-
@george-0 said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Εγω ειχα ενα 'απλο΄ προγραμμα και πληρωνα 2.55 πριν την αλλαγη ιδιοκτησιας. Το ειχα κανει μονο και μονο για να παρω e-pass και επειδη η Αττικη οδος εχει σημεια εξυπηρετησης κοντα μου.
Θα εχει ενδιαφερον να δουμε τι αναλυσεις εκαναν για να παρουν την αποφαση να καταργησουν τα εκπτωτικα προγραμματα αλλα οσο δεν υπαρχουν εναλλακτικες για αεροδρομιο ή ευκολη προσβαση στην Εθνικη ημαστε στο ελεος τους.
Τωρα πληρωνεις 2,50 απο 2.55.
-
Ναι είχε και άμεσες και έμμεσες υπερβάσεις προϋπολογισμού. Και πολύ μεγάλες κιόλας λόγω αποφάσεων του ΣτΕ κτλ κτλ .Σε αυτό συμφωνώ
Αλλά και πάλι το ένα δεν αναιρεί το άλλο, ίσα ίσα το ενισχύει ως επιχείρημα. Εμείς τα εγγυηθηκαμε και τα πληρώσαμε αυτά.
(Όσοι τουλάχιστον πλήρωναν φορους )Είναι ένας απαραίτητος αυτοκινητόδρομος για την οικονομική δραστηριότητα της Αττικής. Δηλαδή του μισού πληθυσμού της χώρας.
-
@lap said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Το να ανοίξω εγώ ένα κομμωτήριο και να χρεώνω στον Φανή 500 ευρώ το κούρεμα είναι δική μου υπόθεση.
Με έχεις δει!?!?! Ούτε €5 δεν θα έπρεπε να με χρεώνεις!!
-
@fanis75 said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Το να ανοίξω εγώ ένα κομμωτήριο και να χρεώνω στον Φανή 500 ευρώ το κούρεμα είναι δική μου υπόθεση.
Με έχεις δει!?!?! Ούτε €5 δεν θα έπρεπε να με χρεώνεις!!
Σε έχει δει ?
Αρα τον έχεις δει και εσύ...
Δεν είναι εικονική πραγματικότητα λοιπόν...
-
Τίποτα; Άρτιο και οικοδομήσιμο;;;;
Ρε Φάνη θα μα κλείσεις την επιχείρηση.
Θα σε χρεώνω για τις θεωρίες που θα σου λέω καθώς θα κοβω με το ψαλιδακι των νυχιών.
-
Τίποτα; Άρτιο και οικοδομήσιμο;;;;
Ρε Φάνη θα μα κλείσεις την επιχείρηση.
Θα σε χρεώνω για τις θεωρίες που θα σου λέω καθώς θα κοβω με το ψαλιδακι των νυχιών.
Μη μασας, τα μερεμετια εχουν αλλη τιμη.
-
Δυστυχώς πρόκειται για ακόμη μια λαμογιά από τους πολιτικούς απατεώνες που κυβερνούν και την εταιρεία που διαχειρίζεται πλέον την Αττική Οδο. Βγήκε με καμάρι ο μίστερ Μπιν να πει οτι μειώθηκαν τα διόδια αλλά φυσικά μειώθηκαν στους γκισέδες, δηλαδή για αυτούς που μπαίνουν μια στο τόσο. Όλοι οι υπόλοιποι σταθεροί χρήστες που έχουν πραγματική ανάγκη την Αττική Οδό είδαν μια μείωση 5 λεπτών του ευρώ αφού ούτως ή άλλως χρησιμοποιούν E-pass. Και φυσικά αυτές οι τιμές ισχύουν για κάποιο χρονικό διάστημα μέχρι να επαναπροσδιοριστούν ''νόμιμα'' από την εταιρεία διαχείρισης.
Κανονικά ένας περιφερειακός που βοηθά στο κυκλοφοριακό της Αθήνας θα έπρεπε να έχει κατασκευαστεί πολλά χρόνια πριν και χωρίς να εμπλακούν ιδιώτες. Μια χαρά λεφτά υπήρχαν για την εθνική που φτιάχτηκε με δημόσιο χρήμα μέχρι το πέταλο του Μαλιακού και τη χάρισαν στους ιδιώτες. Και όχι μόνο φυσικά.
