-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Δεν νομίζω ότι κανένας θα τολμούσε να αλλάξει έστω και μια λάμπα σε υβριδικό Toyota εκτός αντιπροσωπείας.
O Iceman εχει αλλάξει όχι μια, αλλά όλα τα φώτα στο δικό του υβρίδιο....κυριολεκτικά του άλλαξε τα φώτα...αχαχα!!
Μια χαρα αλλάζουν οι λαμπες στα υβριδικά!
Πορείας, πλαφονιέρα, πορτ μπαγκαζ, πινακίδα
Και βλέπω οτι τα ίδια κάνουν και στα YC ...
Και αλλάζουν ευκολα χωρις λάθη και κονταρίσματαΤις ίδιες λάμπες έχω αλλάξει με LED κι εγώ, χωρίς κανένα πρόβλημα, στο υβριδικό C-HR μου.
Επίσης έχω προσθέσει χωρίς κανένα πρόβλημα κρυφό φωτισμό LED ποδιών εμπρός-πίσω, κρυφό φωτισμό LED εσωτερικών χειρολαβών και φωτισμό LED στο ταμπλώ.
Γενικά, το tuning potential των Toyota (υβριδικών ή μη) είναι μεγάλο.
Όρεξη, γνώση και χρήματα να έχεις...Μπορεις να προτείνεις καποιον επειδη με ενδιαφερει , (εστω και με pm αν δεν επιτρεπεται)?
Thanks -
Δεν νομίζω ότι κανένας θα τολμούσε να αλλάξει έστω και μια λάμπα σε υβριδικό Toyota εκτός αντιπροσωπείας.
O Iceman εχει αλλάξει όχι μια, αλλά όλα τα φώτα στο δικό του υβρίδιο....κυριολεκτικά του άλλαξε τα φώτα...αχαχα!!
Και αλλάζουν ευκολα χωρις λάθη και κονταρίσματαΤις ίδιες λάμπες έχω αλλάξει με LED κι εγώ, χωρίς κανένα πρόβλημα, στο υβριδικό C-HR μου.
Επίσης έχω προσθέσει χωρίς κανένα πρόβλημα κρυφό φωτισμό LED ποδιών εμπρός-πίσω, κρυφό φωτισμό LED εσωτερικών χειρολαβών και φωτισμό LED στο ταμπλώ.
Όρεξη, γνώση και χρήματα να έχεις...Μόνος σου, στον Ambient Car Desing ή κάπου αλλού? Δεν έχω δει καθόλου τι έχει το ΨΨ πέρα του μονόχρωμου led στις μπροστινές πόρτες και στη θήκη του αυτόματου φορτιστή. Θα ξενερώσω εάν δεν έχει footwell lights (που μάλλον δεν έχει). Όπως επίσης νομίζω ότι τα puddle lights στους καθρέφτες πάνε μόνο με τις 360 κάμερες.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Ambient Car Desing
ρε συ νομιζω ΠΡΟΣΟΧΗ αυτος ειναι ο γνωστος (Α... Γιαννης) που αρπαχτηκε με καμποσα κλαμπ γιατι απο εξω κουκλα, απο μεσα πανουκλα. κατι κωλοκαλωδιακια και μονωτικη τιγκα.
-
Γι' αυτό ρώτησα. Εγώ επειδή βαριόμουν να βάλω στις πίσω πόρτες του Σέατ, του χα ρίξει 1-2 ερωτήσεις στο ΦΒ. Μόλις κατάλαβε ότι σκαμπάζω και απλά βαριέμαι να ασχοληθώ παραπάνω έκοψε λάσπη. Δεν ξανααπάντησε.
-
Πω πω ξεφτιλίκι!
Τι ναι αυτα;
Αυτος που διαφημίζεται σε τόσα γκρουπς;; -
Πω πω ξεφτιλίκι!
Τι ναι αυτα;
Αυτος που διαφημίζεται σε τόσα γκρουπς;;ναι, βλεπει ο αλλος τις πιασιαρικες φωτο και γουσταρει.
