-
Πάντως είναι πολλά τα λεφτά.
36500€ στην έκδοση που με ενδιαφέρει + ηλιοροφή 1500€ φτάνουμε τα 38k€.
-
@supergeorge said in Toyota C-HR 2023:
Πάντως είναι πολλά τα λεφτά.
36500€ στην έκδοση που με ενδιαφέρει + ηλιοροφή 1500€ φτάνουμε τα 38k€.
Ειναι πολλα οντως
-
@alex-mix said in Toyota C-HR 2023:
1.5 μηνα αναμονη ειχε πριν κανα 20ημερο
Τίποτα δεν είναι 1,5 μήνας. Ουσιαστικά είναι ο χρόνος να έρθει μια παρτίδα αυτοκινήτων από την Τουρκία, να εκτελωνιστεί και να πινακιδωθεί.
Και φαντάσου, μιλάμε για ένα καινούριο μοντέλο, που πρόσφατα ξεκίνησε την παραγωγή του και διατίθεται σε όλη την Ευρώπη.
Στα Yaris/YC, προφανως λόγω μεγάλης ζήτησης και παρότι δεν είναι πλέον καινούρια μοντέλα (ήδη οδεύουν προς ανανέωση), οι χρονοι αναμονης εξακολουθούν να ειναι μεγαλοι. -
Άσχετο, μέσα στις διακοπές φάγανε το Yaris hybrid φίλου από το πάρκινγκ του Σκλαβενίτη στο Μαρούσι. Κούτα το αμάξι, δεν είχε κλείσει ούτε μήνα. Ο Σκλαβενίτης θέλει εντολή από αστυνομία για να ανοίξει κάμερες, η αστυνομία δε δίνει εντολή.
-
@georgemit said in Toyota C-HR 2023:
Άσχετο, μέσα στις διακοπές φάγανε το Yaris hybrid φίλου από το πάρκινγκ του Σκλαβενίτη στο Μαρούσι. Κούτα το αμάξι, δεν είχε κλείσει ούτε μήνα. Ο Σκλαβενίτης θέλει εντολή από αστυνομία για να ανοίξει κάμερες, η αστυνομία δε δίνει εντολή.
Πώς το φάγανε εντός πάρκινγκ ;
Ανήκουστο αυτό με την άρνηση.
Από τη στιγμή που καταγγελεις κλοπή γιατί δεν δείχνει εντολή η αστυνομία ;
Αίτημα στον εισαγγελέα θα βοηθούσε. Να πάει σε δικηγόρο. -
Αυτό φοβάμαι στα toyota. Τους κλέφτες των toyota.
-
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
Αίτημα στον εισαγγελέα θα βοηθούσε. Να πάει σε δικηγόρο.Γιατί το υπουργείο προστασίας του πολίτη τι κάνει; δεν είναι εκεί για την προστασία μας;... Ελλάδα 2.0...
-
@tkin73 said in Toyota C-HR 2023:
@iceman7 said in Toyota C-HR 2023:
Αίτημα στον εισαγγελέα θα βοηθούσε. Να πάει σε δικηγόρο.Γιατί το υπουργείο προστασίας του πολίτη τι κάνει; δεν είναι εκεί για την προστασία μας;... Ελλάδα 2.0...
https://forum.4troxoi.gr/topic/102659/πολιτική-και-αυτοκίνητα/37?page=2
-
@elteo said in Toyota C-HR 2023:
@vagkirk said in Toyota C-HR 2023:
Μια λύση θα ήταν κάποιο Peugeot για αυτό τον ρόλο και μέχρι τώρα τα έχει καταφέρει σε αυτό το target group, αλλά κατά την άποψη μου αυτή ή λαίλαπα των leasing 3008 και 2008 στους δρόμους κάθε 4-5 καινούργια αυτοκίνητα που βλέπεις λειτουργεί επίσης απωθητικά.
Kαλά και το CHR σούπα έχει γίνει. Οπου και να γυρίσεις βλέπεις και ένα.
Thumbs up
-
@bill_hsd said in Toyota C-HR 2023:
Στα Yaris/YC, προφανως λόγω μεγάλης ζήτησης και παρότι δεν είναι πλέον καινούρια μοντέλα (ήδη οδεύουν προς ανανέωση), οι χρονοι αναμονης εξακολουθούν να ειναι μεγαλοι.
