-
18 καφετιά για το απλούν ΤΙΒΟΛΙ με τα 130 αλόγατα, που δεν του λείπει τίποτα, είναι καλό ντηλ.Τι παίρνεις με τα ίδια λεφτά; Χιλιάρι Σαντέρο Στεπγουέι ή Κλιό. Παίζεται για το τελευταίο. Για Βιτάρα θες +5000. Για Ντάστερ με 130 άτια θες +6000 και όλα τους με λιγότερο εξοπλιζμό.
Καίει θα μου πείτε. Ναι, θέτε και να μην καίει με 18 χήνες; Κάντο υγραέριο στο φινάλε. -
Αυτό. Στην Ιταλία του έχουν αλλάξει τα φώτα στο υγραέριο
-
-
Έχω δει να βάζουν lpg σε lpg. Από συνήθεια
-
18 καφετιά για το απλούν ΤΙΒΟΛΙ με τα 130 αλόγατα, που δεν του λείπει τίποτα, είναι καλό ντηλ.Τι παίρνεις με τα ίδια λεφτά; Χιλιάρι Σαντέρο Στεπγουέι ή Κλιό. Παίζεται για το τελευταίο. Για Βιτάρα θες +5000. Για Ντάστερ με 130 άτια θες +6000 και όλα τους με λιγότερο εξοπλιζμό.
Καίει θα μου πείτε. Ναι, θέτε και να μην καίει με 18 χήνες; Κάντο υγραέριο στο φινάλε.Αυτό που λες είναι καλή επιλογή αλλά θέλει ψάξιμο. Το lpg. Έτσι κάνανε καλο deal με το dfsk 600(επταθέσιο με 177 αλογα) που στην αρχική έκδοση μπορούσες να το πάρεις 25 χοντρικά (με την ατέλεια) +lpg(landirenzo εγκεκριμένο για αυτό τον Κινέζο κινητήρα)από την αντιπροσωπεία χωρίς να χάνει την εγγύηση. Πού με 25κ παίρνεις 7θ μόνο jogger σε φάση 30 χρόνια πίσω .
-
Ελλάδα αυτό ή Ιταλία;;
-
Καίει θα μου πείτε. Ναι, θέτε και να μην καίει με 18 χήνες; Κάντο υγραέριο στο φινάλε.Και νομίζω με 18400€ παίρνεις την premium με163 άλογα
-
Καίει θα μου πείτε. Ναι, θέτε και να μην καίει με 18 χήνες; Κάντο υγραέριο στο φινάλε.Και νομίζω με 18400€ παίρνεις την premium με163 άλογα
Ένας παράγοντας είναι η αξιοπιστία και δεν εννοώ μόνο τα μηχανικά μέρη αλλά ότι θα υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια.
-
-
Από την στιγμή που ο Έλλην ωσάν Βαλκάνιος Μονεγασκος σνομπαρει τόσο τίμια αμαξακια σε τέτοιες απίστευτες VFM τιμές , νομίζω πως πρέπει να επικεντρωθούν μόνο στο Torres που δείχνει μουρατο και επιβλητικό.
Κάπου είδα πως βγήκε HEV με τον 1.5 Turbo και μεγάλη μπαταρία με 200 άλογα.
Αυτό με τιμή από 32 έως 35 δεν θα το αγνοούσε κάποιος εύκολα.
Οπως και τα DSFK E5 , και Jaekou 7 που πωλούνται σήμερα σε τιμές πλησίον των 35.000€ αν δεν κάνω λαθος θα δείτε πως σιγά σιγά θα αρχίσουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη αρκετών καταναλωτών.
Είδατε τι έγινε με εκείνο το Lync n Co μόλις έριξε την τιμή του.
Θεωρώ πως με κάποιο τρόπο πρέπει να αρχίσουν να τα προωθούν βάζοντας δίπλα τους στην έκθεση ένα αντίστοιχο Citroen, Peugeot 15-20 χιλιάρικα ακριβότερο να μπαίνεις από το ένα στο άλλο για να καταλάβει ο κόσμος για τι επίπεδο ποιότητας μιλάμε.
