@pulse7 said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
@spyrosk said in Hyundai tucson 2019 ή bmw x1 2019?:
Εχοντας πικρή εμπειρία με την αξιοπιστία των BMW θα επελεγα το Τουσόν ή κατι παραπλήσιο σε αξιοπιστία. 4,5 χρονια τωρα με qq μόνο με τα service ασχολουμαι
Αν έχεις χρόνο μπορείς να γίνεις πιο αναλυτικός για τις ζημιές που έβγαλε η bmw.? Την x1 είχες?
δεν ειχα το Χ1 αλλά μια Χ3 Ε83 του 2009 και την κράτησα 10 χρόνια με 156Κ χλμ.
δεν εχει νόημα να μπω σε λεπτομερειες - ασε που κάποια τα εχω κανει delete απο το μυαλό μου- και δεν θελω να σε επηρεασω διοτι μπορει να ετυχα σε "προβληματική" παρτίδα , αφου έφτασα να μην αποκλειω η εκπτωση που καναν τότε (απο 48,5Κ€ , το πήρα 40) ηταν σκόπιμη λες και ξεραν τα προβλήματα
Σίγουρα εμενα με εχει επηρεασει στο να ξαναπερνα bmw (και ημουν φανατικός bmwδακιας) , αλλα ειναι η προσωπικη μου εμπειρία και δεν θελω να την γενικευσω
ασε που το Χ1 δες εχω ακουσει να εχει ιδιαιτερα θεματα (υπάρχουν εδω κάτοχοι που μπορουν να το επιβεβαιωσουν)
συνοπτικά μόνο να σου πω πως από την λήξη της εγγυησης στα 2 χρόνια άρχισε σταδιακα να βγαζει από απλά (2-3 φορες γρυλλους παραθυρων, αντλια κενου, δοχείο διαστολής, αντλιες για τα πιτσιλιστηρια ως πιο σοβαρα όπως αισθητηρας λ , τσιμουχακια βαλβίδων , αισθητηρας τιμονιού - αυτοματα μπηκε σε safe mode) και το πιο τρομακτικο η βλαβη στο σεβρό των φρενων ενω οδηγουσα σε κατηφορο ευτυχως με χαμηλη ταχυτητα , και σταματησε με τα χιλια ζόρια και πατωντας το φρενο βαζοντας οση δυναμη ειχα στο ποδι !)
κι αλλα υπηρχαν , τα χω ξεχασει
βάλε κι οτι ηταν 2λιτρο με ότι αυτο συνεπαγεται σε τελη και φορο πολυτελειας για 10 χρόνια, οπότε καταλαβαίνεις ότι την εκπτωση την πληρωσα και με το παραπάνω
την ψυχικη οδύνη ομως για τα συνεχη θεματα , ιδιως με το φρενο έχοντας μεσα την οικογενεια , δεν την αποζημειωνει κανείς
ειχα γινει σε όλα τα συνεργεια της περιοχής μου φίλος , οπότε το δωσα και ησυχασα