Φαίνεται να έχουν μιεωθεί. Φίλη μου με πήρε εχτές τηλέφωνο για να με ρωτήσει πληροφορίες για το YC. Μένει Θεσσαλονίκη και της είπαν παράδοση Μαίο/Ιούνιο, εαν παραγγείλει τώρα και ότι λόγω νέου μοντέλου, την μισή αύξηση θα την απορροφήσει η Τογιότα - αυτά της είπαν, αυτά σας λέω! Της είπα εαν θέλει πιο πολλές πληροφορίες να πάει στον φίλο μου τον monman!
-
-
Αλλος ένας που δεν έχει ιδέα και λέει ότι το κιβώτιο ειναι cvt. Επίσης με εκνευρίζει όταν το λένε "σε βε τε", "σι βι τι" ειναι η προφορά στα Αγγλικά, ας το μάθουν επιτέλους όσοι μιλάνε δημόσια.
-
είδα χτες το βράδυ γκρι chr 2023. εντυπωσιακό, το corolla cross φαίνεται μπροστα του σχεδιαστικά 15 χρόνια πίσω
-
@fanis75 said in Toyota C-HR 2023:
Αλλος ένας που δεν έχει ιδέα και λέει ότι το κιβώτιο ειναι cvt. Επίσης με εκνευρίζει όταν το λένε "σε βε τε", "σι βι τι" ειναι η προφορά στα Αγγλικά, ας το μάθουν επιτέλους όσοι μιλάνε δημόσια.
Πάλι καλά δεν λένε τουότα
-
Το οδήγησα εχθές κανά μισάρωρο έκδοση C-HIC (19αρες ζάντες).
Σαν πρώην κάτοχος της 1ης γενιάς turbo μπορώ να πω ότι είναι πιο στιβαρό το αυτοκίνητο. Έχει γίνει καλή δουλειά στην ηχομόνωση και απο θέμα συναρμογής πραγματικά δεν ακούσα να τρίζει τίποτα μέσα (κλειστό ραδιόφωνο). Η ανάρτηση επίσης μου φάνηκε ακόμα καλύτερη, τα σιδέρωνε όλα. Πολύ ωραίος και ο επιλογέας του κιβωτίου, χωρίς γκραπ γκρουπ που είναι στα υπόλοιπα μοντέλα της μάρκας έως σήμερα.Αυτό που δεν μου άρεσε και μπορώ να πω ότι έχει μείνει ίδιο με το μοντέλο της 1ης γενιάς είναι η αίσθηση του τιμονιού. Πολύ ελαφρύ και επειδή είχα οδηγήσει πρόσφατα το corolla hatchback για κανένα 2ωρο η διαφορά είναι αισθητή υπέρ του hatchback.
-
Υπάρχουν και χειρότερα, άλλοι επιμένουν ότι τα υβριδικά HONDA έχουν κιβώτιο ταχυτήτων και μάλιστα CVT.
Άσχετοι ;
Αδιάβαστοι ;
Δεν ντρεπονται που δημόσια λένε ότι λένε ή τα γράφουν ; -
Εδώ λέτε την μπεμβε , μπιεμνταμπλουγιου και σε ενοχλεί το σεβετε ?
-
Εσύ με το bassstarlet χτυπάς τις 150άρες;
Θεέ μου σώσε μας 🫤150dB ίσως, χιλιόμετρα δεν φτάνει με την καμία.
-
@polioan said in Toyota C-HR 2023:
@lap said in Toyota C-HR 2023:
Πλάκα κάνεις.
Εμένα θα τα άκουγε κανονικά. Σιγά μη χαμογελώ κιόλας
Τα άκουσε μετά... Γιατί εκείνη την ώρα δεν βγήκα να το δω! Και μου λέει...στείλε μου τον λογαριασμό!
Η απάντηση μου ήταν απλά: με απόδειξη ή τιμολόγιο;
Μετά το πήρα λίγο στην πλάκα για να μην μείνω από 3ο εγκεφαλικόΚαι βέβαια πρέπει να της στείλεις τον λογαριασμό
Ακόμα και από τις γρατσουνιές στις ζάντες όταν παρκάρει (αν το οδηγεί). -
@criuser said in Toyota C-HR 2023:
Εδώ λέτε την μπεμβε , μπιεμνταμπλουγιου και σε ενοχλεί το σεβετε ?
Το "μπε-εμ-βε" είναι λάθος, στα γερμανικά προφέρεται "μπε-εμ-βι". Το μπι-εμ-ντάμπλεγιου" τουλάχιστον είναι σωστό στην αγγλική γλώσσα.
Toyota C-HR 2023