-
@iceman7 said in Toyota Corolla Cross:
@chris__7 said in Toyota Corolla Cross:
με τα ιδια λεφτα που εχει η corolla η cross παιρνετε ενα μαζντα cx-5 ή cx-30 που ναι original made in japan και πιο καλα αμαξια
Και ποσο καίνε ; Ποση εγγύηση έχουν ; Πόση μεταπωλητική αξία ;
Αυτα νοιάζουν τους Έλληνες.
Ελάχιστοι ξέρουν να οδηγήσουν καλά αμάξια άλλωστεμε τα λεφτα που κανει παιρνεις full εξοπλισμενο ενα tucson που εχει πραγματικα χωρους και πολυτελεια (και ας καει παραπανω), το sportage με το εξωπραγματικο εσωτερικο ή ακομα και το hrv στην απλη εκδοση που ναι πολυ καλυτερο αμαξι σε ολα απο το toyota.Ο ελληνας πιο πολυ θα προτιμησει αυτα τα 3 παρα το cross.Πολυ καλα τα toyota ειδικα yaris και yaris cross αλλα για 30 και πανω δεν ειναι ομως.
-
Νομιζω πρεπει πραγματι να εστιασουμε στην απουσια σοβαρου αντιπαλου. Πραγματι ισχυει οτι δεν εχει αυτη τη στιγμη. Και αν επεισε εμενα που χλευαζω φανατικα τα τουοτα, μπορει να πεισει τους παντες.
Εχοντας βρεθει 3-4 φορες σε αντιπροσωπεια την τελευταια βδομαδα παντως ακουω καρμπον συζητησεις...ζευγαρια να αραδιαζουν τα υπερ και τα κατα και να μη βρισκουν εναλλακτικη γιατι σε καθε επιχειρημα για πιο φθηνο, πιο premium, πιο μουρατο κτλ παντα ερχεται η απαντηση "ναι αλλα το ΨΨ ετσι κι ετσι". Με αλλα λογια το αμαξι εχει την απαντηση στα βασικοτερα ερωτηματα του υποψηφιου αγοραστη. Εντυπωσιακο βεβαια το γεγονος πως οσο κι αν εστησα αφτι δεν καταφερα ποτε να υποκλεψω αρνητικα σχολια για το εσωτερικο. Πραγματικα αποριας αξιο...τι να οδηγανε αυτοι οι ανθρωποι...
-
Πήγα και εγώ σήμερα σε δυο αντιπροσωπειες και το είδα, δοκίμασα, έβγαλα φωτό και βίντεο.
Το αμάξι παιδιά ειδικά στη lounge είναι αστέρι.
Πιο κάτω η έλλειψη της ηλιοροφης βγάζει πιο έντονη τη τζαπανιλα.
Ποιοτικα ειναι πιο πάνω από τα παρακάτω του Τογιότα αλλά bmw που ξέρω και συγκρίνω δεν είναι ούτε πλησιαζει.
Αλλά είναι ανεκτά όλα και η πληθώρα εξοπλισμού σε εντυπωσιάζει και αποζημιώνει.
Οι χώροι είναι ανεκτοί. Είμαι 1,80 και οι φωτό του ετέρου Στέφανου είναι σωστες.
Έχω τραβήξει πολλές φωτό και βίντεο κάνοντας και ένα συγκριτικό χωρων με το Yaris cross που είχε δίπλα ο Γιαννίτσας (αυτός είχε style στην έκθεση που δεν με ενθουσίασε).
Στεναχωρήθηκα με τη σύγκριση. Κουβάς και επισημως το γιαρις αλλά και το ψψ τεραστιο για κάθε μέρα.Εκεί βέβαια που εντυπωσιάστηκα και μπήκα στο γνωστό πωλητή λέγοντας του «να μου το τυλίξει να το πάρω και πάρε όπως είναι το παλιό μας γιαρις», ήταν με το πέρλα lounge στην Πολις Κηφισιας.
Έπος !!! Έρωτας !