αλλα η φωτια ειναι κοντα.
και ο πραγματογνωμονας θα τη βρει τη μαλακια.ΑρΕς
χμμμμ
οχι, να τα πατε τα τουοτα εκει, σε αυτον.
μερικες κορολες λιγοτερες....
χαχαχαχ -
Τι κοπτοραπτικη και πλέξιμο με βελονάκι είναι τούτο;
-
Όρεξη, γνώση και χρήματα να έχεις...Μόνος σου, στον Ambient Car Desing ή κάπου αλλού? Δεν έχω δει καθόλου τι έχει το ΨΨ πέρα του μονόχρωμου led στις μπροστινές πόρτες και στη θήκη του αυτόματου φορτιστή. Θα ξενερώσω εάν δεν έχει footwell lights (που μάλλον δεν έχει). Όπως επίσης νομίζω ότι τα puddle lights στους καθρέφτες πάνε μόνο με τις 360 κάμερες.
Προσωπικά, όλα τα retrofits τα έχω κάνει μόνος μου.
Πολύ δύσκολα εμπιστεύομαι να βάλει άλλος χέρι στο αυτοκίνητο μου γενικά...
Όλα είναι plug n' play, αρκεί να επιλέξεις το κατάλληλο σετ και να γνωρίζεις τον τρόπο που θα τα τοποθετήσεις. -
Τα χω κάνει και στο υπάρχον και στο προηγούμενο όλα αυτά...footwell μπρος-πίσω, puddle & warning στις πόρτες, ledακια στις θήκες των θυρών κτλ. Θεωρώ δε θα απέχει πολύ η λογική του Τουότα.
Ούτως ή άλλως με το που το πάρω θα ξηλωθούν πόρτες κτλ για γίνει ηχομόνωση και ίσως και κάνα καλύτερο ηχειάκι οπότε θα φροντίσω να έχω πάρει ότι χρειάζεται να γίνει μια κι έξω η δουλειά.
-
με το που το πάρω θα ξηλωθούν πόρτες κτλ για γίνει ηχομόνωση και ίσως και κάνα καλύτερο ηχειάκι οπότε θα φροντίσω να έχω πάρει ότι χρειάζεται να γίνει μια κι έξω η δουλειά.την καλύτερη δουλειά θα κάνεις....
θα ανέβει πολύ το αμάξι με αυτό
-
Το χω κάνει και στο Σέατ οπότε ξέρω τι διαφορά θα προκύψει. Στο Τουότα που λογικά θα είναι ούτως ή άλλως πιο ήσυχο ίσως να κάνει ακόμα μεγαλύτερη διαφορα.
-
Εγώ καπώ και προφυλακτήρα/φανάρια θα βάλω ppf κι από πάνω κεραμική. Μου φαίνεται πολύ κάθετο το μπροστινό και λογικά θα έχει θέμα με πετραδάκια που δυστυχώς το κεραμικό δεν προστατεύει.
Μεμβράνες εννοείται παντού, εκτός παρμπρίζ, άσχετα αν έχει ήδη πίσω φιμέ. Τώρα κοιτάω για footwell lights και φαίνεται να υπάρχει και oem σετ για Corolla hatch οπότε πιθανότατα μας κάνει αλλά μάλλον θα καταλήξω σε κινεζιά.
Κόφτης αδιάφορος...σιγά μην πάω ποτέ με 180 με το περίπτερο. Και να πιάνει παραπάνω θα θέλει μια αιωνιότητα οπότε θα μου χουν σπάσει ήδη τα νεύρα και θα χω κόψει.
-
Κόφτης αδιάφορος...σιγά μην πάω ποτέ με 180 με το περίπτερο. Και να πιάνει παραπάνω θα θέλει μια αιωνιότητα οπότε θα μου χουν σπάσει ήδη τα νεύρα και θα χω κόψει.
Μπα....τα 150 τα μαζεύει για πλάκα και είμαι σίγουρος ότι και τα 180 το ίδιο.
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
OEM set για εσωτερικό φωτισμό?
