-
@realzeus said in FIAT FORUM:
@clockwork82 said in FIAT FORUM:
@diego1960 said in FIAT FORUM:
Σίγουρα, τουλάχιστον βγάζουν λίγη κ@ύλα αντίθετα με τις αποστειρωμένες λευκές συσκευές. Τα φιλιά μου.
Και καρκίνο βγάζουν.
Τα φιλιά των γιατρώνΔεν είναι τόσο απλά τα πράγματα. Καρκίνο βγάζουν τα παλιά ντίζελ, με τα μικροσωματίδια. Τα βενζίνης δεν βγάζουν σχεδόν τίποτα, όπως και τα νέα ντίζελ με τα φίλτρα. Και από εκεί και πέρα φυσικά εξαρτάται από που παράγεται ο ηλεκτρισμός που φορτίζει τα BEV. Ρώτα την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα για την ποιότητα του αέρα τους...
Ναι βέβαια, τα βενζινοκίνητα εκλύουν άνθη.
Ούτε μονοξείδια του αζώτου ούτε του άνθρακα.Επίσης όσον αφορά την Πτολεμαΐδα:
- Δεν ζω εκεί
- Έχουν ημερομηνία λήξης τα λιγνιτικά εργοστάσια, ήδη οι πλαγιές πάνω στην Εγνατία γεμίζουν ΦΒ
- Ζω και κινουμαι σε πόλη με καρκινογόνα οχήματα 2 μέτρα από τη μύτη μου. Μέσα σε αυτά βάζω και το δικό μου όχημα.
-
-
Και γιατί όχι; Κάθε μάρκα με το δικό της κοινό. Αμα τα νούμερα βγαίνουν δεν μας χαλάει.
-
https://www.carandmotor.gr/nea/erhetai-mesa-sto-2023-neo-fiat-600
Στην καρδιά μιας από τις πλέον εμπορικές κατηγορίες της Ευρώπης, το νέο Fiat 600 αναμένεται να έχει εξαίρετη σχέση αξίας-τιμής, μιας και ο CEO της εταιρείας Olivier Francois έχει δηλώσει ότι η Fiat θα γίνει «η Tesla του φτωχού».
-
H FIAT πρέπει να είναι η πρώτη στην λίστα με τις μεγαλύτερες αυξήσεις.
12990e το Tipo 1.4 το 2020 ... έχω προσφορά.
Και σήμερα ξεκινά από 23500euro.Πραγματικά απίστευτη αύξηση τιμής...
-
@storm said in FIAT FORUM:
Kαι μιλάμε για αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στη τουρκία με την λίρα να έχει πάει κατα διαόλου....τραγικό
-
Και για να μην πει κανείς ότι γράφω ανακρίβειες. Έκδοση mirror, με καλό εξοπλισμό, μου είχαν δώσει προσφορά σε ετοιμοπαράδοτα λευκού χρώματος με 13400e τελική τιμή
Fiat Tipo - Νέα γκάμα Street - Mirror και Lounge
Η νέα γκάμα του Fiat Tipo είναι διαθέσιμη με τιμές που ξεκινούν από τις 12.990 ευρώ, με 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση και χρηματικό όφελος έως 910 ευρώ.
https://www.motorsite.gr/auto-nea/agoras/5250-fiat-tipo-nea-gkama-street-mirror-kai-lounge-280120 -
@dimitrioskosmas said in FIAT FORUM:
Kαι μιλάμε για αυτοκίνητο που κατασκευάζεται στη τουρκία με την λίρα να έχει πάει κατα διαόλου....τραγικό
και μερικά της toyota στην τουρκία κατασκευαζονται...
-
23.500 το χιλιαράκι τουρκοΤίπο με τα 100 ατίθασα;;;;;
αχαχαχαχαχαχχα -
@georgemit said in FIAT FORUM:
23.500 το χιλιαράκι τουρκοΤίπο με τα 100 ατίθασα;;;;;
αχαχαχαχαχαχχαΜιλάμε για ένα αμάξι που πριν 10 σχεδόν χρόνια που ψαχνόμουν, ήταν ένα φθηνό (σε όλα) αυτοκίνητο που τα ουσιαστικά του πλεονεκτήματα ήταν μόνο η τιμή και οι χώροι. Ποιος θα δώσει τώρα 23,5 χιλιάρικα για να πάρει ένα ξεπερασμένο αυτοκίνητο δεκαετίας;
-
Οι τιμές ετοιμοπαράδοτων του 2020 ήταν 3 ως 5 χιλιάδες κάτω απ τις τιμές καταλόγου. Το Φιατ πρέπει να κόστιζε γύρω στα 16μισο σαν κανονική τιμή, ήταν μια πρόσκαιρη ευκαιρία τα 13+
Στη συνέχεια υπήρξε αυτή η απίστευτη αύξηση, τρελή σε σύγκριση με τις ελάχιστες τιμές όπως διαμορφώθηκαν στο λοκνταουν του 2020, για αυτοκίνητα που στην ουσία έμεναν αδιάθετα.
