-
@alexandros-k said in PEUGEOT FORUM:
@gatoz said in PEUGEOT FORUM:
ρε συ οκ, βλεπεις να ειναι αντι-πεζώ η ομαδα ή ακριβως το αντιθετο? ή καποια φραξια που τα εχει βαλει με εναν εργολαβο με #mavra ? ....που σημειωτεον, με ψευδωνυμο ασχετο με οσα τετοια ξερουμε ηταν μελος....
ΑρΕς
άλεξ, διαβαζε και σχολια (ειδικα αυτο που δειχνει οτι και η αλλαγη καδενας ειναι χαζαπλαστ και οχι λυση)
π.χ.
E......... K.....
Ειμαι ξανά στην auto one για δεύτερη φορά μέσα σε 9 μήνες για σπάσιμο καδένας 3008, 08/22, 1.5 BlueHDi, 70.000
Έχω πάρει αυτοκίνητο αντικατάστασης εδώ και 3 εβδομάδες και το μόνο που μου είπαν χτες που τους κάλεσα είναι ότι έχουν παραγγείλει τα ανταλλακτικά και θα με ενημερώσουν μόλις είναι έτοιμο το αυτοκίνητο.
Διαβάζοντας την παραπάνω ενημέρωση αν καταλαβαίνω σωστά το όχημά μου δικαιολογεί ανάκληση. Αν ναι, τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Αντικατάσταση κινητήρα;Οχι αντιPeugeot δεν ειδα κανεναν. Πολλους χαρουμενους ειδα , οταν το παρελαβαν . Για μετα θα δειξει
Αυτη την αναρτηση δεν την ειδα με την καδενα .
Ειναι παλια?3 μερες πριν σε σχολιο? Κατσε να ψαξωΚαλά κάνε κανένα σχόλιο τύπου ζήτω ο γαύρος, ώστε να σε κρατήσουν...
Εμένα επειδή δεν έκανα κανένα σχόλιο με διέγραψαν γιατί έτσι λέει είναι οι κανόνες τους προσπαθεί ο μαυρόγατος να δικαιολογήσει τις πομπές τους...
Αλλά ούτε στο θέμα του 2008 που είχα επίσης εγγραφεί όταν ψάχναμε να το πάρουμε εδώ και 2,5 χρόνια έχω κάνει σχόλιο, αλλά δεν με διέγραψαν...
Ούτε δηλώνουν κάθε λίγο και λιγάκι γαύροι...
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
@katafractos17 said in PEUGEOT FORUM:
@fanis75 said in PEUGEOT FORUM:
Μια επίσκεψη στην ομάδα στο ΦΒ για του λόγου το αληθές, αρκεί!
Facebook δεν έχω, οπότε ρωτάω.
Δηλαδή στις σελίδες fb των άλλων αυτοκινήτων/εταιρειών, συζητάνε για το πόσο ωραία είναι η ζωή, τι ωραία που ταραγούδανε τα πουλάκια σήμερα και τις απίστευτες εμπειρίες τους με τα άσπαστα φανταστικά αυτοκίνητά τους;επειδη ειμαι σε καμποσα, συνηθως συζητουν για αξεσουαρ, εκδρομες και αναβαθμισεις
στα 3008 παλι οχι
αν ο @alexandros-k ειναι πλεον μελος αν εκανε αιτηση και δεν τον απεκλεισαν οπως ελεγε ο κριου επειδη συμπαθει τα γαλλικα, μπορει να ενημερωσει αδιαβληταπαραθετω προσφατο
Λxxxxxx Κxxxxxxx
23 ώρ. ·
Καλησπέρα στην ομάδα.Χθες ενώ ήμουν σε κίνηση με το αυτοκίνητο άναψε η ένδειξη βλάβη σε αερόσακο και προεντατήρες ζωνών.Επισης ξεκίνησε να λειτουργεί ο μπροστινός υαλοκαθαριστήρας στην διακοπτόμενη λειτουργία χωρίς να μπορώ να τον σταματήσω γιατί δεν ανταποκρινόταν σε καμμία λειτουργία ο διακόπτης των υαλοκαθαριστήρων.Μετα από σβήσιμο του κινητήρα συνέχιζε να λειτουργεί ασταμάτητα ο υαλοκαθαριστήρας σε διακοπτόμενη λειτουργία
Με σβήσιμο του κινητήρα και κλείδωμα του αυτοκινήτου ο υαλοκαθαριστήρας δούλεψε για τρία περίπου λεπτά και μετά σταμάτησε.Με ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου και άναμμα του κινητήρα ως δια μαγείας έσβησαν και οι ένδειξης βλάβης και οι υαλοκαθαριστήρες δούλευαν κανονικά όλες οι σκάλες.Εχει τύχει σε κανέναν η χτύπησε η ζέστη στον εγκέφαλο?Αυτά είναι συστήματα να ξυπνήσουν κάτι κοιμήσηδες οδηγοί που κακή τη τύχη βρέθηκαν στο 3008 επειδή έπαθαν πλάκα με την εμφάνιση τους...
