-
Είναι σχεδόν νόμος ότι σε καινούριο αμάξι κάτι θα συμβεί συνήθως τις πρώτες μέρες.
Δεν έχω καταλήξει που οφείλεται. Είναι που οδηγούμε σαν χεσμένοι μήπως και κάνουμε ζημιά; Είναι κάποια σκοτεινή δύναμη που θέλει να μας χαλάσει τη χαρά;;;
Και τα 2;;;;
Εγώ την 1η εβδομάδα, στην πρώτη μακρινή βόλτα στο Ναύπλιο ακούμπησα λίγο τη ζάντα στο πεζοδρόμιο. Έσκασα. Έδωσα 30€ για σημαδάκι που ο Ντελής που το επισκεύασε δε το έβλεπε καν και ησύχασα.
Παρεμπιπτόντως, Ντελής = εγγύηση. Πριν από αυτόν είχα πάει σε άλλον γνωστό ζαντά του Πειραιά ονόματα δε λέμε, και μου λέει το τσακάλι πρέπει να βαφτεί όλη η ζάντα και επειδή μπορεί να διαφέρει από τις υπόλοιπες, βάψτες όλες. , σε αυτοκίνητο 10 ημερών. Αν σε κόψουν για ψυχανάγκα σου λένε πολλά για να κονομήσουν. -
Kαλο παντως να γινεται και λιγο προβλεψη. Δηλ οταν βλεπεις δεξια σου κολωνες και κολωνακια ή ψηλα πεζοδρομια να αφηνεις τους επιβατες μερικα μετρα μακρια και μετα να παρκαρεις.
Μονο καποιος επιβατης που ειναι ευαισθητος (δηλ του αρεσουν) με τα αυτοκινητα θα προσεξει οταν ανοιγει την πορτα. Ολοι οι αλλοι και ειδικα οι γυναικες θα την ανοιξουν οπως ναναι χωρις να προσεξουν τι εχει απ'εξω.
Εγω θα προτεινα στον Χρηστο αφου θα φτιαξει τα πισω φαναρια να το παει σε εναν PDR να το σπρωξει καποιος απο μεσα να φυγει το σημαδι, αλλα προσοχη γιατι θα πρεπει να βγαλουν τα πλαστικα απο την πορτα. Η να το πει στην Καρεντα οταν θα παει μηπως μπορουν να το κανουν αυτοι. Τετοια πραγματα μπορουν να γινουν και πριν την παραδοση. Οταν πειραμε εμεις το 147 ειχε ενα βαθουλωμα στην πορτα, καποιος δεν προσεξε στην μεταφορα. Οποτε η Καρεντα θα ειναι υπευθυνη να το φτιαξει.
-
Ωχ παιδιά ειλικρινά φτάνει με την καραμέλα του "την υγεία μας να έχουμε". Μέχρι τα 40 μου είχα κάνει 9 χειρουργεία με ολική νάρκωση, εκ των οποίων δύο φορές καλοήθη στο αυτί μια καλοήθη στον αριστερό λοβό του θυροειδή και χολεκτομή, έχω πάρει 11μηνο κύκλο ιντερφερόνης, κατά τον οποίο έβαλα 103 κιλά, για θεραπεία ηπατίτιδας c γονότυπου "γ" την οποία μου κόλλησαν από ιατρικό λάθος όταν έκανα νεογνό το 1ο μου χειρουργείο (στένωση του πυλωρού) έχω κάνει 4 αποτυχημένες εξωσωματικές έχω χάσει μάνα από καλπαζον καρκίνο σε 20 ημέρες και πατέρα από υποσιτισμό ένεκα άνοιας.
Είμαστε οκ; Δικαιούμαι να θέλω να απολαύσω 10 μέρες το αυτοκίνητό μου χωρίς να μου το γ@μ@νε άσκοπα;....
-
@georgemit said in VW Tiguan 2024:
Έδωσα 30€ για σημαδάκι που ο Ντελής που το επισκεύασε δε το έβλεπε καν και ησύχασα.
Παρεμπιπτόντως, Ντελής = εγγύηση. Πριν από αυτόν είχα πάει σε άλλον γνωστό ζαντά του Πειραιά ονόματα δε λέμε, και μου λέει το τσακάλι πρέπει να βαφτεί όλη η ζάντα και επειδή μπορεί να διαφέρει από τις υπόλοιπες, βάψτες όλες. , σε αυτοκίνητο 10 ημερών. Αν σε κόψουν για ψυχανάγκα σου λένε πολλά για να κονομήσουν.Έλα ρε είχε κάνει η γυναίκα (εννοείται) στο μαζντογιαρις πολλά σημάδια στην μπροστά δεξιά ζάντα και ψάχνομαι παρότι ληζινγκ να το φτιάξω γιατί με βουρλιζει.
