-
Το sealu είναι πολύ καλύτερο, ο ανταγωνισμός των kuga, rav, crv, tiguan, είναι απλά πανάκριβος.
-
-
Γιατί στα ληζινγκ δεν πληρώνεις ζημιές ; Είναι φθηνά τα ληζινγκ ή ακόμα με επιτόκιο 12%.
Το να κάνω και εγώ το κορόιδο που θα ωφελήσει ; Κάποιος πρέπει να μιλάει.
Και γιατί να κάνω 1 ώρα να κατέβω Σύνταγμα από Μαρούσι και το ίδιο το βράδυ ;
Επειδή οι γαμημενοι τα έχουν αφησει όλα στην τύχη τους;
Επειδή τέτοια έργα δεν έχουν πια επιδοτήσεις να φάνε ;
Επειδή απαιτείται προμήθεια και όχι μέλετη να αναθέσουν αέρα σε παπατζηδες ημέτερους ;
Ανέθεσαν οι γελοίοι έρευνα μελέτη για την κατάσταση των συγκοινωνιών λες και δεν βλέπουν τι γίνεται. Επρεπε να πάρει παπατζης προμήθεια για την έρευνα....
Σάπιλα φίλε όλα !!Πρεπει να μετακομισεις κοντα σε σταθμο μετρο, δεν υπαρχει αλλη λυση. Σε 20 χρονια και αν θα εχει μετρο που θα ανεβαινει την Κηφισιας. Επισης πεισε τους στην δουλεια 2 μερες να δουλευεις απο το σπιτι.
-
Γιατί στα ληζινγκ δεν πληρώνεις ζημιές ; Είναι φθηνά τα ληζινγκ ή ακόμα με επιτόκιο 12%.
Επειδή απαιτείται προμήθεια και όχι μέλετη να αναθέσουν αέρα σε παπατζηδες ημέτερους ;
Ανέθεσαν οι γελοίοι έρευνα μελέτη για την κατάσταση των συγκοινωνιών λες και δεν βλέπουν τι γίνεται. Επρεπε να πάρει παπατζης προμήθεια για την έρευνα....
Σάπιλα φίλε όλα !!H κατάσταση πρέπει να φτάσει στο απροχώρητο για να γίνουν βήματα μπροστά...
Εδώ δεν βλέπεις τι γίνεται στα τρένα με τους Ρομά, στην περιοχή της Θήβας ? Βάζουν μωρά στις γραμμές για να μειώνουν ταχύτητα τα τρένα και μετά τα μεγαλύτερα τα πλακώνουν στις πέτρες, ενώ ταυτόχρονα κλέβουν τα πάντα.
Υπάρχει πλήρης ατιμωρησία, η δικαιοσύνη ξύνεται εντελώς, ή τουλάχιστον αυτό δείχνει η μη απονομή της.
-
Εδώ δεν βλέπεις τι γίνεται στα τρένα με τους Ρομά, στην περιοχή της Θήβας ?
Είπαμε η λύση για αυτούς ειναι πολύ απλή και μια ώρα υπόθεση και το λύνουμε το πρόβλημα μια και καλή. Αλλά κανείς δεν θέλει να σπάσει αυγά σε αυτή την κωλοχώρα που όλα γίνονται για τις ψήφους και τις καρέκλες.
-
Εδώ δεν βλέπεις τι γίνεται στα τρένα με τους Ρομά, στην περιοχή της Θήβας ?
Είπαμε η λύση για αυτούς ειναι πολύ απλή και μια ώρα υπόθεση και το λύνουμε το πρόβλημα μια και καλή. Αλλά κανείς δεν θέλει να σπάσει αυγά σε αυτή την κωλοχώρα που όλα γίνονται για τις ψήφους και τις καρέκλες.
