Δεν μου αρέσει που ο μεγάλος μου γιος έκλεισε τα 18,θα βγάλει δίπλωμα,και θέλει αμάξι από Σαρακακη.(colt).
Μου αρέσει που ο τρίτος και προτελευταίος μου γιος,έκλεισε τους 18 μήνες και θέλει αμάξι από τον Βακάκη.(fisher price).
Δεν θα αρέσει σε κανέναν από τους 4 γιούς ,που όλα θα μου τα φάει η κόρακλα μου!!!!χαχαχαχα
5 παιδιά,τα 2 στα 44 και 45, δεν πλήττεις πραγματικά ποτέ!!
Best posts made by antonmone
-
RE: Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]
-
RE: Nissan Qashqai 2021
Σύντομη οδήγηση του QQ σήμερα το μεσημέρι,έκδοση Νconnecta αυτόματο.Εξωτερικά το φεισλιφτ έδωσε μια πολύ πιο σύγχρονη εικόνα ειδικά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου,πίσω μικρές διάφορες με πιο συντηρητική - αδιάφορη εικόνα.Ταιριαστή 18 άρα ζάντα καμμία σχέση με τις εκτρωματικης σχεδίασης της Χ1 πχ.Τα μπροστά φωτιστικά ωραία σχεδιαστικά με μοναδική ένσταση την έκταση του μοτίβο που έχει η μάσκα και το ποσό θα φαίνεται αρμονική στο χρόνο.
Το εσωτερικο φαίνεται ποιοτικό,λιτό αλλά σύγχρονο ,ισορροπημένο με επιτυχία ανάμεσα στο ψηφιακό και το χρηστικό.Συχρονος ,διαμορφωσιμος πίνακα οργάνων,οθόνη με υπηρεσίες Google και διακόπτες για την ρύθμιση ήχου και φυσικοί διακόπτες για τον κλιματισμό με γραφικά από Atari για οποίον δίνει σημασία σε αυτά.Στιβαρή συναρμογή στο τεστ απροσάρμοστου ψυχοπαθή που κουνάει πέρα δώθε τις κονσόλες,εσωτερικές χειρολαβές άθλιες και στην σχεδίαση και στην όψη,αχρείαστες και χωρίς λογική αντανακλάσεις στο πανελακι με τα αλάρμ,volume.Συνολική εικόνα όμως θετικότατη,ωραίες επενδύσεις στις πόρτες και στο ταμπλό με εργονομία άριστη.Σημειώνω ότι η εικόνα αλλάζει απίστευτα με το συνδυασμό αλκαντάρα και δέρμα στην κορυφαία εξοπλιστικά έκδοση.
Χώροι για μπροστά μια χαρά,πίσω για τα γόνατα τέλειοι για Κινέζους,καλοί για εμάς τους νορμαλ,Criuser σταματά να διαβάζεις εδώ ,δεν χώρας πουθενά σαν τον Αγγελακα.Παραφωνία για μένα ότι το πλάτος του καθίσματος πίσω θα μπορούσε να είναι άνετα δέκα πόντους μεγαλύτερο άρα και πολύ πιο άνετο για τους πίσω επιβάτες αλλα αγνωστο γιατί επικράτησε αυτή η επιλογή μεγέθους ,προφανώς οι Ιάπωνες είναι φαν της τεχνικής(οι γυναίκες τους όχι).Χώρος αποσκευών της συγκεκριμένης έκδοσης 480 λίτρα ΑΛΛΑ επιτέλους ένα SUV με στάνταρ ρεζέρβα.Διπλό πάτωμα με εξυπνη διαχείριση των καλυμμάτων,προσωπικά το βρήκα κακό σε σχήμα και μέτριο σε εκμετάλλευση χώρου.