Αν τα βρίσκαμε στα λεφτά ανταλλαγής θα το είχα ήδη παραγγείλει. Και στο Γιαννίτσα θα έμενε η παραγγελία του γιαρις κρος που καταλαβαίνω θα έρθει του Αγίου τσαπου ανήμερα και βλέπουμε (ότι κατασκευάζεται Ευρώπη θα φάει μεγάλη ήττα το χειμώνα ήδη ενημερώνουν τον κόσμο για περαιτέρω καθυστερήσεις).Ειδικά τώρα που όπως μου επιβεβαίωσαν όλοι οι πωλητές τις παραγγελίες τις χειρίζεται κεντρικά η Τογιότα Ελλάς επειδή είχαν γίνει διάφορες αρκουδιες από εμπόρους.
Στο ίδιο πλαίσιο δεν μπορείς πια να παραγγέλνεις από έμπορο και να φέρνεις τη leasing να το αγοράσει. Οι leasing απευθειας στην Τογιότα ελλας! Τραγικό!!!
Και φυσικά εκπτώσεις κλπ ειδικά στο cc που έπαιξαν και δημοσίως εδώ μέσα έχουν γίνει ήδη report στην Τογιότα Ελλάς και θα κοπούν μαχαίρι. Χαμός !!Και εκεί που είχα καταλήξει πήγα απέναντι για τεστ στη νέα Χ1 και συνήλθα.
Καλη η τζαπανιλα αλλά η πουτανα η απτή ποιότητα από μια ηλικία και μετά δεν παίζεται.Βέβαια το προβλήματα και τα διλήμματα τα λύνει τελικα η ζωή.
Αμάξι που κυκλοφορεί για κάθε χρήση καθημερινά στην πόλη πάνω από 4 μέτρα και δη τόσο μεγάλο όσο η cc ούτε εγω κυκλοφορώ ούτε περισσότερο να το δώσω στη γυναίκα.
Με το χρεπι (στα μάτια μου) γιαρις 7ετιας να κυκλοφορεί μέχρι να παψω να ανακαλύπτω και ένα παρασημακι όταν της το παω για πλύσιμο. -
με τα ιδια λεφτα που εχει η corolla η cross παιρνετε ενα μαζντα cx-5 ή cx-30 που ναι original made in japan και πιο καλα αμαξια
Ελάχιστοι ξέρουν να οδηγήσουν καλά αμάξια άλλωστεμε τα λεφτα που κανει παιρνεις full εξοπλισμενο ενα tucson που εχει πραγματικα χωρους και πολυτελεια (και ας καει παραπανω), το sportage με το εξωπραγματικο εσωτερικο ή ακομα και το hrv στην απλη εκδοση που ναι πολυ καλυτερο αμαξι σε ολα απο το toyota.Ο ελληνας πιο πολυ θα προτιμησει αυτα τα 3 παρα το cross.Πολυ καλα τα toyota ειδικα yaris και yaris cross αλλα για 30 και πανω δεν ειναι ομως.
Χαχ ποτε ομως. Εντελως αβασιμες προβλεψεις.
Και τα 3 μαζι αυτα ΙΣΩΣ και να κανουν τις πωλησεις του ΨΨ.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Χαχ ποτε ομως. Εντελως αβασιμες προβλεψεις.
Και τα 3 μαζι αυτα ΙΣΩΣ και να κανουν τις πωλησεις του ΨΨ.
Ότι και να λέμε όσο και να την κραζουμε την Τογιότα έχει τα αμάξια που θέλει ο Έλληνας.
Οικονομικά, αξιόπιστα (όχι τόσο πλέον) και χωρίς τα πειράματα με τις πρίζες. -
Πήγα και εγώ σήμερα σε δυο αντιπροσωπειες και το είδα, δοκίμασα, έβγαλα φωτό και βίντεο.
Ποιοτικα ειναι πιο πάνω από τα παρακάτω του Τογιότα αλλά bmw που ξέρω και συγκρίνω δεν είναι ούτε πλησιαζει.
Οι χώροι είναι ανεκτοί. Είμαι 1,80 και οι φωτό του ετέρου Στέφανου είναι σωστες.
