-
@red_monster said in FIAT FORUM:
@vagkirk said in FIAT FORUM:
Να σε πιάνει στεναχώρια με την κατάντια της Fiat.
Εντελώς όμως!
Εδώ πάνε οι αθεόφοβοι να χαλάσουν ακόμη και την ίδια την citroen ως προς την σχεδιαστικη της ταυτότητα ,αν δείτε το καινούργιο C3 έιναι σαν μια μίξη του VW tcross και του Jeep Avenger.
Πολύ μέτρια τα σύγχρονα σιτροεν αν αναλογισθείς το ένδοξο και καλαίσθητο παρελθόν της
μετρια προς ομορφα είναι. Αν ομως βάλεις σε σχέση με παλιά citroen ε ναι θα συμφωνήσω
-
@cirus said in FIAT FORUM:
@vagkirk said in FIAT FORUM:
Να σε πιάνει στεναχώρια με την κατάντια της Fiat.
Εντελώς όμως!
Εδώ πάνε οι αθεόφοβοι να χαλάσουν ακόμη και την ίδια την citroen ως προς την σχεδιαστικη της ταυτότητα ,αν δείτε το καινούργιο C3 έιναι σαν μια μίξη του VW tcross και του Jeep Avenger.
Πολύ μέτρια τα σύγχρονα σιτροεν αν αναλογισθείς το ένδοξο και καλαίσθητο παρελθόν της
μετρια προς ομορφα είναι. Αν ομως βάλεις σε σχέση με παλιά citroen ε ναι θα συμφωνήσω
Σε σχέση με τα λοιπά σύγχρονα εκτρώματα τα λες και όμορφα
H ιστορία της citroen πάει χέρι χέρι με την ιστορία της ακμάζουσας Ευρωπαϊκής αυτοκινητοβιομηχανίας.
-
@dimsabas said in FIAT FORUM:
Πάλι καλά δηλαδή που έβαλα κι ερωτηματικό στο τέλος. Τι θα άκουγα...
Πρόσεχε και εσύ....Δεν τα κάνουν αυτά....
Απαπαπα
-
https://www.autoliveris.gr/2024/02/telos-epochis-gia-fca-greece/
Αλλαγή σκηνικού στη χώρα μας σχετικά με τη Fiat και τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου, πιθανόν για την εμπορική πορεία στη χώρα μας, έχει συμβάλει και το εν λόγω γεγονός....
-
@tsimisde said in FIAT FORUM:
https://www.autoliveris.gr/2024/02/telos-epochis-gia-fca-greece/
Αλλαγή σκηνικού στη χώρα μας σχετικά με τη Fiat και τις υπόλοιπες μάρκες του ομίλου, πιθανόν για την εμπορική πορεία στη χώρα μας, έχει συμβάλει και το εν λόγω γεγονός....
Γνωστό από πέρσι αυτό, η εισαγωγική ειναι μια εταιρία του Βασιλάκη μαζί με τον Ισραηλινό εισαγωγέα (όμιλος Samlet) της Φίατ.
-
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά με ιταλικό αυτοκίνητο και θέλουμε να πάμε για service το νέο Panda Diesel της συζύγου για σέρβις. Έχετε κάποιο συνεργείο στα νότια να προτείνετε? (Πειραιάς, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Φάληρο, κλπ). Αλλιώς με βλέπω για την Βελμάρ στην Ν. Ερυθραία που είναι και κοντά στο γραφείο.
-
@babisstinson said in FIAT FORUM:
Καλησπέρα παιδιά. Πρώτη φορά με ιταλικό αυτοκίνητο και θέλουμε να πάμε για service το νέο Panda Diesel της συζύγου για σέρβις. Έχετε κάποιο συνεργείο στα νότια να προτείνετε? (Πειραιάς, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Φάληρο, κλπ). Αλλιώς με βλέπω για την Βελμάρ στην Ν. Ερυθραία που είναι και κοντά στο γραφείο.
Είναι στην εγγύηση?
-
Έχετε κάποιο συνεργείο στα νότια να προτείνετε? (Πειραιάς, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Φάληρο, κλπ).
Alfa Romeo Fiat Μέξης (Π. Τσαλδάρη 65, Ταύρος Αττικής 177 78) θα προτείνω, πήγαινα την ΜιΤο εκεί και ήμουν εξαιρετικά ευχαριστημένος. Και σκέψου ότι πήγαινα εκεί κάτω από Αγ. Παρασκευή.
-
Όχι δεν είναι εντός εγγύησης, έχει κλείσει 4ετια. Είναι στα 90Κ χιλιόμετρα, σε άριστη κατάσταση.
