Εχοντας χάσει τον πατέρα μου από καρκίνο στις 3/1 φέτος παλεύοντας για 5 χρόνια πραγματικά όλα αυτά είναι τόσο αστεία. Η καθημερινότητα και η ρουτίνα σας έχει παρασύρει. Οταν σας χτυπήσει καμπανάκι η υγεία όπως λέει ο kostis20 τότε θα αναθεωρήσετε.
Best posts made by i-hasu
-
RE: VW Tiguan 2024
-
RE: Αντίο δάσκαλε
το πρώτο 4Τ που αγόρασα πιτσιρικάς και μυήθηκα στο μαγικό χώρο της αυτοκινησης και όχι μόνο:
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Κομμένες και από την R-line πλέον, ε; Μάλιστα...
Τεσπά it is what it is. Σημασία έχει ότι το αυτοκίνητο είναι απόλαυση. Το θέμα πίσω ρεύμα λύθηκε με 40κάτι ευρώ ήτοι χαμπάκι και δύο φόρτισης καλώδια 1,5m usbc.
αφόρτιστα θα τα έχουν πίσω τα παιδιά και αγχώνεσαι τόσο????
στην τελική ας απολαύσει και την διαδρομή έξω όπως κάναμε μικρά κι εμείς.
όλη μερά κολλημένα σε μία οθόνη, στο ταξίδι ας δουν τον πραγματικό κόσμο. -
εμένα όλα αυτά μου φαίνονται υπερβολικά, για λαμαρίνες μιλάμε.
-
@sabas_thess said in VW Tiguan 2024:
Ωχ παιδιά ειλικρινά φτάνει με την καραμέλα του "την υγεία μας να έχουμε". Μέχρι τα 40 μου είχα κάνει 9 χειρουργεία με ολική νάρκωση, εκ των οποίων δύο φορές καλοήθη στο αυτί μια καλοήθη στον αριστερό λοβό του θυροειδή και χολεκτομή, έχω πάρει 11μηνο κύκλο ιντερφερόνης, κατά τον οποίο έβαλα 103 κιλά, για θεραπεία ηπατίτιδας c γονότυπου "γ" την οποία μου κόλλησαν από ιατρικό λάθος όταν έκανα νεογνό το 1ο μου χειρουργείο (στένωση του πυλωρού) έχω κάνει 4 αποτυχημένες εξωσωματικές έχω χάσει μάνα από καλπαζον καρκίνο σε 20 ημέρες και πατέρα από υποσιτισμό ένεκα άνοιας.
Είμαστε οκ; Δικαιούμαι να θέλω να απολαύσω 10 μέρες το αυτοκίνητό μου χωρίς να μου το γ@μ@νε άσκοπα;....
Μπορείς να κάνεις ότι θες. Διάλογος μεταξύ αγνώστων είναι. Αν έχεις περάσει όλα αυτά και κάνεις έτσι σηκώνω τα χέρια ψηλά.
-
RE: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3
@civil357 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Κυνισμός στον κύβο , αλλά αυτό που ¨κέρδισε" ο κόσμος της Κυριακής είναι σκυμμένα κεφάλια και σκηνοθετημένη λύπη για κανένα μήνα από την κυβέρνηση, μία "ανάσα" ηθικής νίκης. Κέρδος είναι μην παρεξηγηθώ και πρέπει η πίεση του κόσμου στο θέμα να συνεχιστεί μέχρι την όποια αλλαγή.
Τους ήρθε πάντως λίγο κεραμίδα ο όγκος των διαδηλώσεων. Είμαι σίγουρος ότι δεν τον περίμεναν ειδικά μετά από τόσο διάστημα και με το τι πρόβατα είμαστε.