Έχω τραβήξει πολλές φωτό και βίντεο κάνοντας και ένα συγκριτικό χωρων με το Yaris cross που είχε δίπλα ο Γιαννίτσας (αυτός είχε style στην έκθεση που δεν με ενθουσίασε).
Στεναχωρήθηκα με τη σύγκριση. Κουβάς και επίσημος το γιαρις αλλά το ψψ τέρας για κάθε μέρα.Εκεί βέβαια που εντυπωσιάστηκα και μπήκα στο Βασίλη λέγοντας του να μου το τυλίξει να το πάρω και πάρε όπως είναι το παλιό μας γιαρις, ήταν με το πέρλα lounge στην Πολις Κηφισιας.
Έπος !!! Έρωτας !
Αν τα βρίσκαμε στα λεφτά ανταλλαγής θα το είχα ήδη παραγγείλει. Και στο Γιαννίτσα θα έμενε η παραγγελία του γιαρις κρος που καταλαβαίνω θα έρθει του Αγίου τσαπου ανήμερα και βλέπουμε. Καλή η εκτίμηση και η γνωριμία με τον κ Βαγγέλη αλλά το ταλέντο του Βασίλη στην Κηφισια στις πωλήσεις είναι πηγαίο!
Ειδικά τώρα που όπως μου επιβεβαίωσαν όλοι οι πωλητές τις παραγγελίες τις χειρίζεται κεντρικά η Τογιότα Ελλάς επειδή είχαν γίνει διάφορες αρκουδιες από εμπόρους.
Στο ίδιο πλαίσιο δεν μπορείς πια να παραγγέλνεις από έμπορο και να φέρνεις τη leasing να το αγοράσει. Οι leasing απευθειας στην Τογιότα ελλας! Τραγικό!!!
Και φυσικά εκπτώσεις κλπ ειδικά στο cc που έπαιξαν και δημοσίως εδώ μέσα έχουν γίνει ήδη report στην Τογιότα Ελλάς και θα κοπούν μαχαίρι. Χαμός !!Και εκεί που είχα καταλήξει πήγα απέναντι για τεστ στη νέα Χ1 και συνήλθα.
Καλη η τζαπανιλα αλλά η πουτανα η απτή ποιότητα από μια ηλικία και μετά δεν παίζεται.Όπως ακριβώς το είπες. Η απτή ποιότητα από μια ηλικία και μετά δεν παίζεται. Πλεον αδιαφορώ πλήρως ακόμα και για την εξωτερική εμφάνιση. Το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι η ποιότητα κύλισης, η ηχομόνωση και να με κάνει να νοιώθω όμορφα το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Άντε και επιδόσεις μέχρι ενός σημείου πια.
Γι' αυτό δεν θα μπορούσα να πάρω ποτέ Toyota. Αποδέχομαι όμως ότι για τα οικονομικά των Ελλήνων και την κάλυψη των αναγκών του μέσου οικογενειάρχη οδηγού είναι ταμάμ.
-
Πόσες δεκαετίες κρατά αυτή η ηλικία διότι audi έχεις εδώ και κάποιες δεκαετίες. Ρε Μαθουσάλα πόσο είσαι;
Η πλάκα είναι ότι έχεις στρώσει μια χαρά το χαλί για να πάρεις τελικά τογιοτα. Μην κουράζεσαι, θα πάρεις Τογιότα.
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Πόσες δεκαετίες κρατά αυτή η ηλικία διότι audi έχεις εδώ και κάποιες δεκαετίες. Ρε Μαθουσάλα πόσο είσαι;
Η πλάκα είναι ότι έχεις στρώσει μια χαρά το χαλί για να πάρεις τελικά τογιοτα. Μην κουράζεσαι, θα πάρεις Τογιότα.
Χα, χα. Toyota μπορεί να πάρω σε μερικά χρόνια στο γιό μου. Κι αυτό για υποχθόνιους λόγους, για να μην μπορεί να τρέχει χα, χα.
-
Σωστά κάθε γενιά πρέπει να βγαίνει καλύτερη από την προηγούμενη. Να μη κάνει τα ίδια λάθη.