+1000
-
@antonmone said in BYD forum:
@antonmone said in BYD forum:
Δεν λέω ότι η επιλογή είναι ξεκάθαρη απλά ήθελα να επισημάνω ότι είναι τόσο ελκυστικό το συνολικό πακέτο που αξίζει κάποιος να το σκεφτεί ακόμα και αν δεν μπορεί να φορτίσει σπίτι/δουλεια.
Πως σου φανηκε η παρουσίαση;Νομίζω ότι πήγε αρκετα καλά,έξυπνη ιδέα αυτή με το καθισματάκι,ανάδειξη των αρνητικών σημείων του αυτοκινήτου και αυτή τη φορα δεν αναλώθηκε πολύ με τις οθόνες.
Λεπτομέρεια που δεν μου άρεσε ηταν η υπερβολική χρήση ξενόγλωσσων όρων που κάποιοι θα μπορούσαν εύκολα να ειχαν αντικατασταθεί.
Νομίζω ότι είναι από τους λίγους που αναφέρθηκε στις ταλαντώσεις του αυτοκινήτου σε ταχύτητες αυτοκινητοδρόμου και γενικα μια παρουσίαση που δεν θυμιζει διαφημιστικό αντιπροσώπου.Μου άρεσε! Εχω δει ποστ του στα γκρουπάκια της ηλεκτροκίνησης, αλλά ποτέ βίντεο του, διότι τα οχήματα που παρουσίαζε δεν με ενδιέφεραν.
Επειδή έχει κάνει review και στα άλλα byd είχα μια ανησυχία μήπως το εκθειάσει μόνο και μόνο για να γίνει αρεστός στην εταιρεία.
Το μόνο που μου φάνηκε παράξενο, αλλά τώρα μιλάμε για λεπτομέρεια είναι ότι ξεκίνησε να μιλάει για charging curve αλλά δεν το ανέπτυξε. Από περιέργεια έψαξα πάντως το curve του δελφινιού και είναι πραγματικά όσο flat γίνεται!Στο atto θυμάμαι πάντως ότι είχε εκφράσει δυσαρέσκεια για αυτό που λες .
θα καθισω καποια στιγμη να δω το βιντεο του με το αττο. Οντως ηταν εξυπνη κινηση με το καθισματακι. Το μοναδικο αλλο που ισως θα ηταν καλη ιδεα να κανουν οι ελληνες παρουσιαστες ειναι να μετρουν τις διαστασεις του πορτ μπαγαζ. Ο autogefuehl και ο bjorn εχω δει να το κανουν μονο αυτο. Απο ελληνες youtubers που κανουν κριτικες σε αμαξια μονο τον trcoff εχω παρακολουθησει. Ο σαριμπαλ με γυριζει στην δεκαετια των 90 (με την κακη εννοια) και οι υπολοιποι δεν θεωρω οτι κανουν ιδιαιτερα καλη δουλεια. Ισως εχω ξεχασει καποιον και τον αδικω, αλλα η πρωτη μου εικονα ειναι αυτη.
Ναι συμφωνω οι περισσότεροι είναι διαφημιστές η αναγνώστες του προσπέκτους της εταιρείας.Ειναι και ένας που δεν θυμάμαι που κάνει όπως λέει moose test αλλά η προφορά του και το πως γράφει στο φακό ας το πω κομψά δεν τον βοηθαει ιδιαίτερα.
-
Αυτός μου αρεσει. Και αυτός τα λέει λίγο πιο απλοϊκά δηλαδή και που κάνει σλάλομ όλα καλά τα βλέπει. Αλλά τουλάχιστον κάνει έξτρα προσπαθεια και οποιος κανει έξτρα προσπαθεια πρέπει να του αναγνωρίζεται. Οποτε και από εμένα.
Είναι ο autobeat
https://www.youtube.com/@autobeat_
Χτυπάει το δημοσιογραφικό κατεστημένο!
