Ας βάλανε τους παρακρατικούς το μήνυμα ελήφθη τουλάχιστον 2μιση με 3 ώρες κατακλειστηκαν τα πάντα. Θεσσαλονίκη ποτάμια Αθήνα Λάρισα σήμερα οικογένειας χαμός, γιατί ο σκοπός ιερός και για δικαιοσύνη και για την κοροϊδία και τον εμπαιγμό , και για την εξαθλίωση και την αλαζονεία τους. Η αρχή του τέλους ξεκίνησε. Όταν βλέπεις απλές οικογένειες που ποτέ δεν έβγαιναν, τα μαγαζιά ειδικά Λάρισα τα πάντα κλειστά που ποτέ δεν έγινε καθημερινή, τότε καταλαβαίνεις.. Τα έβαλαν με νεκρούς και συγγενείς νεκρών..
Best posts made by savas89
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
-
RE: Γνώμες για 7θεσιο αυτοκίνητο.
@criuser said in Γνώμες για 7θεσιο αυτοκίνητο.:
@polistas said in Γνώμες για 7θεσιο αυτοκίνητο.:
Έχεις δεί jogger?
Γλιτώνεις καμιά ~10k σε σχέση με τους άλλους, αν είσαι πολύ σφιχτός σε μπάτζετ.Το θέμα είναι ότι θα τον δουν και οι άλλοι με το Τζογκερ...
Τριτεκνος με Τζογκερ
Τριτεκνος αλλά περιμένω τέταρτο εκτός απροόπτου
-
RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης
@jammamon said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Το Dongfeng Box είναι πλέον διαθέσιμο στην Ισπανία από 25.995 ευρώ χωρίς επιδότηση, 95 HP, 340 km αυτονομίας. Με μήκος 4,03 μέτρα και χωρητικότητα πορτμπαγκάζ 326 λίτρα, μπαταρία 44 kWh.
Νομίζω αυτό θα ρθει και εδώ έχουν πει. Προσωπικά μου αρέσει αρκετά ιδίως το εσωτερικό. Πολύ χαλαρωτική φάση.
Ανοίγει κι εδω αντιπροσωπεία στη Λάρισα αυτές τις μέρες, θα εχει γενικά dfsk, seres, x peng. Η Κίνα στον κάμπο, να ρίξουμε καμιά ματιά..
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Λοιπόν, είχε ΠΟΛΥ κόσμο, περισσότερο από το μέγιστο της περιόδου των αγανακτισμένων - από όσο μπορώ να κρίνω επί του εδάφους.
Όσοι κάτσατε σπίτι ενώ μπορούσατε να κατέβετε, απλά να ξέρετε ότι ΔΕΝ συμμετείχατε σε μια από τις ιστορικότερες πολιτικές συγκεντρώσεις των τελευταίων 10ετίων.
Περαστικά σας.
Ισχύει αυτό συμφωνώ σίγουρα ανώτερα από τους αγανακτισμένους γιατί εκεί το πρόταγμα ήταν οικονομικό, τώρα είναι αξιακό και συγκάλυψης εγκλήματος. Για αυτό μαζί με τα φερέφωνα τους κατάφεραν να βγάλουν έξω κόσμο που είχε να βγεί από αρχές 90 Μακεδονία ή Παπανδρέου ή και πιο πίσω, βασικά περισσότερο
-
RE: DFSK Forum
@antonmone said in DFSK Forum:
@savas89 said in DFSK Forum:
@fanis75 said in DFSK Forum:
@savas89 said in DFSK Forum:
που φυσικά phev suv βρίσκεις με 45κ
Δες ξανά....υπάρχει και με 35Κ (LynkCo)
Ωραίο αλλά μου έβγαλε 45κ τιμή, μήπως είδα άλλο μοντέλο. Βασικά βέβαια στο συγκεκριμένο με συγκινεί η 7θεσια διάταξη , που τη βρίσκω και στο πιο μικρό επερχόμενο c3 aircross(36 εκατοστά μικρότερο από αυτό)αλλά με περιορισμένο.χωρο.. καλή περίπτωση μου φαίνεται αν πέφτει και λίγο η τιμή,. άκυρο είδα τιμή 34900 οκ λογικά θα πέφτει και λίγο τιμή πολύτεκνου αλλά ξεφεύγει λίγο από το μπάτζετ..
