-
Προς το παρόν επειδή είχα ρωτήσει η BYD για πωλήσεις λιανικής δεν κάνει καμία έκπτωση. Για εταιρικές πωλήσεις/Leasing δίνει ένα 4% έκπτωση που στο Atto3 είναι γύρω στα 1600€ και στο Seal γύρω στα 1800-1900€.
-
πολυ-πολυ συντομα τιμες για το φευ....
ανοιγουν και οι παραγγελιες
για ενα συγκεκριμενο ληζινγκ
-
Εεε του Σφακ το λήζινγκ, αφού αυτός τα εισάγει. Δαιμόνιο, διπλό κέρδος, και από το αμάξι και από την λήζινγκ!
-
το συγκεκριμενο λιζιγκ του σφακ κατεβαίνει άραγε σε επίπεδο 75-80% σε κόστος τετραετιας της αξιας του αμαξιου ή μιλάμε ρεζιλικο λιζιγκ 100%?
στο λιζιγκ των ηλεκτρικών με την επιδότηση τι παιζει? την παιρνει ο χρήστης και το λιζιγκ υπολογίζεται κανονικα σαν συμβατικό ή κάπως αλλιως? -
το συγκεκριμενο λιζιγκ του σφακ κατεβαίνει άραγε σε επίπεδο 75-80% σε κόστος τετραετιας της αξιας του αμαξιου ή μιλάμε ρεζιλικο λιζιγκ 100%?
στο λιζιγκ των ηλεκτρικών με την επιδότηση τι παιζει? την παιρνει ο χρήστης και το λιζιγκ υπολογίζεται κανονικα σαν συμβατικό ή κάπως αλλιως?κανει την αιτηση για την επιδοτηση ο πελατης και την τσεπωνει οταν εκταμιευτει. Νομιζω μονο ο wheelyou εκανε αιτηση για λογαριασμο σου και μειωνε το συνολικο κοστος του ληζινγκ.
Επισης, απο οτι θυμαμαι η δοση ληζινγκ παιρνει το φορο μπονους του 150% -
-
@stefan147 said in BYD forum:
@dettol said in BYD forum:
ο wheelyouΑς μην ανοίξω το στόμα μου...είναι και συμμαθητής μου και ξέρω πολλά...
η προσωπικη μου εμπειρια ειναι πως ειναι συμπαθεστατος και επαγγελματιας. Στο θεμα της τιμολογιακης πολιτικης δεν εχω να πω κατι. Ο καθενας συγκρινει και αποφασιζει.
-
Άστο σου λέω...έχει κλάψει πολύς κόσμος από το επιχειρείν του συγκεκριμένου "κυρίου". Ας το αφήσουμε εδώ.
-
@stefan147 said in BYD forum:
@dettol said in BYD forum:
ο wheelyouΑς μην ανοίξω το στόμα μου...είναι και συμμαθητής μου και ξέρω πολλά...
η προσωπικη μου εμπειρια ειναι πως ειναι συμπαθεστατος και επαγγελματιας. Στο θεμα της τιμολογιακης πολιτικης δεν εχω να πω κατι. Ο καθενας συγκρινει και αποφασιζει.
Κι εγώ έχω να πω τα καλύτερα από το λίγο που έχουμε συνεργαστεί. Εξαιρετικός.
-
Δεν έχω λόγο να μην πιστέψω τα λεγόμενά σας. Μακάρι να είναι έτσι. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι έχει παραγραφεί το παρελθόν.
-
-
@poliviosfp said in BYD forum:
https://insideevs.com/news/712148/byd-quality-problems-hit-international-markets/
https://evpowerhouse.com.au/blog/common-byd-dolphin-problems/
Still better than Toyota evs
-
Η "νέα" τεχνολογία της byd δεν είναι βέβαια τίποτα άλλο από μια μεγάλη μπαταρία και ένα μεγάλο δοχείο καυσίμου σε ένα μικρό αυτοκίνητο.
