-
Απλά το 2Κ αλλάζει το budget άρα μπορεί να κοιτάει και άλλα. Αν μάλιστα η αναξιοπιστία έχει περιοδικότητα τότε τα 2Κ γίνονται ευκολα 4Κ. Για μένα καλό το dsg αλλά όχι τόσο καλό για κάβες...αν μου μείνουν 2Κ είμαι εξίσου ευχαριστημένος με το dcs ή το ΕΑΤ του στελαντι ή ακόμα και με της Corolla.
-
Απλά το 2Κ αλλάζει το budget άρα μπορεί να κοιτάει και άλλα. Αν μάλιστα η αναξιοπιστία έχει περιοδικότητα τότε τα 2Κ γίνονται ευκολα 4Κ. Για μένα καλό το dsg αλλά όχι τόσο καλό για κάβες...αν μου μείνουν 2Κ είμαι εξίσου ευχαριστημένος με το dcs ή το ΕΑΤ του στελαντι ή ακόμα και με της Corolla.
Με υποθέσεις όμως και παίζοντας την κολοκυθιά δεν ψωνίζεις αυτοκίνητο. Μιλάμε για ένα συγκεκριμένο αυτοκίνητο που έχει επιλέξει κάποιος άλλος και σκέφτεται με ποιό εξοπλισμό να το πάρει.
Έχει αρχίσει και χάνεται η μπάλα...
-
Για μένα καλό το dsg αλλά όχι τόσο καλό για κάβες...αν μου μείνουν 2Κ είμαι εξίσου ευχαριστημένος με το dcs ή το ΕΑΤ του στελαντι ή ακόμα και με της Corolla.
Stelantis ειναι όλα dct (=dsg) πλέον, όπως και Φορντ. Δεν έχουν μείνει b suv με κανονικό αυτόματο, εκτός των YC & Juke (Καπτουρ).
-
Εδώ έμενε κόσμος από απλό πολλαπλασιαστή και δεν είχε κανείς μαζί του spare part.
Χαχαχα....πάντα σε όλες μου τις BMW είχα εφεδρικό πολλαπλασιαστή μαζί μου. Στον πατέρ αμου χρειάστηκε 1 φορά (από τις άπειρες που έχει αλλάξει), εμένα ποτέ ευτυχώς, τις κράταγα λίγο.
Και εγώ κρατούσα πάντα ζεύγος τους κόκκινους για το Audi μου
-
Για τη γυναίκα είναι το αμάξι. Αν αυτή δεν τη νοιάζει ενώ από το 16 οδηγάει αυτόματο, τι να πω;
Εγώ δεν θα αγόραζα χειροκίνητο αλλά πιθανώς ούτε διπλοσυμπλεκτο.
Προσωπικά στην κατηγορία που θέλει να κινηθεί θα πήγαινα αποκλειστικα στο δελφίνι.
Εναλλακτικά και με βαριά καρδιά για αυτήν και μόνο σε YC το πιο φθηνό.
Αλλά τους χώρους και τον αέρα του tcross δεν τους έχει άλλο b suv… -
Τον νέο κινητήρα τον είδατε;
Δεν το είδα κάπου στο forum.Πρακτικά είναι ένα HEV. Εξαιρετική κατανάλωση επιπέδου Toyota.
-
Τι αμαξάρα!!! Diesel είναι;;;
-
-
Αυτο ειναι να κατέβεις Πραγα Ανκόνα αυθημερόν....Το εχω κάνει με το δικό μου.Δεν υπήρχε στο ταξίδι ...
-
Ωραιο αλλα πολυπλοκο συστημα, σκεψου να αρχισει να βγαζει θεματα. Επισης η αρχικη τιμη θα ειναι στην στρατοσφαιρα.
-
ερωτηση ενος ασχετου με ντηζελ. Ποση καταναλωση εχουν συνηθως τα ντηζελ, αυτου του μεγεθους, και υπαρχει τετοιος ενθουσιασμος; Ρωταω γιατι διαβαζω συνεχως οτι τα ντηζελ ειναι πολυ οικονομικα, οποτε υπεθετα οτι γυρω τοσο καινε ετσι και αλλιως.
-
ερωτηση ενος ασχετου με ντηζελ. Ποση καταναλωση εχουν συνηθως τα ντηζελ, αυτου του μεγεθους, και υπαρχει τετοιος ενθουσιασμος; Ρωταω γιατι διαβαζω συνεχως οτι τα ντηζελ ειναι πολυ οικονομικα, οποτε υπεθετα οτι γυρω τοσο καινε ετσι και αλλιως.