-
Αυτός μου αρεσει. Και αυτός τα λέει λίγο πιο απλοϊκά δηλαδή και που κάνει σλάλομ όλα καλά τα βλέπει. Αλλά τουλάχιστον κάνει έξτρα προσπαθεια και οποιος κανει έξτρα προσπαθεια πρέπει να του αναγνωρίζεται. Οποτε και από εμένα.
Ναι σε αυτό έχεις δίκιο όντως προσπαθεί να κάνει τη διαφορά .
-
Σάπιλα φίλε όλα !!Πρεπει να μετακομισεις κοντα σε σταθμο μετρο, δεν υπαρχει αλλη λυση. Σε 20 χρονια και αν θα εχει μετρο που θα ανεβαινει την Κηφισιας. Επισης πεισε τους στην δουλεια 2 μερες να δουλευεις απο το σπιτι.
Eιμαι κοντα σε ΗΣΑΠ.... σπιτια αυτή την εποχή δεν αλλαζεις!
Και αν αλλαζα θα πήγαινα νότια να κάνω μπανιο καθε μερα!
Ως Διευθυντης δεν μπορω να τηλεεργαζομαι..... -
Εάν καταλαβα καλά σε κανα δυο βιντεάκια πρέπει να έχει τον γιο του για σκηνοθέτη και οπερατέρ.
Γενικα, πρέπει να αλλάξει λιγάκι το στυλ που σκύβει και ακουμπάει τα αυτοκίνητα όταν παρουσιάζει την σχεδίαση τους, είναι πολύ cringey το σημείο αυτό. Αλλά κατά τα αλλά, σε κάθε βίντεο του το παλεύει και βελτιώνεται.
-
Γενικα ειμαι πολυ ελαστικος απεναντι στους ελληνες youtubers διοτι ξερω οτι για ενα βιντεακι του δεκαλεπτου που βλεπουμε στον καμπινε εχει πεσει απιστευτη δουλεια σε προετοιμασια και μονταζ. Επισης, για να βγει καλα ενα βιντεο χρειαζεται εξοπλισμος, ο οποιος μπορει να ειναι φτηνοτερος απο οτι προ δεκαετιας, αλλα εξακολουθει να χρειαζεται δαπανη χρηματων.
Ασε που πρεπει και να "το 'χεις" ως ενα βαθμο.
Για αυτο και χαιρομαι οταν τους βλεπω να βελτιωνονται. Ξενερωνω με οσους καταλαβαινεις οτι κανουν απλα διαφημιση ή που εχουν στυλακι μαγκικο που δεν γουσταρω.
Νομιζω οτι αγαπημενος μου παραμενει ο marek απο ευρωπαιους (με τον bjorn απο κοντα) και ο out of spec απο αμερικανους. -
Εάν καταλαβα καλά σε κανα δυο βιντεάκια πρέπει να έχει τον γιο του για σκηνοθέτη και οπερατέρ.
Γενικα, πρέπει να αλλάξει λιγάκι το στυλ που σκύβει και ακουμπάει τα αυτοκίνητα όταν παρουσιάζει την σχεδίαση τους, είναι πολύ cringey το σημείο αυτό. Αλλά κατά τα αλλά, σε κάθε βίντεο του το παλεύει και βελτιώνεται.
Ναι η αλήθεια είναι ότι πρεπει να βελτιωθει αρκετα αλλα προσπαθει
βασικα πρέπει να δουλέψει λίγο το κομματι με την άνεση στην κάμερα, να κάνει κανα αστειάκι και γενικά να μην είναι τοσο ξερος, μονοκόμματος με ξυλινο λόγο. Ειναι δύσκολο αλλα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που βλέπω στην παρουσίαση του
Μου αρεσει που δεν φαινεται να είναι κάποιος παρουσιαστης των μοντέλων που τα παίρνει να λέει μονο θετικά .