Οπότε το αμάξι τους κάνει τέστ για να ξυπνάνε...
το αμαξι το λεγανε χριστινα....
Κριστίν γιατί είναι σικ γαλλικό...
-
Καλά κάνε κανένα σχόλιο τύπου ζήτω ο γαύρος, ώστε να σε κρατήσουν...
Εκανα Like σε καποια σχολια του gatou . Με προτειναν αμεσως για διαχειριστη
-
@katafractos17 said in PEUGEOT FORUM:
@fanis75 said in PEUGEOT FORUM:
Μια επίσκεψη στην ομάδα στο ΦΒ για του λόγου το αληθές, αρκεί!
Facebook δεν έχω, οπότε ρωτάω.
Δηλαδή στις σελίδες fb των άλλων αυτοκινήτων/εταιρειών, συζητάνε για το πόσο ωραία είναι η ζωή, τι ωραία που ταραγούδανε τα πουλάκια σήμερα και τις απίστευτες εμπειρίες τους με τα άσπαστα φανταστικά αυτοκίνητά τους;επειδη ειμαι σε καμποσα, συνηθως συζητουν για αξεσουαρ, εκδρομες και αναβαθμισεις
στα 3008 παλι οχι
αν ο @alexandros-k ειναι πλεον μελος αν εκανε αιτηση και δεν τον απεκλεισαν οπως ελεγε ο κριου επειδη συμπαθει τα γαλλικα, μπορει να ενημερωσει αδιαβληταπαραθετω προσφατο
Λxxxxxx Κxxxxxxx
23 ώρ. ·
Καλησπέρα στην ομάδα.Χθες ενώ ήμουν σε κίνηση με το αυτοκίνητο άναψε η ένδειξη βλάβη σε αερόσακο και προεντατήρες ζωνών.Επισης ξεκίνησε να λειτουργεί ο μπροστινός υαλοκαθαριστήρας στην διακοπτόμενη λειτουργία χωρίς να μπορώ να τον σταματήσω γιατί δεν ανταποκρινόταν σε καμμία λειτουργία ο διακόπτης των υαλοκαθαριστήρων.Μετα από σβήσιμο του κινητήρα συνέχιζε να λειτουργεί ασταμάτητα ο υαλοκαθαριστήρας σε διακοπτόμενη λειτουργία
Με σβήσιμο του κινητήρα και κλείδωμα του αυτοκινήτου ο υαλοκαθαριστήρας δούλεψε για τρία περίπου λεπτά και μετά σταμάτησε.Με ξεκλείδωμα του αυτοκινήτου και άναμμα του κινητήρα ως δια μαγείας έσβησαν και οι ένδειξης βλάβης και οι υαλοκαθαριστήρες δούλευαν κανονικά όλες οι σκάλες.Εχει τύχει σε κανέναν η χτύπησε η ζέστη στον εγκέφαλο?Αυτά είναι συστήματα να ξυπνήσουν κάτι κοιμήσηδες οδηγοί που κακή τη τύχη βρέθηκαν στο 3008 επειδή έπαθαν πλάκα με την εμφάνιση τους...
Οπότε το αμάξι τους κάνει τέστ για να ξυπνάνε...
το αμαξι το λεγανε χριστινα....
Κριστίν γιατί είναι σικ γαλλικό...
-
Επανέρχομαι στο θέμα του 408, καθώς αρκετοί μου είχαν ζητήσει να δώσω εντυπώσεις μετά από κάποιο ταξίδι, κυρίως όσον αφορά την κατανάλωση.
Λοιπόν, σε σχέση με το προηγούμενο αυτοκίνητό μου, έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Δεν περίμενα ότι μηχανή βενζίνης θα είχε τέτοια κατανάλωση. Στην Εθνική με ταχύτητα στο εκάστοτε όριο, η μέση κατανάλωση που είχα ήταν 4,5-5 l/100km. Σε βουνό με στροφές, ανέβηκε γύρω στα 7-7,5 lt. Στα 800 km που έχω κάνει ως τώρα, έχω μέση κατανάλωση 6,3 lt/100 km.
Κατά τ'άλλα, η οδήγηση είναι απολαυστική. Φοβερή απόκριση, επιτάχυνση όση χρειάζομαι, πολύ καλό φρενάρισμα.
Θα ήθελα μόνο λίγο καλύτερο χειρισμό του τηλεφώνου και του infotainment από το τιμόνι. Αρκετοί χειρισμοί απαιτούν χρήση της touch-screen, που δεν είναι και πολύ βολικό κατά την οδήγηση.
