-
@red_monster said in TESLA FORUM:
Είπε κανείς ότι είναι σωστό να κάθεσαι στην αριστερή λουρίδα εκτός φάσης προσπέρασης ;
Μην γελιόμαστε, αυτός που έρχεται με διπλή ταχύτητα απο πίσω παίζοντας φωτα θέλει να σε πιέσει να μπεις όσο πιο γρήγορα μπορείς στη μεσαία για να περάσει γιατί είναι δικός του ο δρόμος βρε αδερφέ !Σινιάλο με φωτα για να μπει δεξιά, φωτα ομίχλης απο πίσω για Στράβωνα, πολύ μαγκιά βρε παίδες. Είστε γενικά τόσο μάγκες ή μόνο εκεί που δεν βλέπουν το πουλί σας;
Οχι δεν ειμαστε μ@λακες προφανως να κοιμομαστε ορθιοι στο δρομο.
Επισης κανεις δεν μιλησε για διπλη ταχυτητα...τουλαχιστον τριπλη.
Οποιος δεν μπορει υπαρχουν και τα ΚΤΕΛ/τραινα/αεροπλανα/φιλοι,συγγενεις κλπ κλπ.
Δεν ειναι ντροπη. -
Reuters: Tesla (TSLA.O), has told suppliers it wants to start production of a new mass market electric vehicle codenamed "Redwood" in mid-2025, according to four people familiar with the matter, with two of them describing the model as a compact crossover.
-
@chrisk6 said in TESLA FORUM:
@lap said in TESLA FORUM:
Πέρα από το σκορ.
Τι χτυπάει;;;
Σου λέει ένας αγοραστής πως πάει στο εξοχικό του που είναι 200 χλμ μακριά. Το όριο ταχύτητας είναι 130χλμ/ώρα.
Που χτυπάει λοιπόν να μην αγοράσει το πιο vfm αυτοκίνητο, ιδιαίτερα το model 3 fl?
Γι αυτο τον σκοπο ναι σιγουρα ειναι vfm.
Αλλα η κουβεντα ειναι γενικη και οχι ειδικη.
Δεν μιλαμε case by case.
Μιλαμε γενικα για το αυτοκινητο και την χρηση του απο οικογενειακο μεχρι ο,τι αλλο φανταστει κανεις.Μα αν επιλέξεις ένα άλλο δεν θα έχεις την δύναμη επιτάχυνσης, την ποιότητα κύλισης και το κόστος μετακίνησης.
Άρα οτιδήποτε και αν αγοράσεις πρέπει να το εξετάσεις ως case study
Τι να την κανεις την δυναμη οταν δεν την χρησιμοποιεις περιπου ποτε?
Ποιοτητα κυλισης υποκειμενικο μεν αλλα το δεχομαι δε. Οπως και σε πολλα αλλα αυτοκινητα θα βρεις αντιστοιχη. Στο θεμα του οικονομικου ειπαμε αναλογως την χρηση.Οι περισσοτεροι αγοραζουν αυτοκινητα για μετακινηση, και οχι για κοντρες.
Δεν ειμαστε στο 2002 που ηταν της μοδας το fast and furious. -
@ntinaras said in TESLA FORUM:
Πέρα από το σκορ.
Τι χτυπάει;;;
Σου λέει ένας αγοραστής πως πάει στο εξοχικό του που είναι 200 χλμ μακριά. Το όριο ταχύτητας είναι 130χλμ/ώρα.
Που χτυπάει λοιπόν να μην αγοράσει το πιο vfm αυτοκίνητο, ιδιαίτερα το model 3 fl?
Γι αυτο τον σκοπο ναι σιγουρα ειναι vfm.
Αλλα η κουβεντα ειναι γενικη και οχι ειδικη.
Δεν μιλαμε case by case.
Μιλαμε γενικα για το αυτοκινητο και την χρηση του απο οικογενειακο μεχρι ο,τι αλλο φανταστει κανεις.Μα αν επιλέξεις ένα άλλο δεν θα έχεις την δύναμη επιτάχυνσης, την ποιότητα κύλισης και το κόστος μετακίνησης.
