-
Έχει πλάκα που όλοι βγάζουμε τα πάντα τενεκέδες πλην αυτού που έχουμε αγοράσει. Οιβιδιοκτητες puma με το αβγο suv έχουν τη ψευδαίσθηση ότι οδηγουν αυτοκίνητο με οδηγικά χαρακτηριστικά κεντρομηχανου πισωκινητου θεωρώντας όλα τα υπόλοιπα b χάλια η συμπαθητικά όπως το lbx, οι ιδιοκτήτες mazda (δηλαδή cx 30 γιατί δεν πουλάει άλλο) οτι οδηγούν τη προσιτή Ferrari, το vag group tsi θεωρεί ότι οδηγεί premium κ οι λοιποι λαϊκά αυτοκινητα, οι ιδιοκτήτες toyota που κινούνται με καταναλώσεις δικύκλου θεωρώντας ότι οδηγουν διαστημόπλοιο αλλά σύμφωνα με τους λοιπούς ιδιοκτήτες οδηγούν τενεκεδες. Ξέχασα τους ιδιοκτήτες BMW κ mercedes οι οποίοι με εισαγωγικές εκδόσεις gla και x1 θεωρούν όλα τα υπόλοιπα κουβάδες ενώ οι λοιποί τα θεωρούμε λαϊκά ψευτοpremium. Για τα psa συμφώνουν όλοι είναι είναι μόνο για να τα βλέπουμε κ όχι για αγορά.Δεν έμεινε κανένα αξιόλογο αυτοκίνητο για αγορά τελικά πλην του tesla στο οποίο όλοι ομονοούν λόγω τιμής
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Έχει πλάκα που όλοι βγάζουμε τα πάντα τενεκέδες πλην αυτού που έχουμε αγοράσει. Οιβιδιοκτητες puma με το αβγο suv έχουν τη ψευδαίσθηση ότι οδηγουν αυτοκίνητο με οδηγικά χαρακτηριστικά κεντρομηχανου πισωκινητου θεωρώντας όλα τα υπόλοιπα b χάλια η συμπαθητικά όπως το lbx, οι ιδιοκτήτες mazda (δηλαδή cx 30 γιατί δεν πουλάει άλλο) οτι οδηγούν τη προσιτή Ferrari, το vag group tsi θεωρεί ότι οδηγεί premium κ οι λοιποι λαϊκά αυτοκινητα, οι ιδιοκτήτες toyota που κινούνται με καταναλώσεις δικύκλου θεωρώντας ότι οδηγουν διαστημόπλοιο αλλά σύμφωνα με τους λοιπούς ιδιοκτήτες οδηγούν τενεκεδες. Ξέχασα τους ιδιοκτήτες BMW κ mercedes οι οποίοι με εισαγωγικές εκδόσεις gla και x1 θεωρούν όλα τα υπόλοιπα κουβάδες ενώ οι λοιποί τα θεωρούμε λαϊκά ψευτοpremium. Για τα psa συμφώνουν όλοι είναι είναι μόνο για να τα βλέπουμε κ όχι για αγορά.Δεν έμεινε κανένα αξιόλογο αυτοκίνητο για αγορά τελικά πλην του tesla στο οποίο όλοι ομονοούν λόγω τιμής
Εγώ το δεύτερο μου αυτοκίνητο και να το πει κάποιος άσχημο και κουβαδάκι δεν με χαλάει μάλλον θα συμφωνήσω μαζί του.
Αλλά το puma είναι πολύ όμορφο ότι και να λες για αυγό suv .
Το chr το θαβω γιατί μπορεί να το θεωρώ μάπα αμάξι αλλά πάλι το λέω πολύ όμορφο
Και τα υβριδικά Toyota ότι και να λέω αξίζουν σαν αμάξια για την τιμή τους και τα προτεινώ κιολας σε αγοραστές για μέγιστη οικονομια. Είναι VFM αυτοκίνητα άσχετα που δεν τα γουστάρω για τους δικούς μου λόγους.
Αλλά άλλο αυτό άλλο να λέμε το μαύρο άσπρο αυτό δεν καταλαβαίνετε. Επαινεστε τα γι'αυτό που είναι . Όταν λέτε ότι είναι όμορφο το cc είναι αστείο. Δεν είναι ότι εγώ είμαι προβληματικός, αντικειμενικά είναι ασχημο χωρίς design
-
Εντωμεταξύ έχεις γράψει τόσες φορές ότι το CC είναι άσχημο που στο τέλος θα το πιστέψω και εγώ.
