-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
To HR-V elegance στα 33.800 (με χρώμα) εχει τα παρακάτω σε σχέση με την CC style στα 33.500 (με χρώμα).
+Θερμαινόμενα Καθίσματα
+Αισθητήρες εμπρός/πίσω
+Magic Seats
+Ποιοτικότερο εσωτερικό
+Καλυτέρους χώρους πισω
+Χωρίς φορο πολυτελείας
-Ασύρματος φορτιστής smartphone
-Μπάρες οροφής
-Ανακλινομενα πισω καθίσματα
-Μικρότερος χωρος αποσκευών
-70 αλογαΔεν καταλαβαίνω γιατι δεν έχουν ουρες εκεί στην Χοντα και έχουν στην Toyota
Σαρακάκης!!!
-
To HR-V elegance στα 33.800 (με χρώμα) εχει τα παρακάτω σε σχέση με την CC style στα 33.500 (με χρώμα).
+Θερμαινόμενα Καθίσματα
+Αισθητήρες εμπρός/πίσω
+Magic Seats
+Ποιοτικότερο εσωτερικό
+Καλυτέρους χώρους πισω
+Χωρίς φορο πολυτελείας
-Μπάρες οροφής
-70 αλογαΔεν καταλαβαίνω γιατι δεν έχουν ουρες εκεί στην Χοντα και έχουν στην Toyota
Αν δεν απατώμαι το HRV βασίζεται στο Jazz και άρα είναι μία κατηγορία κάτω σε σχέση με το CC άσχετα αν είναι κοντά σε διαστάσεις. Είναι περίπτωση 2008 που οι διαστάσεις του ειναι στο κάτω άκρο της επόμενης κατηγορίας αλλά πλαίσιο είναι από τη B. Άρα εγώ θα το θεωρούσα B-Suv το HRV και έτσι έχουμε ένα B-Suv με ημιάκαμπτο που ξεκινάει από 33.800. Δεν ξέρω κατά πόσο αυτό συνιστά ευκαιρία.
-
Δεν καταλαβαίνω γιατι δεν έχουν ουρες εκεί στην Χοντα και έχουν στην Toyota
- Εισαγωγέας
- Ημιάκαμπτο
- Επιδόσεις
Σε σύγκριση με την ΚΚ, δεν έχουν σχέση...άλλη ποιότητα κύλισης, άλλες επιδόσεις. Εαν δεν μετράνε, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με λιγότερα χρήματα από το Χόντα, το οποιο παραμένει εξαιρετικό αλλά στο άνω άκρο τιμολογιακά.
-
+Θερμαινόμενα Καθίσματα
+Αισθητήρες εμπρός/πίσω
+Magic Seats
+Ποιοτικότερο εσωτερικό
+Καλυτέρους χώρους πισω
+Χωρίς φορο πολυτελείας
-Μπάρες οροφής
ε, ειμαστε χωρα με προβλημα γηρανσης και αδυναμιας στυσης
-
Να μιλας για τον εαυτο σου!
-
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
- Εισαγωγέας
- Ημιάκαμπτο
- Επιδόσεις
Σε σύγκριση με την ΚΚ, δεν έχουν σχέση...άλλη ποιότητα κύλισης, άλλες επιδόσεις. Εαν δεν μετράνε, μπορείς να κάνεις την δουλειά σου με λιγότερα χρήματα από το Χόντα, το οποιο παραμένει εξαιρετικό αλλά στο άνω άκρο τιμολογιακά.
Εντάξει δεν έχουν και χαοτικές διαφορες στις επιδόσεις...
https://zeperfs.com/en/duel7902-9577.htm -
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
https://zeperfs.com/en/duel7902-9577.htmΔεν είναι και μικρές από 1-4 sec. στις ρεπρίζ και στις μισές μετρήσεις 0-100..
Το λέω εγώ που περιμένω το HRV, αλλά οι επιδόσεις των 2λιτρων υβριδικών της Toyota (και της Ηonda) δεν συγκρίνονται με τον 1.5... -
@panormus772 said in Toyota Corolla Cross:
https://zeperfs.com/en/duel7902-9577.htmΔεν είναι και μικρές από 1-4 sec. στις ρεπρίζ και στις μισές μετρήσεις 0-100..