νομιζω ενα Αουντι αυτου το μεγεθους θα ηταν στο 6.5-7.5 λογω βαρους και αποδοσης.
παντως ενα 307 που εχει ενας γνωστος 2λιτρο ντηζελ με 134 ιππους του 2006 νομιζω η 07 χωρις φιλτρο ΔΠΦ καιει κατω απο 6 λιτρα στα 100 στην Αθηνα, βγαζει 800 χμ με ενα γεμισμα. Δεν επιρεαζοντε πολυ σε συνθηκες σταματα ξεκινα τα ντηζελ για τους γνωστους λογους.
-
Ωραιο αλλα πολυπλοκο συστημα, σκεψου να αρχισει να βγαζει θεματα. Επισης η αρχικη τιμη θα ειναι στην στρατοσφαιρα.
Προσπαθώντας να προσεγγίσουν την απόδοση των ηλεκτρικών με τα θερμικά, οι κατασκευαστές στριμώχνουν όση τεχνολογία μπορούν κάτω από τα καπό, και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν βγαίνει ο προϋπολογισμός. Τελικά παρατάνε τα πολύπλοκα και επιστρέφουν στις απλές και βιώσιμες λύσεις.
-
Προσπαθώντας να προσεγγίσουν την απόδοση των ηλεκτρικών με τα θερμικά, οι κατασκευαστές στριμώχνουν όση τεχνολογία μπορούν κάτω από τα καπό, και μετά αναρωτιούνται γιατί δεν βγαίνει ο προϋπολογισμός. Τελικά παρατάνε τα πολύπλοκα και επιστρέφουν στις απλές και βιώσιμες λύσεις.
δεν τα παρατανε γιατι ολα αυτα τα συστηματα μπαινουν για τους κανονισμους. δεν υπαρχει επιστροφη με τους υπαρχοντες κανονισμους στην ΕΕ σημερα
-
Είναι turbo μοτέρ με ηλεκτροκινητήρα στο κιβώτιο dsg. Διατηρείται η λειτουργία turbo, δεν είναι σαν τα υβριδικά της Toyota και της MG που χρησιμοποιούν ατμοσφαιρικό μοτέρ.
Το πόσο θα κοστίζει όλο αυτό και αν θα κατέβει η τεχνολογία σε ποιο προσιτά αυτοκίνητα όπως το Golf ή το T-Roc θα το δούμε. -
Έχει κάποια θεμελιώδη διαφορά στην αρχή λειτουργίας του σε σχέση με τα mild Hybrid που πρωτοέβγαλε η Φιατ και τώρα τα έχει και η Stellantis , εκτός του προφανούς ότι είναι πετρέλαιο και μάλλον έχει και μεγαλύτερη μπαταρία ;
Γιατί πλέον και η Stellantis έχει τετρακίνηση σε mild hybrid με ηλεκτρομοτέρ στον πίσω άξονα, σε πολύ πιο προσιτά αυτοκίνητα από το Α5.
Πετρέλαιο και ρεύμα είχε σίγουρα συνδυάσει η psa , εδώ και καμιά 15 χρόνια και πετρέλαιο και μπρίζα έχει νομίζω ακόμα κρατήσει στην γκάμα της η mercedes.
Πετρέλαιο και απλό mild hybrid , έχει και η Bmw και δε ξέρω ποιος άλλος ακόμα. Οι Κορεάτες ; δεν είμαι σίγουρος.
Τι το τόσο καινοτόμο έχει η διάταξη αυτή ; Ειλικρινής απορία..... Ωραίος κινητήρας πάντως , μπράβο! -
-
Η αρχή λειτουργίας του mehv του vag αντιλαμβάνομαι είναι ίδια με της Stellantis. Αυτό από μόνο του δε λέει τίποτα. Όλες οι εταιρείες βγάζουν θερμικούς κινητήρες που στηρίζονται στην ίδια αρχή λειτουργίας, όλοι ίδιοι είναι?
-
Δεν υπάρχει λόγος να προτιμήσει κανείς χειροκίνητο σήμερα ειδικά αν κινείται μέσα στην πόλη. Όσο για το οικονομικό δυο και τρεις χιλιάδες είναι μικρή διαφορά σε σχέση με το συνολικό κόστος του αυτοκινήτου
Το μόνο που ακούω είναι η συνήθεια και ότι κάποιοι άνθρωποι απλά δεν θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο οδήγησης τους μετά από χρόνια χειροκίνητου παρά τα οφέλη που τους προσφέρει το αυτόματο και είναι σεβαστό.
VW FORUM