-
@dstou said in Toyota Corolla Cross:
Πείτε μου έναν λογικό συνολικό αντίπαλό του, όχι Τονάλε και πίπες. Ένα ντέρμπι ζητάω, κάτι που να είναι κοντά του ΤΩΡΑ. Πως λέγαμε παλιά Σάνυ ή Κορόλα?, Α4 ή C κλάσε?, Γκόλφ ή Άστρα, Έβο ή Ιμπρέζα?, Βάρτμπουργκ ή Ντάτσια?, Λίντα Εβαγκελίστα ή Σίντυ Κρώφορντ?
Το αυτοκίνητο είναι πολύ καλό για κάποιον που θέλει αξιοπιστία, χαμηλή κατανάλωση (στην πόλη) και καλούς χώρους σε τιμή λογική- για την εποχή μας τελοσπάντων. Ωστόσο δεν είναι ζητούμενα για όλους αυτά. Δεν μετράνε όλοι τη βενζίνη ούτε αλλάζουν αμάξι κάθε δέκα χρόνια, υπάρχουν εγγυήσεις και άλλοι παράμετροι (π.χ. οδηγική απόλαυση)
Οπότε, ούτε κουβάς ούτε καλύτερο από όλα άλλα είναι κατά τη γνώμη μου, απλά ταιριάζει πολύ καλά στο παραπάνω προφίλ που τυγχάνει να ανταποκρίνεται καλά στην ελληνική αγορά.Βέβαια, κατά την ταπεινή μου γνώμη, αν κανείς διαθέτει 34Κ € για αυτοκίνητο και σκέφτεται τη βενζίνη μάλλον δεν του βγαίνουν τα κουκιά οπότε καλύτερα να πάρει Υaris cross, λίγο στρίμωγμα σε χώρους παραπάνω στα ταξίδια με οικογένεια αλλά ζεις με αυτό, και αρκετά λεφτά περίσσευμα παρά το Corolla Cross.
Στο προφίλ λοιπόν κάποιου που θέλει αθόρυβο αμάξι, ποιότητα κύλισης, ωραίο αυτόματο και αλλάζει αυτοκίνητο γρήγορα το Tiguan μου φαίνεται καλύτερο, μην πω με καλύτερη αξία μεταπώλησης και από Τοyota 2000κε. (και μπορώ να σου πω πολλά ακόμα αν ξέρω το προφίλ αγοραστή) -
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
@fanis75 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει και μια απειροελάχιστη σπάνια περίπτωση κάποιος να μην διαθέτει 35Κ κασέρι αλλά απλά 350 για 84 μήνες! Και τότε ναι στα 350 είναι+10% επιβάρυνση δεν είναι αμελητέο νούμερο.
Γνώμη μου, εαν δεν διαθέτεις τα χρήματα και πας σε δόσεις δεν αγοράζεις τόσο ακριβό αμάξι...δεν έχει νόημα και καμία λογική. Τέτοια ποσά μόνο κασέρι ή άντε να βάλεις €10Κ σε δόσεις, έτσι για να υπάρχουν.
Γιατί το να δόσεις €15Κ προκαταβολή και 20Κ δόσεις το θεωρώ βλακεία...καλύτερα να πάρει κάποιος κάτι με 20Κ.
Εντάξει απλά με 20Κ παίρνεις πλέον έναν κουβά που μπορεί να μην σε βολεύει...και οι τράπεζες κλέφτες θα γίνουν; Αν έχεις 35Κ για αμάξι θα πρέπει να έχεις και 200Κ για σπίτι κοκ....καλά θα ήταν αλλά ζουμε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία
Sorry, αλλά από πότε τα 20κ είναι λίγα, και από πότε με 20κ παίρνεις κουβά;
-
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Υπάρχει και μια απειροελάχιστη σπάνια περίπτωση κάποιος να μην διαθέτει 35Κ κασέρι αλλά απλά 350 για 84 μήνες! Και τότε ναι στα 350 είναι+10% επιβάρυνση δεν είναι αμελητέο νούμερο.