Το αμάξι που αγόρασα εγώ το 2020, είναι 10.000€ ακριβότερο στη σημερινή τιμή καταλόγου, δεν έχει πάντα διαθεσιμότητα και περιμένεις αρκετούς μήνες, ενώ τώρα έχει και κάποιες ελλείψεις στον εξοπλισμό.Μην αναφερθούμε σε μια κορολα τότε στο 20αρικο, που πλέον το ανανεωμένο μεν μοντέλο, κοστίζει +10.000€
-
@piliourits said in FIAT FORUM:
Οι τιμές ετοιμοπαράδοτων του 2020 ήταν 3 ως 5 χιλιάδες κάτω απ τις τιμές καταλόγου. Το Φιατ πρέπει να κόστιζε γύρω στα 16μισο σαν κανονική τιμή, ήταν μια πρόσκαιρη ευκαιρία τα 13+
Στη συνέχεια υπήρξε αυτή η απίστευτη αύξηση, τρελή σε σύγκριση με τις ελάχιστες τιμές όπως διαμορφώθηκαν στο λοκνταουν του 2020, για αυτοκίνητα που στην ουσία έμεναν αδιάθετα.
Το αμάξι που αγόρασα εγώ το 2020, είναι 10.000€ ακριβότερο στη σημερινή τιμή καταλόγου, δεν έχει πάντα διαθεσιμότητα και περιμένεις αρκετούς μήνες, ενώ τώρα έχει και κάποιες ελλείψεις στον εξοπλισμό.Μην αναφερθούμε σε μια κορολα τότε στο 20αρικο, που πλέον το ανανεωμένο μεν μοντέλο, κοστίζει +10.000€
Συμφωνώ! Το 2020 ήταν και πάλι διαστρεβλωμένη η αγορά -προς τα κάτω- λόγω covid. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι η SEAT έδινε το IBIZA στην έκδοση reference με κινητήρα 1.0 115hp και DSG στα 14300 τελική τιμή. Πλέον στην ίδια τιμή βρίσκεις FIAT PANDA (12ετίας) στην βασική έκδοση
-
@ss_76 said in FIAT FORUM:
@piliourits said in FIAT FORUM:
Συμφωνώ! Το 2020 ήταν και πάλι διαστρεβλωμένη η αγορά -προς τα κάτω- λόγω covid. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι η SEAT έδινε το IBIZA στην έκδοση reference με κινητήρα 1.0 115hp και DSG στα 14300 τελική τιμή. Πλέον στην ίδια τιμή βρίσκεις FIAT PANDA (12ετίας) στην βασική έκδοση
καλημερα. τι μου θυμισες, το θυμαμαι κι εγω. και τωρα το ibiza reference με τον βασικο κινητηρα των 80 ιππων, ξεκιναει απο 16000!!! για γελια. στα 16000 χιλιαρικα επιαρνες τοτε το 1.5 με 150 αλογα fr εκδοση
-
Fiat 600e:
Διαστάσεις: 4,17μ. μήκος, 1,78μ. πλάτος, 1.52μ . ύψος, 360λτ. χώρος αποσκευών.
156hp, 0-100 σε 9", 54kwh μπαταρία,400χλμ. αυτονομία,600χλμ. σε αστικό κύκλο.Από τα μέσα 2024 και υβριδικό (πιθανά ο 1.2 mild hybrid 136hp)
https://www.4troxoi.gr/epikairotita/kosmos/apostoli-sto-torino-ayto-einai-to-neo-fiat-600e/
-
Θα πουλήσει. Ειδικά αν ξέρουμε τιμές...
Στην Ιταλία λέει 35950 και 40950 ως ηλεκτρικό.
Οποιος έχει κέφι, ας κάνει την σύγκριση τιμών εκεί με το Αβέντζερ, για να δούμε πόσο θα έλθει εδώ το 600.
Λοιγκά θα είναι 2-3000 φτηνότερο από το Αβέντζερ.
-
@criuser said in FIAT FORUM:
Θα πουλήσει. Ειδικά αν ξέρουμε τιμές...
Στην Ιταλία λέει 35950 και 40950 ως ηλεκτρικό.
Οποιος έχει κέφι, ας κάνει την σύγκριση τιμών εκεί με το Αβέντζερ, για να δούμε πόσο θα έλθει εδώ το 600.
Λοιγκά θα είναι 2-3000 φτηνότερο από το Αβέντζερ.
Aυτές είναι οι αρχικές τιμές στην Ιταλία.
Με επιδοτήσεις εκεί (περίπου 5-6000 ευρώ),λένε στα βίντεο πως πάει 30 παρά κάτι η 1η έκδοση και 35 και κάτι η prima (είναι η ανάλογη premiere edition,η πιο ακριβή). -
Κοίταξα λίγο στην τζιπ ιταλίας και είναι πιο φτηνό το τζίπ, ενώ έχει και κάτι προσφορές για ονλάιν αγορές..
-
πολύ όμορφο το 600 και πολύ ακριβό φυσικά
για να δούμε και το FIAT PANDA
-
Στην Ιταλία ξεκινά από αρχές του έτους η παράδοση του 600 hybrid (1.2 100hp με το γνωστό σύστημα της Stellantis απόδοσης 29hp ηλεκτροκινητήρα). Yπολογίζουν max. έως 1km ηλεκτρικά με ταχύτητα μέχρι 30km/h. 0-100 σε ~11sec.
Εκεί -Ιταλία- λένε για τιμή εκκίνησης 24.950 που με προσφορές/επιδοτήσεις (και για υβριδικά ισχύουν στους Ιταλούς) θα πέφτει κάτω από τα 20.000 (19.950 λένε).Σαφώς φθηνότερο από το μικρότερο Avenger που κοστίζει χωρίς υβριδικότητα και με χειροκίνητο κιβώτιο 23.900 στην Ιταλία,αλλά χωρίς προσφορές λόγω μη υβριδίου.
-
Στην Ελλάδα θα τιμολογηθεί σαν τον εκδικητή; Την έκατσε.
FIAT FORUM