Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    M
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 38
    • Best 19
    • Groups 0

Manos82 0

@Manos82 0

34
    Profile views
    38
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

Manos82 0 Unfollow Follow

Best posts made by Manos82 0

• RE: Toyota Corolla 2019

Καλημέρα και καλό προσεχές τριήμερο. Η απόφαση πάρθηκε. Επειδή τυγχάνει να είμαι στον χώρο της επαγγελματικής αυτοκίνησης, λέω δεν παίρνω κανέναν 'μεγάλο' στα κεντρικά να τελειώνουμε; Να πάρω άποψη.

Η απόφαση είναι FL και άντε γεια! Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Ο φίλος tsofras έχει δίκιο. Παίρνουμε ο,τι μας αρέσει.

Τώρα, όντως δεν υπάρχει κλείδωμα τιμής (το ξέρατε και εσείς αυτό) αλλά τελικά υπάρχει μεγάλη παραπληροφόρηση στα δίκτυα. Άλλοι λένε +4.000 άλλοι λιγότερο. Μαθαίνω θα είναι (πιθανόν) λιγότερο και για να είναι +3-4.000 ανά μοντέλο θα πρέπει να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.

Επίσης, ενδεχομένως να εκπλαγούμε ευχάριστα αναφορικά με ημερομηνίες παραδόσεων (εκτός αν υπάρξουν, που δεν είναι απίθανο) και πάλι απρόβλεπτες καταστάσεις.

Αυτά. Παραμένω Corolla λοιπόν ΟΤΑΝ έρθει 🙄 ✝

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      M
      Manos82 0

@jntaras said in Toyota Corolla 2019:

@manos82-0 said in Toyota Corolla 2019:

Εγώ κύριοι ακύρωσα το Sedan Style MY2022 (οποίος ενδιαφέρεται διαθέσιμο σε ανθρακί, το χρώμα στις διαφημίσεις Π.Μ. για λεπτομέρειες αν πραγματικά το θέλετε, μάλλον το τελευταίο στην Ελλάδα που έμεινε) και επειδή δεν θέλω να πληρώσω μια περιουσία για το FL μόλις έκανα παραγγελία Yaris Style σκούρο γκρι. Ο,τι έγινε, έγινε. Τουλάχιστον χάρηκα το HB όσο το είχα.

Yaris cross?

Όχι ρε συ, αυτό είναι κουτί από Jumbo. Το κανονικό!

Ρε συ πήγαινες για σενταν κορόλα και πήρες γιάρις? Με έκαψες 😆

Εγώ να δεις 😞 Δεν αποφασίζω μόνος μου 🧹👗

Ας βγει το FL και αν κάνει την έκπληξη σε τιμή θα πάρω εκδίκηση.

Όχι απλά σεντάν. Το Style γμτ...

05/23 άφιξη το μικρό

M
      Manos82 0

35 και σήμερα και όσες ακόμα βάλουν αυτοί στον Δεκέμβριο. Τελειώνετε λέμε!!!!

Tελευταίος μήνας παραγωγής ΜΥ22 είναι ο Δεκέμβριος νομίζω.

Αναφέρομαι στην ανακοίνωση τιμών του νεου μοντέλου και πότε φτάνει Ελλάδα

M
      Manos82 0

Πολύ φοβάμαι πως το FL θα περάσει τα 2.800 σε αύξηση. Βασική έκδοση (πέραν των γνωστών αλλαγών σε CVT, ίππους κτλ) κατά πάσα πιθανότητα:
      16αρες ζάντες, smart entry, αισθητήρες παρκαρίσματος, ασύρματη φόρτιση κινητού, φώτα LED, διζωνικος κλιματισμός και ίσως καθίσματα με ηλεκτρική ρύθμιση μέσης.

Βάλτε την νέα μεγαλύτερη οθόνη, αλλαγές στο ρεπριζ, νέα μπαταρία λιθίου με περισσότερα kW, τους 140 ίππους κ.α

τότε είναι πολύ λογικό.