Άρα οτιδήποτε και αν αγοράσεις πρέπει να το εξετάσεις ως case study
Τι να την κανεις την δυναμη οταν δεν την χρησιμοποιεις περιπου ποτε?
Ποιοτητα κυλισης υποκειμενικο μεν αλλα το δεχομαι δε. Οπως και σε πολλα αλλα αυτοκινητα θα βρεις αντιστοιχη. Στο θεμα του οικονομικου ειπαμε αναλογως την χρηση.Οι περισσοτεροι αγοραζουν αυτοκινητα για μετακινηση, και οχι για κοντρες.
Δεν ειμαστε στο 2002 που ηταν της μοδας το fast and furious.Δεν μιλησε κανεις για κοντρες.
-
@jammamon said in TESLA FORUM:
Reuters: Tesla (TSLA.O), has told suppliers it wants to start production of a new mass market electric vehicle codenamed "Redwood" in mid-2025, according to four people familiar with the matter, with two of them describing the model as a compact crossover.
σημερα το earnings call. Ολα υπολογισμενα, "τετοια αλφαδια δεν εχω ξαναδει"
-
Έχει μαζευτεί πληθώρα μαγκιάς παίδες, λαρωστε γιατί θα τα πατήσετε
-
@vagkirk said in TESLA FORUM:
Δεν νοείται κάποιος μέσος οδηγός ανά 2 δευτερόλεπτα να μην κοιτάζει τους καθρέφτες του και να μην υπολογίζει αν είναι στην αριστερή πότε πρέπει να κάνει δεξιά.
Εγώ πλέον έχω παραιτηθεί, ούτε φλας , ούτε φώτα ούτε κόρνες, προσπέρασμα όπως έρχομαι από δεξιά.
Και εκεί ξαφνικά ενώ είσαι σχεδόν δίπλα τους ω του θαύματος οι μισοί ξυπνάνε και καλά και βάζουν επίτηδες φλας να έρθουν πάνω σου...Γι'αυτό θέλω ένα Teslaki, φθηνά ακαριαία 400 άλογα να εξαφανίζομαι από όλους αυτούς τους πονηριδες.
Φαντάσου όμως να σε χαιρετάει μετά, όταν θα έχεις σταματήσει για φόρτιση!
-
@gtsartsal said in TESLA FORUM:
Δεν νοείται κάποιος μέσος οδηγός ανά 2 δευτερόλεπτα να μην κοιτάζει τους καθρέφτες του και να μην υπολογίζει αν είναι στην αριστερή πότε πρέπει να κάνει δεξιά.
Εγώ πλέον έχω παραιτηθεί, ούτε φλας , ούτε φώτα ούτε κόρνες, προσπέρασμα όπως έρχομαι από δεξιά.
Και εκεί ξαφνικά ενώ είσαι σχεδόν δίπλα τους ω του θαύματος οι μισοί ξυπνάνε και καλά και βάζουν επίτηδες φλας να έρθουν πάνω σου...Γι'αυτό θέλω ένα Teslaki, φθηνά ακαριαία 400 άλογα να εξαφανίζομαι από όλους αυτούς τους πονηριδες.
Πωπω ντροπηηη. Δεν θα φαω μετά το βράδυ
-
Με ολον το σεβασμο, αλλα ωρες ωρες με αυτα που διαβαζω νομιζω οτι ειστε 20αρηδες. Αν ναι, σας ζηλευω για το νεαρο της ηλικιας σας!
-
@dettol said in TESLA FORUM:
Με ολον το σεβασμο, αλλα ωρες ωρες με αυτα που διαβαζω νομιζω οτι ειστε 20αρηδες. Αν ναι, σας ζηλευω για το νεαρο της ηλικιας σας!
Παλιμπαιδισμός ονομάζεται....χαχαχα!!
-
Δεν μεγαλώνουμε ποτέ οι άντρες...
