-
@diriras said in BMW 1 Series F70 (2024):
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
@vagkirk said in BMW 1 Series F70 (2024):
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
@kkostask said in BMW 1 Series F70 (2024):
Έχω την αίσθηση πως η bmw δεν κάνει επέκταση εγγύησης ούτε με πληρωμή….όταν τα συνεργεία πνίγονται, δεν δείχνουν καλά τα πράγματα….
γιατι? παντα εκανε. και σερβις πακετο σου πουλανε αν θελεις.
Το ρώτησα, δεν μου εδιναν ουτε επεκταση ουτε πακετο service. Η mini μονο μου εδωσε, περιεργο το ξερω
Αυτόν τον ενοχλητικό θόρυβο κύλισης - βουητό σαν ρουλεμάν - που έχει η τωρινή 1 series κάπου στα 110-130 τον διαπίστωσες και στην F70 ;
Μόνο αυτό θα με ενοχλούσε αν δεν έχουν λύσει στο νέο μοντέλο.
οχι δεν ακουσα τπτ, μονο τον αεροδυναμικο θορυβο απο το αριστερο καθρεφτη/κολωνα ακουσα τπτ αλλο.
Το μοτερ αθορυβο και χωρις κραδασμους ητανΈχω την εντύπωση,πως σε κάποιου review που είδα,ένας δημοσιογράφος είπε πως αυτός ο αεροδυναμικός θόρυβος από τους εξωτ. καθρέπτες,οφείλεται στον σχεδιασμό τους στο sport pack ή στο M.
Αν δοκιμάσεις την βασική έκδοση (εννοώ σε εξωτ.σχεδίαση,όχι σε εξοπλισμό) δεν υφίσταται ο θόρυβος του καθρέπτη.Σωστα θυμασαι, αυτος το ειπε.
https://www.youtube.com/watch?v=OoUeY9GSV1I&t=1554s&ab_channel=Autogefühl
Το θεμα ειναι οτι ο καθρεφτης στην m εκδοχή του βιντεου που δημιουργεί turbulance συμφωνα με τον Τομας, ειναι πολυ διαφορετικος απο την εκδοση m design που οδηγησα εγώ. Και ο θορυβος ακομα υφισταται! Φανταστειτε δοκιμασα εν κινηση να κλεισω τους ηλεκτρικούς καθρεφτες απο μεσα για να καταλαβω αν προερχετε απο εκεί ο θορυβος αλλα δεν με αφηνε.
-
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
σε πολυ κινηση συνηθως ειναι 8-12, με start stop βγαζεις 0.5 αν το χρησιμοποιεις
Καταλαβα, αρκετα ψηλα δηλ. Εχεις το χειροκινητο?
Με το mild hybrid παντως δεν καταλαβαινεις τπτ ειναι πολυ smooth οποτε το αφηνεις οπως ειναι + Εκο που πνιγει λιγο τον κινητηρα για την κινηση.
Ισως πρεπει να το ξανα οδηγησω μονο πολη αυτη την φορα για καλυτερα συμπερασματα καταναλωσης γιατι Αττικη οδο ηταν υπεροχοχειροκινητο, και εκο προ εννοειται αλλοιως θα εκαιγε ακομα παραπανω. αν δεν εχεις κανονικο υβριδικο μην περιμενεις κανονικες καταναλωσεις σε μποτιλιαρισμα απο μικρα τουρμπο.
-
Έφτασε η μέρα της παραλαβής.
Πρώτες εντυπώσεις:
Το αμάξι τα σπάει θεωρώ ότι είναι άνετα το καλύτερο της κατηγορίας. Φοβερή ποιότητα. Το μπλε του πάει πολύ και του δίνει το σπορτίβ τόνο που ζητάει το πακέτο Μ.
Χάθηκα λίγο με τις οθόνες πολλές πληροφορίες από τους εξαιρετικούς ανθρώπους της αντιπροσωπείας αλλά έχω την εντύπωση ότι τα έχουν μελετήσει καλά οπότε με λίγη εξοικείωση θέματα όπως ο κλιματισμός από την οθόνη γίνονται παιχνίδι.
Πολύς εξοπλισμός πρέπει να κάνω ένα δεύτερο διδακτορικό τώρα για να μάθω όλα τα gadgets
Οι χώροι είναι ικανοποιητικοί για την κατηγορία το πορτομπαγκάζ όντως λίγο μικρό λόγω μπαταρίας.