😞

M
      Manos82 0

@lap said in Toyota Corolla 2019:

Μην βάζετε τα σεντάν παιδιά...

Ακόμα δεν έχω αποφασίσει αν θα το πάρω ή όχι και όλο αυτό με δυσκολεύει.

😞😞

Μεταξύ ποιών είσαι;

Style, ανθρακί τώρα και εννοούμε ΤΩΡΑ δυστυχώς ή FL Sedan. Αυτές οι 2 επιλογές. Είχα το HB, ήθελα να πάρω HB.

Όχι... Sedan. Όσο το βλέπω είναι απίστευτα ωραίο. Και ας φτιάχνεται στην Τουρκία. Εκεί έχουν τα εργοστάσια τους οι 2 μεγαλύτερες μάρκες λεωφορείων στον κόσμο (Mercedes-Benz, Aksaray Κωνσταντινούπολη και ΜΑΝ, Neoplan, Άγκυρα).

Έχω πάει και στα 2 και σε αυτό της Setra στο Ulm στην Στουτγάρδη (το οποίο έχει τα ίδια quality controls με άγκυρα, ίδιος ιδιοκτήτης, η Daimler Truck) και δεν αλλάζει τίποτα. όποτε δεν με απασχολεί που φτιάχνεται.

M
      Manos82 0

Εγώ είμαι ο μόνος που μου αρκούσε το ECO και Sport έβαζα σε προσπεράσεις;

😅👴

M
      Manos82 0

@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:

@antonakis said in Toyota Corolla 2019:

Θα το πω εγώ. Βρήκες ετοιμοπαράδοτο από ακύρωση.

Σχεδόν... αλλά όχι! Πρώτα τράπεζα, μετά προκαταβολή και μετά τα... αποκαλυπτήρια!!!

Παρεπιπτόντως οποίος ενδιαφέρεται, Touring Sport διαθέσιμο στον Σιώζο Καστοριά

Πλακα πλακα καστορια ειχα βρει και γω αρκετες φορες αυτοκινητα. Οτι και να ναι καλοταξιδο😜😜😜

Ευχαριστώ αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα! Πρέπει να εγκριθεί η τράπεζα και να δώσω προκαταβολή και να δούμε ημερομηνία παράδοσης. Δεν είναι από Σιώζο, απλά το ανέφερα γιατί μίλησα μαζί τους προχθές ☺️

M
      Manos82 0

M
      Manos82 0

Πολύ μπορεί έγραψα παραπάνω 😂😂😂

Το Corolla το ξέρω γιατί το είχα εταιρικό. Το Yaris πήγα να το οδηγήσω αλλά δεν είχαν σε αυτόματο, τα έδωσαν μέχρι να μετακομίσω.

M
      Manos82 0

@kozani76 said in Toyota Corolla 2019:

@080422 said in Toyota Corolla 2019:

@billaras777 said in Toyota Corolla 2019:

Γεια σας παιδια, σκεφτομαι την παραγγελια του corolla hatchback με τον 1.2 τ στην εκδοση style, για χρηση καθαρα σε επαρχιακους δρομους. Θα θελα την γνωμη σας σχετικα με την αξιοπιστια του μοτερ, την καταναλωση του . Σας ευχαριστω πολυ.

