Δεν μου αρέσει που ο μεγάλος μου γιος έκλεισε τα 18,θα βγάλει δίπλωμα,και θέλει αμάξι από Σαρακακη.(colt).
Μου αρέσει που ο τρίτος και προτελευταίος μου γιος,έκλεισε τους 18 μήνες και θέλει αμάξι από τον Βακάκη.(fisher price).
Δεν θα αρέσει σε κανέναν από τους 4 γιούς ,που όλα θα μου τα φάει η κόρακλα μου!!!!χαχαχαχα
5 παιδιά,τα 2 στα 44 και 45, δεν πλήττεις πραγματικά ποτέ!!
Best posts made by antonmone
-
RE: Μου Αρέσει - Δεν μ’ αρέσει [#10]
-
Δεν ειμαι φεμινιστης,το αντιθετο,ομως το γεγονος οτι ο Αναγνωστοπουλος εδωσε εξετασεις σημερα με θεμα η βια κατα των γυναικων!!!!!! δειχνει οτι ειμαστε η μεγαλυτερη χωρα τρολ στον Γαλαξια τουλαχιστον!Αν δεν περασει φετος ,να δωσει και του χρονου με θεμα την αγαπη για τα κατοικιδια!
-
RE: Ford Puma 2019
Κατα σύμπτωση είδα στο fb του dimsambas έχει ανεβάσει την εξαιρετική ανάρτηση του cirus για το ταξίδι του με το puma του.Απολαυστική γραφή και φυσικά σπάνιο και ικανότατο αυτοκίνητο!
Τα πρωτα δυο εμετικά σχόλια ήταν για το που βρήκε ο άνθρωπος λεφτά να βάλει βενζινη,κάτι αηδίες με fuelpass,το δεύτερο για μαύρο χρήμα ,παρακάτω δεν είχε γιατί φοβήθηκα μην ξερασουν τα μωρά.
Κάπου έλεος ρε παιδιά με τις κατσίκες των γειτόνων,πολλή τοξικότητα,λες και αυτοί που έχουν μαυρο χρήμα παίρνουν Ford puma,σκέψου να είχε πάρει καμμία panamera!!!Ασχετο με το φόρουμ εδώ απλά μου έκανε εντυπωση -
Στο βάθος Ελαφόνησος.
Νεαπολη το καλύτερο ηρεμιστικό! -
Μαρεσει που στη συγκέντρωση ήταν περισσότεροι οι άντρες από τις γυναίκες.Ο μυθος των αδιαφορων πατεράδων καταρρίπτεται σιγά σιγά.
Δεν μου αρέσει που υπήρχαν κάποιοι συνομήλικοι μου σχεδόν η λίγο μικρότεροι με μωρά.Τι γίνεται και γεννοβολανε τα γεροντάκια ξαφνικα;
Μαρεσε απίστευτα το ύφος του διπλανού μου 42αρη με πρώτο παιδί τώρα,όταν στην αναφορά του για τις δυσκολίες που περνάει με το μωρό ,νε ρωτάει εσείς έχετε αλλά παιδάκια;
Του απάντησα αργά και βασανιστικά ότι έχω αλλά 4.
Με έκπληκτο έως τρομαγμένο βλεμμα με ρώτησε τι ηλικιας;Απάντησα ο πρώτος είναι 21 ετών ,ο τελευταίος 21 μηνών!!!(Αληθεια αυτό ))
Ακολούθησε παύση και άλλη παύση με κατάληξη σαν ταινια του Αγγελοπουλου!
Φεύγοντας του είπα ότι απλά ήθελα δεύτερη κόρη και η άλλη με φόρτωσε με τρεις ακόμα μαντράχαλους δεν φανηκε να τον επαναφέρει στην πραγματικότητα. -
RE: Mitsubishi Lancer 2008
Ξέθαψα το θέμα τυχαία για να κάνω μια αναφορά προφανώς χωρίς καμμία πρακτική αξία αφού το μοντέλο είναι εκτός αγοράς αρκετα χρόνια τώρα.
