-
Ρε συ @cirus τί hater είσαι. Ημαρτον !!!
-
@nmsm2 said in TOYOTA FORUM:
Φυσικά όποιος έχει χρήματα για hev από λοιπές εταιρείες πλην toyota (δηλαδή άνω των 40Κ σε b και άνω των 50Κ σε C κατηγορία) καλά κάνει και τα δίνει και αγοράζει και ντιζαινάτο σαλόνι και hev.
Τα Toyota είναι τα νούμερο 1 hev,αλλά δεν χρειάζεται να γράφονται πάντα υπερβολές προς υποστήριξή τους.
Στην B έχουμε αρκετά hev με πολύ κάτω από 40k (Juke,Captur,Kona,Jazz,HRV) και στην C επίσης αρκετά κάτω από τα 50k (Civic,Ζ-RV,QQ,Niro). Ίσως ξεχνώ και λίγα ακόμη και φυσικά δεν έβαλα και τα κινέζικα (κυρίως MG).Υ.Γ. ακόμη κι η Lexus με το LBX ξεκινά από 31500
-
@bathan said in TOYOTA FORUM:
Ρε συ @cirus τί hater είσαι. Ημαρτον !!!
hater είμαι αλλα και αντικειμενικός hater είμαι. Ημαρτον και έλεος μαζι θα προσθέσω αλλα τι να το κάνεις εχει και την πλάκα του να υπάρχει και κάποιος που να σας λέει και την αντίθετη αποψη από αυτή που έχετε στο μυαλό σας για τα χρέπια
λέω και τα καλα όσο και να μην την γουσταρω την παππουδοεταιρία
σιγα τα σπουδαια αυτοκίνητα που βγάζει . Αν δεν είχε το φανταστικό συστημα Hybrid που έχει ουτε που θα τα κοίταγε κανένας αλλος εκτος παππουδων αλλα είναι το καλύτερο στην οικονομία δεν μασάω τα λόγια μου. και καλά σε αξιοπιστια αλλα οχι σε ποιοτητα.
Αν θες πραγματικό φοβερο Ιαπωνα παίρνεις MAZDA ή HONDA οχι toyota
ΥΓ Επίσης μιας και απάντησα σε σένα είμαι και λίγο τρολ και μαρέσει να κάνω πλακίτσα οπως αντίστοιχα δέχομαι κιόλας, μην τα παίρνεις ολα της μετρητοις. Με το καλό να πάρεις το κοκκινακι είναι ομορφο. Θα σε πειράζω και για αυτό. Δεν έχει νοημα να μιλάμε πάντα μονο σοβαρά
-
Για αυτό πηγές και αγόρασες γιαλαντζι TOYOTA. Γιατι είσαι hater
-
@panormus772 said in TOYOTA FORUM:
Φυσικά όποιος έχει χρήματα για hev από λοιπές εταιρείες πλην toyota (δηλαδή άνω των 40Κ σε b και άνω των 50Κ σε C κατηγορία) καλά κάνει και τα δίνει και αγοράζει και ντιζαινάτο σαλόνι και hev.
Τα Toyota είναι τα νούμερο 1 hev,αλλά δεν χρειάζεται να γράφονται πάντα υπερβολές προς υποστήριξή τους.
Στην B έχουμε αρκετά hev με πολύ κάτω από 40k (Juke,Captur,Kona,Jazz,HRV) και στην C επίσης αρκετά κάτω από τα 50k (Civic,Ζ-RV,QQ,Niro). Ίσως ξεχνώ και λίγα ακόμη και φυσικά δεν έβαλα και τα κινέζικα (κυρίως MG).Υ.Γ. ακόμη κι η Lexus με το LBX ξεκινά από 31500
Με βάση τις προσφορές που πήρε πρόσφατα φίλος μου, τo Juke είναι στα 28Κ σε full hybrid (με σχεδόν πλήρη εξοπλισμό), ενώ
Captur 32K και HRV 35K.