Από εκει και πέρα κρινεται μέτριος για μένα αλλα με ανοδικές τάσεις γιατι προσπαθει για καλύτερα
-
Τι να πει κανένας γιαυτο το όχημα σε αυτη την χαριστική τιμη των 20Κ που ισχύει για 500 οχηματα μονο?
Εγώ να πω ότι αν επρεπε να το κρίνω χωρις την τιμή θα έλεγα ότι είναι ενα οχημα που μου είναι εντελώς αδιαφορο σε εμφάνιση μεσα έξω (το έχω δει απειρες φορες από κοντά) που δεν μου αρέσει ότι δεν έχει one pedal driving και δεν μαρέσει οτι τα BYD εχουν τόσο μαλακες αναρτησεις. Επίσης δεν μαρέσει λόγω μήκους καθώς το βρίσκω μεγάλο για 2ο αυτοκίνητο πόλης και δεν μαρέσει που δεν έχει frunk
Αυτα για τα αρνητικά του
Τωρα τα υπόλοιπα, αυτονομια, δυναμη 200αλογων με 0-100 7 δευτερόλεπτα, εξοπλισμός, καλή LFP μπαταρία με καλή αυτονομια και υδροψυξη, καλή σχετικά ποιοτητα , πολύ καλοι χώροι για τους επιβάτες, μέτρια φορτιση 88KW και ολα τα συστηματα ασφαλείας και 5στερο στα crush test θα το έκαναν μια ενδιαφέρουσα επιλογή στα 25-27 χιλιάρικα
Στα 20Κ όμως βαζοντας το δίπλα σε ένα αλλο ηλεκτρικο που θα προσφέρεται σε παρομοια τιμη (λέγε με C3 ή οτι μπορειτε να σκεφτειτε στα 20Κ) είναι πραγματικά εξαιρετικό και δεν υπάρχει ουτε ενα πράγμα που να υπερτερει κάποιο άλλο ηλεκτρικο αυτοκίνητο. Πραγματικά μεγαλη ευκαιρία για οσους δεν έχουν κολλημα που είναι κινέζικο. Οσοι έχουν προβλημα απλά παίρνουν το C3 που είναι ενα καλό αυτοκινητάκι απλά πολύ υποδεεστερο σε όλα αλλα είναι Ευρωπαικο αν είναι το φετιχ σας.
ΥΓ τα λέω αυτά εχοντας αγοράσει κινεζικο με 21Κ δηλαδη 1000 ευρώ πιο ακριβό και στα μοναδικά πραγματα που υπερεχει το δικό μου είναι στο υψος καθώς είναι bsuv και στο μήκος (ειναι μικρότερο αρα βολικότερο για μένα). Σε ολα τα αλλα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το dolfin και αν ήξερα ότι θα βγάλει προσφορα αυτό θα έπαιρνα αν και είναι αρκετα πράγματα που ανέφερα και δεν μαρέσουν σε αυτό. Με αυτή την τιμή είναι τυχεροι οσοι θα το προλάβουν
Ερώτηση.
Θα το έπαιρνες χωρίς δυνατότητα φόρτισης σπίτι;Πιο ευκολα θα επαιρνα ενα Tesla αν δεν ειχα δυνατοτητα φορτισης σπιτι.
Με εξαιρεση το μεγεθος που ειναι αρνητικο αν δεν εχεις καθολου παρκινγκ,
τα Tesla φορτιζουν πολυ πιο γρηγορα και εχουν και μεγαλυτερη αυτονομια.
Οποτε αν τρως 1-2 ωρες την εβδομαδα φορτιζοντας το σε κανα super market, η ακομα καλυτερα σε κανα τσαμπα φορτιστη που υπαρχουν ακομα, σε συμφερει να γλιτωνεις 50-60 ευρω την εβδομαδα σε βενζινη. -
Τι να πει κανένας γιαυτο το όχημα σε αυτη την χαριστική τιμη των 20Κ που ισχύει για 500 οχηματα μονο?