Φυσικά όλοι οι δημοσιογράφοι ειδικού τύπου ερμηνεύουν με λάθος τρόπο τα δηλωθέντα 2000κμ καθώς είναι αδύνατο να διαλυθούν τέτοιες αποστάσεις με ταχύτητες αυτοκινητόδρομου χωρίς στάση για ανεφοδιασμό καυσίμου.
Αυτό που θα κάνουν είναι να βάλουν 45kwh μπαταρία και 60 λίτρα ντεπόζιτο βενζίνης σε ένα μικρό αυτοκίνητο, Εντός πόλης η phev διάταξη θα δουλεύει με υβριδικό τρόπο καταναλώνοντας σταδιακά την ενέργεια της μπαταρίας. Η μέση κατανάλωση καυσίμου υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να φτάσει τα 3λ/100km που σημαίνει 2000km εμβέλειας.
-
Δημιουργική λογιστική
+
Πληρωμένοι δημοσιογράφοι=
2000 χλμ με
πρέπει να μάθω AI προπαγάνδα υστερώ
-
Οδηγησα το atto.
Ωραιο εσωτερικα ποιοτικα κτλ, αλλα οδηγικα ηταν μια απογοητευση.
Δεν παταει καθολου καλα στο δρομο, παιρνει τρομερες κλισεις, σπινιαρει για πλακα παρολο που δεν εχει ιδιαιτερη δυναμη, και γενικα σου δινει την αισθηση πως ειναι βαρκα. -
Οδηγησα το atto.
Δεν παταει καθολου καλα στο δρομο, παιρνει τρομερες κλισεις, σπινιαρει για πλακα παρολο που δεν εχει ιδιαιτερη δυναμη, και γενικα σου δινει την αισθηση πως ειναι βαρκα.Κρίμα. Να παίρνει κλίσεις δεν μου κάνει εντύπωση αλλα το σπινιαρισμα είναι τεράστια απογοήτευση. Πως στο διάολο το πέτυχαν αυτό σε ηλεκτρικό;
-
Λόγω μαλακής ανάρτησης! Θα έχει κακή πλευρική πρόσφυση!
-
Η "νέα" τεχνολογία της byd δεν είναι βέβαια τίποτα άλλο από μια μεγάλη μπαταρία και ένα μεγάλο δοχείο καυσίμου σε ένα μικρό αυτοκίνητο.
Φυσικά όλοι οι δημοσιογράφοι ειδικού τύπου ερμηνεύουν με λάθος τρόπο τα δηλωθέντα 2000κμ καθώς είναι αδύνατο να διαλυθούν τέτοιες αποστάσεις με ταχύτητες αυτοκινητόδρομου χωρίς στάση για ανεφοδιασμό καυσίμου.
Αυτό που θα κάνουν είναι να βάλουν 45kwh μπαταρία και 60 λίτρα ντεπόζιτο βενζίνης σε ένα μικρό αυτοκίνητο, Εντός πόλης η phev διάταξη θα δουλεύει με υβριδικό τρόπο καταναλώνοντας σταδιακά την ενέργεια της μπαταρίας. Η μέση κατανάλωση καυσίμου υπό αυτές τις συνθήκες μπορεί να φτάσει τα 3λ/100km που σημαίνει 2000km εμβέλεια
Αν το παρουσίαζε η Toyota θα διαβάζαμε διθυραμβικά σχόλια. Μακάρι να παρουσιάσουν όλοι οι κατασκευαστές τέτοιες λύσεις!
-
-
Οδηγησα το atto.
Δεν παταει καθολου καλα στο δρομο, παιρνει τρομερες κλισεις, σπινιαρει για πλακα παρολο που δεν εχει ιδιαιτερη δυναμη, και γενικα σου δινει την αισθηση πως ειναι βαρκα.Κρίμα. Να παίρνει κλίσεις δεν μου κάνει εντύπωση αλλα το σπινιαρισμα είναι τεράστια απογοήτευση. Πως στο διάολο το πέτυχαν αυτό σε ηλεκτρικό;
ειναι μπροστοκινητο, λογικο ειναι. γιαυτο στα ηλεκτρικα ειναι καλυτερα να ειναι πισωκινητα.
BYD forum