Έχω κλείσει πρόσφατα 302.000 χλμ με το συγκεκριμένο,τα τελευταία 4 χρόνια κάνει 135 χλμ καθημερινά!!1.8 πολύ καλό εξοπλισμένο το 2010 που αγοράστηκε,σκληρά πλαστικά όπως αναφέρθηκε πιο πάνω αλλά ακόμα μετά από 12+ χρόνια είναι σαν την πρώτη μέρα.
Ακόμα είναι όλα εργοστασιακά εκτός από τα αναλώσιμα,εκτός από μια ασφάλεια για τον κλιματισμό.Ακόμα και δίσκο πλατό εχει το εργοστασιακό.Γενικά πολύ ευχαριστημένος,αξιοπιστία φουλ,ίσως περισσότερο κι από Honda που είχα πριν,οικονομικό σχετικά για την ηλικία,τα κυβικά,το βάρος του,ευχαριστιέσαι ταξίδι.
Στην πόλη κοπανάει λίγο λογω 18αρας ζάντας,με μειονέκτημα ότι ήθελα καλύτερη ηχομόνωση,οι Ιάπωνες δεν έδιναν σημασία ιδιαίτερη σε αυτό!
Κρίμα για την εταιρεία που άλλαξε προσανατολισμό και κρίμα για την αντιπροσωπεία στην Ελλάδα που χαντάκωσε και την Mitsu και λιγότερο τη Honda!! -
Όλα αυτά που αναφέρεις στο τέλος ειδικά,πραγματικά δεν έχουν καμμία σχέση με την πραγματικότητα!
Σιγά μην περιμένουμε να κερδίσουμε το τζόκερ ,η να πιάσουμε δουλειά στο δημόσιο για να κάνουμε παιδια!
Παλαιότερα δηλαδή που δεν πληρούνταν καμμία από τις προϋποθέσεις που θέτεις (το εντελώς αντίθετο μάλιστα) οι άνθρωποι δεν έκαναν παιδια;Είναι δικαίωμα του καθενός να θέλει να μην κανει οικογενεια αλλά να μην βάζει μπροστά δικαιολογίες για να καλύπτει προσωπικές προτιμήσεις η αδυναμίες!
Επειδή σε αυτό το θέμα δεν έχεις καμμία εμπειρία και πολύ καλά κανείς,θα πω ότι τα παιδια ειναι απολυτως ευτυχισμενα αν τους δίνεις προσοχή,αγάπη και στήριξη στις επιλογές τους χωρίς να τα κατακρίνεις και να προβάλλεις σε αυτά δικές σου αδυναμίες και θέλω!
Όλα τα υπόλοιπα που έχετε κάποιοι στο μυαλό σας ότι τα παιδια χρειάζονται σπίτια ,εξοχικά,150 μέρες διακοπές στη Σαντορίνη,καινούργια ps κάθε χρόνο και κινητά κάθε εξάμηνο είναι εντελώς λανθασμένα.
Αυτά όταν γίνονται τα κάνουν αποκλειστικά οι γονείς για να καλύψουν δικές τους ανεπάρκειες και παραλήψεις και δεν έχουν καμμία σχέση με την ευτυχία και τον ψυχισμό των παιδιών! -
RE: 2020 Toyota Yaris
@dublin said in 2020 Toyota Yaris:
@monman2 said in 2020 Toyota Yaris:
@v_a said in 2020 Toyota Yaris:
Ερώτηση προς κατόχους hybrid. Στο yaris έχω παρατηρήσει ότι, κατά τα πρώτα χιλιόμετρα μιας διαδρομής ενώ θα περίμενα τη θερμοκρασία του κινητήρα να ανεβαίνει σταθερά, πολλές φορές αργεί να ανέβει ή ακόμα και αν ανέβει πχ από το 1ο στο 2ο κουτάκι η ένδειξη μετά ξαναπεφτει στο 1ο.