Εγώ να πω ότι αν επρεπε να το κρίνω χωρις την τιμή θα έλεγα ότι είναι ενα οχημα που μου είναι εντελώς αδιαφορο σε εμφάνιση μεσα έξω (το έχω δει απειρες φορες από κοντά) που δεν μου αρέσει ότι δεν έχει one pedal driving και δεν μαρέσει οτι τα BYD εχουν τόσο μαλακες αναρτησεις. Επίσης δεν μαρέσει λόγω μήκους καθώς το βρίσκω μεγάλο για 2ο αυτοκίνητο πόλης και δεν μαρέσει που δεν έχει frunk
Αυτα για τα αρνητικά του
Τωρα τα υπόλοιπα, αυτονομια, δυναμη 200αλογων με 0-100 7 δευτερόλεπτα, εξοπλισμός, καλή LFP μπαταρία με καλή αυτονομια και υδροψυξη, καλή σχετικά ποιοτητα , πολύ καλοι χώροι για τους επιβάτες, μέτρια φορτιση 88KW και ολα τα συστηματα ασφαλείας και 5στερο στα crush test θα το έκαναν μια ενδιαφέρουσα επιλογή στα 25-27 χιλιάρικα
Στα 20Κ όμως βαζοντας το δίπλα σε ένα αλλο ηλεκτρικο που θα προσφέρεται σε παρομοια τιμη (λέγε με C3 ή οτι μπορειτε να σκεφτειτε στα 20Κ) είναι πραγματικά εξαιρετικό και δεν υπάρχει ουτε ενα πράγμα που να υπερτερει κάποιο άλλο ηλεκτρικο αυτοκίνητο. Πραγματικά μεγαλη ευκαιρία για οσους δεν έχουν κολλημα που είναι κινέζικο. Οσοι έχουν προβλημα απλά παίρνουν το C3 που είναι ενα καλό αυτοκινητάκι απλά πολύ υποδεεστερο σε όλα αλλα είναι Ευρωπαικο αν είναι το φετιχ σας.
ΥΓ τα λέω αυτά εχοντας αγοράσει κινεζικο με 21Κ δηλαδη 1000 ευρώ πιο ακριβό και στα μοναδικά πραγματα που υπερεχει το δικό μου είναι στο υψος καθώς είναι bsuv και στο μήκος (ειναι μικρότερο αρα βολικότερο για μένα). Σε ολα τα αλλα είναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ το dolfin και αν ήξερα ότι θα βγάλει προσφορα αυτό θα έπαιρνα αν και είναι αρκετα πράγματα που ανέφερα και δεν μαρέσουν σε αυτό. Με αυτή την τιμή είναι τυχεροι οσοι θα το προλάβουν
Ερώτηση.
Θα το έπαιρνες χωρίς δυνατότητα φόρτισης σπίτι;Πιο ευκολα θα επαιρνα ενα Tesla αν δεν ειχα δυνατοτητα φορτισης σπιτι.
Οποτε αν τρως 1-2 ωρες την εβδομαδα φορτιζοντας το σε κανα super market, η ακομα καλυτερα σε κανα τσαμπα φορτιστη που υπαρχουν ακομα, σε συμφερει να γλιτωνεις 50-60 ευρω την εβδομαδα σε βενζινη.για δες εδω
https://evkx.net/models/byd/dolphin/dolphin_60.4kwh/chargingcurve/
https://evkx.net/models/tesla/model_3/model_3/chargingcurve/
dolphin 60kwh vs model 3 60 kwh
charging time 10-80%
42' vs 32'Ναι το δελφινι ειναι πιο αργο, αλλα για μολις 10 λεπτα για "πληρη" φορτιση (10-80%). Και αυτο με την προϋποθεση οτι φορτισεις σε supercharger, ωστε να μπορεσεις να παρεις τα 170kw που μπορει να φορτισει, στην αρχη, το Μ3.