-
Ολοι εμείς που έχουμε e-pass είμαστε οι χαμένοι της υπόθεσης
Ετσι και αλλιώς όπως ειπώθηκε από αρκετούς χεστήκανε για συνδρομές -
Μπορείτε να πληρώνετε τα ίδια και να παίρνει η Αττική Οδός λιγότερα. Χρησιμοποιείστε τηλεδιόδιο άλλης εταιρίας. Κρατάει προμήθεια ο εκδότης του τηλεδιοδίου!
-
@tgd said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Μπορείτε να πληρώνετε τα ίδια και να παίρνει η Αττική Οδός λιγότερα. Χρησιμοποιείστε τηλεδιόδιο άλλης εταιρίας. Κρατάει προμήθεια ο εκδότης του τηλεδιοδίου!
Από τη στιγμή που χρεώνεται το ίδιο ποσό δεν έχει πολύ νόημα αυτό. Αυτό που έχει νόημα είναι να πάρεις ηλεκτρικό, μικρό χιλιαρι ή υβριδικό και να κάνεις ' avoid tolls'
-
@bathan said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Ολοι εμείς που έχουμε e-pass είμαστε οι χαμένοι της υπόθεσης
Ετσι και αλλιώς όπως ειπώθηκε από αρκετούς χεστήκανε για συνδρομέςΣυγνωμη αλλα στη δικη μου περιπτωση εχω e-pass και κανω 15-20 διελευσεις το μηνα, που ειμαι χαμενος?
-
Για την ώρα χαμένοι είναι μόνο αυτοί με τις πολλές διελεύσεις. Όσοι είχαμε την έκπτωση από 2.80 σε 2.55 είμαστε κερδισμένοι κατά 5 λεπτά.
Το θέμα είναι το μετά που θα ανέβουν οι τιμές… και όχι 20-30 λεπτά. Τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά και μετά…ξυυυυλο. -
@chrisk6 said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά και μετά…ξυυυυλο.
Εεε σε 3 χρόνια θα έχουμε ιπτάμενα αυτοκίνητα και θα περνάμε πάνω από τα διόδια!!
-
@dieselhead_93 said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Ειμαι συνδρομητης e-pass εδω και 3 χρονια στην Αττικη οδο επειδη μετακινουμαι καθημερινα λογω εργασιας.Κανω περιπου 44 διελευσεις τον μηνα για τα πηγαινε-ελα στην δουλεια οποτε με συμφερε φουλ το προγραμμα bonus με 15 δωρεαν διελευσεις μετα τις 32 οποτε πληρωνα 2.80x32=89.60 τον μηνα.Σημερα διαπιστωσα οτι ολες οι διελευσεις που εκανα μεσα στον μηνα ηταν χρεωσιμες και μετα το αρχικο σοκ,και ενω ημουν σιγουρος οτι εκαναν καποιο λαθος εψαξα και ειδα οτι μετα την μειωση της τιμης στα 2.50 €,τα εκπτωτικα προγραμματα καταργηθηκαν.Αυτο σημαινει οτι πλεον πληρωνω και τις 44 διελευσεις,ενω πριν πληρωνα μονο τις 32,αρα συνολικα 2.50x44= 110 € απο 89.60 που πληρωνα πριν,κατι που μεταφραζεται σε 240 € τον χρονο,διολου ευκαταφρονητο ποσο.Παιζει να ειναι παγκοσμια πρωτοτυπια αυτο,μετα την υποτιθεμενη μειωση τιμης των διοδιων να καταληγουμε να πληρωνουμε περισσοτερα απ'οσα πληρωναμε πριν.Μεγαλυτερους αλητες και απατεωνες δεν εχω ξαναδει.Μαλλον θελουν να βγαλουν τα σπασμενα απ'τα διχιλιαρα των εγκλωβισμενων του χιονια του '22.Ουστ παλιοτομαρα,ε ρε σηκωμα της μπαρας που τους χρειαζεται
Ποια διχιλιαρα? Αφου δεν πηρε κανεις τιποτα τελικα.
Ετσι οπως τα λες ειναι αλλα οταν ψηφιζεις μαφιοζους για να σε κυβερνουν, ε μαφιοζικες πρακτικες θα εφαρμοσουν. Δεν φταινε αυτοι αλλα οι ψηφοφοροι. -
@fanis75 said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Σου έχω πει. Διάβασε βιβλία μακροοικονομικών. Πάσχεις εκεί.
αχαχαχα!! Τα βιβλία σου λένε τα παραμύθια, αλλά η πράξη την αλήθεια. Για αυτό τα βιβλία λένε αυτά που γράφεις, αλλά η πραγματικότητα λέει ότι όποιος έχει την ΑΟ κάνει ό,τι θέλει, απλά πράγματα.