Στην σύντομη οδήγηση τώρα φυσικά και βλακωδώς με πωλητή,φαίνεται αμέσως η πολύ καλή ήχομονωση της καμπίνας από το εξωτερικό περιβάλλον και η καλή ποιότητα κύλισης στην άθλια σε σημεία άσφαλτο της Λ Αθηνών.Πιο απλά ούτε τα δεκάδες φορτηγά άκουγες δίπλα σου ,ούτε θόρυβο από τα λάστιχα στα σαγρέ κομμάτια.Πολύ ισορροπημένη ανάρτηση στην απόσβεση,πολύ άνετη παρά τις 18αρες,περνάει αθόρυβα τις ανωμαλίες χωρίς δράματα η τριγμούς στο εσωτερικό του,περίπου σαν το Vitara που έχω δηλαδχαχαχαχαχαχαχαχα δεν μπορώ ούτε να το γράψω.
Δοκιμάστηκε το bsm με αρκετά δυνατό ήχο και οι κάμερες 360 φοβερά βοηθητικές,χρήσιμες αλλά με μέτρια ανάλυση ,οι αισθητήρες πίσω έχουν ηχητική ειδοποίηση αλλά χωρίς απόσταση.Κινητήρας αθόρυβος,ανεβάζει γρήγορα αλλά περνάει θόρυβος σε έντονη πίεση στο προφίλ σπορ.Σε νορμαλ και έκοψε είναι οκ.Το κιβώτιο δεν θυμίζει φυσικά τα cvt της Toyota ούτε της Honda είναι καλύτερο κατά την άποψη μου και με paddles για ανέβασμα εικονικό σχέσεων.Αν το αφήσεις στο sport αλλάζει στον κόφτη.Τέλος άφησα την κατανάλωση που είναι φυσικά πλασματική αλλά όταν σταματήσαμε έγραφε ένα ωραιότατο 19,2!!
Τιμή δεν αναφέρω γιατί πήρα τιμές χωρίς τέλος ταξινόμησης που είναι αρκετά χαμηλότερες ειδικά στις του τετρακίνητες εκδόσεις εξοπλισμού! -
Δεν ειμαι φεμινιστης,το αντιθετο,ομως το γεγονος οτι ο Αναγνωστοπουλος εδωσε εξετασεις σημερα με θεμα η βια κατα των γυναικων!!!!!! δειχνει οτι ειμαστε η μεγαλυτερη χωρα τρολ στον Γαλαξια τουλαχιστον!Αν δεν περασει φετος ,να δωσει και του χρονου με θεμα την αγαπη για τα κατοικιδια!
-
RE: Ford Puma 2019
Κατα σύμπτωση είδα στο fb του dimsambas έχει ανεβάσει την εξαιρετική ανάρτηση του cirus για το ταξίδι του με το puma του.Απολαυστική γραφή και φυσικά σπάνιο και ικανότατο αυτοκίνητο!
Τα πρωτα δυο εμετικά σχόλια ήταν για το που βρήκε ο άνθρωπος λεφτά να βάλει βενζινη,κάτι αηδίες με fuelpass,το δεύτερο για μαύρο χρήμα ,παρακάτω δεν είχε γιατί φοβήθηκα μην ξερασουν τα μωρά.
Κάπου έλεος ρε παιδιά με τις κατσίκες των γειτόνων,πολλή τοξικότητα,λες και αυτοί που έχουν μαυρο χρήμα παίρνουν Ford puma,σκέψου να είχε πάρει καμμία panamera!!!Ασχετο με το φόρουμ εδώ απλά μου έκανε εντυπωση -
Στο βάθος Ελαφόνησος.
Νεαπολη το καλύτερο ηρεμιστικό! -
RE: VW Tiguan 2024
@red_monster said in VW Tiguan 2024:
@criuser said in VW Tiguan 2024:
@iceman7 said in VW Tiguan 2024:
@dekouk said in VW Tiguan 2024:
Κανόνας για μένα,
Για ότι διορθώνεται με λεφτά ΔΕΝ θα χαλαστώ.....
Ειδικά άμα μπορώ κ να το διαχειριστώ οικονομικά!
Θα στεναχωρηθώ πρόσκαιρα κ θα το διαχειριστώ.Το είπε κ ο γιατρός πιο πάνω. Θέματα υγείας (σοβαρά κ όχι τόσο σοβαρά) , είναι σοβαρά θέματα κ εκεί τα βάζεις σε μια σειρά κ αλλάζεις προσέγγιση.
