Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    0
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 11
    • Best 3
    • Groups 0

080422

@080422

4
    Profile views
    11
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

080422 Unfollow Follow

Best posts made by 080422

• RE: Ανακοινώσεις κλοπων

@storm said in Κλοπή C-hr:

Υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν καινούρια αυτοκίνητα και δεν θέλουν ούτε σαν δώρο το συναγερμό του εμπόρου. Πολύ κακώς κατά την γνώμη μου, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Σε μας έκλεψαν πριν λίγες μέρες καινούριο 208. Το πρωί έλειπε από την πυλωτή. Χωρίς συναγερμό και αυτό. Το άνοιξαν με την ησυχία τους, το έβαλαν μπροστά και έφυγαν. Και τώρα κλαίει αυτός που το πήρε. Μαυρίλα ο τύπος. Δεν μιλιέται καθόλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα σήκωσαν Corolla Hybrid μέσα απο πυλωτή πολυκατοικίας στο Γαλάτσι με συναγερμό ο οποίος χτύπησε 20-30δ. Και είναι αλήθεια πως συχνά ακούμε συναγερμούς να χτυπούν τη νύχτα για λίγο και no one gives a fuck.

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      0
      080422
    • RE: Toyota Corolla 2019

@chrisk6 said in Toyota Corolla 2019:

@080422 said in Toyota Corolla 2019:

@agpr said in Toyota Corolla 2019:

Δοκίμασε με άλλο κινητό. Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε είναι ζήτημα του infotainment. Πήγαινε το στην αντιπροσωπεία και είναι δικό τους θέμα.

Έχω δοκιμάσει ήδη τρία κινητά. Δυστυχώς βέβαια το infotainment δε πρέπει να ειναι στην 6ετία αλλά μάλλον καλύπτεται μόνο για 3 χρόνια

Το δηλωνει καπου αυτο?
      6 χρονια εγγυηση δεν σου δωσανε? Ειχε αστερισκους?

Μαζί σου, αλλά ναι έχει αστερίσκους. Π.χ. τα παράθυρα που τρίζανε τα έφτιαξαν περυσι στην 3ετία και μου είπαν οτι δε περιλαμβάνονται στην 6ετία, παρά μόνο τα μηχανικά μέρη.

Anyway πιο πολύ ήθελα να δω αν ειχε και κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα

posted in Κατασκευαστές και Μοντέλα
      0
      080422

@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:

Μαζί σου, αλλά ναι έχει αστερίσκους. Π.χ. τα παράθυρα που τρίζανε τα έφτιαξαν περυσι στην 3ετία και μου είπαν οτι δε περιλαμβάνονται στην 6ετία, παρά μόνο τα μηχανικά μέρη.

Δύο ερωτήσεις επί τούτου. Εφάρμοσαν οριστική λύση ή σε 6 μήνες ξαναέτριξαν; Εφόσον σε έβαλαν να πληρώσεις ποίο το κόστος;

Πάνε περίπου 10 μηνες απο την επισκευή, φαινεται η λύση να είναι οριστική.

Δεν πλήρωσα, απλά ίσως δε το εξέφρασα σωστά. Πέρυσι τον Αύγουστο το αυτοκίνητο έκλεινε 3 χρόνια. Συζήτησα το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία αρχές του καλοκαιριού και μου είπαν να το φτιαξουν άμεσα πριν κλείσει την 3ετία γιατί τα παράθυρα έχουν 3 χρονια εγγύηση κι όχι 6.

0
      080422

Latest posts made by 080422

@sabas_thess said in Toyota Corolla 2019:

Δύο ερωτήσεις επί τούτου. Εφάρμοσαν οριστική λύση ή σε 6 μήνες ξαναέτριξαν; Εφόσον σε έβαλαν να πληρώσεις ποίο το κόστος;

Πάνε περίπου 10 μηνες απο την επισκευή, φαινεται η λύση να είναι οριστική.

Δεν πλήρωσα, απλά ίσως δε το εξέφρασα σωστά. Πέρυσι τον Αύγουστο το αυτοκίνητο έκλεινε 3 χρόνια. Συζήτησα το πρόβλημα με την αντιπροσωπεία αρχές του καλοκαιριού και μου είπαν να το φτιαξουν άμεσα πριν κλείσει την 3ετία γιατί τα παράθυρα έχουν 3 χρονια εγγύηση κι όχι 6.