-
RE: Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]
@piliourits said in Σχολιασμός άλλων χωρών (πολιτική κυρίως) [Διάσπαση]:
Εγώ πάντως (όπως, πιστεύω, και πολλοί επιστήμονες ψυχικής υγείας) σκέφτομαι τι μπορεί να συμβαίνει στον εγκέφαλο και την καρδιά των Ελλήνων δεξιώνε, που λίγα χρόνια πριν "Μένανε Ευρώπη" κι ήταν η μοναδική φορά στην Ιστορία που κινητοποιήθηκαν με αλληλεγγύη όοολοι μαζί για τον ιερό σκοπό της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην οποία μας έβαλε ο αείμνηστος Εθνάρχης τους, αλλά τώρα που ο Τραμπάκουλας την περνάει απ το λοκώ του και θέλει να τη διαλύσει, παθαίνουν ονειρώξεις και αφήνουν πορτοκαλί λεκέδες στο βρακάκι τους τα βράδια... Ίσως γι αυτό λένε "άβυσσος η ψυχή της Δεξιάς"...
δεν ασχολούμαστε με δεξιές και αριστερές αηδίες εν έτει 2025.
Latest posts made by i-hasu
-
RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#
@tgd said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
@criuser said in ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#:
Εδώ όμως πήγαινε αφρενάριστη εντελώς και το τρένο πήγαινε με ελάχιστα χλμ γύρω στα 20-30 για αυτό σταμάτησε αμέσως.
Η γιατρός γυρνούσε από 36ωρη εφημερία στο νοσοκομείο. Το πιθανότερο είναι να την πήρε ο ύπνος στο τιμόνι.
Δεν είναι δικαιολογία αυτό σε καμία περίπτωση.
-
RE: ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ #3#
ζευγάρι ελλήνων που ζούσαν Ελβετία λένε οι 2 νεκροί.
-
RE: Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....
@red_monster said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
Τι λέει η σύμβασή της ? Μπας και έχει τίποτα περίεργες κρατήσεις για κανά ταμείο (π.χ. το ταμείο των τσιμεντάδων ) ?
Δεν το γνωρίζω αλλά μάλλον θα έχει κάποια περίεργη ιδιαίτερη κράτηση σίγουρα.
-
@antonakis said in Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....:
τα ξέρω αυτά τα sites προφανώς! Απλά με έχει μπερδέψει η φίλη που με ρωτά. Τώρα παίρνει 884 καθαρά (1145 μικτά). Αν βάλεις στον υπολογιστή αυτό το ποσό βγάζει 930.......
-
Ιδιωτικός υπάλληλος (Καυκάς) με 1 παιδί με 1200 μικτά πόσο είναι τα καθαρά ξέρουμε;
-
RE: Νέα BMW 1 Series 2019
@dimitrioskosmas said in Νέα BMW 1 Series 2019:
μικρό το κακό στη τσέπη, κερδισμένος μακροπρόθεσμα
Αν τα κρατήσεις πολύ. Αν όχι..........
-
RE: Αντίο δάσκαλε
το πρώτο 4Τ που αγόρασα πιτσιρικάς και μυήθηκα στο μαγικό χώρο της αυτοκινησης και όχι μόνο:
-
RE: Νέα BMW 1 Series 2019
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@chrisk6 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@alexandros-k said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@chrisk6 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Περα απο ηλεκτρονικη μετρηση λογικα βλεπετε και τον δεικτη με την σταθμη οσο και το χρωμα των λαδιων.
Αμα ειχε καλα θα ηταν . Μια απο τις μ@λ@κιες που ξεκινησε η bmw ειναι να καταργησει την κλασικη βεργα
Τι είπες τώρα…;;; Δεν το ήξερα.
Οπότε ούτε να δεις χρώμα λαδιού (εκτός και αν είσαι παρών στην αλλαγή) ούτε να δεις μέτρηση να συγκρίνεις με αυτά που λέει στην οθόνη; Τρόμος με έπιασε…Δεν χρειαζεται . Αφου σερβις καθε 2 χρονια ή 30,000χλμ . Τι να την κανεις την βεργα . Ολα καλα
και να πεις ότι έχουν και αξιόπιστα μοτέρ να πεις πάει στο διάολο.