Στο έκανε επιτόπου ; -
@wantone said in VW Tiguan 2024:
Εγω θα προτεινα στον Χρηστο αφου θα φτιαξει τα πισω φαναρια να το παει σε εναν PDR να το σπρωξει καποιος απο μεσα να φυγει το σημαδι, αλλα προσοχη γιατι θα πρεπει να βγαλουν την πορτα. Η να το πει στην Καρεντα οταν θα παει μηπως μπορουν να το κανουν αυτοι. Τετοια πραγματα μπορουν να γινουν και πριν την παραδοση. Οταν πειραμε εμεις το 147 ειχε ενα βαθουλωμα στην πορτα, καποιος δεν προσεξε στην μεταφορα. Οποτε η Καρεντα θα ειναι υπευθυνη να το φτιαξει.
Pdr όπου δεν εχει βγει η βαφή.
Και γίνεται σαν να μην είχε γίνει ποτέ τίποτα. -
@iceman7 said in VW Tiguan 2024:
Έδωσα 30€ για σημαδάκι που ο Ντελής που το επισκεύασε δε το έβλεπε καν και ησύχασα.
Παρεμπιπτόντως, Ντελής = εγγύηση. Πριν από αυτόν είχα πάει σε άλλον γνωστό ζαντά του Πειραιά ονόματα δε λέμε, και μου λέει το τσακάλι πρέπει να βαφτεί όλη η ζάντα και επειδή μπορεί να διαφέρει από τις υπόλοιπες, βάψτες όλες. , σε αυτοκίνητο 10 ημερών. Αν σε κόψουν για ψυχανάγκα σου λένε πολλά για να κονομήσουν.Έλα ρε είχε κάνει η γυναίκα (εννοείται) στο μαζντογιαρις πολλά σημάδια στην μπροστά δεξιά ζάντα και ψάχνομαι παρότι ληζινγκ να το φτιάξω γιατί με βουρλιζει.
Στο έκανε επιτόπου ;Δε γίνεται επί τόπου. Του άφησα τη δικιά μου και μου έβαλε μια από rx8 .
Από ότι μου είπε έχει ρεζέρβες για όλα, οπότε την αφήνεις και φεύγεις.
Πήγα μετά από μια βδομάδα να την πάρω λόγω του ότι είμαι από Κόρινθο, αυτός την είχε έτοιμη σε μια μέρα. -
Όλοι οι επιβάτες, όχι νεαρής ή μικρής ηλικίας, σε οποιαδήποτε θέση του αυτοκινήτου βρίσκονται οφείλουν να βλέπουν γύρω τους προτού βγουν.
Νομίζω ότι αυτό είναι άγραφος κανόνας.
Το ίδιο είχε κάνει η γυναίκα μου όταν πήρα το KIA SPORTAGE και σε 6 ημέρες έκανε παρόμοια ενέργεια με χτύπημα.
Την πήγαινα στην δουλειά της και βρήκα παρκάρισμα απέναντι από το μαγαζί.
Η πόρτα της δεν μπορούσε να ανοίξει 100% γιατί είχε κάγκελο στο πεζοδρόμιο με γωνίες.
Ένα 80% έφτανε να το ανοίξει.
Ελα μου ντε που ήθελε να το ανοίξει τέρμα και με δύναμη.
Αποτέλεσμα όχι απλά βαθούλωμα, σχεδόν τρύπα.
Με είδε που μαυροχιονιστηκα, εκείνη την ώρα δεν είπα τίποτα, το κράτησα.
Μόλις έφυγε, φώναζα και έβριζα.
Ξέρετε ποιο ήταν το αποτέλεσμα μετά;
Χωρίς να ξεκινήσω καν κουβέντα το βράδυ, τα άκουσα γιατί παρκαρα σε κακό σημείο. Στην Λαμπράκη όσοι ξέρουν που βρίσκεις σπάνια χώρο.
Ναι, εννοείται να υπάρχει σεβασμός απέναντι στον συνάνθρωπό σου, αλλά και να υπάρχει και από την άλλη πλευρά σεβασμός στο πως νιώθει άσχημα ήδη ο άλλος άνθρωπος και δεν του την λες πάλι.
