Κόστος φόρτισης ηλεκτρικού προς το παρόν δεν καλύπτουν δυστυχώς. Για αυτό κάνεις ακόμα δεν έχει πάρει.
Σκέφτομαι αν αξίζει να πάρω car allowance - δηλαδή ένα standard μηνιαίο ποσό περί τα 500-600€ και α) είτε να αγοράσω ένα δικό μου, είτε β) να μισθώσω σαν ιδιώτης όποιο θέλω.
Εκεί όμως θα έχω να πληρώνω στο α) τα έξοδα καυσίμου, συντήρησης, τελών κυκλοφορίας, ασφάλειας συν την δόση για την αγορά του και στο β) το μίσθωμα και τα καύσιμα.
Και στις δύο περιπτώσεις θα πάρω κατώτερο αυτοκίνητο από αυτά που μας δίνουν αλλά στην περίπτωση α) θα μου μείνει δικό μου έχοντας το πληρώσει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό η εταιρεία και στην β) ίσως το εξαγοράσω πάλι έχοντας πληρώσει ένα μέρος η εταιρεία.
Και τα 2 σενάρια έχουν ένα μεγάλο θετικό και ένα μεγάλο αρνητικό
- μετά από 4 χρόνια και έχοντας τελειώσει με δόσεις/εξαγορά θα έχω μια άτυπη αύξηση καθαρού μισθού βγάζοντας τα καύσιμα περί τα 300-400€
-αν απολυθώ, θα έχω ένα αυτοκινητο που θα τρέχει δάνειο/ μίσθωμα χωρίς δουλειά (μέχρι να βρεθεί).
Θα μου πεις και αν αύριο απολυθώ οκ θα χάσω το το Passat αλλά θα βολευτώ με δανεικό πχ του αδερφού ή του πεθερού μέχρι να ξαναβρώ δουλειά, δεν έχω και ένα επιπλέον κόστος δανείου/μισθωματος να τρέχει.
Το δεύτερο σημείο που αναφέρεις, αυτό της απόλυσης, δεν το είχα σκεφτεί μέχρι το καλοκαίρι που έκανα την κουβέντα περί leasing με έναν φίλο, υψηλόβαθμο υπάλληλο. Του εξήγησα πόσο τον ζηλεύω που έχει αμαξάρα τσάμπα και εκείνος μου απάντησε ότι «αν απολυθώ;;;…» Δεν το έκανε για να τον λυπηθώ, γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, απλά εξέφρασε τον προβληματισμό του.
Παρόλα αυτά όμως νομίζω ότι δεν αξίζει το car allowance.