Η λογική εξήγηση είναι η διαρκής εναλλαγή στο ev mode, απλά ρωτάω αν όντως το έχετε παρατηρήσει και είναι φυσιολογικό.Το YC hybrid σήμερα το πρωί 6° , επαρχία ξεκινάω φανάρια κινηση δεν έχει, στα 4 ' είχε τρία κουτάκια μπλε στο όργανο θερμοκρασίας , το κλιματιστικό στους 22° πέταγε ζεστό αέρα , πρόγραμμα οδήγησης normal. Πολύ καλύτερο από το ντίζελ yaris που κάνει διπλό χρόνο να πετάξει ζεστό αέρα.
Στα τωρινά PSA η λειτουργία του κλιματιστικού είναι σχεδόν ΑΜΕΣΗ.
Στα τωρινά vitara,ξυπνάμε,μπαίνουμε μεσα,η θερμοκρασία είναι ήδη 21 χειμώνα,17 καλοκαίρι,και περιμένει cappuccino σκέτος στην ποτηροθηκη,με κουλούρι Θεσσαλονίκης πίσω από το χειρόφρενο!
#chrepia_gallika -
Ντόπιο μικροζυθοποιί της Πάρου,επίσκεψη χτες ,ξενάγηση ,δοκιμή και αγορά καμμία 30αρια διαφορετικές!
-
RE: Οδήγησα....
@criuser said in Οδήγησα....:
@antonmone said in Οδήγησα....:
Off topic συνεχεια,τι πριν 2 και 5 χρόνια λέτε ότι πήρατε ΚΤΕΛ;Πριν ένα μήνα έστειλα την πεθερά με το ΚΤΕΛ Καλαμάτας ενώ υπήρχε και 2ο αυτοκίνητο ,για τις βαφτίσεις των μωρών!Την ώρα που πέρναγα δίπλα της κάπου στο Αρτεμίσιο ,την πηρα και τηλέφωνο να μας χαιρετήσει και αν ταξιδεύει καλά!
Θα σέβεστε!!Τι ήλπιζες όταν την έστειλες με το ΚΤΕΛ ?
Πως γλύτωσες την γκρίνια της γυναίκας που κούρασες την Μάνα της ?Δεν ήλπιζα σε τίποτα,απλό σπάσιμο γιατί κάνει ζωάρα στην Πάρο όλο το χρόνο και δεν βοηθαει την κόρη της λίγο που έχει πήξει με τα μωρα και φυσικά επειδή είναι πεθερά απλά!
Γλίτωσα λιγο ακριβά,με ένα ταξίδι στην Βιέννη αμέσως μετά και με ένα ζευγάρι ακουστικά και κλασική Γυθειοτικη απάθεια οσο ειμασταν Καλαματα!
Φυσικά έχω σαν στάση ζωής ότι όταν υπάρχουν θέματα σε ένα ζευγάρι πάντα φταίνε και οι δυο………….Και αυτή και η μάνα της!!
Latest posts made by antonmone
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Λάθροεισβολεις,απολίτιστοι,ανθρωπόμορφοι τυχοδιώκτες,χριστιανοί κατά το θρήσκευμα,ελαχιστα χρόνια πριν καίγανε ανθρώπους ζωντανούς στις πόλεις τους.
Σοκαρίστηκαν όμως από τις ανθρωποθυσίες και τα βάρβαρα έθιμα των Αζτέκων!!
Μιλάμε για σοβοαρους μελετητές ,όχι αστεία!!!
Με πιο απλά λόγια αν ειχαν φτιάξει τείχος για τους λάθρο και έναν Αζτεκο Τραμπ ,ακόμα ανθρώπους θα έτρωγαν!Για τις νάρεσμου τις παστρικές τις Αζτέκες, που κυκλοφορούσαν τόπλες, δε λέτε τίποτα!!1!
Πάντως ότι οι Έλληνες βελοπουλικοί του 2025 θα είχαν τέτοια κάψα περί του πως διέθεταν το ορθό τους οι Αζτέκοι στη νότια Αμερική το μεσαίωνα, ώστε να μας λένε πως ο Κορτεζ ήταν το όργανο της Θεϊκής τιμωριας που τους εξαλειψε απ τον πλανήτη, ούτε ο Ποιητής Φανφάρας δεν θα μπορούσε να το συλλάβει...