Βέβαια αυτός είναι ο σκοπός από ότι καταλαβαίνω....Κάποια αμάξια είναι αντικειμενικά άσχημα (πχ multipla, η όλα τα Citroen ) και κάποια άλλα όχι.
Το CC σίγουρα δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία.
Το ιδιο και το puma, παρόλο που πχ εμένα δεν μου αρέσει καθόλου. -
Τι έχει το multipla;
-
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@bathan said in Toyota Corolla Cross:
@cirus είσαι γνωστός και σεσημασμένος hater, δεν σου αρέσει τίποτε και όλα τα θάβεις !
Εμένα το νέο CC μου αρέσει αρκετά, το τωρινό όχι.
ειμαι ο ατιμος προφανώς
και ξέρεις γιατι είμαι ? γιατι σχεδιαστικα τα toyota είναι για τα μπάζα εκτος ελαχίστων εξαιρέσεων
ΑΓΑΠΩ την παλια celica με τα φώτα που ανοίγουν προς τα πάνω
το LBX μου αρέσει
το corolla το απλό ειναι μια χαρά εμφανισιακά, δεν τρελαινομαι αλλά αποδεκτό
το CHR το βρίσκω πολύ ομορφο αν και βλακεια σαν αμάξι
αλλα το CC είναι αντικειμενικά αηδία σε εμφάνιση hater or not
ΥΓ Τα πιο μεγάλα της TOYOTA τα βρισκω πολύ καλά πχ RAV4 και land cruiser. Το πρόβλημα μου είναι με τα φτηνιάρικα μικρά της συνήθως
Έχεις δίκιο, δεν γίνεται να έχει στην γκάμα της αυτοκίνητα όπως το CHR και το Corolla hatchback και το CC να είναι τόσο συντηρητικό (χάλια είναι αλλά προσπαθώ να μην είμαι χεητερ )
-
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Εντωμεταξύ έχεις γράψει τόσες φορές ότι το CC είναι άσχημο που στο τέλος θα το πιστέψω και εγώ.
Βέβαια αυτός είναι ο σκοπός από ότι καταλαβαίνω....Κάποια αμάξια είναι αντικειμενικά άσχημα (πχ multipla, η όλα τα Citroen ) και κάποια άλλα όχι.
Το CC σίγουρα δεν ανήκει στην πρώτη κατηγορία.Αν σταματησετε να γραφετε οτι είναι ομορφο θα σταματησω και γω να γραφω οτι είναι ασχημο
Οσο γραφετε για πράγματα που ισχυουν οπως ότι είναι πολύ καλό αμάξι και οικονομικο και πολύ καλή επιλογη για φτηνο οικονομικο αμάξι δεν ανακατεύομαι και το βουλώνω
Αλλα οταν παιρνετε θαρος και γραφετε οτι είναι ομορφο ή διαστημικο και χαζομάρες ε κάποιος πρέπει λίγο να σας προσγειωσει να μην γραφετε ασυναρτησίες για την ασχημια cc. Ε αυτο τον ρόλο τον καπάρωσα
Αν είσαι κάτοχος βαλτο διπλα σε ενα 3008, ενα stelvio, mazda cx30, ford Kuga, skoda kodiaq και διαλεξε και μερικά ακόμα δεν εχω προτίμηση οτι θες (εβαλα και αμάξια που δεν είναι πολύ ομορφα)
Βαλε 10 αγνώστους να σου πουν ποιο είναι το πιο ομορφο και το πιο ασχημο από αυτά
πάω στοιχημα οτι στους 10 ουτε ενας δεν θα το ψηφισει το πιο ομορφο και 2-3 δεν θα το ψηφισουν σαν το πιο ασχημο αλλα θα λένε ψέματα γιατι το πιθανότερο είναι να είναι ιδιοκτήτες toyota. Αν δεν πετυχεις κανεναν ιδιοκτητη toyota (πραγμα απίθανο) θα είχε 10/10 σαν το πιο ασχημο
ΥΓ Υπάρχει ενα που είναι ΠΙΟ ΑΣΧΗΜΟ βεβαια και το ξέχασα!!!! Μην βάλεις δίπλα του το SUZUKI SCROSS. κάνει να φαινεται το CC ομορφο
Toyota Corolla Cross