-
@vigor-0 said in PEUGEOT FORUM:
Επανέρχομαι στο θέμα του 408, καθώς αρκετοί μου είχαν ζητήσει να δώσω εντυπώσεις μετά από κάποιο ταξίδι, κυρίως όσον αφορά την κατανάλωση.
Λοιπόν, σε σχέση με το προηγούμενο αυτοκίνητό μου, έχω μείνει εντυπωσιασμένος. Δεν περίμενα ότι μηχανή βενζίνης θα είχε τέτοια κατανάλωση. Στην Εθνική με ταχύτητα στο εκάστοτε όριο, η μέση κατανάλωση που είχα ήταν 4,5-5 l/100km. Σε βουνό με στροφές, ανέβηκε γύρω στα 7-7,5 lt. Στα 800 km που έχω κάνει ως τώρα, έχω μέση κατανάλωση 6,3 lt/100 km.
Κατά τ'άλλα, η οδήγηση είναι απολαυστική. Φοβερή απόκριση, επιτάχυνση όση χρειάζομαι, πολύ καλό φρενάρισμα.
Θα ήθελα μόνο λίγο καλύτερο χειρισμό του τηλεφώνου και του infotainment από το τιμόνι. Αρκετοί χειρισμοί απαιτούν χρήση της touch-screen, που δεν είναι και πολύ βολικό κατά την οδήγηση.
Πολύ καλή κατανάλωση έχεις για πρώτο καιρό κιόλας!
-
Πολύ σημαντικό αυτό για την κατανάλωση, γιατί όπως καταλαβαίνω, έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που οδηγεί κάποιος.
-
Εγώ με χαλαρούς ρυθμούς, +10 απο τα όρια Θεσσαλονίκη-Αθήνα στο πήγαινε 4 άτομα, στο έλα 2 πάντα με Clima και 20χλμ κέντρο Αθήνας έκαψα 5.1 diesel με το 308 του 2018.
Ο τρόπος οδήγησης σαφώς παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και με τα γ@μοζωα στην Ελλάδα δυστυχώς αναγκάζεσαι να πιέζεις πιο νευρικά το γκάζι καμία φορά έτσι όπως πηγαίνουν.
Θυμάμαι Γαλλία που οδηγούν ανθρώπινα με ένα 208 βενζίνη εντός αστικού κύκλου έκαψα σχεδόν όσο με το diesel Ελλάδα σε αντιστοιχες συνθήκες.
-
Το βάζω κι εδώ
-
@piliourits said in PEUGEOT FORUM:
Το βάζω κι εδώ
Το καλύτερο πετανε!
Δεν πειραζεις την εργοστασιακή μακα για κανένα λόγο.
-
Με ωραίο φρέσκο ψωμάκι θα ήταν μουρλια.
-
-
-
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Ωπ τι έχουμε εδώ;;
Ετσι ειναι οι σωστοι κατασκευαστες
. Αναγνωριζουν το λαθος τους και κανουν δωρεαν επισκευη. Δεν κανουν το κοροιδο οπως οι περισσοτεροι κατασκευαστες
-
Εγώ πέρα απ' τη πλάκα λέω κάλλιο αργά παρά ποτέ.
-
Εγω λεω να βαλουν ιμαντα καλυτερα...
Οσοι εχουν χρεωθει σε επισκευη λογικα θα παρουν πισω τα χρηματα τους? Εδω δεν ηταν ενας με ενα 5008 που εβαλε απο τσεπη?
-
@chrisk6 said in PEUGEOT FORUM:
Οσοι εχουν χρεωθει σε επισκευη λογικα θα παρουν πισω τα χρηματα τους? Εδω δεν ηταν ενας με ενα 5008 που εβαλε απο τσεπη?
Και κίνηση με γρανάζια, αλλά vfr,να βαλουν πάλι κάτι θα βγαλουν
-
Αν ειχε πρόβλημα η καδένα του σκάσε και το έδωσε scrap και πήρε άλλο ή αν έκανε τα ρεκτιφιέ του στον κυρ Μητσο /πηρε μεταχειρισμένα κομμάτια δεν νομίζω να βγει μπροστά η Peugeot και να αποζημιώνει τους πάντες…
-
@jamesd said in PEUGEOT FORUM:
Αν ειχε πρόβλημα η καδένα του σκάσε και το έδωσε scrap και πήρε άλλο ή αν έκανε τα ρεκτιφιέ του στον κυρ Μητσο /πηρε μεταχειρισμένα κομμάτια δεν νομίζω να βγει μπροστά η Peugeot και να αποζημιώνει τους πάντες…
Εδώ η ιστορία.
-
Και οι νέοι πιουρκραπ σε ανάκληση στη Γαλλία. Όλοι. Με κίνδυνο πυρκαγιάς. Θα γίνει και εδω. Αν ο εισαγωγέας θελήσει.
Τελικά αμετανοητοι οι τριμπουρδελοι
PEUGEOT FORUM