Άρε Σαμαρά που έβγαλες όλους τους καραβανάδες σε πρόωρη σύνταξη, και μαζί με το εφάπαξ τους έδωσες κι από ένα μπετονακι LSD για να αραξουν να χαρούν τη σύνταξη...
Παραδοσιακά παίρνανε αναμνηστική πλακέτα και πήγαιναν στο χωριό τους για τσιπουράκια κάτω απ τη σκαμνιά οι απόστρατοι, τώρα φαίνεται δεν έχουν τι να κάνουν στα διαμερίσματα και όλη μέρα πίνουν μπάφους και παίζουν Προ...Τώρα είμαστε σε φάση orange is the new black!
-
Το Appcalypto αν και ταινιαρα έχει κάψει πολύ κόσμο!
-
Λάθροεισβολεις,απολίτιστοι,ανθρωπόμορφοι τυχοδιώκτες,χριστιανοί κατά το θρήσκευμα,ελαχιστα χρόνια πριν καίγανε ανθρώπους ζωντανούς στις πόλεις τους.
Σοκαρίστηκαν όμως από τις ανθρωποθυσίες και τα βάρβαρα έθιμα των Αζτέκων!!
Μιλάμε για σοβοαρους μελετητές ,όχι αστεία!!!
Με πιο απλά λόγια αν ειχαν φτιάξει τείχος για τους λάθρο και έναν Αζτεκο Τραμπ ,ακόμα ανθρώπους θα έτρωγαν! -
RE: Lynk & Co
@antonmone said in Lynk & Co:
Παρέλαβα, το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό. Με απόλυτα κριτήρια. Στα 35 (ή 30) χιλιάρικα, είναι κλοπή. Δεν ξέρω τι περιμένεις. Να πουληθούν όλα;
Μαρούσι-Αττική Οδός-Βουλιαγμένη-Γλυφάδα, όλα με ρεύμα, Adaptive Cruise Control στα 120, έχει ακόμα καμιά 30αριά χιλιόμετρα μπαταρία.Η ανάρτηση θα ήθελες να αποσβαινει καλύτερα στην πόλη;Δεν βοηθάνε και οι 20ρες βέβαια!
Δεν είναι μαγικό χαλί αλλά είναι μια χαρά. Δεν το κατατάσσω καν στα αρνητικά του αυτοκινήτου. Ούτε βέβαια στα θετικά, είναι ουδέτερο χαρακτηριστικό. Έχε υπόψη σου ότι όλα τα PHEV έχουν θέμα με αυτό, επειδή έχουν πολύ βάρος σε λάθος σημείο. Είναι σίγουρα πολύ καλύτερο από την Tonale σε αυτόν τον τομέα. Την αναφέρω γιατί την έχω πολύ πρόσφατη.
Ναι συμφωνω σε αυτό,θα ήθελα προσωπικά λίγο πιο άνετη αλλά όχι ότι είναι κακή υλοποίηση.Οι δρόμοι πίσω από τα πρακτορεία στο Αφγανιστάν(ανάμεσα Ιερά οδο και Π Ραλλη )δεν είναι και ότι καλύτερο.Περιμενω τη δοκιμή εναγωνίως!
-
RE: Lynk & Co
Παρέλαβα, το αυτοκίνητο είναι πάρα πολύ καλό. Με απόλυτα κριτήρια. Στα 35 (ή 30) χιλιάρικα, είναι κλοπή. Δεν ξέρω τι περιμένεις. Να πουληθούν όλα;
Μαρούσι-Αττική Οδός-Βουλιαγμένη-Γλυφάδα, όλα με ρεύμα, Adaptive Cruise Control στα 120, έχει ακόμα καμιά 30αριά χιλιόμετρα μπαταρία.Η ανάρτηση θα ήθελες να αποσβαινει καλύτερα στην πόλη;Δεν βοηθάνε και οι 20ρες βέβαια!
-
RE: BYD forum
Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστη μέτρηση είναι αυτή για θερμοκρασίες από λάστιχα....
Δεν έχω βγάλει Ζελατίνες!