ΥΓ: δεν πάσχω πουθενά, έχω διαβάσει 10πλάσια βιβλία από εσένα!
Mπερδευεις το τι συμβαινει σε τριτοκοσμικες μπανανιες σαν την Ελλαδα οπου η κυβερνηση ειναι συμμαχος των ολιγαρχων απατεωνων με το τι συμβαινει σε σοβαρες χωρες οπου τους ασκει ελεγχο και τι ειναι θεμιτο να κανει καποιος επιχειρηματιας και τι οχι.
Το οτι στο ελλαδισταν με την τωρινη κυβερνηση κανει ο καθε απατεωνας ο,τι γουσταρει δε σημαινει ουτε οτι ειναι λογικο, ουτε οτι συμβαινει στον πολιτισμενο κοσμο (σε τετοιο βαθμο τουλαχιστον) ουτε οτι θα περασει και στο ντουκου. Αν σκεφτομασταν ολοι οπως εσυ παιζει ακομα να ημασταν σε καμια γαλερα αλυσοδεμενοι. -
Συμφωνώ. Ακριβώς αυτό.Μπανανία σε όλα τα επιπεδα. Και τα ΜΜΕ φυσικά να προβάλουν μονο την ... μείωση στα 2,50.
Και ολα αυτα με ανύπαρκτα ουσιαστικά μέσα μαζικής μεταφοράς. -
Πάντως εγώ ως περιστασιακος χρήστης της Α.Ο, 6 - 7 φορές που την χρησιμοποιώ τον χρόνο όταν ανεβαίνω στην πρωτεύουσα έχω εκτιμήσει τα εξης:
- Τα διόδια ηταν σταθερά για πολλά χρόνια στα 2.80€ και πρόσφατα μειώθηκαν κιόλας.
- Δεν έχουν τοποθετηθεί αυτόματα μηχανήματα, άρα σέβονται το μεροκάματο των εργαζομένων.
- Το προσωπικό είναι ευγενέστατο.
Αν αναγκαζεστε να την χρησιμοποιείτε καθημερινά ίσως το βλέπετε αλλιώς.
-
@chrisk6 said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Το θέμα είναι το μετά που θα ανέβουν οι τιμές… και όχι 20-30 λεπτά. Τρία χρόνια αν θυμάμαι καλά και μετά…ξυυυυλο.
Σωστά. Η απαίτηση του κράτους ήταν μείωση τιμής για όλους για λίγα χρόνια στην παραχώρηση.
Θεωρώ ότι μετά θα ξανάρθει στην προηγούμενη τιμή χωρίς τύψεις. Αν και το ζουμί θα είναι στην επιπλέον χρέωση σε ώρες αιχμής που συζητούν.
-
Πρεπει να το δειτε σε high level. Το να κανεις καθημερινα διαδρομες στην Αττικη οδο η στην Εθνικη για την δουλεια σου αν δεν εισαι μεταφορικη εταιρεια ή εχεις ενα επαγγελματικο οχημα θα πρεπει να το ελαχιστοποιησετε. Γιατι περα απο τον χρονο, το κοστος σε καυσιμο και τις πιθανους κινδυνους δεν ειναι παραγωγικο. Ειτε μετακομιζεις κοντα στην δουλεια ειτε χρησιμοποιεις ΜΜΜ ειτε δουλευεις remotely.
Εδω εχουμε μια αυξηση στα τροφιμα 40% τουλαχιστον η αυξηση στις μεταφορες που εγραψε ο ΟΡ ειναι μικροτερη σε ποσοστο.
-
@georgemit said in Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα:
Πάντως εγώ ως περιστασιακος χρήστης της Α.Ο, 6 - 7 φορές που την χρησιμοποιώ τον χρόνο όταν ανεβαίνω στην πρωτεύουσα έχω εκτιμήσει τα εξης:
- Τα διόδια ηταν σταθερά για πολλά χρόνια στα 2.80€ και πρόσφατα μειώθηκαν κιόλας.
- Δεν έχουν τοποθετηθεί αυτόματα μηχανήματα, άρα σέβονται το μεροκάματο των εργαζομένων.
- Το προσωπικό είναι ευγενέστατο.
Αν αναγκαζεστε να την χρησιμοποιείτε καθημερινά ίσως το βλέπετε αλλιώς.
Το δεύτερο επιχείρημα με έστειλε στον μεσαίωνα !
Aττική οδός-Αλήτες-Έκοψαν τα εκπτωτικά προγράμματα