Τελικά τι άφησα για το μάτι. Δεν έφτασε όμως και μετά μου το τρακαραν. -
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Ωχ παιδιά ειλικρινά φτάνει με την καραμέλα του "την υγεία μας να έχουμε". Μέχρι τα 40 μου είχα κάνει 9 χειρουργεία με ολική νάρκωση, εκ των οποίων δύο φορές καλοήθη στο αυτί μια καλοήθη στον αριστερό λοβό του θυροειδή και χολεκτομή, έχω πάρει 11μηνο κύκλο ιντερφερόνης, κατά τον οποίο έβαλα 103 κιλά, για θεραπεία ηπατίτιδας c γονότυπου "γ" την οποία μου κόλλησαν από ιατρικό λάθος όταν έκανα νεογνό το 1ο μου χειρουργείο (στένωση του πυλωρού) έχω κάνει 4 αποτυχημένες εξωσωματικές έχω χάσει μάνα από καλπαζον καρκίνο σε 20 ημέρες και πατέρα από υποσιτισμό ένεκα άνοιας.
Είμαστε οκ; Δικαιούμαι να θέλω να απολαύσω 10 μέρες το αυτοκίνητό μου χωρίς να μου το γ@μ@νε άσκοπα;....
Μπορείς να κάνεις ότι θες. Διάλογος μεταξύ αγνώστων είναι. Αν έχεις περάσει όλα αυτά και κάνεις έτσι σηκώνω τα χέρια ψηλά.
-
Στο έκανε επιτόπου ;Δε γίνεται επί τόπου. Του άφησα τη δικιά μου και μου έβαλε μια από rx8 .
Από ότι μου είπε έχει ρεζέρβες για όλα, οπότε την αφήνεις και φεύγεις.
Πήγα μετά από μια βδομάδα να την πάρω λόγω του ότι είμαι από Κόρινθο, αυτός την είχε έτοιμη σε μια μέρα.Τα 30 ευρώ είναι για τοπική επισκευή, σωστά ;
-
@i-hasu said in VW Tiguan 2024:
Εχοντας χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο στις 3/1 φέτος παλεύοντας για 5 χρόνια πραγματικά όλα αυτά είναι τόσο αστεία. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα σας έχει παρασύρει. Οταν σας χτυπήσει καμπανάκι η υγεία όπως λέει ο kostis20 τότε θα αναθεωρήσετε.
Είναι φοβερά αστεία ή χρήζουν ιατρικής παρακολούθησης !
Καλή δύναμη !
-
@i-hasu said in VW Tiguan 2024:
Εχοντας χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο στις 3/1 φέτος παλεύοντας για 5 χρόνια πραγματικά όλα αυτά είναι τόσο αστεία. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα σας έχει παρασύρει. Οταν σας χτυπήσει καμπανάκι η υγεία όπως λέει ο kostis20 τότε θα αναθεωρήσετε.
Να ζητε να τον θυμαστε, απο κοντα τη μανα τωρα.
-
@nickthetrib said in VW Tiguan 2024:
Και μετά το πρώτο c4 η Citroen κόλλησε με την άνεση και τα έστειλε όλα στο διάολο
Έχασε μεγάλο κομμάτι υποστήρικτών της.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο @nonos!
Και μετά έρχεται ο κάθε @criuser και λέει αμάξια για συνταξιούχους τα τουότα που στην οδηγική απόλαυση έχουν αφήσει τα Citroen πολύ πίσω!!!Το κομμάτι σχεδιασμό η Citroen έτρωγε κάτι φρίκες! Η δεκαετία του 90 και του 00 ήταν σε νορμάλ κατάσταση!
Η οδική απόλαυση δεν είναι μόνο στο σαξό βιτιες...
Είναι στην λογική των μεγάλων ταξιδιών, του υψηλού τουρισμού, όπως έλεγε ο Κ.Κ. και ο Ν.Δ. στο περιοδικό μας...
Μπορεί λοιπόν ο Νονός και άλλοι να πλακώνονται στις στροφές με τις ξαντιά και τα ΖΧ, αλλά η Σιτροέν έχει την ιστορία της Ντι Ες, της Τραξιον Αβάντ, της CX και των άλλων αυτοκινήτων άνετου ταξιδιού.
Και αυτό το κρατάει ακόμα και σήμερα στην παγκοσμιοποιημένη εποχή, όπως και τον πειραματισμό και την πρωτοπορία. Αλλιώς είμαστε στο θέμα των συντηρητικών αυτοκινήτων και σταματάω εδώ το οφ τόπικ.
-
Υγεια να εχετε αδερφε.