Γνώμη μου, εαν δεν διαθέτεις τα χρήματα και πας σε δόσεις δεν αγοράζεις τόσο ακριβό αμάξι...δεν έχει νόημα και καμία λογική. Τέτοια ποσά μόνο κασέρι ή άντε να βάλεις €10Κ σε δόσεις, έτσι για να υπάρχουν.
Γιατί το να δόσεις €15Κ προκαταβολή και 20Κ δόσεις το θεωρώ βλακεία...καλύτερα να πάρει κάποιος κάτι με 20Κ.
Εντάξει απλά με 20Κ παίρνεις πλέον έναν κουβά που μπορεί να μην σε βολεύει...και οι τράπεζες κλέφτες θα γίνουν; Αν έχεις 35Κ για αμάξι θα πρέπει να έχεις και 200Κ για σπίτι κοκ....καλά θα ήταν αλλά ζουμε στην Ελλάδα και όχι στην Ελβετία
Από τότε που οι τιμές πήγαν στο θεό.
Είναι ντροπή να θες 25 χιλιάρικα πια για ένα μεσαίο γιαρις κρος. Που μπορεί να μην είναι καν 25 όταν φτάσει να κατασκευάσει.
Οποίος θέλει αμάξι τώρα παίρνει ότι έτοιμο υπάρχει αν τον βολεύει -
@groover1972 said in Toyota Corolla Cross:
Από τότε που οι τιμές πήγαν στο θεό.
Είναι ντροπή να θες 25 χιλιάρικα πια για ένα μεσαίο γιαρις κρος. Που μπορεί να μην είναι καν 25 όταν φτάσει να κατασκευάσει.
Οποίος θέλει αμάξι τώρα παίρνει ότι έτοιμο υπάρχει αν τον βολεύειφιλε μου αμα ειναι να παρεις 2λιτρο τουοτα με 35000 χιλιαρικα και να πληρωνεις φορο πολυτελειας και τεκμηρια πηγαινε παρε μια διλιτρη bmw 320 δεκαετιας με το 1/3 ή με τα μισα λεφτα.και καλυτερη ποιοτητα θα εχεις και μεγαλυτερους χωρους και καταναλωσεις καλες.και πισωκουνα και θα στριβει και θα τη χαιρεσαι.
-
Που κολλάει το 2λιτρο σενταν δεκαετίας στην αγορά ενός SUV;
-
Μα τω Θεό δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε πάλι.
Διάβασα για Tonale , CX5 και Χ1 τα οποία εννοείται είναι πιο ποιοτικά αυτοκίνητα.
Υπάρχει κάποιο από αυτά στα 32.000 ευρώ έστω με 100 άλογα , manual και με μανιβέλα ακόμη στα παράθυρα να πάω να το αγοράσω αύριο; Ή στα 34.000 AWD ;Διάβασα επίσης για C4 c cross στα 32 με 35 k ως εναλλακτική λόγω καλύτερων χώρων κλπ και νομίζω κάπου αναφέρθηκε και το Tiguan .
Υπάρχει C4 και Tiguan με 200 άλογα , αυτόματο στα 32κ ; AWD αυτόματο 200 άλογα στα 34κ ; Και να καιει όσο το CC έτσι;
Βάλτε και 2500 επιπλέον αν θέλετε του ΦΠ στις παραπάνω τιμές.Ξεχνάτε πως μιλάμε για τον μέσο καταναλωτή, που θέλει να συνδιάσει σε ενα πακέτο, χώρους - κατανάλωση - επιδόσεις -εξοπλισμο στην καλύτερη δυνατή τιμή και αυτή την στιγμή δεν υπάρχει καλύτερο πακέτο με μόνη παραχώρηση τα χειρότερα πλαστικά, το λίγο αυξημένο θόρυβο (και αυτά σε σχέση με ποιο αυτοκίνητα, τα δεκαετίας+ που λογικά θα αντικαταστήσει; ) 5-10 πόντους στα γόνατα και μερικά λίτρα λιγότερα χωρητικότητας στον χώρο αποσκευών.
Αλλά και εμείς οι ψαγμενοι εδώ.
Για σκεφτείτε και απαντήστε.
