@netgeo said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
νταξει Toyota είναι
την παίρνεις για την καλή της ανταγωνιστικη τιμή, κορυφαία υβριδική τεχνολογία, απίστευτη οικονομία, ονομα στην αξιοπιστία.
plus ότι με τα 200 άλογα έχει και υπεραρκετή δυναμη να κινήται σβέλτα παντού
περιμένεις Tkin να πάρεις και ποιοτητα πλαστικών υπέροχη συναρμογή κτλ ????
Ενταξει δεν τα κοιτάνε αυτα τα πράγματα οι υποψήφιοι αγοραστές της. Λιγο τους ενδιαφέρει και καλά κάνουν. Αν τα είχε ΚΑΙ αυτά με αυτή την τιμή κανένας δεν θα έπαιρνε τιποτα αλλο
Αλλά εσύ έχεις SUZUKI που ε δεν το λες οτι ξετρελαίνεσαι με τα πλαστικά του και την ποιοτητα που αναδυκνείει παντού!!!!
δεν το πήρες γιαυτό ούτε κέρδισε κανα διαγωνισμό ομορφιάς αλλά για αξιοπιστία χώρους, οικονομία και VFM. Οπότε αν και συμφωνω σε όσα γράφεις μου φαίνεται περίεργο που κατακρίνεις τόσο την toyota και τις επιλογές της
Το να βγάλεις ένα φτηνό VFM αμάξι συνεπάγεται και κάποιες τσιγουνιές και μικροελειψεις και προχειρότητες μερικές φορές. τα συγχωρεις όμως για τις αρετές της. Μην ξεχνάμε ότι είναι Full υβριδικό και η τιμή είναι καλύτερη από κάποια που δεν είναι καν υβριδικά
To Σουζούκι είχε 20Κ όχι +31Κ και πίστεψέ με καλύτερη συναρμογή έχει και τα πλαστικά και των δύο σκληρά είναι. Του Σουζούκι μετά από 8 χρόνια όλα στην θέση τους και δεν έχει ξεφτυσει τπτ όχι ότι πιστεύω ότι θα ξεφτυσει του Τογιότα.
Είπα ότι ήμουν συνηθισμένος πχ στα μεγάλα διάκενα μεταξύ των λαμαρινών αλλά πίστευα ότι στο Τογιότα θα ήταν λίγο πιο σφιχτά τα κοψίματα αλλά αντιθέτως ήταν μεγαλύτερα.
Όλα αυτά δεν αναιρούν τα καλά που κρύβονται κάτω από το καπό απλά αυτά είδα αυτά είπα. Τι να πω ότι είδα στατικα ένα αμάξι και με ξετρελανε η υβριδική του τεχνολογία;!μην συγκρίνεις τις παλιές τιμές με καινούργιες. Ολα έχουν πάρει πάνω
Αν συγκρίνεις με ανταγωνισμό είναι πολύ φτηνη αν συνηπολογίσεις ότι δίνει το καλύτερο υβριδικό σύστημα στην τιμή. Μονο αρνητικό το διλιτρο που εχει φόρο πολυτελείας στην μπανανία
βρήκα τον σχολιασμό σου εύστοχο και συμφωνώ. Απλά είπα ότι μου έκανε εντύπωση να διαβάζω τα παραπάνω από σένα που εκτιμάς το VFM και έχεις αντιστοιχης λογικής αυτοκίνητο.
Στο μόνο που διαφωνώ με σένα είναι ότι για την τιμή του είναι καλό
Δεν είπα ότι έχεις άδικο σε κάτι......
εγώ εχω αλλα κριτήρια δεν κοιταω για vfm αμαξια παρα μονο αν είναι ο εργάτης για την δουλειά.
Μα και εμένα μου έχει μπει στο μάτι το αμάξι και το έψαχνα γιατί συμπληρώνει πολλά από τα κουτάκια μου. Μέχρι τα 33Κ δεν βρίσκω κάτι που να με καλύπτει περισσότερο, δλδ αν κινουμουν σήμερα σε αυτά τα λεφτά προς τα εκεί θα πήγαινα. Στα 39Κ που έχει η ακριβή έκδοση όχι
Στα 35κ με την Style τα έχεις όλα, και αν μπαίνουν aftermarket αισθητήρες εύκολα τέλος.
Δεν εχει νοημα να μπαινουν afrtermarket της πλακας..
Το ζήτημα ειναι να μπαινουν εδω οι εργοστασιακοί ή ποιοτικοι και πίσω και κυρίως εμπρός.
Πισω με την καμερα γινεται δουλειά .. αλλά μπροστά δεν επιτρέπεται τετοιου μήκους οχημα να μην έχει