-
@ilias-a said in VW Tiguan 2024:
Υγεια να εχετε αδερφε.
Ας έχουμε λίγο αίσθηση ποσό επώδυνο ορμονικό σοκ αποτελεί για μια γυναίκα η εξωσωματική, πόσο μάλλον οι 4 + 1.
-
@dekouk said in VW Tiguan 2024:
Κανόνας για μένα,
Για ότι διορθώνεται με λεφτά ΔΕΝ θα χαλαστώ.....
Ειδικά άμα μπορώ κ να το διαχειριστώ οικονομικά!
Θα στεναχωρηθώ πρόσκαιρα κ θα το διαχειριστώ.Το είπε κ ο γιατρός πιο πάνω. Θέματα υγείας (σοβαρά κ όχι τόσο σοβαρά) , είναι σοβαρά θέματα κ εκεί τα βάζεις σε μια σειρά κ αλλάζεις προσέγγιση.
Είμαι στο χώρο της αποκατάστασης κ όπως όλοι οι συνάδελφοι έχουμε δει πολλά άσχημα κ πάντα αναρωτιέμαι..Γιατί όχι σε εμένα ή τα παιδιά μου;
Στο χρόνο πάνω έπεσε στο καινούριο αυτοκίνητο μέσα σε πάρκιγκ αυτοκίνητο . Στο δεύτερο χρόνο στον περιφερειακό με χτύπησε. από πίσω μου αλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αλλαγή προφυλακτήρα καπώ και μια βάση απορρόφησης στο πλαίσιο.
Προτιμώ όλα αυτά κ ακόμα παραπάνω από θέματα υγείας στην οικογένειά μου ( κ σε όλους φυσικά).
Κάποια πράγματα δυστυχώς δεν φτιάχνονται κ με όλα τα λεφτά του κόσμου....
Αδελφέ όλα έχουν διαβαθμίσεις.
Δεν θα στεναχωρηθείς το ίδιο με ένα σοβαρό θέμα υγείας αλλά δεν μπορείς να πας για άλλα θέματα και στο άλλο άκρο.
Την ακούω πολύ τα τελευταία χρόνια αυτή την προσέγγιση και είναι μια χαρά δικαιολογία για ανιωθους, αδιάφορους, ωχαδελφιστες.
Ελα μωρέ τώρα και τέτοια έχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε (που μπορεί ναι ποτέ να μη συμβεί)Απόλυτα δικαιολογημένος ο Χρήστος και όποιος απαιτεί τον ελάχιστο σεβασμό στους κόπους του, στα λεφτά του και στην όποια καυλα του.
Οπως είναι αυτοί άνθρωποι και θα στεναχωρηθούν αν ακούσουν ένα μπινελίκι (στις γυναίκες έτσι και αλλιώς από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν ) έτσι και εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε πάντα με τα αμάξια μας ειδική σχέση !Θέματα σεβασμού είναι όλα αυτά
Έννοια που χανεται πια και έχουμε καταντήσει έτσι σαν κοινωνία !Πάντως εγώ είμαι αυτό ακριβώς που λες...
ανιωθος, αδιάφορος, ωχαδελφιστης.
Καλό θα ήταν να το δοκιμάσετε λίγο...
Εχει πλάκα...
Κάνεις και στους άλλους πλάκα...
Δεν θυμώνεις για βλακείες...
Υπάρχουν τα σοβαρά για να σε κάνουν να θυμώσεις...
-
Χρήστο όλοι για καλό σου το λέμε. Εχεις περάσει πολλά, δεν σε βοηθάει να αγχώνεσαι τόσο.
Το θέμα ξεκίνησε με τις μεμβράνες...
Τελείωσε το εκεί και άσε την οικογένεια ήσυχη, ότι και να γίνει...
Βασικά χρέωσε στο μουλάρι αυτό με τις μεμβράνες και την επισκευή στο βαθούλωμα. Ετσι για την ψυχική οδύνη...
Οσο για τις γυναίκες, ακούστε και τους μεγαλύτερους...
Είναι θέμα φορμάτ. Δεν μπορούμε να είμαστε ίδιοι. Είμαστε συμπληρωματικοί παντού.
Ζήστε με αυτό και απολαύστε το. Δεν αλλάζει.
Στα υπόλοιπα, έχετε τον χρόνο, να κάνετε κάποια πράγματα αποκλειστικά για τον εαυτό σας, που θα τα ξέρετε μόνο εσείς...
Κάποια ίσως τα κάνετε και δεν θα τα ξέρετε ούτε εσείς...