@fanis75 said in FIAT FORUM:
Έχετε κάποιο συνεργείο στα νότια να προτείνετε? (Πειραιάς, Μοσχάτο, Καλλιθέα, Φάληρο, κλπ).
Alfa Romeo Fiat Μέξης (Π. Τσαλδάρη 65, Ταύρος Αττικής 177 78) θα προτείνω, πήγαινα την ΜιΤο εκεί και ήμουν εξαιρετικά ευχαριστημένος. Και σκέψου ότι πήγαινα εκεί κάτω από Αγ. Παρασκευή.
Ευχαριστώ Φάνη, τον έχω δει αυτόν, φαίνονται σκληροί Αλφίστι.
-
Θα σου πρότεινα και τον Κορνελάκη στον Πειραιά. Πατέρας και γιος το δουλεύουν το μαγαζί με εμπειρία στα ιταλικά. (τρέχει και ο ίδιος με ένα panda).
δεν χάνεις κάτι να τον δεις ... https://maps.app.goo.gl/AXpGArHktGATV5TD8 -
Το ίδιο Panda έχει και η δίκη μου γυναίκα MY18 αγορασμενο από τη βελμαρ στην Ερυθραία εκτός του πρώτου σέρβις που έκανα εκεί όλα τα υπόλοιπα μέχρι το 2021 που μετακόμισα Θεσσαλονίκη τα έκανα στο Γεροβασιλη στον Πειραιά απλά κορυφή.
Εδώ πάνω δεν έχω καταφέρει να βρω καλό συνεργείο για Φίατ.. -
Εχει δει κανεις απο κοντα το fiat 500e?
-
Εγώ μπήκα. Πολύ καλο.
-
Πάρα πολύ όμορφο φαίνεται και το 600, ειδικά στους συνδυασμούς χρωμάτων που προσφέρεται, είναι πολύ όμορφο. Το πορτοκαλί απ'εξω με το μπεζ μέσα είναι μούρλια και θα έλεγα ότι παίζει και σε αρκετά καλή τιμή. Μπορεί να άργησαν αλλά, οι Ιταλοί φαίνεται ότι ξύπνησαν από το λήθαργο τους, ποντάρουν στα δυνατά σημεία τους, ωραίοι οι χρωματικοί συνδυασμοί και φαίνεται ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό αυτοκίνητο.
Για το Fiat Grande Panda (εντάξει, το όνομα είναι λίγο παράξενο εκ πρώτης, έχει όμως νόημα, εφόσον μιλάμε για ένα αμάξι στο μέγεθος του Fiat Grande Punto), δεν ξέρω, βασίζεται στη φόρμα και στο σχέδιο του πρώτου μοντέλου, δεν ξέρω, δεν είμαι στο αν μου αρέσει η όχι, σίγουρα πάντως δεν το απεχθάνομαι, είναι όμως πολύ ιδιαίτερο. Έχει εκσυγχρονιστεί το παλιό σχέδιο, έχει γενικά διάφορες λεπτομέρειες στις οποίες αναβιώνει το κλασικό σχέδιο, έχει ενδιαφέρον να το δούμε και από κοντά.
Γενικά, έχω την αίσθηση ότι οι Ιταλοί γενικότερα, έχουν αρχίσει να δίνουν το δυναμικό παρόν, αρκεί να φανεί και στις πωλήσεις αλλά, φαίνεται πολλά υποσχόμενη η πορεία τους. Επιτέλους, η αγορά αυτοκινήτου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και πάλι....
-
Το 600 μου φάνηκε λίγο πιο στενάχωρο από το αβέντζερ.
Δεν είναι άσχημο όμως σε καμία περίπτωση.
-
@criuser said in FIAT FORUM:
Το 600 μου φάνηκε λίγο πιο στενάχωρο από το αβέντζερ.
Αφού αναγκαστικά το πήρες σπίτι
-
-
Δεν με έψησε. Ίσως αν ήταν πιο φθηνό... Επίσης σχεδιαστικά πολύ ελαφρύ, νομίζω θα το αγόραζε γυναίκα.
-
Πρέπει να πουλάμε και στις γυναίκες...
Αν έχουν φράγκα το ύψιλον, ή το ντιες 3.
Αγοράκια και τετρακίνητοι το αβέντζερ...
Εξυπνοι αγοραστές τα 3 και 3 αιρκρος και φροντέρα...
Απ' όλα έχει ο μπαξές...
-
Σαν αγουροξυπνημένο είναι από μπροστά ,τι χαζομαρίτσες είναι αυτές στα φώτα.....
Καλό είναι πάντως σαν όχημα....
FIAT FORUM