@civil357 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@civil357 said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Ταξιδεύω πάρα πολύ συχνά στις Εθνικές.
Στα 120 - 125 ,συνήθως κινείται μεγάλη πλειοψηφία του κόσμου στην Αθηνών Πατρών. Στην ιόνια και σε τμήματα της Εγναντίας , η ταχύτητα συνήθως αυξάνεται στα 130. Οι βόρειοι είναι πιο "γρήγοροι". Χονδρικά τα παραπάνω, Αθηνών - Θεσσαλονίκη , δε ξέρω , δεν κινούμαι.
Στα 140 συνήθως σε περνάνε λίγοι και από εκεί και πάνω μπορεί να είσαι και ο πιο γρήγορος. Αν και δε μπορώ να θυμηθώ ταξίδι που πάντα θα είμαι ο πιο "γληγορος" , προσωπικά κάποια στιγμή θα κόψω για κάποια χλμ, οπότε λογικά θα προσπεραστώ.
Ώρες ώρες πιστεύω ότι πλέον στα leasing των πωλητών και λοιπών ταξιδευτών των Ε.Ο. χρεώνουν τη βενζίνη , καθώς παλαιότερα αυτοί ήταν οι πιο "γλήγοροι".
Τα παραπάνω σε ημέρες καθημερινής και όχι σε Σκ και εξόδους που πολλοί μπορεί απλά να πηγαίνουν τη βόλτα τους.
Στην ιονια περιοριζεται η ταχυτητα (στο οριο) υπο τον φοβο των ρανταρ.
Οντως στην εγνατια πηγαιναν πιο γρηγορα, αλλα εκει κυκλοφορουν και πολλοι βουλγαροι,ρουμανοι, τουρκοι, που του δινουν και καταλαβαινει.Έχεις ένα δίκιο , αλλά πίστεψέ με , τα μπλόκα της Ιόνιας ( οι θέσεις και οι ώρες που βρίσκονται) , είναι πιο προβλέψιμα και από τις αλλαγές φρουράς στο μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη ( πάντα συγκεκριμένη ώρα και πάντα ίδια σημεία).
για καποιον που κινειται συχνα, ναι φανταζομαι οτι ξερει. Εγω περναω απο εκει 2-3 φορες τον χρονο, οποτε ειδα μπλοκα και φροντισα να μην ξεπερασω τα ορια.