου και μετά παραγγέλνετε και οι υπόλοιποι.
Η style δεν έχει μόνωση , η lounge έχει, άρα αγαπητέ γνωρίζεις την επόμενη φιλανθρωπική κίνηση σου.
Toyota Corolla Cross