Παρότι καταργήθηκε ως μοτέρ θα σου πω δυο πράγματα σε περίπτωση που κοιτάξεις για μεταχειρισμένο ή κάποιο ετοιμοπαράδοτο. Εχω κάνει περίπου 10,000 χλμ μέχρι σήμερα οπότε μπορω να σου πω με σιγουριά τι παίζει. Το μοτέρ είναι πάρα πολύ ωραίο και το κιβώτιο ακόμα καλύτερο, ο συνδυασμός τους ειναι εξαιρετικός κατα τη γνώμη μου, η τογιότα εχει αν οχι τα καλυτερα, σιγουρα απο τα καλυτερα χειροκίνητα. Σε επαρχιακό δρόμο με ταχύτητες 80-100 για το μεγαλύτερο διάστημα, η κατανάλωση του αυτοκίνητου ειναι κάτω απο 6λ, το ΣΚ που μας πέρασε με AC φουλ μου έδειξε για 50χλμ επαρχιακό δρόμο 5.5λτ/100. Νομιζω μεχρι 5.2 εχω δει. Αυτοκινητόδρομο με ταχυτητες κοντά στα όρια (μέχρι 140 km/h) θα δεις συνηθως γυρω στα 6.5λτ/100 με AC πάντα. Εκει που το χάνει απο θέμα κατανάλωσης ειναι στην πόλη αλλά καταλαβαίνω πως δεν ειναι προτεραιότητα σου

Έχω χρησιμοποιήσει corolla υβριδικό , με τον 1.2 Τ και σε sedan με τον 1.5. Το υβριδικό είναι ασυναγώνιστο για κίνηση στην πόλη. Αν όμως κινείσαι σε επαρχιακό δίκτυο θα σου έλεγα ότι ο 1.2 Τ είναι καλύτερη επιγογή, έχει όμως σταματήσει τις παραγγελίες. Εμένα περιέργως, με εντυπωσίασε το sedan με τον απλό κινητήρα 1.5 και τα 125 άλογα.Αν δε σε προβληματίζει το μέγεθος, σου λέω με βεβαιότητα ότι έχει τρομερά χαμηλή κατανάλωση χωρίς να είναι αργό-ειδικά στο ταξίδι είναι πιο ευχάριστο από το υβριδικό. Είδα κατανάλωση σε ταξίδι απίστευτα χαμηλή, αφού στα 4500 χιλιόμετρα έκαψα 4,9 λίτρα/100km - ταξίδια σε επαρχιακό δίκτυο και κίνηση σε επαρχίακες πόλεις.Επίσης το sedan έχει και πολύ καλύτερους χώρους.

Ευχαριστώ πολύ, αναφέρομαι στο υβριδικό των 122 ίππων σε πλούσια έκδοση. Είχα γράψει πριν κανά 2 σελίδες ότι είχα το Corolla Hybrid εταιρικό, σκέφτηκα την προσφορά για μεταχειρισμένα Active Plus από Polis (και είπα όχι), με πείσατε να μην πάω στο Yaris γιατί πρέπει να αγοράζουμε αυτό που θέλουμε. Οπότε είτε περιμένω MY23 HB είτε sedan τώρα και η αλήθεια είναι ότι δεν μου φαίνεται κακή ιδεα! Για αυτό ρωτάω.

Φίλοι, δεν ξέρω, είναι ζαριά οι τιμές του χρόνου για HB. Έχω φοβηθεί. Άκουσα +4000 άκουσα προχθές και +1500 από εργοστάσιο και ότι μας ρίξει στο κεφάλι το κράτος.

Θεωρώ για αυτό πάνε Δεκέμβριο τιμές με παράδοση Μάρτιο, ώστε να μην χρειαστεί να γίνουν ανατιμήσεις.

M
      Manos82 0

Latest posts made by Manos82 0

5,3% πάνω η παραγωγή για φέτος της Toyota. Το FL δεν βλέπω, που είναι οι τιμές; Δεν ανησυχώ για καθυστερήσεις, σίγουρα έχουν κρατηθεί slots για την Ελλάδα αλλά ΘΈΛΟΥΜΕ ΤΙΜΕΣ! Επιτέλους πια...

