Ως Λέων ωρυομενος
Παραλάβαμε δόξα τω Θεώ! Εντυπώσεις φοβερές δεν έχω λόγια! Ευχαριστώ και όσους με βοήθησαν στην επιλογή από περισυ που είχα την αναζήτηση. Εύχομαι να επισκέπτομαι το service της αντιπροσωπείας μόνο για καλό σκοπό 
Best posts made by savas89
-
RE: Peugeot 5008 (SUV)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
-
RE: PEUGEOT FORUMposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Ταξίδι με καταρρακτώδη κατά διαστήματα βροχή, ζόρι δλδ γενικά, με 6 άτομα(4 παιδιά), και ανοιχτό φυσικά ac., συμπεριλαμβανομένης ανάβασης προς Χορτιάτη.
Τη νύχτα ειδικά καταλαβαίνεις την αξία του σύγχρονου αυτοκινήτου.. -
Καλημέρα. Σαν πρώτες εντυπώσεις θα πω ότι σε χιλιόμετρα εντός πόλης και περιφερειακό (χωρίς ac)είχε 5,4λ./100 και 5,6 σήμερα μακάρι να πάει ετσι , έχει αρκετή εμπλοκή ο ηλεκτροκινητήρας. Επίσης πολύ βελούδινη η αυτόματη αλλαγή ταχυτήτων οπότε φαινομενικά το 0-100 μας ανησυχούσε, αλλά δεν το νιώθεις καν, νιώθεις ότι τραβάει (θα το δούμε και με φουλ μπαγκαζια)και επίσης στα 100χλμ δεν έχεις καν θόρυβο. Γενικά δε νιώθεις τον όγκο του εύκολα, βοηθάει και το τιμόνι και όλο το σύνολο. Χώρους και εργονομία δε χρειάζεται να πω κάτι. Είναι αμάξι να κάνεις ταξίδι ωρών και να μην καταλάβεις
-
Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά! Ας αναστήσουμε λίγο το νήμα. Λοιπόν οι εκδρομουλες του Πάσχα σχεδόν 1000χμ άνετα και ομορφα! Ο ορισμός της άνεσης και της χαράς να ταξιδεύεις ακόμη και με οικογένεια μεγάλη. Τα μισά έγιναν ημιφορτωμενος τα υπόλοιπα περισσότερο . Όπου χρειάστηκε η ροπή στο Λέοντα , ήταν παρούσα ! Αξιοπρεπες 6,6λ/100. Διόδια βέβαια γύρω στα 52ε γτ ήταν κυρίως αυτοκινητόδρομο. Λαρισα-Κιλκις και πίσω, Λάρισα -Θεσσαλονικη-Νεα Ρόδα Χαλκιδικής και πίσω. καλή Συνέχεια!

-
RE: Peugeot 3008 (2024)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Λήξη συναγερμού όλα καλά και γρήγορα και φθηνά. Μια βίδα στο πίσω δεξιά λάστιχο, έγινε εγχείρηση, ρύθμισε και την πίεση.!
-
RE: Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης 🔐posted in Περί αυτοκίνησης
@cirus said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@criuser said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Δεν ασχολούμαι με ηλεκτρικά οπότε δεν σχολιάζω...
Σκέψου ότι ζήτησα να κάνω τέστ ντράιβ το υβριδικό και μου είπαν έχω μόνο ηλεκτρικό και βενζίνης και τους είπα α πα πα για το ηλεκτρικό. Το βενζίνης το έχω κάνει.

δεν ασχολείσαι, δεν ασχολείσαι αλλα το αποθέωνες το eC3 σε σχεση με τα κινεζικα κουβαδάκια!!!!!
που θυμιζω οτι δεν εχει ουτε αντλια θερμότητας και εχει αεροψυκτη μπαταρια (οχι υδροψυκτη) οταν τα κινεζικα κουβαδακια προσφερουν και τα 2 lol
Αιώνες πίσω το ηλεκτρικό c3 από οποιοδήποτε κινέζικο..
Latest posts made by savas89
-
RE: Αναζήτηση & επιλογή διάδοχου αυτοκινήτουposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Αν το lpg captur σε ικανοποιήσει με ροπή κλπ, μια χαρά θα είσαι. Δε νομίζω το υβριδικό να καταναλώνει πολύ λιγότερο, το αέριο ακόμη και με πολεμικες εξάρσεις άντε να ανέβει 1,2 το λίτρο στην χείριστη (βέβαια αντίστοιχα η βενζίνη θα είναι 2,2). Οπότε αν καίει π.χ. 7λ/100 ακόμη και 8 , θα είναι πάντα εύκολα κάτω από 9€/10/
-
RE: Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Αν και Τέσλα κορυφή όπως λένε οι ειδήμονες, ψηφίζω Κινέζα, αρκεί να επιλέξεις κάτι από το πάνω ράφι με καλή εγγύηση. Καλή αναζήτηση
-
RE: Stellantis Groupposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα

@savas89 Μην το πάρετε ως παρατήρηση, καθώς δεν είστε off topic. Υπενθυμίζουμε απλά σε όλα τα μέλη μας ότι είναι προτιμότερο οι δημοσιεύσεις που αφορούν συγκεκριμένες μάρκες ή μοντέλα να γίνονται στα Θέματα που υπάρχουν για την μάρκα ή το μοντέλο. Το παρόν Θέμα απευθύνεται περισσότερο στις στρατηγικές και τα κοινά ζητήματα όλου του Ομίλου Stellantis. Ευχαριστώ. {Admin}
-
RE: Αγορά ηλεκτρικού με επιδότηση - Κινούμαι ηλεκτρικά ΚΗ 1, 2, 3 - Κοινωνικό Leasingposted in Περί αυτοκίνησης
Για να δούμε θα προχωρήσει το "leasing των φτωχών"; Να ρωτήσω ας πούμε ότι υπάρχει δυνατότητα εξαγοράς με την παρέλευση 4ετιας, ένα ας πούμε surf πόσο θα πωληθεί χοντρικά στην 4ετια; 12κ; Πολλά λέω
-
RE: Dacia Duster 3rd gen (2024)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@panos2171 said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
@mariolas said in Dacia Duster 3rd gen (2024):
Πες μας εμπειρία μέχρι τώρα με duster. Ποια έκδοση έχεις κλπ
Έχουμε 2 εταιρικά, 2ης και 3ης γενιάς , lpg 2κινητα.
Το 2ης γενιάς κάτω του μετρίου σε όλα. Κλειστοφοβικό, χαμηλή ποιότητα πλαστικών, σκληρή ανάρτηση για δήθεν suv.Το 3ης γενιάς είναι σαφώς πολύ αναβαθμισμένο σε σχέση με τα μειονεκτήματα που ανέφερα αλλά η χαμηλή ποιότητα παραμένει.
Για την τιμή που έχει φτάσει δε μου κάνει για vfm.
Vfm είναι τα chery (ακόμα)
-
RE: FIAT GRANDE PANDA 2024posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
25κ, μου φαίνεται τόσο ασχημο σαν power ranger/Playmobil το panda, που ακόμη και το καρότσι cross μου φαίνεται συμπαθες . Έχει το κοινό του ίσως
-
RE: Deepal forum (Changan group)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
@cirus said in Deepal forum (Changan group):
@savas89 said in Deepal forum (Changan group):
Εφτασε Ελλάδα και το δικο μου και ξεχρεωθηκε για εκτελωνισμο. Βεβαια εγω τελος του μήνα φεύγω για Κορέα αλλα οταν γυρισω με το καλό θα παραλάβω και θα γραψω εντυπώσεις
Phev;
Οχι δεν παίρνω ξανα κάτι με κινητηρα εσωτερικής καύσης
το ηλεκτρικο αλλα με τετρακινηση με 2 ηλεκτροκινητηρες διαλεξα
Ωω με το καλό να παραλάβεις το Κινέζικο θηρίο! Cirus the Chinese virus

-
RE: Deepal forum (Changan group)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Εφτασε Ελλάδα και το δικο μου και ξεχρεωθηκε για εκτελωνισμο. Βεβαια εγω τελος του μήνα φεύγω για Κορέα αλλα οταν γυρισω με το καλό θα παραλάβω και θα γραψω εντυπώσεις
Phev;
-
RE: Dacia Duster 3rd gen (2024)posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Θα έπρεπε να το απογειώσουν με μια έκδοση phev+lpg+βενζίνη
-
RE: Stellantis Groupposted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
Χαχα τη φωτό την έβγαλα από τη σανίδα SUP , αλλά κακής ανάλυσης καθώς είναι Κινέζικο