-
και το αυτο οι κορεκτ τυποι που εχουν παντα κατι να πουν. κορεκτ.
-
Όποτε θέλετε πάμε κόντρα στα στενάκια της Πλάκας με το Daihatsu Copen μου. Σας πατάω όλους γιατί δεν θα χωράτε να στρίψετε:Ρ
-
ενταξει ενα αντιστοιχο βενζινης με 400 αλογα οταν το σανιδωνεις δεν καιει 20λτ/100 ? ποσα χλμ βγάζει με ενα 50 αρι ντεπόζιτο? 250 χλμ...δλδ περιπου οσα και το Τ σανιδωμενο. Φυσικά το θερμικο βρισκει πολυ πιο ευκολα και γρηγορα ανεφοδιασμό...
-
@fanis75 said in TESLA FORUM:
Παλιμπαιδισμός ονομάζεται....χαχαχα!!
Βασικά ο σωστός χαρακτηρισμός πρέπει να είναι "τομπαιζουμαισυνεχως"
-
Μου αρέσουν οι συζητήσεις για άναμα φώτων και τριπλάσιες ταχύτητες αριστερά πού, στο thread του Τέσλα....για πόσο θα το κάνεις αυτό, για 5 λεπτά; Μετά θα πιάσεις δεξιά μην σε αφήσει η μπαταρία, τι λέμε τώρα...σχολιάζετε τόση ώρα τον πλέον ασύμβατο τρόπο οδήγησης με ηλεκτρικό.
Χώρια που ο άλλος πρέπει να είναι ψυχασθενής κάτοχος ηλεκτρικού για να παίζει κόρνα και φώτα για να τρέξει για λίγο μέχρι να τον προσπεράσει νομοτελειακά αυτός στον οποίο "κόλλαγε".
-
@tkin73 said in TESLA FORUM:
ενταξει ενα αντιστοιχο βενζινης με 400 αλογα οταν το σανιδωνεις δεν καιει 20λτ/100 ? ποσα χλμ βγάζει με ενα 50 αρι ντεπόζιτο? 250 χλμ...δλδ περιπου οσα και το Τ σανιδωμενο. Φυσικά το θερμικο βρισκει πολυ πιο ευκολα και γρηγορα ανεφοδιασμό...
μην ψαχνεις για λογικη στις τελευταιες 5 σελιδες. Βασικα οι μισες σελιδες του νηματος στερουνται λογικης
-
@gatoz said in TESLA FORUM:
και το αυτο οι κορεκτ τυποι που εχουν παντα κατι να πουν. κορεκτ.
Γατε άστο. Η γενιά σας (λίγο πριν και λίγο μετά) τα έχει κάνει ΣΚΑΤΑ στα πάντα. Οι χειρότεροι όλων στην σύγχρονη ιστορία.
Η νεότεροι ως αντίδραση σε αυτήν την σκατιλα και ως αντίδραση του εκκρεμούς θέτουν νεα όρια.
Περιμένω απάντησις στο θέμα πολιτικής για τις εξυπνάδες σου....
Δεν θα το αφήσω μέχρι την Δευτέρα παρουσία αν δεν πάρω καθαρή απάντηση και ουχί φλωρικη
-
Βγαζει 250χλμ το Τ σανιδωμενο?
Ωραιο τεστ θα ηταν και αυτο μαζι με γρηγορες βολτες σε στροφιλικια ωστε να εκμεταλλευτεις στησιμο/4 κινηση/φρενα κλπ κλπ. -
Πάραπάνω! 19-20λτ καίει το 3λιτρο του πατέρα μου με τα 230 άλογα. Θυμάμαι κάποτε που είχαν κάνει ένα ταξίδι τάπα οι 4Τ με ένα Έβο και εαν θυμάμαι σωστά ειχε κάπου 200χλμ αυτονομία. Μια Μ5 με 400 άλογα καίει πάνω από 25λτ/100χλμ εαν την πας τάπα.
TESLA FORUM