Ένα από τα 500Θα επανέλθω με περισσότερες πληροφορίες...
Ρωτάτε άφοβα μόνο αλήθειες!Μύρισε καινουργιλα! Καλοτάξιδο!
Ψάξε λαγούμι να χωθείς criuser. ΕΡΧΟΜΑCTE!
Μετά την λεπτομερή,πλήρη και ειλικρινέστατη κριτική (το εννοώ) για το πετράδι του στέμματος ,δικαιούται να λέει ότι θέλει για ένα τριήμερο!
-
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....
@otso said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
@antonmone said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
@criuser said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Περιμένουμε τον Γύρο για τον τελικό σχολιασμό.
Διαβάζει πηγές τώρα..
Από την άλλη στις πορείες πας, στα ψαρονέφρια δεν έρχεσαι...
Καλύτερος σχολιασμός από τον Θρασυβουλα δεν γίνεται!!!!
Στα της πορείας έχοντας περάσει σε άλλο επίπεδο μισογυνισμού και αντί woke ατζέντας (είμαι μάλλον Τραμπικος αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα),ειναι απίστευτη φάση να είσαι στην πορεία μετά από τον απαραίτητο πρωινό καφέ,και η γυναίκα σου να δουλεύει
ακριβως στην γωνία.Την έπαιρνα κάθε 20 λεπτά τηλέφωνο να της την σπάσω και της έλεγα έλα με βλέπεις τώρα;;;
Δεν το εκτίμησε και μου το έκλεινε στα μούτρα!
Στο τελευταίο ψαρονέφρι ήμουν οριακά με τα μωρά η γυναίκα σχολάει αργά!
Στο επόμενο όμως θα είμαι σίγουρα!!!!
Θα κρατάω έναν Ριζοσπάστη και θα κρατάς το φτυάρι με το οποίο έσκαψες τον λάκκο για τον Dettol!!Υπαρχει beef μεταξυ κρουζερ και Dettol ; OMG
Ναι υπήρξε ένα Ουκρανικό μεταξύ τους αλλά βγήκε πρόεδρος ο Νταναλντ που δεν ξεκινάει πολέμους και η κατάσταση ηρέμησε.
Μετά και την ανάρτηση μιας φωτό από τον cruiser επι τω έργω(άνοιγμα λάκκου δυο επι έναμισυ),ο dettol κατάλαβε ότι θα θα είχε την συμπτωματική κατάληξη των μαρτύρων του NOOR1 ,όποτε περιορίστηκε να γράφει στα φωτοβολταϊκά και στα Teslονηματα για κάτι sentry και sexy buttons αυτά που γράφουν οι Δημοκρατικοί στο Manhattan δηλαδή τώρα που τον ήπιανε από τον χορηγό της Μελάνια! -
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....
@criuser said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Περιμένουμε τον Γύρο για τον τελικό σχολιασμό.
Διαβάζει πηγές τώρα..
Από την άλλη στις πορείες πας, στα ψαρονέφρια δεν έρχεσαι...
Καλύτερος σχολιασμός από τον Θρασυβουλα δεν γίνεται!!!!
Στα της πορείας έχοντας περάσει σε άλλο επίπεδο μισογυνισμού και αντί woke ατζέντας (είμαι μάλλον Τραμπικος αλλά δεν το έχω καταλάβει ακόμα),ειναι απίστευτη φάση να είσαι στην πορεία μετά από τον απαραίτητο πρωινό καφέ,και η γυναίκα σου να δουλεύει
ακριβως στην γωνία.Την έπαιρνα κάθε 20 λεπτά τηλέφωνο να της την σπάσω και της έλεγα έλα με βλέπεις τώρα;;;
Δεν το εκτίμησε και μου το έκλεινε στα μούτρα!
Στο τελευταίο ψαρονέφρι ήμουν οριακά με τα μωρά η γυναίκα σχολάει αργά!
Στο επόμενο όμως θα είμαι σίγουρα!!!!
Θα κρατάω έναν Ριζοσπάστη και θα κρατάς το φτυάρι με το οποίο έσκαψες τον λάκκο για τον Dettol!!