-
Πολύ τίμια και έξυπνη επιλογή!!!
Φανταστείτε κάποιον καημένο να πάει και να αγοράσει με περισσότερα λεφτά κάνα C3 Aircross!!!
Ο κινητήρας είναι δικός τους η έτοιμη λύση από την Kia / Hyundai ;
Εδώ πάτε και αγοράζετε χρέπια της βάγκ...
Αλλά το Τίβολι όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, πριν 2-3 χρόνια που έφυγαν από την Ελλάδα ως Σανγιόνγκ τα πούλαγαν με τα 120 άλογα κάπου 12-14000 καινούργια για να ξεστοκάρουν.
5+ χρόνια έχει που έφυγε , το 2020 πτώχευσε ,
Δεν το λες κ ξεπούλημα στα 14000€
10 χρονών μοντέλο είναι ,
10-12000€ τα πουλάνε στο car ....μια χαράΔεν ανταγωνίζεται τα Citroen, μην αγχώνεσαι κ ανεβάσεις πίεση.
Από τα τετρακίνητα Vitara και Duster θα κλέψει λίγες πωλήσεις, κυρίως λόγω αυτόματουΠοιος ασχολείται με μάρκες που έρχονται και φεύγουν.
Εδώ η Μάζντα έχει αυτό το πρόβλημα, θα ασχοληθούν με ΚΓΜ ?Το πόσο τα πουλάνε τώρα οι έμποροι, δεν έχει σχέση με το πόσο αγοράζονται αν αγοράζονται. Ελάχιστα υπάρχουν άλλωστε.
Εσύ τα διαμερίσματα τα πουλάς για όσα σου λείπουν ή για όσα πιστεύεις ότι θα αγοραστούν; Οι ιδιώτες βάζουν ότι να ναι τιμές, οι έμποροι όχι.
Αλλη αγορα η μια και αλλη η αλλη, στο αυτοκινητο απο εμπορο παιζει πολυ η ανταλλαγη, ο εμπορος εχει τη δυνατοτητα "να σε παιξει" και με την αγορα και με την πωληση.
Στα αυτοκινητα ο ιδιωτης πουλαει συνηθως ακριβα, παει παιρνει μια εκτιμηση απο εμπορο και βαζει αλλα 2000 πανω, αν δεν του φυγει στο χρονο που θελει το πλασαρει στον εμπορο. -
Εξαρτάται. Τα διαμερίσματα είναι μοναδικά, δεν έχουν συγκρίσεις, γιατί το καθένα έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.
Ετσι αν ένας πουλάει 3000 το τμ και άλλος 3300, είναι μόλις 10 % η διαφορά.
Σαν ο ένας να το πουλάει 10000 και ο άλλος 11000 το ίδιο αμάξι, οπότε και εκεί θα δεις διαφορά.
Αν όμως η περιοχή σου είναι για 3-3300 και εσύ το βάλεις 4000 δεν θα πουλήσεις.
Αρα πουλάς στην τιμή της αγοράς ή κοντά σε αυτήν με μια αύξηση 5-10-15 % αν το διαμέρισμα σου την δικαιολογεί.
Επειδή έχει 8 Τιβολι το καρ από 8500 έως 13900, τα 6 πετρέλαιο, από τα οποία τα 3 αυτόματα και ένα βενζίνης και ένα αέριο βενζίνη, θα επικεντρωθώ στα 3 αυτόματα πετρέλαια και θα τα βάλω σε σύγκριση με το δικό μου, στο οποίο θα βάλω και τα εισαγωγής, γιατί ελληνικά είναι ελάχιστα, θα δεις ότι τα αιρκρος ξεκινάνε από εκεί που τελειώνουν τα τίβολι.
Είναι σύνολο 30 τα αυτοκίνητα.
Αν βάλω Ελληνικής Αντιπροσωπείας, είναι μόλις 5. Και μόνο αιρκρος.
-
Πολύ τίμια και έξυπνη επιλογή!!!
Φανταστείτε κάποιον καημένο να πάει και να αγοράσει με περισσότερα λεφτά κάνα C3 Aircross!!!
Ο κινητήρας είναι δικός τους η έτοιμη λύση από την Kia / Hyundai ;
Εδώ πάτε και αγοράζετε χρέπια της βάγκ...
Αλλά το Τίβολι όπως έγραψα και στο άλλο θέμα, πριν 2-3 χρόνια που έφυγαν από την Ελλάδα ως Σανγιόνγκ τα πούλαγαν με τα 120 άλογα κάπου 12-14000 καινούργια για να ξεστοκάρουν.