Όμως ο κόσμος επιλέγει Yaris Cross και όχι π.χ.Juke που έχει πιο ποιοτικό εσωτερικό, καλύτερη ηχομόνωση και παρόμοια (ελαφρώς μεγαλύτερη) κατανάλωση. -
@lap said in TOYOTA FORUM:
Για αυτό πηγές και αγόρασες γιαλαντζι TOYOTA. Γιατι είσαι hater
ΑΙ μαθε πρώτα ηχομονωση και φρεναρισμα και ελα να μιλήσουμε μετα. Κινεζικο είναι αλλα μακαρι να βγει toyota σε αξιοπιστία (ιαπωνας γαρ)
-
@lap said in TOYOTA FORUM:
@fanis75 said in TOYOTA FORUM:
Αδυνατώ να βρω που υπερτερεί ένα Άστρα ή ένα 308 έναντι μιας Κορόλα, έκτός ίσως από την εμφάνιση, που ειναι υποκειμενικό. Ίδιες επιδόσεις, ίδιοι περιορισμένοι χώροι και η Κορόλα έχει καλύτερο αυτόματο, χαμηλότερη τιμή, καλύτερη ανάρτηση και οδική συμπεριφορά (και άνεση), μεγαλύτερη εγγύηση, μεγαλύτερη αξιοπιστία. Οπότε κάποιος που κοιτάει συνολικά έαν αυτοκίνητο, είναι εύκολο να επιλέξει. Εαν θέλει μόνο 1-2 συγκεκριμένα πράγματα, τότε υπάρουν οι πιο ειδικές κατασκευές.
Η συγκεκριμένη corolla ήταν η ευχαριστη έκπληξη για πολύ κόσμο.
Indeed είναι σχετικά καλό αυτοκίνητο και ειδικά σε σχέση με τις παλιές Corolla που ήταν για φούντο στην θαλασσα
Σίγουρα όχι το καλύτερο αλλά ήταν μεγάλη η έκπληξη
-
Η υπερβολή καμιά φορά βοηθά να δώσουμε έμφαση σε ένα επιχείρημα.
Το zrv κοστολογείται στη βασική έκδοση 45Κ, η επόμενη έκδοση ανεβαίνει στα 49Κ, το qq epower η βασική έκδοση στα 40Κ αν θυμάμαι καλά, το kona βασική έκδοση από τα 32Κ, το captur αρχίζει από τα 31Κ. Από τα προσιτά αυτοκίνητα που παρέθεσες κανένα δεν θεωρείται ποιοτικό με την έννοια του ποιοτικότερου ενός toyota (kona, niro, jazz, juke, captur) πλην του zrv, το οποίο είναι πανάκριβο.
Το συμπέρασμα είναι ότι η toyota βρίσκεται κάτω σίγουρα 5+Κ στα b (πάντα παίζει ρόλο στη σύγκριση και οι εξοπλιστικές εκδόσεις) και 10Κ στα c. Το lbx αρχίζει από τα 34-35. Οπότε εάν κάποιος θέλει πολυτελέστερο εσωτερικό σε μεσαία έκδοση (δεν δίνεις 35Κ για βασική έκδοση εύκολα) ανεβαίνει κοντά στα 40Κ σε Β και 50Κ σε C. -
Δεν περίμενα πως θα έπρεπε να το εξηγήσω περισσότερο, αλλά να που χρειάζεται. Δεν έβαλα τιμές και γράφημα θερμοκρασίας λαδιού, γιατί απλά δεν παρέχει ο κινητήρας ή το πρόγραμμα. Το έγραψα εξ αρχής. Επίσης έγραψα πως δεν ενδιαφέρουν οι απόλυτες τιμές, αλλά η μεταβολή τους στο χρόνο, γιατί αποδεικνύουν πως δεν υφίσταται θέμα ψυχρών εκκινήσεων.
Και το νερό και το λάδι θερμαίνονται από τον κινητήρα. Η ανησυχία που διατυπώνεται είναι πως οι συχνές απενεργοποιήσεις του κινητήρα ρίχνουν σημαντικά τη θερμοκρασία του κινητήρα. Όμως, είναι φανερό από τα γραφήματα πως αυτό δεν συμβαίνει. -
Η υπερβολή καμιά φορά βοηθά να δώσουμε έμφαση σε ένα επιχείρημα.
