-
@a-d-p said in Toyota Corolla Cross:
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@cirus said in Toyota Corolla Cross:
@alex-mix said in Toyota Corolla Cross:
@petritis said in Toyota Corolla Cross:
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
οπότε στο αρχικό ερώτημα που ήταν αυτό
@atrias said in Toyota Corolla Cross:
Μια ερώτηση για τους κατόχους.
Στο καρτελάκι που υπάρχει στην πόρτα του οδηγού, που γράφει το μοντέλο , σας γράφει και χώρα ;
Κι αν ναι ποια ;κάποιος στου οποίου το αυτοκίνητο να γράφει χώρα , τι λέει ;
και το ότι όλα τα CC που έρχονται Ευρώπη κατασκευάζονται Ιαπωνία φαίνεται κάπου στα στοιχεία του αυτοκινήτου;
Θα το ψάξω το απόγευμα, αλλά όταν άλλαξε η κατάσταση παραγγελίας σε μεταφορά ,στην εφαρμογή έλεγε ότι ξεκινούσε από AICHi , Japan. Να πήγε από Τουρκία AiCHi λίγο δύσκολο
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Toyota_Motor_Manufacturing_Turkey
Chr και corolla φτιάχνει μόνο
Sedan corolla μονο
Προφανώς ο @alex-mix έκανε την αποσαφήνιση για την έκδοση της κορολα που κατασκευάζεται.
μη μου καταστρεφεις το ποστ
προσπαθώ να τον εκθέσω
τον κρυφοtoyotaκια
εχω αρχίσει και πιστεύω ότι πήρε KIA για λιγο μόνο και μόνο για ξεκάρφωμα να του φύγει η ρετσινιά
Να δεις ότι στο τέλος θα αγοράσει chr .
Το ότι κατασκευάζεται στην Τουρκία τον αποτρέπει προς το παρόνΒρε εδώ τον βλέπω να πάει ταξίδι τουρκια να συσφίξει τις ελληνοτουρκικές σχεσεις με ταπεράκι με ακτινιδια παραγωγης του στον Ερντογκαν και μετα να το παραγγελνει να μην έχει τύψεις
Ο ερντογκαν θα του στείλει και πεσκέσι ενα TOGG με την τουρκικη σημαία σπίτι και εκεί θα τον κυνηγάει όλο το χωριο . Να δεις που θα τρέχει με 250, με το CHR να σπάει ολα τα ρεκόρ μολις τον πάρουν στο κυνήγι οι συγχωριανοι (ουτε με το PUMA δεν θα τον φτάνω)
-
-
To Lexus LBX είναι ωραίο αμάξι και νομίζω made in japan.
Δεν ξέρω, το εχω δει και απο κοντά και μπηκα μέσα, αλλά δεν οδήγησα. -
@tolisk20 said in Toyota Corolla Cross:
https://www.thecars.gr/symvoules/pos-na-katalavete-an-to-toyota-sas-kataskevastike-stin-iaponia/
Κάτι άλλο πρέπει να ισχύει με τα Toyota
Απο J ξεκινάει και το yaris cross που εχω αλλα το ψηφίο που αντιστοιχεί στο εργοστάσιο βγαίνει Γαλλία .
Μήπως επειδή κινητήρας ecvt inverter μπαταρία είναι made in Japan παίρνει το J λόγω ποσοστού τζαπανίλας ; -
-
Προφανώς ο @alex-mix έκανε την αποσαφήνιση για την έκδοση της κορολα που κατασκευάζεται.
Αυτο ακριβως ισως δεν το γραψα σωστα εννοειται το chr Τουρκια αλλα απο κορολα μονο το σενταν.
Αμεσως μερικα αιλουροειδη να ριξουν λασπη στο ονομα μου( @cirus ) -
-
Μετά από 1300χλμ με το rav4 έχω να πω πως το CC διαβάζει ΠΟΛΥ καλύτερα την λωρίδα. Επίσης το rav ίσως κάνει λιγότερο θόρυβο όταν το σανιδώνεις (όχι ότι είχα και πολύ την ευκαιρία να το κάνω εδώ που είμαι). Κατά τα λοιπά, κατανάλωση με το rav σε 1300χλμ λιγότερο από 5λτ τα 100 χλμ.