Περίπου 1.500 ευρώ ,αστείο ποσό η απαλλαγή για τρίτεκνους στα phev γενικά.
Δυστυχώς αυτό είναι το κακό. Σκέψου το αντίστοιχο dfsk 600 το θερμικό 7θεσιο παρακαλώ με τα πάντα το premium το παίρνω νομίζω 27000 πέφτει κάνα 5κ. Αλλα όταν ξέρω ότι θα πληρώνω τέλη και βενζίνη 9λ/100 στην καλύτερη τί να το κάνω;
-
RE: Citroen C3 Aircross 2024
@criuser said in Citroen C3 Aircross 2024:
Σε τζόκερ θα σε χώριζε λόγω κακού γούστου..
Πράγματι χαχα
-
Εγώ τα περίμενα τα επεισόδια και μάλιστα αργα ξεκίνησαν ευτυχώς. Ξέρουμε ποιοι είναι, αλλά το μήνυμα το στείλαμε. Θυμάμαι και το 11 με τούς αγανακτισμενους τα ίδια και χειρότερα..
-
RE: DFSK Forum
Το είδα προχτές από κοντά, εντυπωσιαστηκα. Θα κάνω και ένα test drive σύντομα.. 30800 με την έκπτωση και τριτεκνια
-
RE: Citroen C3 Aircross 2024
@a-d-p said in Citroen C3 Aircross 2024:
Για την περίπτωση σου (3+1 option παιδιά
) σε καλύπτει σε χώρους το c3.
Αν δώσει ο Θεός κ 5ο τέκνο, τότε θα πας αναγκαστικά σε λύση Berlingo, στο μεταξύ όμως με το suv c3, θα έχεις κάνει κ το χατίρι της συντρόφου κ μητέρας των παιδιών σουΧαχα δεν έχεις άδικο με μια δυνατή μπαγκαζιερα βολεύει . Αλλιώς θα πρέπει να κάνω την καρδιά και την τσέπη μου πέτρα για πιο μεγάλα
-
Πρέπει η Σαλονίκη, επειδή μεγάλωσα εκεί, να είχε τον περισσότερο κόσμο από παντού , πάντως τον περισσότερο ever , ασύλληπτο έβλεπα από ψηλά τους δρόμους από Αριστοτέλους μέχρι Σταθμό και μέχρι Πανεπιστήμια και όλο παραλιακή
Latest posts made by savas89
-
RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά
@georgemit said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
@savas89 said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Καλησπέρα να ρωτήσω έχει κανείς εμπειρία από Fusion ford (του 11 έχω). μετατροπή lpg; Βγάζει τρόμπα βενζίνης όπως το Mondeo; Σκέφτομαι να το κάνω καθώς πλεον θα το έχω κυρίως πόλη για οικονομία ως δεύτερο. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μόνο 145000 κμ.
Είχα το fiesta mk7 2009.
Το έκανα αέριο στα 68.000 κμ.
Μου έβγαλε αντλία βενζίνης στα 215.000 - 220.000.
Προχώρα άφοβα.
Στο corsa σε αυτά τα χιλιόμετρα είχα αλλάξει 2 και δεν είχα αέριο.Κι εγώ έχω 10 χρόνια σε focus του 7(που θα το πουλήσω )έκανα 150000 κμ με αέριο μια φορά θερμοστάτη και μια φορά τρόμπα αυτά ήταν άντε και μπουζοκαλωδια λίγο πιο συχνά. Απλά στο Fusion δε γνωρίζω Ε θα το ψάξω να βάλω κάτι καλό γιατί με 8,5 λίτρα/100 το λιγότερο εντός πόλης δεν είναι για πολλά
-
RE: Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά
Καλησπέρα να ρωτήσω έχει κανείς εμπειρία από Fusion ford (του 11 έχω). μετατροπή lpg; Βγάζει τρόμπα βενζίνης όπως το Mondeo; Σκέφτομαι να το κάνω καθώς πλεον θα το έχω κυρίως πόλη για οικονομία ως δεύτερο. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση και μόνο 145000 κμ.