Το zrv κοστολογείται στη βασική έκδοση 45Κ, η επόμενη έκδοση ανεβαίνει στα 49Κ, το qq epower η βασική έκδοση στα 40Κ αν θυμάμαι καλά, το kona βασική έκδοση από τα 32Κ, το captur αρχίζει από τα 31Κ. Από τα προσιτά αυτοκίνητα που παρέθεσες κανένα δεν θεωρείται ποιοτικό με την έννοια του ποιοτικότερου ενός toyota (kona, niro, jazz, juke, captur) πλην του zrv, το οποίο είναι πανάκριβο.
Το συμπέρασμα είναι ότι η toyota βρίσκεται κάτω σίγουρα 5+Κ στα b (πάντα παίζει ρόλο στη σύγκριση και οι εξοπλιστικές εκδόσεις) και 10Κ στα c. Το lbx αρχίζει από τα 34-35. Οπότε εάν κάποιος θέλει πολυτελέστερο εσωτερικό σε μεσαία έκδοση (δεν δίνεις 35Κ για βασική έκδοση εύκολα) ανεβαίνει κοντά στα 40Κ σε Β και 50Κ σε C.Επειδή έχω δει και δοκιμάσει όλα τα Toyota -εκτός του CC-, σε σχέση με b (yaris) και b-suv (yaris cross) τα αντίστοιχα cliο,jazz (crostar 29.500),juke (καλή εκδοση 28.000),captur 31500 (και φυσικά lbx),είναι εμφανώς ποιοτικότερα από τα αντίστοιχα toyota ακόμη και στις βασικές εκδόσεις. Στην c εξαιρουμένης της corolla(που είναι όντως ποιοτική),τα c- suv QQ,Niro,Αrkana και φυσικά Z-RV (που εδώ κι 1 μήνα ξεκινά στο site από 38.900 κι όχι από 50),ειναι επίσης ποιοτικότερα εσωτερικά από CC.Και για εξοπλισμό και το Niro και το QQ εχουν από βασική σχεδον πλήρη (QQ premium με 39.000 ACC,blind spot, ηλεκτρ.ρύθμιση οσφϋικής,καμ.οπισθοπ.,υποβραχ. και πίσω κ.λ.π.)
Ειναι σίγουρα πιο ακριβά,αλλά όχι πως χρειάζεται να πας στα 40+ για b και 50+ για c.Με 30+ και 40+ βρισκεις κάτι διαφορετικό -
@iceman7 said in TOYOTA FORUM:
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
Προφανώς κάτι κάνει καλά η Τογιότα...και ας μην έχει καλά αυτοκίνητα...
Είπαμε, η Toyota έχει "λαϊκά" αυτοκίνητα...
Αν τα στατιστικά περιορίζονταν μόνο στις ιδιωτικές πωλησεις και δεν συμπεριελάμβαναν τα leasing, εκεί να δείτε τι ποσοστό έχει η Toyota.Και ομως η τογιοτα τον τελευταίο χρόνο εχει μπει πολυ δυνατα στο χωρο του leasing!
Πληροφορίες εγκυρες εχω και μια ματιά στα πολλά YC που κυκλοφορουν το επιβεβαιώνουν!Αρκεί να ρίξει κάποιος μια ματιά στις προσφορές των εταιρειών, θα επιβεβαιώσει αυτό που ανέφερες
-
Όταν ήμουν πιο νέος δεν ήθελα να τα βλέπω τα Toyota. Οπότε ο @cirus το πιστεύει ότι είναι για θείους.
Όμως η Toyota είναι απλά Νο 1 γιατί σε όλες τις κατηγορίες δίνει περισσότερα για λιγότερα.
Εάν θέλετε να λέμε μόνο για Aygo & Yaris τότε έχετε ένα δίκιο ότι είναι φθηνά.