Στο δρόμο τώρα αν και κινήθηκα κυρίως σε δρόμους με κίνηση ήταν εξαιρετικό το κιβώτιο πολύ smooth στις αλλαγές. Το τιμόνι στο efficient πιο βαρύ από άλλα τις κατηγορίας. Περιμένω να βρω λίγο χρόνο για να το δοκιμάσω σε Αττική Οδό και σε μεγαλύτερες διαδρομές να επανέλθω.
@dimsabas ξεκινάω να γράφω!
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο!
-
Άψογος!
Καλά χιλιόμετρα να έχεις
-
Kαλοτάξιδο με πολλά καλά και -σίγουρα- ευχάριστα χλμ.!
Υ.Γ. Όταν βρεις χρόνο,μπορείς να δεις πως βάζεις το autohold?
Στην 2 ActiveTourer το είχε στην κεντρική κονσόλα,δίπλα από τον επιλογέα του αυτόμ.κιβωτίου. Στη νέα 1,που περιεργάστηκα σε αντιπροσωπεία, μάλλον είναι μέσα στην οθόνη του info,αλλά δεν είμαι και σίγουρος. -
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις ευχές σας! Είναι η πρώτη φορά σε BMW και πραγματικά η χαρά είναι μεγάλη!
Εύχομαι στον καθένα ξεχωριστά να μπορεί να αποκτά όποιο αμάξι επιθυμεί και να του δίνει απλόχερα χαμόγελα που δυστυχώς στις μέρες έχουν περιοριστεί.
-
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Kαλοτάξιδο με πολλά καλά και -σίγουρα- ευχάριστα χλμ.!
Υ.Γ. Όταν βρεις χρόνο,μπορείς να δεις πως βάζεις το autohold?
Στην 2 ActiveTourer το είχε στην κεντρική κονσόλα,δίπλα από τον επιλογέα του αυτόμ.κιβωτίου. Στη νέα 1,που περιεργάστηκα σε αντιπροσωπεία, μάλλον είναι μέσα στην οθόνη του info,αλλά δεν είμαι και σίγουρος.Είναι μέσα στην οθόνη και το επιλέγεις από εκεί. Έχει όμως κουμπί στην κονσόλα που σε οδηγεί άμεσα στο συγκεκριμένο υπομενού.
-
Καλοτάξιδο!
-
Καλοτάξιδο...
-
Καλοτάξιδο να είναι και να το απολαύσεις!
Αναμένουμε και περισσότερα σχόλια εν καιρώ! -
Καλοταξιδο να είναι και να το χαρείτε!
-
Εξαιρετική επιλογή!!! Μπράβο φίλε μου. Να το χαρείς και πάντα με υγεία και ασφάλεια.
-
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
-
@green-power said in BMW 1 Series F70 (2024):
Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!
Τέρμα τα γκάζια μην το λυπηθείς
-
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!! Το καλύτερο hatch με διαφορά από ό,τιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.
ΥΓ: αναμένουμε και φωτογραφίες!!
-
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Καλοτάξιδο και να το χαρείς με Υγεία!! Το καλύτερο hatch με διαφορά από ό,τιδήποτε άλλο κυκλοφορεί.
ΥΓ: αναμένουμε και φωτογραφίες!!Είναι πραγματικά ότι καλύτερο στην κατηγορία από όλες τις απόψεις!
Για τις φωτό, work in progress...
-
@green-power said in BMW 1 Series F70 (2024):
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
ΥΓ: αναμένουμε και φωτογραφίες!!Είναι πραγματικά ότι καλύτερο στην κατηγορία από όλες τις απόψεις!
Για τις φωτό, work in progress...
Πήγα σήμερα και το είδα. Πραγματικά εξαιρετικό. Οι χώροι για τους πίσω επαρκέστατοι.
188 cm και πίσω καθόμουν υπεράνετα με τη θέση του οδηγού στα μέτρα μου.
Τα μπροστά καθίσματα απίστευτα για τα λεφτά που δίνεις.
Και το μπλε πανέμορφο, του πάει απίστευτα.Γενικά, εκτός από τον χώρο αποσκευών, δε βρήκα κάτι αρνητικό.
-
@supergeorge said in BMW 1 Series F70 (2024):
Γενικά, εκτός από τον χώρο αποσκευών, δε βρήκα κάτι αρνητικό.
Δεν υπάρχουν αρνητικά στις BMW, το έχουμε πει πολλές φορές!!
BMW 1 Series F70 (2024)