-
RE: Toyota Corolla Cross
Είναι απλά τα πράγματα φυσικά και έναν οικογενειάρχη που θα ανοιχτεί ειδικά με δόσεις, θα σκεφτεί την κατανάλωση. Εγώ ας πούμε κάνω 10000 χλμ στην πόλη.. να έχεις και δόση και κατανάλωση άνω των 8 λίτρων είναι δύσκολο
-
RE: Toyota Corolla Cross
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
@katafractos17 said in Toyota Corolla Cross:
@terryp117 said in Toyota Corolla Cross:
Απορώ με αυτούς που επιλέγουν αυτοκίνητο με πρωτεύον κριτήριο, π.χ. αν έχει καλά ηχεία το ραδιόφωνο, ή έχει δύο usb θύρες αντί για μία, περί ορέξεως βέβαια...!!!
Και όχι μόνο για αυτούς που τους περισσεύουν, αυτούς τους καταλαβαίνω, γούστα βγάζουν, τους άλλους εννοώ τους πολλούς, που πληρώνουν τη δόση κάθε μήνα...!!!Κακώς απορείς.
Ο καθένας έχει τα κριτήρια του και δεν οφείλουν να είναι ίδια με τα δικά σου ή τα δικά μου ή οποιουδήποτε άλλου.
Ο καθένας κάνει κουμάντο στη τσέπη του και ξέρει αν θα του ρίξει έξω τον προϋπολογισμό το να κάψει 6 λίτρα αντί για 4.Μακάρι να υπήρχε δίλιτρο που να κοστίζει όσο το κκ και να καίει 6 λίτρα...!!!
Αν κάνει κάποιος 15-20000 χλμ. το χρόνο με διπλάσια κατανάλωση το ποσό δεν είναι λίγο, όταν βογγάει πληρώνοντας δόσεις...!!!
Σε αυτούς τους καταναλωτές αναφέρομαι και όχι σε αυτούς που δεν θα νοιώσουν τίποτε γεμίζοντας στο βενζινάδικο.
Π.χ. είδα τα Τουσόν Σπόρταζ, πριν αγοράσω, με 1600 κυβικά και 180 άλογα, αν θυμάμαι καλά και όχι τα 197 του κκ ,καταναλώσεις περίπου 9-10 λίτρα στα 100 χλμ...!!!
Αν στα 1000 χλμ. καταναλώνεις χοντρικά ένα κατοστάρικο παραπάνω, στα 15000 χλμ, το χρόνο θέλεις 1500 ευρώ και στα 20000 χλμ, 2000 ευρώ επιπλέον.
Αυτά φίλε μου είναι 6-7 δόσεις από ένα δάνειο στο περίπου, λίγα είναι...??!!
Για να μη με παρεξηγήσεις δεν λέω ποια θα έπρεπε να είναι τα κριτήρια του καθενός, με τίποτε αυτό, απλά αναφέρω μία πραγματικότητα, μήπως δεν συμβαίνει αυτό..??!!
Ήμουν ξεκάθαρος πριν , αναφερόμουν στον μέσο αγοραστή, τον μέσο καλοπληρωμένο Έλληνα μισθωτό και αυτόν με κάποια εισοδήματα, διότι ο μεροκαματιάρης δεν διαθέτει 30000-35000 ευρώ για αυτοκίνητο, σκέφτεται και άλλα πράγματα και βολεύεται με μικρότερο ή με μεταχειρισμένο.
Αλλά αν αναφέρεσαι στη νοοτροπία, τότε άστα να πάνε, πηγαίναμε κάποτε εκδρομές με μηχανάκια και τύχαινε να βλέπω παιδιά με ακριβές μοτό, Ιταλικές Γερμανικές που όταν λέγαμε να κάτσουμε σε κανένα ταβερνάκι ,μας απαντούσαν ότι πήραν ταπεράκι, γιατί τη Δευτέρα έχουν να πληρώσουν τη δόση...!!!Είπες μεγάλη αλήθεια φίλε, όταν βογγαει πληρώνοντας δόσεις. Για αυτό αποτελεί κριτήριο η κατανάλωση για αυτόν που θα ζοριστει σχετικά με τη δόση...
-
@savas89 said in Γνώμες για 7θεσιο αυτοκίνητο.:
@a-d-p said in Γνώμες για 7θεσιο αυτοκίνητο.:
@george-dasoulas said in Γνώμες για 7θεσιο αυτοκίνητο.:
Κάνω ένα update, μόλις είδα σήμερα το Peugeot (άνευ test drive ) οκ πολύ δυνατό κι αυτό , πλεονέκτημα ισχυρό μεγαλύτεροι χώροι πορτ μπαγκαζ σε όλες τις διατάξεις από τον Κινέζο, ίσως υστερεί ελάχιστα στην καμπίνα ,αλλά κοντά 5000 διαφορά στην τιμή τους 35500 αυτό. Θα αμφιταλαντευτω λίγο καιρό μέχρι να πάμε και με τη γυναίκα για td. και να ριφθεί ο κύβος.