Αλήθεια;;; Που;;;;
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-ybridiko-kgm-torres-timi
-
Επίσης με 20400€ δεν υπάρχει άλλο τετρακίνητο και ειδικά b-suv
-
Μα το lpg είναι παλιομοδίτικο και μετατροπή......
-
-
Πρέπει να βρείς και να κάνεις καλή εγκατάσταση να προσαρμόσεις τα μπουζί κλπ. Να ρίξεις κάνα 1300 για να γίνει δουλειά σωστή
Πιστεύω ότι όσοι ακόμα τοποθετούν είναι αξιόπιστοι σε γενικές γραμμές, καθάρισε η αγορά.
-
Πρέπει να βρείς και να κάνεις καλή εγκατάσταση να προσαρμόσεις τα μπουζί κλπ. Να ρίξεις κάνα 1300 για να γίνει δουλειά σωστή
Πιστεύω ότι όσοι ακόμα τοποθετούν είναι αξιόπιστοι σε γενικές γραμμές, καθάρισε η αγορά.
Μακαρι..
-
Από την στιγμή που ο Έλλην ωσάν Βαλκάνιος Μονεγασκος σνομπαρει τόσο τίμια αμαξακια σε τέτοιες απίστευτες VFM τιμές , νομίζω πως πρέπει να επικεντρωθούν μόνο στο Torres που δείχνει μουρατο και επιβλητικό.
Κάπου είδα πως βγήκε HEV με τον 1.5 Turbo και μεγάλη μπαταρία με 200 άλογα.
Αυτό με τιμή από 32 έως 35 δεν θα το αγνοούσε κάποιος εύκολα.
Οπως και τα DSFK E5 , και Jaekou 7 που πωλούνται σήμερα σε τιμές πλησίον των 35.000€ αν δεν κάνω λαθος θα δείτε πως σιγά σιγά θα αρχίσουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη αρκετών καταναλωτών.
Είδατε τι έγινε με εκείνο το Lync n Co μόλις έριξε την τιμή του.
Θεωρώ πως με κάποιο τρόπο πρέπει να αρχίσουν να τα προωθούν βάζοντας δίπλα τους στην έκθεση ένα αντίστοιχο Citroen, Peugeot 15-20 χιλιάρικα ακριβότερο να μπαίνεις από το ένα στο άλλο για να καταλάβει ο κόσμος για τι επίπεδο ποιότητας μιλάμε.
Αλήθεια;;; Που;;;;
https://www.carandmotor.gr/agora/stin-ellada-ybridiko-kgm-torres-timi
Torres HEV 150 PS: Από 33.190 ευρώ
Να το λοιπόν, σε βιντεάκι στο YT το είχα δει σε άλλη χώρα, δεν έλεγε τιμές.
Εκεί όμως έλεγε συνδυαστικά 205 άλογα.
Λογικά θα έχει και καλουτσικο εξοπλισμό από την 1η έκδοση, γιατί να μην το προτιμήσει κάποιος στο ίδιο εύρος τιμών σε σχέση με ένα CHR ή ένα Corolla Cross ως ένα πιο ευρύχωρο και πιο ποιοτικό οικογενειακό αυτοκίνητο;
Σίγουρα έξυπνη οικονομική επιλογή σε σύγκριση με ένα Tiguan, 3008 , C5 Aircross, γιατί όχι και σε σχέση με το κορυφαίο Kodiaq.
-
Γιατί σε 10-20 μέρες μπορεί να είναι ακόμα πιο φτηνό...
-
-
Φθηνότερα τα μοντέλα της KGM – Οι τιμές τους στην Ελλάδα
https://www.4troxoi.gr/agora/fthinotera-ta-montela-tis-kgm-oi-times-toys-stin-ellada/
-
Δοκιμάζουμε το νέο ηλεκτρικό KGM Torres EVX
https://www.4troxoi.gr/dokimes/test/dokimazoyme-to-neo-ilektriko-kgm-torres-evx/?_gl=11izcthl_upMQ.._gaNDgwODIyODMyLjE3NTYxOTQyMjI._ga_KLL52BLFZ7*czE3NTYxOTQyMjIkbzEkZzAkdDE3NTYxOTQyMjIkajYwJGwwJGgw
KGM