Το λέω εγώ που περιμένω το HRV, αλλά οι επιδόσεις των 2λιτρων υβριδικών της Toyota (και της Ηonda) δεν συγκρίνονται με τον 1.5...Είπαμε έχουν διαφορές αλλά σκέψου ότι είναι το απλό κορολα με καλύτερο cd λιγότερα κιλά αν και τον παλιό κινητήρα
-
@jntaras said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Η μοναδική λύση, εφόσον κάποιος δεν θέλει να πάρει τη lounge, είναι η τοποθέτηση μη εργοστασιακών, πάντως ο αντιπρόσωπος Γλυφάδας διαβεβαιώνει ότι η τοποθέτηση τους είναι απλούστατη, διότι υπάρχει προεγκατάσταση απο τη toyota
Aν όντως υπάρχει καλωδίωση όπως έχει ειπωθεί πάει στο καλό, αλλά το εργοστασιακό είναι εργοστασιακό. Οι αισθητήρες που είχα στο σιρόκο τότε (εργοστασιακοί με μια απεικόνιση στην οθόνη) δεν συγκρίνονται με του αστρα που έχω τώρα που είναι περασμένοι εδώ. Είναι δυσλειτουργικοί του άστρα και όταν το ξεκλειδώνω, έχει δεν έχει όπισθεν το αμάξι, συμπεριφέρονται λες και έχει και αν έχει πίσω κάτι βαράνε ενοχλητικά μέχρι να φορτώσω παιδί κλπ.
Αυτό σημαίνει πλημμελής εγκατάσταση, αντί να πάρουν ρεύμα απ την όπισθεν πήραν από αλλού και θα ήταν πολύ "εύκολο" τεχνικά να το διορθώσουν, άλλο αν βαριούνται.
-
Διαφορές άνω του 1-1,5sec. είναι σημαντικές στις ρεπρίζ.
Το ΗRV έχει τον καλύτερο κινητήρα από όλα τα ευρωπαϊκά-ασιατικά full hybrid 1.5 και 1.6 και από τον παλιό 1.8 της Toyota.Mε τον νέο 1.8 ίσως πάνε σχεδόν μαζί από επιδόσεις κι ας είναι 140 vs 131.
Mε τα 2λιτρα δεν το'χει.. (λογικό άλλωστε) -
Πάντως μεταξύ cc και hrv, σημαντικές διαφορές βρίσκω μόνο στις επιδόσεις υπέρ της μιας και στο φόρο πολυτελείας υπέρ της άλλης.
Από εκεί και πέρα, δεν τα έχω οδηγήσει, μπορεί να το cc να έχει καλύτερη κύλιση αλλά το hrv εχει καλύτερο εσωτερικό.
Από εμφάνιση δεν συγκρίνω είναι εντελώς υποκειμενικό..
Εγώ πάντως hrv θα έπαιρνα, έτσι για να πω τη γνώμη μου.
-
- Εισαγωγέας
- Ημιάκαμπτο
- Επιδόσεις
https://zeperfs.com/en/duel7902-9577.htmΠοιο ειναι αυτό το CC όμως? Βλέπω έτος 2019. Θέλει προσοχή γιατί το μοντέλο κυκλοφορεί σε άλλες αγορές εντελώς διαφοροποιημένο. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ακόμα data για το δικό μας. Ας έρθει με το καλό και θα μπριζώσω dragy να τα δούμε όλα.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
- Εισαγωγέας
- Ημιάκαμπτο
- Επιδόσεις
https://zeperfs.com/en/duel7902-9577.htmΠοιο ειναι αυτό το CC όμως? Βλέπω έτος 2019. Θέλει προσοχή γιατί το μοντέλο κυκλοφορεί σε άλλες αγορές εντελώς διαφοροποιημένο. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ακόμα data για το δικό μας. Ας έρθει με το καλό και θα μπριζώσω dragy να τα δούμε όλα.
H κορολα η 2.0 με τα 180 είναι όχι το κκ
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Ποιο ειναι αυτό το CC όμως? Βλέπω έτος 2019. Θέλει προσοχή γιατί το μοντέλο κυκλοφορεί σε άλλες αγορές εντελώς διαφοροποιημένο. Δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ακόμα data για το δικό μας. Ας έρθει με το καλό και θα μπριζώσω dragy να τα δούμε όλα.
Και θα είναι ακόμη καλύτερα σε επιδόσεις και το ΨΨ και η Corolla με τον νέο 197hp. Περίπου 17hp επιπλέον είναι αυτοί...
-
Περιληπτικά:
Tα γνωστά για την ποιότητα των πλαστικών ψηλά στο ταμπλώ και πίσω πόρτες,η απόσταση από το έδαφος (16εκ.),θα ήταν καλύτερα εάν ήταν λίγο μεγαλύτερη στην τετρακίνητη.
Τον εξέπληξε θετικά το πως οδηγείται (2wd) -δε μοιάζει για κλασσικό Toyota- με καλό κράτημα και δύναμη και στο τέλος (25:00),δοκιμάζει λίγο και την 4wd σε light οffroad.Περίμενε κάτι παραπάνω από την τέτρα και καταλήγει πως μάλλον θα επέλεγε την 2wd. -
Λοιπόν το είδα και εγώ. Δεν το έφεραν επίσημα αλλά παραδίδουν αύριο ένα κομμάτι ακτιβ+ και το έχουν ανοιχτό περάστε κόσμε.
Λοιπόν το αμάξι σαφώς δεν το αγοράζεις για την απτή αλλά και όχι τόσο απτή ποιότητα κατασκευής του.