Είμαι στο χώρο της αποκατάστασης κ όπως όλοι οι συνάδελφοι έχουμε δει πολλά άσχημα κ πάντα αναρωτιέμαι..Γιατί όχι σε εμένα ή τα παιδιά μου;
Στο χρόνο πάνω έπεσε στο καινούριο αυτοκίνητο μέσα σε πάρκιγκ αυτοκίνητο . Στο δεύτερο χρόνο στον περιφερειακό με χτύπησε. από πίσω μου αλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αλλαγή προφυλακτήρα καπώ και μια βάση απορρόφησης στο πλαίσιο.
Προτιμώ όλα αυτά κ ακόμα παραπάνω από θέματα υγείας στην οικογένειά μου ( κ σε όλους φυσικά).
Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν φτιάχνονται κ με όλα τα λεφτά του κόσμου....
Αδελφέ όλα έχουν διαβαθμίσεις.
Δεν θα στεναχωρηθείς το ίδιο με ένα σοβαρό θέμα υγείας αλλά δεν μπορείς να πας για άλλα θέματα και στο άλλο άκρο.
Την ακούω πολύ τα τελευταία χρόνια αυτή την προσέγγιση και είναι μια χαρά δικαιολογία για ανιωθους, αδιάφορους, ωχαδελφιστες.
Ελα μωρέ τώρα και τέτοια έχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε (που μπορεί ναι ποτέ να μη συμβεί)Απόλυτα δικαιολογημένος ο Χρήστος και όποιος απαιτεί τον ελάχιστο σεβασμό στους κόπους του, στα λεφτά του και στην όποια καυλα του.
Οπως είναι αυτοί άνθρωποι και θα στεναχωρηθούν αν ακούσουν ένα μπινελίκι (στις γυναίκες έτσι και αλλιώς από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν) έτσι και εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε πάντα με τα αμάξια μας ειδική σχέση !
Θέματα σεβασμού είναι όλα αυτά
Έννοια που χανεται πια και έχουμε καταντήσει έτσι σαν κοινωνία !Πάντως εγώ είμαι αυτό ακριβώς που λες...
ανιωθος, αδιάφορος, ωχαδελφιστης.
Καλό θα ήταν να το δοκιμάσετε λίγο...
Εχει πλάκα...
Κάνεις και στους άλλους πλάκα...
Δεν θυμώνεις για βλακείες...
Υπάρχουν τα σοβαρά για να σε κάνουν να θυμώσεις...
Εσύ έχεις πιάσει το νόημα της ζωής και Αισθ μερακλής, τσιρς
Nαι ειναι και αυτο ,το θεμα ειναι να φερεται καποιος στη γυναικα του οπως θα ηθελε να φερονται στην κορη του.
-
Μαρεσει που στη συγκέντρωση ήταν περισσότεροι οι άντρες από τις γυναίκες.Ο μυθος των αδιαφορων πατεράδων καταρρίπτεται σιγά σιγά.
Δεν μου αρέσει που υπήρχαν κάποιοι συνομήλικοι μου σχεδόν η λίγο μικρότεροι με μωρά.Τι γίνεται και γεννοβολανε τα γεροντάκια ξαφνικα;
Μαρεσε απίστευτα το ύφος του διπλανού μου 42αρη με πρώτο παιδί τώρα,όταν στην αναφορά του για τις δυσκολίες που περνάει με το μωρό ,νε ρωτάει εσείς έχετε αλλά παιδάκια;
Του απάντησα αργά και βασανιστικά ότι έχω αλλά 4.
Με έκπληκτο έως τρομαγμένο βλεμμα με ρώτησε τι ηλικιας;Απάντησα ο πρώτος είναι 21 ετών ,ο τελευταίος 21 μηνών!!!(Αληθεια αυτό ))
Ακολούθησε παύση και άλλη παύση με κατάληξη σαν ταινια του Αγγελοπουλου!