Αν ανέβεις τοσο ψηλά σε τιμή τότε αξίζει να δεις και το Kodiaq.
Προσοχή, το diesel εχει απαλλαγή γύρω στα 9.500€ ενώ η βενζίνη ουτε 4.500€.Είναι όμως και 6500€ ακριβότερο + ο φόρος για 10 χρόνια.
Ταιριάζει καλύτερα σαν κινητήρας σίγουραΜακρια από φόρους! Update μίλησα με κοντινής πόλης αντιπροσωπο: 35k τελικά το Κοντιακ με μειονέκτημα σοβαρό 7,8λ/100 κατανάλωση στην πόλη..για να είπε αυτή τόσο σημαίνει 8+
-
Κάνω ένα update, μόλις είδα σήμερα το Peugeot (άνευ test drive ) οκ πολύ δυνατό κι αυτό , πλεονέκτημα ισχυρό μεγαλύτεροι χώροι πορτ μπαγκαζ σε όλες τις διατάξεις από τον Κινέζο, ίσως υστερεί ελάχιστα στην καμπίνα ,αλλά κοντά 5000 διαφορά στην τιμή τους 35500 αυτό. Θα αμφιταλαντευτω λίγο καιρό μέχρι να πάμε και με τη γυναίκα για td. και να ριφθεί ο κύβος.
Προσοχή, το diesel εχει απαλλαγή γύρω στα 9.500€ ενώ η βενζίνη ουτε 4.500€.Είναι όμως και 6500€ ακριβότερο + ο φόρος για 10 χρόνια.
Ταιριάζει καλύτερα σαν κινητήρας σίγουραΜακρια από φόρους!
-
Ταιριάζει καλύτερα σαν κινητήρας σίγουραΚι όμως όσο και αν φανεί περίεργο Skoda δεν έχει αντιπροσωπεία εδώ Λάρισα..μου είπε ο Ευαγγελου Λαμία λέει ή αλλού Θεσσαλία, είχε μόνο κάτι ρεταλια kamiq. Βγαίνει από τη λίστα με συνοπτικές διαδικασίες! Έχει Βόλο και Καρδίτσα αλλά ούτε θα ασχοληθώ. Έχει η dfsk και δεν έχει η Skoda
-
Προσοχή, το diesel εχει απαλλαγή γύρω στα 9.500€ ενώ η βενζίνη ουτε 4.500€.Θα ρωτησω να δω πόσο βγαίνει, αλλα είναι και δίλιτρο με τις σχετικές επιπτώσεις
-
@criuser said in Γνώμες για 7θεσιο αυτοκίνητο.:
Οσο και αν σαν τρίτεκνος έχεις το θέμα ότι πρέπει να το κρατήσεις 7 χρόνια για να μην επιστρέψεις το ΤΤ, αν και στην 5ετία δίνεις μόνο το 30 % που δεν είναι πολύ, η ουσία είναι ότι αν πάρεις το Τζόγκερ και πας να το πουλήσεις και σε ρωτήσουν τι μάρκα είναι θα πεις Ντάτσια και θα την ξέρουν.
Αν πεις ντιεφεσκει τι θα σου πουν ?
Προσωπικά δεν θα έβαζα στην σύγκριση τον Κινέζο νονέιμ με κανένα Ευρωπαϊκό αμάξι, ή Κορεάτικο, ή Γιαπωνέζικο.
Και όπως λέμε εμείς οι μανατζαρέοι της αγοράς, το έντρυ κόστ το πληρώνει ο νεοφερμένος.
Και μια διαφορά 15 % που επηρεάζεται από εξοπλισμούς, ποιότητες κλπ δεν είναι έντρυ κόστ.
Θυμήσου πόσα κινέζικα, μην σου πω και κορεάτικα κάνουν τρελλές εκπτώσεις ξαφνικά για να πουλήσουν, οπότε η μεταπώληση τέλος.
Δεν έχεις άδικο, το άγνωστο φοβίζει γενικά,.μου είπε πάντως καλές καταναλώσεις, βέβαια πωλητής είναι.. ικανό υβριδικό σύστημα φαίνεται. Ιδωμεν
-