Εξωτερικά και εσωτερικά σόρρυ που θα το πω αλλά μοιάζει σαν αμάξι προπαραγωγης.
Πολύ πρόχειρα κουμπώματα σε πλαστικά φιλέτα ενδεικτικά αναφέρω στο κατώφλι του χώρου αποσκευών τα πλαστικά είχαν τραγική συναρμογή σαν να έχεις βγάλει δεκάδες φορές βαλίτσες και έχει ξεχαρβαλωθει το πλαστικό , όπως και το φιλέτο στο πίσω φινιστρινι που γράφει το μοντέλο κουνιόταν επικίνδυνα.
Τα κουρμπαρισματα στις λαμαρίνες πάλι στο πλαίσιο εκεί που φαίνεται το πίσω νεύρο της λαμαρίνας όταν σηκώνεις την πόρτα αποσκευών έχει σφυρηλατηθεί λες με σφυρί από λαμαρίνα της γειτονιάς!
Επίσης πάλι στον γείσο της λαμαρίνας μόλις σηκώσεις την πόρτα φάτσα φόρα υπάρχουν κάτι οπές που έχει η από κάτω κρυφή λαμαρίνα που η από πάνω που ήρθε και πάτησε δημιουργεί αντιαισθητικα βαθούλωμα σαν να έχεις χτυπήσει με σφυρί την λαμαρίνα...
Έχω φωτογραφίες που θα ανεβάσω απίστευτη προχειρατζα παιδιά.
Οι θόλοι στον χώρο αποσκευών αν και προς τιμή τους δεν είναι από τσόχα αλλά από πλαστικό το οποίο όμως όταν πίεσα λίγο με το δάκτυλο κουνήθηκε όλος ο θόλος! Που να ρίξεις καμιά βαλίτσα λίγο αγραμπα τι θα συμβεί....
Μέσα η κεντρική κονσόλα όπως και τα υπόλοιπα πλαστικά σκληρά και μέτριας υφής νομίζω χειρότερα από την απλή κορολα ( δεν είμαι σίγουρος).
Τεμπέλης εννοείται ακίνητος.
Αλλά το χειρότερο ήταν η επένδυση στα καθίσματα. Σόρρυ για αμάξι 31-32Κ είναι πολύ φτωχή...
Πίσω ο χώρος για τα πόδια παρά τα όσα έχουμε ακούσει ήταν ικανοποιητικός.
Μπήκα πίσω από εμένα χωρίς να έχω στριμωχτει μπροστά και μπήκα χωρίς να σταματούν τα γόνατα. Έβρισκαν μεν αλλά ήταν οκ.
Εξωτερική εμφάνιση αποδεκτή.
Επίσης η βαφή μου φάνηκε πολύ ψιλή πάλι στην πίσω πόρτα όταν την σηκώνεις και βλέπεις το χρώμα στο σασί έχει εμφανή διαφορά στην απόχρωση βγάζει θαμπαδα που σημαίνει πολύ λιγότερο χρώμα να έχει δεχτεί.
Τέλος οι αρμοί, τα διάκενα μεταξύ των πορτών σίγουρα δεν θυμίζει αμάξι του 2022.
Πήγα μετά στο Σουζούκι είδα όλα αυτά τα σημεία που δεν μου άρεσαν στο κκ και το Σουζούκι ήταν πιο προσεγμένο...
Τογιοτιλα φουλ το αμάξι δεν ήταν πιο ποιοτικό από Σουζούκι 8ετιας....
Το αμάξι προφανώς το παίρνεις για αυτό που είναι κάτω από το καπό τέρμα....
Πάντως με αυτή την απτή και όχι μόνο ποιότητα αν η τιμή τσιμπήσει μετά το αρχικό λανσάρισμα δεν θα το δικαιολογεί εκτός αν βελτιωθεί, έχει φοβερές ατέλειες...
Δλδ κράζουμε τους Γάλλους ότι έχουν ξεφύγει στις τιμές αλλά σόρρυ αν δεις το 3008, το κομπας, το τιγκουαν , το hrv και μετά το κκ θα κλάψεις....
https://ibb.co/QjNfTkd
https://ibb.co/pRhw8sv
https://ibb.co/f9sn8fx
https://ibb.co/4SZJ2Qw -
Μια χαρά. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό από το Passat που είχα.
-
Από περιέργεια και μόνο θα κοιτάξω και στο cx30 μου
-
Παιδιά λόγω δουλειάς έχω λίγο ευαίσθητο μάτι στις λαμαρίνες και τα σίδερα και μένει εύκολα το μάτι αλλά πιστέψτε με οποίος δεν το κοιτούσε τέρμα επιφανειακά θα τα έβλεπε όλα αυτά που περιγράφω. Μακάρι να αφορά μόνο τα πρώτα αμάξια που ήρθαν και να βελτιωθούν στην συνέχεια
Toyota Corolla Cross