Φεύγοντας του είπα ότι απλά ήθελα δεύτερη κόρη και η άλλη με φόρτωσε με τρεις ακόμα μαντράχαλους δεν φανηκε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. -
RE: Mitsubishi Lancer 2008
Ξέθαψα το θέμα τυχαία για να κάνω μια αναφορά προφανώς χωρίς καμμία πρακτική αξία αφού το μοντέλο είναι εκτός αγοράς αρκετα χρόνια τώρα.
Έχω κλείσει πρόσφατα 302.000 χλμ με το συγκεκριμένο,τα τελευταία 4 χρόνια κάνει 135 χλμ καθημερινά!!1.8 πολύ καλό εξοπλισμένο το 2010 που αγοράστηκε,σκληρά πλαστικά όπως αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά ακόμα μετά από 12+ χρόνια είναι σαν την πρώτη μέρα.
Ακόμα είναι όλα εργοστασιακά εκτός από τα αναλώσιμα,εκτός από μια ασφάλεια για τον κλιματισμό.Ακόμα και δίσκο πλατό εχει το εργοστασιακό.Γενικά πολύ ευχαριστημένος,αξιοπιστία φουλ,ίσως περισσότερο κι από Honda που είχα πριν,οικονομικό σχετικά για την ηλικία,τα κυβικά,το βάρος του,ευχαριστιέσαι ταξίδι.
Στην πόλη κοπανάει λίγο λογω 18αρας ζάντας,με μειονέκτημα ότι ήθελα καλύτερη ηχομόνωση,οι Ιάπωνες δεν έδιναν σημασία ιδιαίτερη σε αυτό!
Κρίμα για την εταιρεία που άλλαξε προσανατολισμό και κρίμα για την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα που χαντάκωσε και την Mitsu και λιγότερο τη Honda!! -
RE: BYD forum
Το αν αρέσει κάτι είναι υποκειμενικό ο καθένας φυσικά έχει τα γούστα του.Η χυδαιότητα που αναφέρθηκε όμως για τα Byd είναι άλλο πράγμα.
Περι χυδαιότητας λοιπόν η Mercedes πχ πούλαγε την Gla στις «φθηνές « εκδόσεις,με bezel μεγαλύτερα από Sony trinitron 32αρα.Αν έβγαζε μια έκδοση πιο κάτω ήταν ικανοί να τη δίνουν μόνο με τα besel χωρίς οθόνες.Το δε τεστ της αντιπροσωπείας στην Κηφισιας κουδουνίζε πιο ποκυ και από κοπάδι πρόβατα στα ορεινά του νόμου Αρκαδίας και όχι δεν έχουν τριγμούς όλες οι μαρκες στα οχήματα τεστ αλλά Mercedes αφού.Η BMW με τους αεραγωγούς απομίμηση αλουμινιου;;; τρομάρα τους στη σειρά 1 με 1,99 η εξάδα από τον Αποστολή με τα Jumbo.Η εισαγωγική X1 με ζάντα από Daewoo Lanos που δίνει πρόσθετη χάρη Δανάης Μπάρκα.Οι γρίλιες σε ορισμένα μοντέλα έχουν περισσότερη επιφάνεια από προφυλακτήρα ,καπό και φτερά μαζί αλλά πριμιουμ αφού.
Οι έτεροι Γερμανοί κόβουν τους διακόπτες από τα πίσω παραθυρα επειδή είναι γαματοι και ντιζαινατοι,η εργονομία τους είναι εξίσου εύκολη με τον χειρισμό αεροσκάφους υπερατλαντικών πτήσεων,με λογισμικό στις οθόνες τους γραμμένο από παιδάκια 6ης δημοτικού σε διακειμμα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών.
Οι Γάλλοι κάποια στιγμή με αντανακλαστικά πιο αργά και από rewind σε κασετόφωνο Aiwa του 1989,ισως κάπου κάποτε αποφασίσουν τι ιμάντα θα βάλουν στους κινητήρες τους,γιατί με τα adblue λύθηκε το πρόβλημα αλλαγή μέχρι να σβήσει ο ήλιος του ΠΑΣΟΚ.
Κάποιοι από τους παραπάνω είναι τόσο πριμιουμ γυφτοι που χρεώνουν εξτρα ακόμα και αυτονόητο εξοπλισμό ασφαλείας πχ πλευρικούς,τυφλά σημεία κλπ.