Ποιες είναι οι εναλλακτικές σήμερα στα 34 2WD και 36K AWD ( βάζω μέσα και τον ΦΠ) που θα μπορούσαν να κερδίσουν τον συνδιασμό της γλύκας των σχεδόν ηλεκτροκίνητων 200 αλόγων και της αστειας κατανάλωσης;Εγώ προσωπικά μόνο ένα αυτοκίνητο σκέφτομαι και αυτό είναι το CX30 186 , που με ΦΠ μεσα στην έκδοση manual Homura είτε 2WD ,είτε AWD έρχεται στα ίδια περίπου χρήματα , με αυτόματο κιβώτιο ανοίγει η διαφορά αλλά δεν με ενδιαφέρει καθόλου αφού το manual της Mazda είναι τέλειο , άρα το παραβλέπω , παραβλέπω και λόγω του ότι είναι πανέμορφο, ποιοτικότερο και καλύτερο στον δρόμο και την μεγαλύτερη κατανάλωση. Αν και η Homura είναι πλουσιότερη από την Active plus τότε ακόμα καλύτερα! *
Υπάρχει άλλο;
edit: Ωχ , βλέπω το CX5 βασική έκδοση 28.500 βάλε και ΦΠ πάμε 32 περίπου!!
*Ρε τι έπαθα , με έκανε η CC να συγκρίνω με Mazda , ιεροσυλία λιγάκι, χαχαχαχα αλλά με αυτό το μπάχαλο στην αγορά τελικά το CX30 είναι VFM!!!!
-
@vagkirk said in Toyota Corolla Cross:
Ποιες είναι οι εναλλακτικές σήμερα στα 34 2WD και 36K AWD ( βάζω μέσα και τον ΦΠ) που θα μπορούσαν να κερδίσουν τον συνδιασμό της γλύκας των σχεδόν ηλεκτροκίνητων 200 αλόγων και της αστειας κατανάλωσης;
Αυτοματο στα 30.5 2wd 150 αλογα και 33.5 awd 180 αλογα μεσαίες έκδοσης Tuscon, είναι καλύτερες επιλογές από όλες τις απόψεις.
-
@andya3 said in Toyota Corolla Cross:
Στεναχωρήθηκα με τη σύγκριση. Κουβάς και επίσημος το γιαρις αλλά το ψψ τέρας για κάθε μέρα.Εκεί βέβαια που εντυπωσιάστηκα και μπήκα στο Βασίλη λέγοντας του να μου το τυλίξει να το πάρω και πάρε όπως είναι το παλιό μας γιαρις, ήταν με το πέρλα lounge στην Πολις Κηφισιας.
Έπος !!! Έρωτας !
Αν τα βρίσκαμε στα λεφτά ανταλλαγής θα το είχα ήδη παραγγείλει. Και στο Γιαννίτσα θα έμενε η παραγγελία του γιαρις κρος που καταλαβαίνω θα έρθει του Αγίου τσαπου ανήμερα και βλέπουμε. Καλή η εκτίμηση και η γνωριμία με τον κ Βαγγέλη αλλά το ταλέντο του Βασίλη στην Κηφισια στις πωλήσεις είναι πηγαίο!
Ειδικά τώρα που όπως μου επιβεβαίωσαν όλοι οι πωλητές τις παραγγελίες τις χειρίζεται κεντρικά η Τογιότα Ελλάς επειδή είχαν γίνει διάφορες αρκουδιες από εμπόρους.
Καλη η τζαπανιλα αλλά η πουτανα η απτή ποιότητα από μια ηλικία και μετά δεν παίζεται.Όπως ακριβώς το είπες. Η απτή ποιότητα από μια ηλικία και μετά δεν παίζεται. Πλεον αδιαφορώ πλήρως ακόμα και για την εξωτερική εμφάνιση. Το μόνο που μ' ενδιαφέρει είναι η ποιότητα κύλισης, η ηχομόνωση και να με κάνει να νοιώθω όμορφα το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Άντε και επιδόσεις μέχρι ενός σημείου πια.