5+ χρόνια έχει που έφυγε , το 2020 πτώχευσε ,
Δεν το λες κ ξεπούλημα στα 14000€
10 χρονών μοντέλο είναι ,
10-12000€ τα πουλάνε στο car ....μια χαράΔεν ανταγωνίζεται τα Citroen, μην αγχώνεσαι κ ανεβάσεις πίεση.
Από τα τετρακίνητα Vitara και Duster θα κλέψει λίγες πωλήσεις, κυρίως λόγω αυτόματουΠοιος ασχολείται με μάρκες που έρχονται και φεύγουν.
Εδώ η Μάζντα έχει αυτό το πρόβλημα, θα ασχοληθούν με ΚΓΜ ?Το πόσο τα πουλάνε τώρα οι έμποροι, δεν έχει σχέση με το πόσο αγοράζονται αν αγοράζονται. Ελάχιστα υπάρχουν άλλωστε.
Εσύ τα διαμερίσματα τα πουλάς για όσα σου λείπουν ή για όσα πιστεύεις ότι θα αγοραστούν; Οι ιδιώτες βάζουν ότι να ναι τιμές, οι έμποροι όχι.
Αλλη αγορα η μια και αλλη η αλλη, στο αυτοκινητο απο εμπορο παιζει πολυ η ανταλλαγη, ο εμπορος εχει τη δυνατοτητα "να σε παιξει" και με την αγορα και με την πωληση.
Στα αυτοκινητα ο ιδιωτης πουλαει συνηθως ακριβα, παει παιρνει μια εκτιμηση απο εμπορο και βαζει αλλα 2000 πανω, αν δεν του φυγει στο χρονο που θελει το πλασαρει στον εμπορο.Εν τω μεταξύ πωλούνται 8, τα 7 από ιδιώτες
, 8500-13900 οι τιμές και ένα από έμπορο στα 11500
Δλδ ούτε που τα ακουμπάνε οι έμποροι
Τελικά έχει δίκιο ο @criuser -
Δεν το είχα προσέξει αυτό.
Πάντως και στα αιρκρος, το δικό μου πιστεύω ότι 17-18000 θα τα πιάσω, μια και είναι η πλούσια έκδοση με γκριπ.
-
Πάντως και στα αιρκρος, το δικό μου πιστεύω ότι 17-18000 θα τα πιάσω, μια και είναι η πλούσια έκδοση με γκριπ.
Στο εύχομαι
Εγώ το έβαλα 30000€
https://www.car.gr/s/x2253sd3/ -
Καλοπούλητο να είναι.
Τι θα πάρεις ?
-
-
-
Καλοπούλητο να είναι.
Τι θα πάρεις ?
Είμαι μεταξύ Tivoli και c3 aircross
Πάρε το Φροντέρα, να είναι γερμανικό.
Το έχει τέστ το ντράιβ σήμερα....
Σκέφτομαι και το mitsubishi grandis γιατί μετά τα γερμανικά χρεπια θέλω ιαπωνική αξιοπιστία -
Σωστά...
-
Στο εύχομαι
Εγώ το έβαλα 30000€
https://www.car.gr/s/x2253sd3/Καινούριο αμάξι είναι.
Πως κι έτσι; -
Στο εύχομαι
Εγώ το έβαλα 30000€
https://www.car.gr/s/x2253sd3/Διαμονή Θεσσαλονίκη, σε έμπορο στο Αγρίνιο με πινακίδα ΙΙΑ
Μας έχεις μπερδέψει
-
Πω πω πω πω ..ούτε ο @otso τέτοια ανάκριση.....
Από όλα αυτά, αυτή ήταν η απορία σου;
Άλλους κατηγορείτε και άλλοι τα κάνετε.
-
Πλάκα έκανα στον @criuserΔεν είναι το δικό μου, αλλά ακριβώς το ίδιο με το δικό μου, (πανομοιότυπο ; @antoniokon
)εκτός από τα χλμ (το δικό μου έχει 12000)
-
Δεν ανταγωνίζεται τα Citroen, μην αγχώνεσαι κ ανεβάσεις πίεση.
Γιατί όχι;
Για εμάς που ξέρουμε 2-3 πράγματα και δεν κοιτάμε μόνο την εμφάνιση και το μάρκετινγκ φυσικά και είναι ανταγωνιστικό.Έχεις μπει στα νεα C3 C3/Aircross;
Τότε μόνο θα καταλαβεις για τι αδιανόητη πλαστικουρα μιλάμε.
