-
Εν τω μεταξύ, από τότε που ξεψάρωσαν οι Κινέζοι, κάθε 3 και λίγο ξεπετάγεται και ένα καινούργιο αμάξι σχεδόν από το πουθενά και έχω χάσει τη μπάλα!
Θα γίνουν και τα αυτοκίνητα σαν τα είδη του σουπερμαρκετ που με στέλνειι η γυναίκα μου να πάρω δημητριακά ξέρω γω και χάνω τη μπάλα με το πόσες πολλές μάρκες και γεύσεις κτλ. υπάρχουν! -
Ωραιο
-
Είχαν πει ότι θα στοίχιζε πολύ λιγότερο από αυτό.
-
-
Λουμπάγκο;
-
Το οδήγησα, το εσωτερικό είναι εξαιρετικό αλλά η οθόνη είναι κάπως αργή. Είναι κρίμα που στα ιαπωνικά και ευρωπαικά αυτοκίνητα δεν βλέπεις στανταρντ τέτοιο εξοπλισμό, έχουμε ηλεκτρικά παράθυρα εδώ και καιρό, γιατί δεν έχουμε ηλεκτρικά καθίσματα;
Η τιμή πολύ καλή αλλά η ανάρτηση είναι πολύ σκληρή και κοπανάει στις λακούβες, θέλει το πολύ 17αρα ζάντα και όχι 20αρα, τα φρένα είναι ασαφή, η μετάδοση έχει πολύ μακριές σχέσεις και αρκετό lag από κινητήρα και κιβώτιο, σε υψηλές ταχύτητες όμως όταν ανεβάσει στροφές τραβάει καλά. Στο επόμενο ελπίζω να έχουν διορθώσει το θέμα της ανάρτησης.
-
Το οδήγησα, το εσωτερικό είναι εξαιρετικό αλλά η οθόνη είναι κάπως αργή. Είναι κρίμα που στα ιαπωνικά και ευρωπαικά αυτοκίνητα δεν βλέπεις στανταρντ τέτοιο εξοπλισμό, έχουμε ηλεκτρικά παράθυρα εδώ και καιρό, γιατί δεν έχουμε ηλεκτρικά καθίσματα;
Η τιμή πολύ καλή αλλά η ανάρτηση είναι πολύ σκληρή και κοπανάει στις λακούβες, θέλει το πολύ 17αρα ζάντα και όχι 20αρα, τα φρένα είναι ασαφή, η μετάδοση έχει πολύ μακριές σχέσεις και αρκετό lag από κινητήρα και κιβώτιο, σε υψηλές ταχύτητες όμως όταν ανεβάσει στροφές τραβάει καλά. Στο επόμενο ελπίζω να έχουν διορθώσει το θέμα της ανάρτησης.
Συμφωνω σε όλα και ειδικά στην ανάρτηση ,οι 20αρες είναι τραγικό λάθος.Πολυ καλό εξοπλισμένο αλλά οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι άθλιες .Εργονομικα πολύ καλό.
-
-
@panormus772 said in Lynk & Co:
Moose test με 85 χλμ...κολωνα μετα!!
Ρε τι βλεπουμε...Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ αν και για να λέμε την αλήθεια θεωρώ πολύ ολοκληρωμένη την δοκιμή του και με προσωπική άποψη και όχι αποστειρωμενη όπως οι υπόλοιπες δοκιμές (πλην του @dimsabas εννοείται και κάποιες της fabiatou - αν και και χρησιμοποιεί πολύ copy paste στις εκφράσεις της και τα δοκιμάζει ολα σε σύγκριση με sport cars)
-
@lap
1870 κιλά αυτοκίνητο σταμάτησε σε 36 μέτρα
Για θύμισε μου σε πόσα σταμάτησε το swift??? -
Σε 12 Μέτρα σταματά .Αλλά ο άλλος δοκίμασε με βροχή και κάτι λάδια που είχαν πέσει στον δρόμο πιο πριν.
Είπαμε είναι εγκάθετοι. Αναρχοδημοσιογραφοι του ελέους
-
-
@antonmone said in Lynk & Co:
@lap
Για θύμισε μου σε πόσα σταμάτησε το swift???Το ίδιο,πατάς φρένο,μετρας μέχρι το 36 και σταματάει!
Με Mississippi ενδιαμεσα ή σκετα?
-
Εμ δεν το πα;
Προβοκάτορες. Καταρχήν και καταρχάς δεν χρειάστηκε να πατήσεις φρενο. Έχει αυτόματο φρενάρισμα.
Υ.γ
που τα σκέφτομαι;;; Πρώτη φορά θα πω μπράβο στον εαυτό μου.
-
@antonmone said in Lynk & Co:
@lap
Για θύμισε μου σε πόσα σταμάτησε το swift???Το ίδιο,πατάς φρένο,μετρας μέχρι το 36 και σταματάει!
-
-
@lap
Για θύμισε μου σε πόσα σταμάτησε το swift???2350kg γράφει στην μπροσούρα είναι δυνατόν τόσα κιλα για plug-in? Πιο βαρύ και από ηλεκτρικό;
Τώρα πρόσεξα συνολικό βάρος λέει 2350.
Τι σημαίνει μαζί με επιβάτες και φορτίο; ποιος ο λόγος να το αναφέρει.
Αποβαρο λέει 1879...
Από εξοπλισμό κλείνει τα σπίτια όλου του ανταγωνισμού.
Έναν πιθανό αγοραστή για εμένα πιο πολύ πρέπει να το προβληματίζει ο κινητήρας της βολβο που έχει βγάλει θέματα το τούρμπο από ότι ακούω... -
-
Αποβαρο λέει 1879...
Το Βόλβο ειναι πολύ βαρυ, οπότε και αυτό που ειναι και φουλ από εξοπλισμό ειναι εξίσου βαρύ. Και έχει και 50% μεγαλύτερη μπαταρία από το XC40.
Ειναι πάντως εντυπωσιακά φτηνό για όσα προσφέρει σε επιδόσεις, χώρους, ποιότητα και εξοπλισμό. Κατουράει όλο τον ανταγωνισμό σε αυτή την τιμή. Απλά έχουν μείνει ελάχιστα πλέον (και μόνο μπλε που έχει έξτρα χρέωση) και φεύγουν πολύ γρήγορα!
Το F/L αναμένεται άνοιξη-καλοκαίρ με ενδεικτική τιμή τα 45Κ. Τώρα πόσο θα ειναι στην πράξη, θα μάθουμε σύντομα.
-
εγω παντως περιμενω με πολυ ενδιαφερον το 02
μου εχει κανει κλικ η Lynk&co -
εγω παντως περιμενω με πολυ ενδιαφερον το 02
μου εχει κανει κλικ η Lynk&coΟι τιμές του πάντως δεν ήταν τόσο "φοβερές" όσο τις περιμέναμε. Αξιόλογα μεν, μου αρέσει η πισωκίνηση αλλά η καλή έκδοση με την αντλία θερμότητας ειναι οριακά αποδεκτή για 66αρα μπαταρία, στα 43k. Θα προτιμούσα ένα Highland, ή θα κοιτούσα και το byd seal
Lynk & Co