Το RAV 4 είναι το καλύτερο αμάξι της. Και ποτέ δεν σταμάτησε το Land Cruiser που θεωρείται απόλυτο όχημα μόνο πισω από τα Land Rover.
-
@andya3 said in TOYOTA FORUM:
Σε τελικη ανάλυση αν τα υβριδικά Toyota ήταν τόσο super δεν θα ήταν μόνο στην Ελλάδα τόσο ψηλά σε πωλήσεις.
Εεε, σου έχω νέα....ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ειναι Νο.1 σε πωλήσεις, ακόμα και στην Δυτική Ευρώπη. Δεν ειναι μόνο στην Ελλάδα, όπως εσφαλμένα νομίζεις ή λές για να βγει το αφήγημα.
Όσο για την σουπερ ανάρτηση, δεν ειναι σουπερ, αλλά ειναι καλύτερη από το 99% των υπόλοιπων αυτοκινήτων της κατηγορίας με ημιάκαμπτο (και ενίοτε ταμπούρα πίσω).
Παρασύρεσαι από τον ενθουσιασμό σου για τη "σαύρα" το Corolla. Εγώ πάντως πίσω μετά δυσκολίας χώραγα να κάτσω και δεν είμαι και τεράστιος!
Τέλος πάντων αυτά είναι σχετικά και θέμα γούστου. Αλλά το άλλο ότι είναι No.1 σε πωλήσεις η Toyota στη Δ. Ευρώπη που το βρήκες?
Έχετε παραισθήσεις μεγαλείου βρε Toyotaίοι? -
@iceman7 said in TOYOTA FORUM:
Προφανώς κάτι κάνει καλά η Τογιότα...και ας μην έχει καλά αυτοκίνητα...
Είπαμε, η Toyota έχει "λαϊκά" αυτοκίνητα...
Αν τα στατιστικά περιορίζονταν μόνο στις ιδιωτικές πωλησεις και δεν συμπεριελάμβαναν τα leasing, εκεί να δείτε τι ποσοστό έχει η Toyota.Και ομως η τογιοτα τον τελευταίο χρόνο εχει μπει πολυ δυνατα στο χωρο του leasing!
Πληροφορίες εγκυρες εχω και μια ματιά στα πολλά YC που κυκλοφορουν το επιβεβαιώνουν!Δεν είπα ότι η Toyota δεν πάει καλά στο leasing, αν και οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι, με τις ιδιωτικές πωλήσεις που κάνει, δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το leasing, ενώ άλλες εισαγωγικές, εάν δεν πουλούσαν μέσω leasing, θα είχαν προ πολλού κλείσει.
Αυτό που είπα ότι εάν στις συνολικές πωλήσεις (retail και leasing) 1 στα 5 είναι Toyota, όπως αναφέρει το άρθρο, στις ιδιωτικές πωλήσεις (retail), που για μενα ειναι ο πιο σημαντικός δείκτης, αφου δείχνει πού εμπιστεύεται τα χρήματά του ο ιδιώτης καταναλωτής, η αναλογία των Toyota είναι 1 στα 3. -
@george-0 said in TOYOTA FORUM:
Όταν ήμουν πιο νέος δεν ήθελα να τα βλέπω τα Toyota. Οπότε ο @cirus το πιστεύει ότι είναι για θείους.
Όμως η Toyota είναι απλά Νο 1 γιατί σε όλες τις κατηγορίες δίνει περισσότερα για λιγότερα.
Το RAV 4 είναι το καλύτερο αμάξι της. Και ποτέ δεν σταμάτησε το Land Cruiser που θεωρείται απόλυτο όχημα μόνο πισω από τα Land Rover.
Για το RAV4 και το land cruiser και ειδικά για το 2ο είναι αμαξαρες.