Φτάνει πια όμως με τη χυδαιότητα ρε κιτρινιαρηδες!
-
RE: BYD forum
Το δελφίνι είναι το πιο vfm αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς αυτή τη στιγμή!Θα ήταν ακόμα και αν κόστιζε 3.000 πάνω ή με ελαφρώς λιγότερο εξοπλισμό!
Εξωτερικά το βρίσκω όμορφο εκτός από τα φανάρια και τη μάσκα μπροστά.Πισω είναι σούπερ με το μοτίβο των φωτιστικών σωμάτων να κλέβει την παράσταση.Αρμονικες διαστάσεις,νεύρα στις πίσω πόρτες,πολύ όμορφη ζάντα ειδικά στην πρώτη έκδοση.
Στιβαρό,περνά με άνεση τα τεστ του έλληνα αγοραστή που περιλαμβάνει χτύπημα πόρτας με κροσέ και κλείσιμο αυτής μέχρι να σπάσουν οι μεντεσέδες.Μασιφ κατασκευή,μπρουταλ με τσαχπινιά όμως ειδικά αν το πάρεις στο ωραίο ροζ λιλά χρώμα μπορείς να κάνεις τον gay σφιχτή που όλες κοιτάνε στο γυμναστήριο.Εσωτερικά αν και πήγα πολύ θετικά διακείμενος λόγω εξοπλισμού,η κατάσταση είναι κάπως περίεργη αν δεν λάβεις υπόψιν καθόλου τα χρήματα που ζητάει.
Υπάρχουν αντιφάσεις που αδικούν την προσπάθεια.
Αφθονία χώρων για τους επιβάτες ειδικά πίσω αλλά μικρός χώρος αποσκευών και δυσαρμονία προσωπικά θα άνταλλαζα λίγη από την ευρυχωρία των πίσω για περισσότερα λίτρα χώρου αποσκευών.Ωραία άνετα καθίσματα με ενσωματωμένο προσκέφαλο με καλή πλευρική στήριξη αλλά ή δερμάτινη δεν θα γεράσει καλά,θα περάσει σίγουρα κρίση μέσης ηλικίας.Το ίδιο και τα πλαστικά με τις επενδύσεις στις πόρτες συν ότι μαζεύουν στάμπες και λερωματα σαν μαγνήτης.Μακαρι να κάνω λάθος.Τιμονι με ωραία στεφανη και σωστό μέγεθος.Οθονες με καλή απόκριση και φοβερές κάμερες,αεραγωγοί πολύ όμορφοι αλλά το γυαλιστερό μαύρο είναι too much.
Τα χερούλια στις πόρτες τραγικά σε αίσθηση,κακή επιλογή ,όπως και οι διακόπτες στο πάνελ χειρισμου.Δεν υπάρχει κάτι το λάθος εργονομικά ,το αντίθετο θα έλεγα αλλά θα μπορούσαν και καλύτερα χωρίς αύξηση του κόστους.Ακατανοητα χαζή η επιλογή του να μην υπάρχει αποθηκευτική κονσόλα κάτω από τον ευμεγέθη τεμπέλη αφού χώρος υπάρχει.Σαν να ξέχασαν να βάλουν κάτι από κάτω.
Ο ελέφαντας στο δωμάτιο είναι κατά τη γνώμη μου όμως το χρώμα στο εσωτερικό.Ρε Κινέζοι φτιάξατε ενα γλυκούλι,όμορφο χατσμπακ ,νεανικό και μέσα είναι μαύρη μαυρίλα πλάκωσε .Καταθλιψη,λυπημένη θλίψη μαύρο και γκρι παντού αισθάνεσαι ότι σχόλασες από καθαρισμό καμινάδων στο Λονδίνο του 1920!