-
Το Rav είναι μια γενιά πίσω στο safety sense με ότι αυτό μπορεί να συνεπάγεται.
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
κατανάλωση με το rav σε 1300χλμ λιγότερο από 5λτ τα 100 χλμ.
2,5λιτρο, αυτόματο, AWD, λογικά φορτωμένο full λογω διακοπών και με αμάξωμα σαν το πλοίο της αγάπης και πετυχαίνει καταναλώσεις κάτω των 5lt/100 km. Δεν περιγράφω άλλο...
-
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
2,5λιτρο, αυτόματο, AWD, λογικά φορτωμένο full λογω διακοπών και με αμάξωμα σαν το πλοίο της αγάπης και πετυχαίνει καταναλώσεις κάτω των 5lt/100 km. Δεν περιγράφω άλλο...
Στο εξωτερικο και με την λιγη σχετικα κινηση που υπαρχει και τα ορια πιο χαμηλα απο εδω(ΕΟ/επαρχιακους) ολοι εχουν μικρες καταναλωσεις.
Εγω με το CX-30 σε προσφατο ταξιδι εξωτερικο πηγα και γυρισα(4500χλμ) με μεση 6 ολοστρογγυλο.
Εξω ημουν συνεχως στο 5-5.5. Σε μερικες περιπτωσεις και κατω απο 5.
4 ατομα προφανως και φορτωμα. -
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
Στο εξωτερικο και με την λιγη σχετικα κινηση που υπαρχει και τα ορια πιο χαμηλα απο εδω(ΕΟ/επαρχιακους) ολοι εχουν μικρες καταναλωσεις.
Εγω με το CX-30 σε προσφατο ταξιδι εξωτερικο πηγα και γυρισα(4500χλμ) με μεση 6 ολοστρογγυλο.
4 ατομα προφανως και φορτωμα.Άλλο 6lt/100km, άλλο κάτω από 5lt/100km.
Άλλο CX-30, άλλο RAV4. -
@chrisk6 said in Toyota Corolla Cross:
4 ατομα προφανως και φορτωμα.Άλλο 6lt/100km, άλλο κάτω από 5lt/100km.
Άλλο CX-30, άλλο RAV4.Προφανως. Αλλα αλλο να κινεισαι με μπαταρια για ποοοολλα χλμ και αλλο με βενζινη συνεχεια.
Καλυτερη βενζινη εξω + μικρα ορια ειναι ευκολες οι μικρες καταναλωσεις. Δεν μου εκανε τρομερη εντυπωση το Rav να καιει τοσο.
Επισης ειχαμε ενα Mazdohybrid στη παρεα που ειναι αλλη κατηγορια απο το CX-30. Οι διαφορες στην καταναλωση μικρες. -
@lefteroukos said in Toyota Corolla Cross:
@piliourits said in Toyota Corolla Cross:
Τι ζάντες φοράει το ΨΨ, εννοώ, αν θέλουμε χειμερινά ελαστικά, ποίες 17αρες είναι διαθέσιμες; (και με τι περίπου κόστος)
Αρκετοί έχουν αγοράσει 17 άρες από το προηγούμενο CHR. Δεν βρίσκω λόγω να αγοράσεις καινούριες
Για κάτι τέτοιο ρωτάω, να υπολογίζω "πακέτο" αν τελικά προκύψει παραγγελία
Γνωστός μου αγόρασε από car 4αδα ζάντες 17αρες από CHR κοντά στα 250€
Σκέφτομαι και γω να αγοράσω μία μεταχειρισμένη, να την έχω για ρεζέρβα. Ήδη μου έσκασε μια φορά σε σημείο που δεν μπορούσε να προσεγγίσει γερανός. Οι μαμίσιες είναι 17" 5x114,3. Το πλάτος δεν ξέρω. Είναι 6,5 ή 7;
6,5 είναι.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
@lefteroukos said in Toyota Corolla Cross:
Τι ζάντες φοράει το ΨΨ, εννοώ, αν θέλουμε χειμερινά ελαστικά, ποίες 17αρες είναι διαθέσιμες; (και με τι περίπου κόστος)
Αρκετοί έχουν αγοράσει 17 άρες από το προηγούμενο CHR. Δεν βρίσκω λόγω να αγοράσεις καινούριες
Για κάτι τέτοιο ρωτάω, να υπολογίζω "πακέτο" αν τελικά προκύψει παραγγελία
Γνωστός μου αγόρασε από car 4αδα ζάντες 17αρες από CHR κοντά στα 250€
Σκέφτομαι και γω να αγοράσω μία μεταχειρισμένη, να την έχω για ρεζέρβα. Ήδη μου έσκασε μια φορά σε σημείο που δεν μπορούσε να προσεγγίσει γερανός. Οι μαμίσιες είναι 17" 5x114,3. Το πλάτος δεν ξέρω. Είναι 6,5 ή 7;
6,5 είναι.