Ετσι για να ευθυμήσουμε...
Πατέρας γνωστού, ήταν ψιλομπερμπάντης...
Είχε άνοια στα γεράματα, είχε και ένα μπατζανάκη, χήρος εκείνος που ψιλοπερπάταγαν μαζί, ως νέοι και μεσήλικες...
Ε κάθε φορά που ερχόταν να τον δει, αποκάλυπτε παρουσία βέβαια της γυναίκας του πλέον, τις παλιές τους επιδόσεις...
Αρα ούτε ο εαυτός σας να τα ξέρει, γιατί σε περίπτωση άνοιας θα τα θυμηθεί...
-
@criuser said in VW Tiguan 2024:
Κανόνας για μένα,
Θα στεναχωρηθώ πρόσκαιρα κ θα το διαχειριστώ.Το είπε κ ο γιατρός πιο πάνω. Θέματα υγείας (σοβαρά κ όχι τόσο σοβαρά) , είναι σοβαρά θέματα κ εκεί τα βάζεις σε μια σειρά κ αλλάζεις προσέγγιση.
Είμαι στο χώρο της αποκατάστασης κ όπως όλοι οι συνάδελφοι έχουμε δει πολλά άσχημα κ πάντα αναρωτιέμαι..Γιατί όχι σε εμένα ή τα παιδιά μου;
Στο χρόνο πάνω έπεσε στο καινούριο αυτοκίνητο μέσα σε πάρκιγκ αυτοκίνητο . Στο δεύτερο χρόνο στον περιφερειακό με χτύπησε. από πίσω μου αλλο αυτοκίνητο με αποτέλεσμα αλλαγή προφυλακτήρα καπώ και μια βάση απορρόφησης στο πλαίσιο.
Προτιμώ όλα αυτά κ ακόμα παραπάνω από θέματα υγείας στην οικογένειά μου ( κ σε όλους φυσικά).
Δεν θα στεναχωρηθείς το ίδιο με ένα σοβαρό θέμα υγείας αλλά δεν μπορείς να πας για άλλα θέματα και στο άλλο άκρο.
Την ακούω πολύ τα τελευταία χρόνια αυτή την προσέγγιση και είναι μια χαρά δικαιολογία για ανιωθους, αδιάφορους, ωχαδελφιστες.
Ελα μωρέ τώρα και τέτοια έχουμε σοβαρότερα να ασχοληθούμε (που μπορεί ναι ποτέ να μη συμβεί)Απόλυτα δικαιολογημένος ο Χρήστος και όποιος απαιτεί τον ελάχιστο σεβασμό στους κόπους του, στα λεφτά του και στην όποια καυλα του.
Οπως είναι αυτοί άνθρωποι και θα στεναχωρηθούν αν ακούσουν ένα μπινελίκι (στις γυναίκες έτσι και αλλιώς από το ένα αυτί μπαίνουν από το άλλο βγαίνουν ) έτσι και εμείς άνθρωποι είμαστε και έχουμε πάντα με τα αμάξια μας ειδική σχέση !Θέματα σεβασμού είναι όλα αυτά
Έννοια που χανεται πια και έχουμε καταντήσει έτσι σαν κοινωνία !Πάντως εγώ είμαι αυτό ακριβώς που λες...
Εχει πλάκα...
Εσύ έχεις πιάσει το νόημα της ζωής και Αισθ μερακλής, τσιρς
-
@red_monster said in VW Tiguan 2024:
Κανόνας για μένα,
Εχει πλάκα...
Nαι ειναι και αυτο ,το θεμα ειναι να φερεται καποιος στη γυναικα του οπως θα ηθελε να φερονται στην κορη του.
-
@antonmone said in VW Tiguan 2024:
Nαι ειναι και αυτο ,το θεμα ειναι να φερεται καποιος στη γυναικα του οπως θα ηθελε να φερονται στην κορη του.
Υποκλινομαι.
-
@antonmone said in VW Tiguan 2024:
@red_monster said in VW Tiguan 2024:
Κανόνας για μένα,
Εχει πλάκα...
Το να ρίχνεις κάποια χριστοπαναγια σαν τον κοουτς Μπαρτζώκα και σε οικείους δεν σε κάνει δράκο.
Ανθρώπινο είναι !
Λες και μια γυναίκα δεν θα σε βρίσει ποτέ είτε ευθέως είτε με πλάγιο τρόπο αν της κάνεις κάτι.Γεμίσαμε πολιτική ορθότητα παιδιά ...
VW Tiguan 2024