Σε αντίθεση με το Atto που έπρεπε να είναι πιο σοβαρό εσωτερικά αλλά αντιθέτως είναι παιδική χαρά με τόσο μπλε που νομίζεις ότι θα βγει ο Ρομπερτ Ουίλλιαμς και θα πει τον ύμνο της ΝΔ!Περιπου το ίδιο έχουν κάνει και με τα εξωτερικά χρώματα.Κατα τη γνώμη μου αν είχαν κάνει πιο σκουρόχρωμοι το Αττο και πιο ζωντανό και φωτεινό το δελφίνι θα ήταν τέλεια!Οδηγικά το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό,η ανάρτηση του ισορροπεί ιδανικά στην άνεση και στο κράτημα,δεν κοπανάει πουθενά και δεν τρίζει τίποτα .
Πολύ ευέλικτο,ιδανικές αναλογίες και υπερβολικά γρήγορο για αμάξι πόλης.Κινεισαι άνετα και γρήγορα είτε μέσα στην πόλη είτε περιαστικά.Υπαρχουν μικροί αεροδυναμικοί και κύλισης θόρυβοι αλλά τίποτα υπερβολικό.Ο δεύτερος ελέφαντας στην αυλή αυτή τη φορά είναι τα λάστιχα.Τραγικα λάστιχα όταν το αυτοκίνητο οδηγείται λίγο πιο δυναμικά από ότι ίσως προορίζεται.Σπινιαρουν παντού και πάντα ακόμα και από απότομη επιτάχυνση από τα50χλμ!!!!!Βεβαια αυτό δείχνει και την άλλη όψη του νομίσματος που είναι η άριστη ρύθμιση των ηλεκτρονικών βοηθημάτων.Δεν υπάρχει τίποτα και καμμία κατάσταση που να φέρνει σε δύσκολη θέση το αυτοκίνητο και τον οδηγό.Το αμάξι είναι ασφαλέστατο σε όλες τις συνθήκες,η αναφορά μου στα ελαστικά ήταν σε συνθήκες ακαριαίας επιτάχυνσης και μόνο απλά πρέπει να αναφερθεί.Με ένα σετ κανονικών ελαστικών το αυτοκίνητο θα πετάει!
Συμπέρασμα:Τα θετικά είναι συντριπτικά περισσότερα από τα αρνητικά που απλά πρέπει να αναφερθούν για να είμαστε δίκαιοι.Καποια όπως το εσωτερικό δέχομαι ότι είναι και εντελώς υποκειμενικά.Το αυτοκίνητο είναι αξιοπρεπέστατο,το απόλυτο παράδειγμα άψογης υλοποίησης,εμπειρίας χρήσης και φυσικά και πάνω από όλα ορθολογικής και σωστής τιμολόγησης.
Μοναδικός λόγος να προτιμηθεί κάτι άλλο ακόμα και σε παραπάνω χρήματα για τη χρήση που προορίζεται είναι μόνο η μη ύπαρξη θέσης στάθμευσης!
Κάνει τον ανταγωνισμό να φαίνεται αρχαίος εξοπλιστικά,αργός σε επιδόσεις και τιμολογημένος στα όρια της κλοπής!
Latest posts made by antonmone
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
Edit - Επανάληψη φωτογραφίας στην ίδια σελίδα. {Admin}
-
@fanis75 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@johnny-0 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πάρτε μια γεύση πως είναι τα τραίνα σε χώρες που δεν είναι μπανανιες με διεφθαρμένους πολιτικούς και επιχειρηματίες που μας κρατάνε υπανάπτυκτους για να μασάνε:
Έχουμε τόση σχέση με την Ιαπωνία όσο τα ψάρια με το διάστημα. Στην Ιαπωνία θα είχε κάνει χαρακίρι ο ΠΘ εαν συνέβαινε κάτι παρόμοιο με τα Τέμπη, εκεί έχουν ΤΙΜΗ, κάτι που στην Ελλάδα έχει εκλείψει πλήρως και έχει αντικατασταθεί από ψέμματα, ασυδωσια, σταρχιδισμό και πολλά άλλα!
Οργανωση εχουν,ίσως έχουν και καλύτερη απονομή δικαιοσύνης.Απο εκεί και πέρα είναι τα ίδια ακριβώς σκατα με τους υπόλοιπους,μιλάμε για τα καθάρματα που δεν δίστασαν να ρίξουν χιλιάδες τόνους μολυσμένου ραδιενεργού νερού στον Ειρηνικό σε ένα έγκλημα εναντίον του περιβάλλοντος και της ανθρωπότητας.Για να θυμηθούμε μόνο κάποιο από τα πρόσφατα.