M
      Manos82 0

Στην Αμερική βγαίνει φτηνότερο από την προηγούμενη έκδοση

"Those looking for maximum efficiency will be happy to hear the 2023 Corolla Hybrid LE is now $1,250 cheaper than it was last year. Not only that, but it also packs a greater punch as combined output has increased by 13 hp and 10 lb-ft to a grand total of 134 hp and 156 lb-ft. "

M
      Manos82 0

Tελευταίος μήνας παραγωγής ΜΥ22 είναι ο Δεκέμβριος νομίζω.

Αναφέρομαι στην ανακοίνωση τιμών του νεου μοντέλου και πότε φτάνει Ελλάδα

M
      Manos82 0

M
      Manos82 0

1.800 κυβικά, 140 άλογα, δίπλα ψαλίδια, αξιοπιστία μάρκας, όμορφο design, αυτόματο, καλή ηχομόνωση (θυμίζω ότι όσο πας με σταθερή ταχύτητα ή ήπια επιτάχυνση δεν υπάρχει κανένας θόρυβος), απίστευτη οικονομία και το συζητάμε για φωτιές στην άσφαλτο και στροφιλίκια και πίστες;

Μάλλον κάπου διαβάσατε λάθος τον τίτλο του thread. Εδώ είναι για οδηγούς που γουστάρουν το είδος οδήγησης της Toyota και εν προκειμένω της Corolla.

Δεν μας νοιάζει αν το Leon ή το Zebra κάνουν 0-100 σε 5,7". Μας νοιάζει ο,τι έγραψα στην πρώτη παράγραφο.

M
      Manos82 0

@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:

Καλησπέρα, κανένα νέο για τα FL; Ford βγήκαν, Cross βγήκε...

Δεκέμβριο ανοίγουν οι παραγγελίες και τότε θα ανακοινωθούν και οι τιμές. Οι πρώτες πληροφορίες των εμπόρων αναφέρουν 22-23Κ αρχική τιμή, αλλά χωρίς να γνωρίζουν ποια έκδοση θα είναι και τι εξοπλισμό θα έχει η κάθε έκδοση. Αυτά μου είπαν το Σάββατο που πήγα να δω την CC.

Αν είναι τόσο είναι καλά (για εμένα που ακόμα και το Feel μου έκανε μια χαρά). Με τόσες αλλαγές χειρότερο δεν θα είναι, θα βγάλουν τα LED και το δερμάτινο λεβιέ που έβαλε η Feel πχ έναντι της ECO; Ας το κάνουν, εμένα και η ECO μια χαρά ήταν. Θα πεις, ρε φίλε 23.000; Εντάξει αν είναι ΜΕΧΡΙ εκεί η βασική δεν πεθαίνουμε κιόλας, αναλογιζόμενοι τις αλλαγές σε κινητήρα, ρεπρίζ, ηχομόνωση, συστήματα ασφαλείας κτλ

M
      Manos82 0

Καλησπέρα, κανένα νέο για τα FL; Ford βγήκαν, Cross βγήκε...

M
      Manos82 0

Σχεδόν... αλλά όχι! Πρώτα τράπεζα, μετά προκαταβολή και μετά τα... αποκαλυπτήρια!!!

Πλακα πλακα καστορια ειχα βρει και γω αρκετες φορες αυτοκινητα. Οτι και να ναι καλοταξιδο😜😜😜

Ευχαριστώ αλλά δεν έχει τελειώσει ακόμα τίποτα! Πρέπει να εγκριθεί η τράπεζα και να δώσω προκαταβολή και να δούμε ημερομηνία παράδοσης. Δεν είναι από Σιώζο, απλά το ανέφερα γιατί μίλησα μαζί τους προχθές ☺️

M
      Manos82 0

M
      Manos82 0

Φίλοι είμαι ΠΟΛΥ τυχερός.... Δεν λέω κάτι μέχρι να κλείσει το θέμα αλλά ένα θα πω. Θέλει υπομονή το παιχνίδι αυτό! Ευχαριστώ θεέ της αυτοκίνησης!!!

M
      Manos82 0
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