@lap said in Βενζίνη vs Diesel vs Υγραέριο vs ΦΑ vs Υβρίδια vs Ηλεκτρικά:
Youtube Video
Στα 12" είναι
11,5-12.00... πες 12
Το θέμα είναι πως με 130 χλμ / ωρα λόγω αεροδυναμικής sedan γραφει 8 λίτρα/100 χλμ σε LPG!!!
Δηλαδή χοντρικά 6€/100 χλμ
Με 17-18Κ και τέτοιους χώρους και πορτμπαγκάζ!!
Ένα πραγματικά τίμιο αυτοκινητο για το επίπεδο της αγοραστικής δύναμης των Ελλήνων!
Ασε που είναι αρκετά σοβαρό και στα μάτια μου "αντρικό" αυτοκινητο!
Εξαιρώ από την κριτική μου ανθρώπους που πιέζονται πολυ στην ζωή τους και μετά από πολλά έτη εργασίας αγοράζουν κάτι που είναι καλο ως προϊόν έχοντας εξασφαλίσει τουλάχιστον τα βασικά!
Κυρίως κρίνω τους διάφορους τύπους της ηλικίας μου που δεν έχουν καταφέρει τίποτα σοβαρό στην ζωή τους και δανείζονται οι γονείς τεράστια ποσα για να αγοράσουν τα παιδιά κυριλέ αυτοκινητο επειδή.... παντρεύτηκαν!
Και όλο αυτό για να αποδείξουν στον περίγυρο τους ότι πέτυχαν στην ζωή, ότι κατάφεραν και ζουνε με ανέσεις σαν αυτες τις οικογένειες που βλέπουν στις ταινιες! Με δάνεια που πληρωνουν οι γονείς μέσω των πενιχρών συντάξεων τους!
Και δεν τα ρίχνουν τα χρήματα αυτά στην ελληνική αγορά κάτι που οντως θα τους οδηγήσει να πετύχουν στην ζωή τους λόγω του πλούτου της οικονομίας!
Άπειρα τα παραδείγματα γύρω μου!
Φυσικα και ειναι τιμιο για κάποιον που δεν θέλει να χρεωθεί πολύ στις δόσεις, θα έχει χώρους και δεν τον νοιαζει η ροπή..απλα dacia