-
Υπαρκτοί δεξιοι,με χαρακτηριστική αδυναμία κατανόησης των λέξεων ατύχημα και δυστύχημα!Ουτε τα βασικά!!Οντως φαρσοκωμωδία!
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
στο κκε δεν υπαρχουν μαλακες ή τουλαχιστον μεγαλοι μαλακες
και στο κομμα και στους ψηφοφορους
στη νουδου, στο πασοκ ολοι ξερουμεΑστον τώρα έχει βάλει μπουγάδα και ξεπλένει τον πάτερ Κλεομένη που κάνει τον υπουργό στην κυβερνηση που έκαναν τα πουτινακια στην Αμερική!Εχει καλό καιρό σήμερα φυσάει Δημοκρατία στα μυαλά του ,οπότε θα στεγνώσουν γρήγορα.
-
RE: Nissan Qashqai 2021
@a-d-p said in Nissan Qashqai 2021:
@antonmone βάλε παραγγελία όσο προλαβαίνεις την έκπτωση, αλλιώς θα περιμένεις 6 μήνες σαν τους Toyotaιους
https://www.caranddriver.gr/eidiseis/arthro/nissan_to_qashqai_plironei_to_timima_tis_krisis-7840497/Δεν υπάρχουν άπαρτα κάστρα!!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!
Με ελάχιστες εξαιρέσεις...Το αντίθετο ισχύει μάλλον εδώ.Καμμια ντροπή δεν είναι δουλειά!
-
RE: Citroen C3 / e-C3 (2024)
ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ
ΑΓΝΟΙΑ
ΤΑΡΑΜΟΣΑΛΑΤΑΟι Ισπανοί χαχολοι,που για το μόνο πράγμα που έγιναν γνωστοί παγκοσμίως είναι για την αντίστοιχη στάση,που προέκυψε κατά λάθος γιατί δεν ήξεραν τι να βάλουν που,(προσπέρασε Criu αυτά είναι για μας τους νέους
),τώρα έμαθαν και από τα συμπαθή τετράποδα που ως γνωστόν αφθονούν στη χώρα τους!
Γαι όποιον θέλει να μάθει την αλήθεια μ,με γνώση και επιστημονική μέθοδο ,υπάρχει αντίστοιχη δόκιμη από Έλληνα φυσικά.Το καθαρόαιμο λοιπόν Atto πέρασε με 78 χλμ και δεν τα κατάφερε οριακά στα 81.
Η δοκιμή είναι στη αρχή του βίντεο.
Προσωπικά θα περιμένω μους τεστ απο τον ίδιο για το Citroen για να βγάλω συμπέρασμα!
-
@criuser said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
@antonmone said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Η εβδομάδα ξεκινάει καπως έτσι εδώ .
Βασίλη με λένε έχω καλές σχέσεις με τους ταράνδους.
Ενίοτε τους συμπονω κιόλας...
Βάλε δική σου φωτό με τάρανδο να γλιτώσεις το ban.
Ή βάλε οικογενειακή με τη Μελανια! -
@antonmone said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
@dettol said in Citroen C3 / e-C3 (2024):
Όταν δίνεις 200 άλογα και πουλάς την ψηλή ταχύτητα και δεν στρίβεις είναι έως και έγκλημα.
τωρα, αυτα τα πραγματα τα πιστευεις και τα λες ή απλα τα λες για να βγαλεις το σιτροεν καλυτερο;;;;
Μην δίνεις σημασία,τον πείραξε η ταραμοσαλάτα ,αύριο θα είναι καλά!
Η ταραμοσαλάτα είναι μια φορά το χρόνο...
Τα κινέζικα σκουλήκια και κατσαρίδες που τρώνε κάθε μέρα τους έχουν μεταλλάξει.
Σε λίγο θα ντύνονται σαν τον Μάο...
Ζήσε Μαο μου να φας τριφύλλι!
-
Η εβδομάδα ξεκινάει καπως έτσι εδώ .