@vagkirk said in Suzuki Vitara 2015:
@katafractos17 said in Suzuki Vitara 2015:
Γιάννη πίσω σου έχει μια λίμνη.
Λύσε το χειρόφρενο και άστο να κυλήσει. 
Αφαίρεσαν το full hybrid και μείωσαν και 20 άλογα ιπποδύναμη.
Χαχαχα...
Τρομερή ανανέωση. Πρωτοποριακή! 
Εντάξει μιλάμε αντικειμενικά για μια μεγάλη σταθερά της αυτοκίνησης, ίσως την μεγαλύτερη κατά την άποψη μου.
Και με αυτή την mini επανατοποθέτηση του με 20500 ή 22500 GL και GL plus με το χειροκίνητο κιβώτιο αντίστοιχα αποτελεί κορυφαία VFM επιλογή.
Ελάχιστη διαφορά κάνουν οι αλλαγές στις επιδόσεις με την νεα ονομαστική ισχύ στα 110 άλογα, κάτι μου λέει πως το έκαναν καθαρά για φορολογικούς λόγους σε κάποιες αγορές, 17 αλογάκια έχει ο ηλεκτροκινητήρας του που δεν τα προσθέτουν ούτε συνδιαστικά οι Ιάπωνες όπως άλλοι.
Επιλογή μου το GL με μια ωραία διχρωμία, μετά προγραμματακι να πάει αβαδιστα και άκοπα στα 150 τουλάχιστον άλογα , μια όμορφη 18αρα ζαντουλα με αυτά τα καλά all season Pirelli, και ντύσιμο των καθισμάτων, φιλέτων σε πόρτες ταμπλό κλπ με δερμάτινη σε κάποιον καλό μάστορα.
Ακόμη και το ηλεκτρικό Vitara που διχάζει τόσο , εγώ από την δοκιμή του dimsabas κρατώ πως είναι ένα πολύ καλό ηλεκτρικό για αστική και περιαστική κίνηση και αν κατάλαβα καλά η βασική του έκδοση έχει 25.000€ με την κρατική επιδότηση;
Ποιο άλλο ηλεκτρικό υπάρχει σε αυτή την τιμή με 48αρα μπαταρία που να προσφέρει τόσα πολλά;
Το ID Polo basic , το...κατσαριδι inster ή τα γκεικα μικρά Κινέζικα;
#vitara_mono , future classic και οποίος προλάβει , μαζί με τις υπόλοιπες ελάχιστες σταθερές στην αυτοκίνηση, όπως πλέον ο Turbo
της Stellantis , η νέα ηλεκτρική GLA που είδαμε πρόσφατα , και φυσικά το Golf ως την κορυφαία Ευρωπαϊκή σταθερά που σαρώνει σε πωλήσεις από το 2025 όπου μάλλον πήρε χαμπάρι ο κόσμος προς τα πού πάει η δουλειά στην αυτοκίνηση.
Δε νομίζω να ξέρει κανένας που πάει η αυτοκίνηση.Πολυ μπερδεμένη η κατάσταση πια, ειδικά με τις τεράστιες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων.