Mε τις προκαταβολές μας τί θα γίνει;;;;
Best posts made by jntaras
-
RE: CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός
-
RE: Toyota Corolla 2019
Πιάσανε και κάτι θεούληδες και πουλάνε στο καρ με κάτι καπέλα
ναι θα είναι να δώσει ο άλλος 30 για μεταχ κορόλα και όχι για bmw καινουργια, ρε πατ καλά?
-
RE: CHAOS: Το ελληνικό hypercar είναι γεγονός
Τελειώνει το χάος, βάζει ένα πλυντήριο, απλώνει τραχανά και πάει να φέρει ρεκορ
-
RE: Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!
καγκουροκάμπια μου Το έχω δώσει και δεν έχει περάσει μέρα που δεν το θυμάμαι! Για μένα το πιο όμορφο VW (και το arteon), άλλα δεν μ αρεσούν πλέον ούτε θα ξανάπαιρνα σύντομα, δεν με πείθει πλέον με τις σημερινές της προτάσεις.
-
Εγώ πάντως όταν το πάρω θα το πάω τάπα να δω το μέγιστο που μπορεί να κάψει έτσι απο περιέργεια
-
Σαρη Αμπαλ παραπληροφόρηση https://www.barrons.com/amp/articles/toyota-pauses-production-chips-covid-51647520316
Απλά λέει ότι θα μειώσει τη παραγωγη όχι ότι θα τη σταματήσει, δεν σταματάει μια βιομηχανία τη παραγωγή έτσι αν είναι δυνατόν ρε
“The global production plan average from April through June is [now] around 800,000 units,” reads a company news release. “In addition to the shortage of semiconductors, the spread of Covid-19 and other factors are making it difficult to look several months ahead, and there is a possibility that the production plan may be lower.” -
Τηλεφώνησα στον έμπορο, το σύστημα του έβγαλε πως μειώθηκε κατά 2 μήνες η εκτιμώμενη παράδοση δηλαδή απο 02/23 πήγαμε σε 12/22, πιστεύω είναι μια ένδειξη πως θα έρθει αρκετά νωρίτερα.
-
RE: Νέα BMW 1 Series 2019
Επειδή ήμουν στο τσακ να πάρω 118 sportline advantage κλπ κλπ το αμάξι είναι εξαιρετικό και επειδή είχα δει και το Α3, στα ίδια λεφτά απλά δεν υπάρχει σύγκριση!! Δείχνει τόσο φτωχό το άουντι που για μένα προσωπικά είχε αποκλειστεί, οδηγικά δε τον 1 και το βρήκα ανώτερο-κυρίως λόγω τιμονιού. Επίσης το προηγούμενο Α3 sportback έδειχνε πιο πρίμιουμ.
Δύο είναι τα αουντι για μένα που δεν έχουν ανταγωνισμό με τις άλλες δύο. E-tron GT και RS6. -
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
@jntaras said in Toyota Corolla 2019:
@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:
Εγώ κύριοι ακύρωσα το Sedan Style MY2022 (οποίος ενδιαφέρεται διαθέσιμο σε ανθρακί, το χρώμα στις διαφημίσεις Π.Μ. για λεπτομέρειες αν πραγματικά το θέλετε, μάλλον το τελευταίο στην Ελλάδα που έμεινε) και επειδή δεν θέλω να πληρώσω μια περιουσία για το FL μόλις έκανα παραγγελία Yaris Style σκούρο γκρι. Ο,τι έγινε, έγινε. Τουλάχιστον χάρηκα το HB όσο το είχα.
Yaris cross?
Όχι ρε συ, αυτό είναι κουτί από Jumbo. Το κανονικό!
Ρε συ πήγαινες για σενταν κορόλα και πήρες γιάρις? Με έκαψες
Latest posts made by jntaras
-
RE: Toyota Corolla Cross
Καλά, γενικά στο ambient η τογιοτα προς το παρον μας κοροιδεύει.
-
RE: AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!
@antoniokon said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
@jntaras said in AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!:
Ωραία ευχαριστώ, τί άλλα έξοδα με βαρύνουν ως αγοραστή που πρέπει να υπολογίζω (χοντρά) ? Επίσης το δάνειο βάσει ποιας τιμής βγαίνει; Της αρχικής ή της συμφωνημένης πραγματικής?