Για στείλε link.https://www.amazon.co.uk/Genuine-Toyota-Corolla-2019-C-HR/dp/B081T3H81Y
Μπα....τα 150 τα μαζεύει για πλάκα και είμαι σίγουρος ότι και τα 180 το ίδιο.
E τώρα ούτε 30 κιλά ροπή δεν πρέπει να αθροίζει...τι να μαζέψει? Θα δίνεις μετά τα 130-140 και θα παλεύει με τη φυσική. Για αυτά υπάρχει το Seat με τα 50 κιλά ροπής του που δεν μπαίνει καν στον κόπο να κατεβάσει από 7η...
-
E τώρα ούτε 30 κιλά ροπή δεν πρέπει να αθροίζει...τι να μαζέψει? Θα δίνεις μετά τα 130-140 και θα παλεύει με τη φυσική. Για αυτά υπάρχει το Seat με τα 50 κιλά ροπής του που δεν μπαίνει καν στον κόπο να κατεβάσει από 7η...
Οπως θα σου πει και ο Δίας, η τελική έχει σχέση με την ιπποδυναμη, όχι την ροπή!!
Πάντως και η 330 του πατέρα 30 κιλά ροπής έχει με 5αρι αυτόματο και τα 230-240 τα έχει για πλάκα. Το πήγα μέχρι 160 το CC και τα έπιασε πολύ άνετα, δεν το κατάλαβα.
-
Οπως θα σου πει και ο Δίας, η τελική έχει σχέση με την ιπποδυναμη, όχι την ροπή!!
Πάντως και η 330 του πατέρα 30 κιλά ροπής έχει με 5αρι αυτόματο και τα 230-240 τα έχει για πλάκα. Το πήγα μέχρι 160 το CC και τα έπιασε πολύ άνετα, δεν το κατάλαβα.
Φανή ο αεροδυναμικός μετά τα 120 που εμφανίζεται, είναι πιο έντονος όσο ανεβαίνεις; Μέχρι 120 το έφτασα και έχω κλείσει ξανά TD για να το βγάλω ΑΟ. Φοβάμαι μην είναι κουραστικό στην ΕΟ, δεν είχα ποτέ suvλάκι...
-
Δεν το εννοώ με την έννοια του ξεζουμίσματος μέχρι να δεις που θα φτάσει που όντς εκεί ψάχνεις την ιπποδύναμη. Εμένα οι χρόνοι των ενδιάμεσων επιταχύνσεων με ενδιαφέρουν. Πχ κάνω συχνά 130-180 αλλά ποτέ δε θα πάω πορεία 180, πολύ δε περισσότερο 270+ που πάει.
-
@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
Φανή ο αεροδυναμικός μετά τα 120 που εμφανίζεται, είναι πιο έντονος όσο ανεβαίνεις; Μέχρι 120 το έφτασα και έχω κλείσει ξανά TD για να το βγάλω ΑΟ. Φοβάμαι μην είναι κουραστικό στην ΕΟ, δεν είχα ποτέ suvλάκι...
Ναι είναι. Όχι σε ενοχλητικό βαθμό για εμένα, αλλά είναι πιο έντονος από ότι στα 120.
-
Σε τι εύρος κόστους κινείται η τοποθέτηση ppf μεμβρανών σε ένα όχημα; (Δεν ξέρω που να ρωτήσω μην βαράτε)
-
Δεν το εννοώ με την έννοια του ξεζουμίσματος μέχρι να δεις που θα φτάσει που όντς εκεί ψάχνεις την ιπποδύναμη. Εμένα οι χρόνοι των ενδιάμεσων επιταχύνσεων με ενδιαφέρουν. Πχ κάνω συχνά 130-180 αλλά ποτέ δε θα πάω πορεία 180, πολύ δε περισσότερο 270+ που πάει.
Θέμα ιπποδύναμης είναι πάλι. Φυσικά πρέπει να είσαι στο σωστό φάσμα για να έχεις την μέγιστη επιτάχυνση. Παρακάτω μια απλή εξήγηση:
Toyota Corolla Cross