0
      080422
    • RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....

@red_monster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:

Ρε σεις, μηχ μηχ με 11+ χρόνια μόνο μπολάκι με 2k και αν ?

Έχει ο Τιταν (ιντερμπετον) μπλοκάκι ?
      Η mORE (lpc, coral, moh, konkat κλπ) ?
      το αλουμίνιο ?
      η χαλκορ ?
      pwc ?
      ey ?

Δεν μιλάμε για μηχανικό/επιστήμονα που μόλις ξεκινάει, εκεί ο μισθός είναι ο μισός από ένα μπαρτέντερ-μιξόλοτζι !

ΕΛΒΑΛ-ΧΑΛΚΟΡ και Συμβουλευτικές μόνο μισθωτούς. Και Motor Oil το ίδιο, τουλάχιστον για τους εργαζόμενους που είναι απευθείας στην εταιρία και όχι μέσω τρίτων...

posted in Αντίλογος
      0
      080422

@chrisk6 said in Toyota Corolla 2019:

Δοκίμασε με άλλο κινητό. Αν το πρόβλημα επιμένει, τότε είναι ζήτημα του infotainment. Πήγαινε το στην αντιπροσωπεία και είναι δικό τους θέμα.

Έχω δοκιμάσει ήδη τρία κινητά. Δυστυχώς βέβαια το infotainment δε πρέπει να ειναι στην 6ετία αλλά μάλλον καλύπτεται μόνο για 3 χρόνια

Το δηλωνει καπου αυτο?
      6 χρονια εγγυηση δεν σου δωσανε? Ειχε αστερισκους?

Anyway πιο πολύ ήθελα να δω αν ειχε και κάποιος άλλος παρόμοιο θέμα

0
      080422

0
      080422

H/B MY21. Ενώ το infotainment δούλευε ρολόι, ξαφνικά έχασε τον ήχο όταν συνδέεται κινητό είτε με bluetooth, είτε με CarPlay/Android Auto. Δοκίμασα και με τους δύο τρόπους σύνδεσης, με τρία διαφορετικά κινητά (1 iPhone 2 Android), και το αποτέλεσμα είναι ίδιο (μούγκα) είτε με wired car play είτε με bluetooth. Κάποια στιγμή στο ένα πήγε να παίξει πνιχτά έναν ήχο για 1-2 δευτερόλεπτα και τέλος. Έκανα και επαναφορά ρυθμίσεων στο σύστημα, επανεκκινήσεις κλπ, αλλά έχει πιει το αμίλητο νερό. Έχει κανένας ιδέα/παρόμοια εμπειρία;

0
      080422

@billaras777 said in Toyota Corolla 2019:

Γεια σας παιδια, σκεφτομαι την παραγγελια του corolla hatchback με τον 1.2 τ στην εκδοση style, για χρηση καθαρα σε επαρχιακους δρομους. Θα θελα την γνωμη σας σχετικα με την αξιοπιστια του μοτερ, την καταναλωση του . Σας ευχαριστω πολυ.

Παρότι καταργήθηκε ως μοτέρ θα σου πω δυο πράγματα σε περίπτωση που κοιτάξεις για μεταχειρισμένο ή κάποιο ετοιμοπαράδοτο. Εχω κάνει περίπου 10,000 χλμ μέχρι σήμερα οπότε μπορω να σου πω με σιγουριά τι παίζει. Το μοτέρ είναι πάρα πολύ ωραίο και το κιβώτιο ακόμα καλύτερο, ο συνδυασμός τους ειναι εξαιρετικός κατα τη γνώμη μου, η τογιότα εχει αν οχι τα καλυτερα, σιγουρα απο τα καλυτερα χειροκίνητα. Σε επαρχιακό δρόμο με ταχύτητες 80-100 για το μεγαλύτερο διάστημα, η κατανάλωση του αυτοκίνητου ειναι κάτω απο 6λ, το ΣΚ που μας πέρασε με AC φουλ μου έδειξε για 50χλμ επαρχιακό δρόμο 5.5λτ/100. Νομιζω μεχρι 5.2 εχω δει. Αυτοκινητόδρομο με ταχυτητες κοντά στα όρια (μέχρι 140 km/h) θα δεις συνηθως γυρω στα 6.5λτ/100 με AC πάντα. Εκει που το χάνει απο θέμα κατανάλωσης ειναι στην πόλη αλλά καταλαβαίνω πως δεν ειναι προτεραιότητα σου