Σωστά.
Συμπληρώνω ότι, σε περίπτωση επιλογής ζαντας απο άπο άλλο μοντέλο για χρήση της ως ρεζέρβας, εκτός του καρέ και του φάρδους, καλό είναι να ταιριάζει και το offset, δηλαδή πόσο έξω βγαίνει η ζάντα. Όσο μικρότερο το offset, τόσο πιο έξω βγαίνει η ζαντα. -
Από εχτές δεν δουλευει το DCM και δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση με το αυτοκίνητο, εκτός από τους προορισμούς που έχω ήδη αποθηκευμένους. Επίσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τον κλιματισμό απο μακριά.
-
Από εχτές δεν δουλευει το DCM και δεν μπορώ να κάνω πλοήγηση με το αυτοκίνητο, εκτός από τους προορισμούς που έχω ήδη αποθηκευμένους. Επίσης δεν μπορώ να ενεργοποιήσω τον κλιματισμό απο μακριά.
Διάβασα στις ομάδες του facebook και από CHR και CC ότι έχει πρόβλημα η Toyota με το DATA CENTER.
Υπομονή, θα φτιαχτεί.
Εν τω μεταξύ εγώ βρήκα αγγελίες 2 CC στο Car από ιδιώτες με 3.400χλμ το καθένα και το σκέφτομαι από το να περιμένω άλλους 6-10 μήνες.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να τρέξω στις τράπεζες να δω για χρηματοδοτήσεις. -
@polioan said in Toyota Corolla Cross:
Το θέμα είναι ότι πρέπει να τρέξω στις τράπεζες να δω για χρηματοδοτήσεις.
Αττικης που εχει δανειο για υβριδικα χαμηλότερο επιτόκιο απο τις άλλες. Απο εκει πηρα για το Γιάρις. Δεν χρειάζεται να τρέξεις αλλου!
-
Διάβασα στις ομάδες του facebook και από CHR και CC ότι έχει πρόβλημα η Toyota με το DATA CENTER.
Υπομονή, θα φτιαχτεί.
Εν τω μεταξύ εγώ βρήκα αγγελίες 2 CC στο Car από ιδιώτες με 3.400χλμ το καθένα και το σκέφτομαι από το να περιμένω άλλους 6-10 μήνες.
Το θέμα είναι ότι πρέπει να τρέξω στις τράπεζες να δω για χρηματοδοτήσεις.Αυτό το style στα 30500 είναι φοβερή ευκαιρία. Πολύ ωραίο χρώμα επίσης.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Το θέμα είναι ότι πρέπει να τρέξω στις τράπεζες να δω για χρηματοδοτήσεις.
Αττικης που εχει δανειο για υβριδικα χαμηλότερο επιτόκιο απο τις άλλες. Απο εκει πηρα για το Γιάρις. Δεν χρειάζεται να τρέξεις αλλου!
Έχει ειδική χρηματοδότηση για υβριδικό;
Δεν το ήξερα. Πρέπει να πάω να το ψάξω
Ευχαριστώ πολύ Φάνη
Toyota Corolla Cross