Τώρα κάτι Corolla cross και Yaris cross είναι αμαξάκια φτηνιαρικα με ένα πολύ καλό σύστημα hybrid που τα κάνει VFM. Αξίζουν για αυτό που είναι αλλά βαρέθηκα να τα θεοποιούν κιόλας ενώ είναι μια μετριότητα στην καλύτερη εκτός από το σύστημα hybrid που έχουν
Αν δεν το καταλαβαίνει αυτό κάποιος βλέποντας ποιοτικά ένα άλλο ή δεν το καταλαβαίνει οδηγώντας κάτι ανταγωνιστικό που είναι πολύ ανώτερο και στέκεται μόνο στην οικονομία δεν φταίω εγώ. Αντικειμενικά έτσι είναι και ας με λένε όσοι γουστάρουν hater
-
Δεν είπα ότι η Toyota δεν πάει καλά στο leasing, αν και οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι, με τις ιδιωτικές πωλήσεις που κάνει, δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το leasing, ενώ άλλες εισαγωγικές, εάν δεν πουλούσαν μέσω leasing, θα είχαν προ πολλού κλείσει.
Αυτό που είπα ότι εάν στις συνολικές πωλήσεις (retail και leasing) 1 στα 5 είναι Toyota, όπως αναφέρει το άρθρο, στις ιδιωτικές πωλήσεις (retail), που για μενα ειναι ο πιο σημαντικός δείκτης, αφου δείχνει πού εμπιστεύεται τα χρήματά του ο ιδιώτης καταναλωτής, η αναλογία των Toyota είναι 1 στα 3.Αν σκεφτεις οπως οτι τα leasing καθε 4 χρονια αλλαζουν στολο ενω οι ιδιωτες τα κρατανε τα ρημαδια ευκολα πανω απο 10 ετη, τι συμφερει τελικα για πωληση?
-
Να σου πω την αληθεια και εμενα η τελευταια επιλογη απο τους ιαπωνες ηταν η Toyota, αλλα το RAV 4 ειναι το αγαπημενο μου.
-
@ilias-a said in TOYOTA FORUM:
Να σου πω την αληθεια και εμενα η τελευταια επιλογη απο τους ιαπωνες ηταν η Toyota, αλλα το RAV 4 ειναι το αγαπημενο μου.
Είναι το αμάξι με τις καλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως. Δεν έχω μπει μέσα αλλά από έξω είναι μεγάλο και έχει ωραία βαφή. Το αγαπάνε οι Αμερικάνοι αλλά και αλλού είναι Νο 1. Όπως στην Ελλάδα είναι το YC. Θα σέβεστε.
Το έχω
-
Δεν είπα ότι η Toyota δεν πάει καλά στο leasing, αν και οι δικές μου πληροφορίες αναφέρουν ότι, με τις ιδιωτικές πωλήσεις που κάνει, δεν την ενδιαφέρει ιδιαίτερα το leasing, ενώ άλλες εισαγωγικές, εάν δεν πουλούσαν μέσω leasing, θα είχαν προ πολλού κλείσει.
Αυτό που είπα ότι εάν στις συνολικές πωλήσεις (retail και leasing) 1 στα 5 είναι Toyota, όπως αναφέρει το άρθρο, στις ιδιωτικές πωλήσεις (retail), που για μενα ειναι ο πιο σημαντικός δείκτης, αφου δείχνει πού εμπιστεύεται τα χρήματά του ο ιδιώτης καταναλωτής, η αναλογία των Toyota είναι 1 στα 3.Αν σκεφτεις οπως οτι τα leasing καθε 4 χρονια αλλαζουν στολο ενω οι ιδιωτες τα κρατανε τα ρημαδια ευκολα πανω απο 10 ετη, τι συμφερει τελικα για πωληση?
Ποιον εννοείς ότι τον συμφέρει;
-
Τα πουλάνε πανάκριβα ως μτχ στην Τογιότα.
Τους δίνει πάλι καλες τιμές επαναφοράς και πλέον έχουν βελτιωθεί πολύ οι προσφορες.
Όσο είχε θέμα στην παραγωγή τις είχε κόψει τελείως τις leasing.
Έμεινε πίσω όμως και πλέον επανέκαμψε.Προσωπικά ωστόσο θα προτιμούσα να το αγοράσω παρα να το νοικιασω ένα Τογιότα.
TOYOTA FORUM