0
      080422
    • RE: VW Golf MK 8

@jamesd said in VW Golf MK 8:

Θα ήθελα να ρωτήσω, το golf 8 2.0 (150 ΗP, diesel πόσο καιει στην πόλη περίπου;

Είχα Golf προηγούμενης γενιάς 2.0 TDI αλλά με 140 άλογα. Αν το κυκλοφορούσες μόνο μέσα στην πόλη έκαιγε γυρω στα 7λ/100. Αν το πήγαινες μονο στάματα-ξεκίνα μπορεί να πήγαινε και 8λ αλλά σε πολύ ακραία μποτιλιαρίσματα.

0
      080422
    • RE: Ανακοινώσεις κλοπων

@storm said in Κλοπή C-hr:

Υπάρχουν πολλοί που αγοράζουν καινούρια αυτοκίνητα και δεν θέλουν ούτε σαν δώρο το συναγερμό του εμπόρου. Πολύ κακώς κατά την γνώμη μου, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του.

Σε μας έκλεψαν πριν λίγες μέρες καινούριο 208. Το πρωί έλειπε από την πυλωτή. Χωρίς συναγερμό και αυτό. Το άνοιξαν με την ησυχία τους, το έβαλαν μπροστά και έφυγαν. Και τώρα κλαίει αυτός που το πήρε. Μαυρίλα ο τύπος. Δεν μιλιέται καθόλου.

Την προηγούμενη εβδομάδα σήκωσαν Corolla Hybrid μέσα απο πυλωτή πολυκατοικίας στο Γαλάτσι με συναγερμό ο οποίος χτύπησε 20-30δ. Και είναι αλήθεια πως συχνά ακούμε συναγερμούς να χτυπούν τη νύχτα για λίγο και no one gives a fuck.

posted in Ανακοινώσεις - Εκδηλώσεις του Forum
      0
      080422

@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:

Διάβασα από τη σελίδα 180 και μετά και δε βρήκα κάποιο αντίστοιχο μήνυμα οπότε έχω μια ερώτηση. Έχετε παρατηρήσει τριγμούς στα μπροστινά παράθυρα όταν είναι μισοκατεβασμένα; Όταν το όχημα βρίσκεται προφανώς εν κινήσει. Και αν ναι, τι αντιμετώπιση είχατε απο την αντιπροσωπεία για την επισκευή του εν λόγω θέματος

Είναι γνωστό θέμα και υπάρχει οδηγία αντιμετώπισης από την Τογιότα (βασικά λίπανση κάνουν). Βάζω την σχετική τεχνική οδηγία, εαν δεν την ξέρουν στο συνεργείο σου μπορούν με τον κωδικό να την βρούν.

Οδηγία επισκευής παραθύρου.jpg

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Πέμπτη θα πάω αντιπροσωπεία και θα δω τι θα γίνει

0
      080422

@alex-mix said in Toyota Corolla 2019:

Διάβασα από τη σελίδα 180 και μετά και δε βρήκα κάποιο αντίστοιχο μήνυμα οπότε έχω μια ερώτηση. Έχετε παρατηρήσει τριγμούς στα μπροστινά παράθυρα όταν είναι μισοκατεβασμένα; Όταν το όχημα βρίσκεται προφανώς εν κινήσει. Και αν ναι, τι αντιμετώπιση είχατε απο την αντιπροσωπεία για την επισκευή του εν λόγω θέματος

Νομίζω αυτό με μισάνοιχτα παράθυρα και τριγμους το έχουν όλα τα toyota ανεξαρτήτως χρονολογίας (και μένα Μοντ 2006 το κάνει από την αρχή) είναι μάλλον κάτι αντίστοιχο με τις ασφάλειες στις πόρτες... είναι τα μόνα που δεν έχει αλλάξει η Toyota από το 85 90 νομίζω 😜😜😜

Πάντως σε Auris του 06 δεν υπήρχε ούτε κατα διάννοια τέτοιο θέμα. Και στην αρχή που το πήρα δεν είχα παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Όπως και να έχει, αν είναι "κατασκευαστικό" και δε το φτιάξουν, είναι απαράδεκτο

0
      080422
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST
      • ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