Το Tivoli έχει κανονική οθόνη και ταμπλό με καντράν και ...με στροφόμετρο!
19.000 ευρώ 160 άλογα, δεν υπάρχει επαφή με τα αντίστοιχα C3 , ούτε με την βασική έκδοση του Aircross που έχει επίσης νομίζω 19.000 με 100 άλογα.
Για τις ακριβότερες εκδόσεις δεν το συζητάμε, και πάλι το Tivoli βγαίνει φθηνότερο και με AISIN αυτόματο μάλιστα.
@criuser , @piliourits πουλάτε γρήγορα!
Δεν θα πιάνουν ούτε 12.000€ σε λίγο τα Aircross σας! -
Γιατί όχι;
Για εμάς που ξέρουμε 2-3 πράγματα και δεν κοιτάμε μόνο την εμφάνιση και το μάρκετινγκ φυσικά και είναι ανταγωνιστικό.Έχεις μπει στα νεα C3 C3/Aircross;
19.000 ευρώ 160 άλογα, δεν υπάρχει επαφή με τα αντίστοιχα C3 , ούτε με την βασική έκδοση του Aircross που έχει επίσης νομίζω 19.000 με 100 άλογα.
Για τις ακριβότερες εκδόσεις δεν το συζητάμε, και πάλι το Tivoli βγαίνει φθηνότερο και με AISIN αυτόματο μάλιστα.
Δεν θα πιάνουν ούτε 12.000€ σε λίγο τα Aircross σας!Και έχει και καδένα ο κινητήρας
Δεν το συζητώ, αν κάποιος θέλει καλό αυτόματο ή/ και τετρακίνηση, αξίζει μια βόλτα από την έκθεση.
Εισαγωγέας Θεοχαράκης -
Πλάκα έκανα στον @criuserΔεν είναι το δικό μου, αλλά ακριβώς το ίδιο με το δικό μου, (πανομοιότυπο ; @antoniokon
Αλλά όπως είδες εγώ σου ευχήθηκα. Καθότι αστική ευγένεια που λέμε...
Εβαλα όμως και το κατάλληλο σημαδάκι στην απάντηση...
Από την άλλη μήπως να το σκεφτόσουν πραγματικά ?
-
Γιατί όχι;
Δεν θα πιάνουν ούτε 12.000€ σε λίγο τα Aircross σας!Η σύγκριση Σιτροέν με σανγιόνγκ καγκεμι, είναι σαν να συγκρίνεις τον Ολυμπιακό με την Προοδευτική...
Κανείς δεν κοιτάει αυτά τα χρέπια.
Το είδαμε και στις πωλήσεις τους.
Και όταν ένα αμάξι δεν πουλάει καινούργιο, μτχ είναι εντελώς ανύπαρκτο και αδιάφορο.
-
Γιατί όχι;
Δεν θα πιάνουν ούτε 12.000€ σε λίγο τα Aircross σας!Και έχει και καδένα ο κινητήρας
Δεν το συζητώ, αν κάποιος θέλει καλό αυτόματο ή/ και τετρακίνηση, αξίζει μια βόλτα από την έκθεση.
Εισαγωγέας ΘεοχαράκηςΚαι τα άλλα καδένα έχουν πλέον...
Ο κολλητός πήγε λίγες μέρες διακοπές και έτσι μεσημεριανός καφές δεν υπήρξε, οπότε πήγα βόλτα στην οτοουάν και μπήκα μέσα και στο Φροντέρα και στο 3 αιρκρος.
Τα έχει και τα δύο στις πλούσιες εκδόσεις, αλλά το αιρκρος είναι το ηλεκτρικό.
Δίπλα είχε και το 5 αιρκρος που είναι σε τιμή δώρου....
Αλλά το πρότζεκτ νέο αμάξι δεν είναι για φέτος. Σε 1-2 χρόνια ανάλογα με κάποιες δουλειές που το ντίζελ θα είναι χρήσιμο.
-
Αλλά όπως είδες εγώ σου ευχήθηκα. Καθότι αστική ευγένεια που λέμε...
Εβαλα όμως και το κατάλληλο σημαδάκι στην απάντηση...
Από την άλλη μήπως να το σκεφτόσουν πραγματικά ?
Όταν πλησιάζει να τελειώσει η εγγύηση θα παρθεί η απόφαση
KGM