Γι' αυτό δεν θα μπορούσα να πάρω ποτέ Toyota. Αποδέχομαι όμως ότι για τα οικονομικά των Ελλήνων και την κάλυψη των αναγκών του μέσου οικογενειάρχη οδηγού είναι ταμάμ.
Ευτυχώς δεν γερνάμε όλοι το ίδιο. Απόψε πήγα με ένα παλιόφιλο, 49 αυτός, 46 σχεδόν εγώ, για μπύρες. Πήραμε όμως και μια βόλτα το S2000 του. Στα "παπάκια" μας για πλαστικά και ποιότητες. Θυμηθήκαμε λίγο τα νιάτα μας, που ποτέ δεν τα ξεχάσαμε μερικοί από εμάς, εδώ που τα λέμε. Ο φίλος είναι πρώην αγωνιζόμενος με καρτ, ξέρει τι κάνει. Έχουμε κάνει παλιά μερικές κοντρίτσες, καλό χέρι είναι, μια κέρδιζε αυτός, μία εγώ. (Η κάμερα του κινητού κόβει πολύ την ταχύτητα και τον ήχο - από κοντά ήταν πολύ πιο γρήγορη η βόλτα και πολύ πιο ηχηρό το μοτέρ της Χοντάρας, ειδικά στις; 9000 ΣΑΛ!!!):
-
@realzeus said in Toyota Corolla Cross:
Πήραμε όμως και μια βόλτα το S2000 του. Στα "παπάκια" μας για πλαστικά και ποιότητες.
Ωραία βόλτα με απίστευτο αυτοκίνητο......... αλλά σαν να μουγκρίζει ακούγεται στο video!!!!
Επίσης δεν μας είπες την κατανάλωση!!!!
Το έκανε μετατροπή σέ αέριο!!!!!
Κομμένη η πλάκα,
εδώ ταιριάζει ο στίχος του Σολωμού: περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς -
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Λοιπον στο θεμα των χωρων πισω στο ΨΨ. 1.76 εγω και το καθισμα μπροστα ρυθμισμενο ωστε να χωραει οριακα ανθρωπος 1.80 χωρις να βρισκουν τα γονατα του στο ταμπλο.
Τα συμπερασματα δικα σας. (Σορρυ για το καλλιγραμμο πλην ομως φαρμακερο δεξι)
Ο χώρος που φαίνεται για τα πόδια είναι μια χαρά απλά το μόλις να βρίσκουν τα πόδια του οδηγού 1.80 στο ταμπλό , δεν λέει και πολλά.
Έκανα το τεστ που λες στο suzuki scross 16εκ κοντύτερο και 4εκ σε μεταξόνιο , κόλλησα τα πόδια μου μόλις να μην βρίσκουν ταμπλό , θυμίζω 1.92 και γενικά αναλογικά με μακριά πόδια για το ύψος μου δλδ πόδια από 1.95-1.96 μπόι, και μετά πίσω μου κάθησα και άφηνα 1 δάκτυλο λιγότερο χώρο από αυτό που έδειξες. Και θυμίζω το Σουζούκι δεν έχει κάνα τρομερό χώρο για πόδια πίσω.
Συνεπώς κακή επίδοση για το κρος.
https://ibb.co/60B4S8F
https://ibb.co/M1zZs92
αστειοι χωροι για αμαξι 33000 ευρω.παρε ενα tucson με λιγουτερα λεφτα να καθεσαι σταυροποδι.δε θα χεις 5 καταναλωση θα εχεις 8 και τι εγινε.αν εχεις τετοια θεματα το παιρνεις και ντιζελ ή βαζεις ενα αεριο.και 1600αρι οχι 2ίλιτρο -
Καλημέρα !
Έκανα μια μικρή κοπτοραπτική από τις χθεσινες φωτό και βίντεο και τα ανέβασα να τα δείτε στο YouTube.
Με συγχωρείτε για τη δυνατή μουσική ακόμα πειραματίζομαι με τα σχετικα apps. Ήθελα να καλυψω τα σχόλια γιατί απευθύνονταν και προς την οικογένεια που τους τα έστελνα.
Toyota Corolla Cross