Πολύ χοντρικά...
Πληρώνεις φόρο μεταβίβασης...3% επί της τιμής που αναγράφεται στο συμβόλαιο...ή επί της αντικειμενικής τιμής αν αυτή είναι υψηλότερη της αναγραφόμενης...εκτός αν υπάρχει απαλλαγή λόγω πρώτης κατοικίας...χωρίς να ξέρω περισσότερες λεπτομέρειες για πιθανή απαλλαγή...
Επίσης πληρώνεις τον/την συμβολαιογράφο...
Για να έχεις μια εικόνα...
Σε αγοραπωλησία οικοπέδου (Ιούνιος 2021), η αγορά έγινε στα 130.000 € και το οικόπεδο είχε αντικειμενική 210.000 €...
Μεσιτικά- φόρος- συμβολαιογραφικά έφτασαν τις 12.000 €....
Ναι, αφορά πρώτη κατοικία. Σε ευχαριστώ!
-
RE: Toyota Yaris Cross
Ευχάριστο αυτό καθώς μαζεύτηκαν πολλοί πονηροί μεταπωλητές
-
Ωραία ευχαριστώ, τί άλλα έξοδα με βαρύνουν ως αγοραστή που πρέπει να υπολογίζω (χοντρά) ? Επίσης το δάνειο βάσει ποιας τιμής βγαίνει; Της αρχικής ή της συμφωνημένης πραγματικής?
-
'Επειδή δεν γνωρίζω το κομμάτι, όταν αγοράζεις σπίτι που έχει χ ευρώ, πώς πληρώνεται ο μεσίτης? Υπολογίζεις το ποσοστό του επι της Χ τιμής και όταν ολοκληρωθεί η αγοραπωλησία πρέπει να του δώσεις το ποσοστό του?
-
RE: Seat Leon Mk4 (2020)
Παντού διαβάζω για multilink Πισω, ακομα και σε σελίδες εξωτερικού.
-
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....
Έτσι ακριβώς! Μπράβο, το μωρό που κλαίει ταΐζεις όπως λέει και ο πατέρας μου.
-
@jntaras said in Seat Leon Mk4 (2020):
@babisstinson said in Seat Leon Mk4 (2020):
Πολλαπλούς έχει έχω τα τεχνικά χαρακτηιστικα μπροστά μου που μου έστειλαν σήμερα από την αντιπροσωπεία. Το acc είναι διαθέσιμο μονο με χειροκίνητο ισως για τεχνικό λόγο, κάποια αδυναμία του dsg ισως
θα μπορούσες να τα μοιραστείς μέσω κάποιου dropbox-like link?
Ευχαριστώhttps://www.dropbox.com/s/69n01a1zbje16ae/LEON CUPRA ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ MY23 2023_01_24.pdf?dl=0
Iσως κάτι να κατάλαβα λάθος για το acc και τελικά να είναι στανταρ στο χειροκίνητο και εξτρά στο dsg με 550(L) και 700(XL) ευρω σε πακετο με τα εξής:
''Safe & Driving XL (For Navi) Adaptive cruise control predictive, Light Assist,Traffic Sign Recognition, Side
Assist, Exit Assist, Exit Warning, traffic jam assist,Αυτόματη αλλαγή λωρίδας με τον δείκτη πορείας
, Emergency Assist και Lane Assist Plus με διατήρηση στο κέντρο της λωρίδας & θερμαινόμενο τιμόνι // Μόνο
για DSG. (προυποθέτει PLH)''τι να είναι το PLH ενας θεός ξέρει.
-
@babisstinson said in Seat Leon Mk4 (2020):
Πολλαπλούς έχει έχω τα τεχνικά χαρακτηιστικα μπροστά μου που μου έστειλαν σήμερα από την αντιπροσωπεία. Το acc είναι διαθέσιμο μονο με χειροκίνητο ισως για τεχνικό λόγο, κάποια αδυναμία του dsg ισως
θα μπορούσες να τα μοιραστείς μέσω κάποιου dropbox-like link?
Ευχαριστώhttps://www.dropbox.com/s/69n01a1zbje16ae/LEON CUPRA ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ MY23 2023_01_24.pdf?dl=0
-