-
Αυτα για τα αρνητικά του
Ερώτηση.
Οποτε αν τρως 1-2 ωρες την εβδομαδα φορτιζοντας το σε κανα super market, η ακομα καλυτερα σε κανα τσαμπα φορτιστη που υπαρχουν ακομα, σε συμφερει να γλιτωνεις 50-60 ευρω την εβδομαδα σε βενζινη.για δες εδω
charging time 10-80%
42' vs 32'Ναι το δελφινι ειναι πιο αργο, αλλα για μολις 10 λεπτα για "πληρη" φορτιση (10-80%). Και αυτο με την προϋποθεση οτι φορτισεις σε supercharger, ωστε να μπορεσεις να παρεις τα 170kw που μπορει να φορτισει, στην αρχη, το Μ3.
Τοσο αργα φορτιζει το απλο M3?
πω, κωλιλα. -
Στο model 3 rwd ξεκινάς και μένεις ψηλα (150-100) μεχρι να φτάσεις το 70-80%.. τα byd βλέπω εχουν χαμηλότερη ταχύτητα φόρτισης αλλά ειναι πολυ πιο flat...
Σε SC2 βεβαια που μοιράζουν φορτίο είσαι μεταξύ 50-70....
10 λεπτα για την καθημερινή φορτιση ίσως δεν εχουν σημασία αλλα οι ταχυτητες που πιανει το τεσλα σε ταξιδι συντομευουν το χρονο φορτισης -
Αυτα για τα αρνητικά του
Ερώτηση.
charging time 10-80%
Τοσο αργα φορτιζει το απλο M3?
πω, κωλιλα.το λεω συνεχεια. Η μεγιστη ισχυς εχει μικροτερη σημασια απο το charging curve. Bεβαιως, οταν μεγαλη ισχυς συνυπαρχει με flat charging curve (και φορτιζεις σε σημειο που υποστηριζει την ισχυ αυτη) τοτε γινονται θαυματα !
Αλλα θαυματα δεν γινονται καθε μερα, ενω 50αρη φορτιστη βρισκεις σε καθημερινη βαση -
Γενικα ειμαι πολυ ελαστικος απεναντι στους ελληνες youtubers διοτι ξερω οτι για ενα βιντεακι του δεκαλεπτου που βλεπουμε στον καμπινε εχει πεσει απιστευτη δουλεια σε προετοιμασια και μονταζ. Επισης, για να βγει καλα ενα βιντεο χρειαζεται εξοπλισμος, ο οποιος μπορει να ειναι φτηνοτερος απο οτι προ δεκαετιας, αλλα εξακολουθει να χρειαζεται δαπανη χρηματων.
Ασε που πρεπει και να "το 'χεις" ως ενα βαθμο.
Για αυτο και χαιρομαι οταν τους βλεπω να βελτιωνονται. Ξενερωνω με οσους καταλαβαινεις οτι κανουν απλα διαφημιση ή που εχουν στυλακι μαγκικο που δεν γουσταρω.
Νομιζω οτι αγαπημενος μου παραμενει ο marek απο ευρωπαιους (με τον bjorn απο κοντα) και ο out of spec απο αμερικανους.Οι περισσότεροι Έλληνες δεν βγάζουν κ χρήματα από YouTube, σε αντίθεση με τους Αμερικανούς που βγάζουν τρελά λεφτά
-
Επειδή έγραψα για τα mg, να μην αφήσω τα byd παραπονεμένα:
I recently got a BYD Song Plus Hybrid 2024 DM-i, and I am loving the car, except for one detail: I did a first out of city trip and the car was struggling to go above 120km/h. I seemed to hit the car limit at 130km/h, with fully stepping down on the accelerator.
Is this similar to your experience? Note that at the time I tried this, the battery was at ~15% (I know, not optimal, but I was testing the car…).
Με 100 άλογα για 2 τόνους δεν πας μακριά.
BYD forum