-
Τολμώ να πω ότι τo ceed είναι πιο όμορφο, ειδικά το fl.
-
@lap said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Είναι άραγε για εμάς τους φτωχούς;;; Ποσο;;;
Στη Γερμανία ξεκινάει απο 33.000ε η βασική , 60 χιλιάρικα η M135
-
Πανέμορφη είναι! Μέσα-έξω!
Επιτέλους μια καινούργια bmw που μου αρέσει! Μπράβο τους! -
Κι εμενα μ αρέσει...οπως και το ceed....!!!!!
Και παντα προτιμουσα μοντέλα της Αουντι,αλλα τωρα όχι . -
Εμένα μου θυμίζει περισσότερο Ford Focus. Ιδίως από μπροστά.
Πίσω έκαναν πάλι αυτή την π@π@ρι@ με το δόντι στα φώτα όπως στη Χ2, αλλά είναι πιο μαζεμένο.
-
Ευτυχώς μικρυναν τα νεφρά....
-
@katafractos17 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Πίσω έκαναν πάλι αυτή την π@π@ρι@ με το δόντι στα φώτα όπως στη Χ2, αλλά είναι πιο μαζεμένο.
λες να βγαινει και φθηνοτερη απο το φοκους?
-
@tkin73 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
@katafractos17 said in Νέα BMW 1 Series 2019:
λες να βγαινει και φθηνοτερη απο το φοκους?
πολύ πιθανον εκεί που έχουν πάει τα ford
-
-
-
@green-power said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Από 38.000 ξεκινάει στη Γερμανία η βασική έκδοση.
τα εχουν χαμενα, αλλα αν μπορουν να βρουν πελατες να τα δωσουν τι να πω.
-
Ωρε τα πράγματα πάνε όλο και χειρότερα στις τιμές μου φαίνεται.
Τα 38.000 του άσσου ( όπως πχ το νέο Tiguan) είναι τα νέα 25.000 , και τα 28.000 (2008 active) είναι τα νέα 17.000.
Έπινα χτες το βράδυ ποτό στο σπίτι ενός οικονομικά ευκατάστατου φίλου που τα τελευταία χρόνια όλο και κάτι φτιάχνει στο σπίτι του και στο εξοχικό ξοδεύοντας 15.000 με 20000 κάθε φορά , και μιλούσαμε για καινούργιο αυτοκίνητο που θέλει να αγοράσει, δεν είχε ιδέα τι τιμές παίζουν, του αρέσει το 3008 , έσκασε στα γέλια μόλις του είπα πόσο έχει, πάρε το 2008 του λέω , μια χαρά θα σε βολεύει, με 32-33 θα είναι αποδεκτό σε εξοπλισμό.
Ούτε καν μου λέει, τελικά καταλήξαμε πως η πιο λογική επιλογή είναι να βρει κάποια ευκαιρία καλής έκδοσης σε μτχ 3008 πετρέλαιο το πολύ μέχρι τα 25κΠεριμένω πως και πως να πάρει καινούργιο για να του τσιμπήσω με 6-7 κ ένα καταπληκτικά προσεγμένο ML που έχει αλλά ο άνθρωπος δεν ψήνεται να πετάξει τα χρήματα του.
Εγώ - που τελευταία έχω γίνει τραγικός boomer σε φιλοσοφία μετά την εμπειρία οδήγησης του καταπληκτικού W203 - κατέληξα στο συμπέρασμα πως ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία μέσα στην αισχοτητα Μητσοτάκη που ζούμε να προλάβω να αποκτήσω καλά αυτοκίνητα 20 ετιας που κατουράνε οποιαδήποτε σύγχρονα C SUV και supermini .
Ο τέλειος συνδυασμός κατά την άποψη μου είναι ένα ML350 σαν του φίλου ή ένα CX7 που τα γουστάρω πολύ οπότε τα βλέπω, και για δεύτερο μικρό ένα Audi S3 του 99-00" , και να κλείσω αυτοκινητιστικά στην ζωή μου.
-
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τα 38.000 του άσσου ( όπως πχ το νέο Tiguan) είναι τα νέα 25.000 , και τα 28.000 (2008 active) είναι τα νέα 17.000.
Έπινα χτες το βράδυ ποτό στο σπίτι ενός οικονομικά ευκατάστατου φίλου που τα τελευταία χρόνια όλο και κάτι φτιάχνει στο σπίτι του και στο εξοχικό ξοδεύοντας 15.000 με 20000 κάθε φορά , και μιλούσαμε για καινούργιο αυτοκίνητο που θέλει να αγοράσει, δεν είχε ιδέα τι τιμές παίζουν, του αρέσει το 3008 , έσκασε στα γέλια μόλις του είπα πόσο έχει, πάρε το 2008 του λέω , μια χαρά θα σε βολεύει, με 32-33 θα είναι αποδεκτό σε εξοπλισμό.
Ούτε καν μου λέει, τελικά καταλήξαμε πως η πιο λογική επιλογή είναι να βρει κάποια ευκαιρία καλής έκδοσης σε μτχ 3008 πετρέλαιο το πολύ μέχρι τα 25κΠεριμένω πως και πως να πάρει καινούργιο για να του τσιμπήσω με 6-7 κ ένα καταπληκτικά προσεγμένο ML που έχει αλλά ο άνθρωπος δεν ψήνεται να πετάξει τα χρήματα του.
Εγώ - που τελευταία έχω γίνει τραγικός boomer σε φιλοσοφία μετά την εμπειρία οδήγησης του καταπληκτικού W203 - κατέληξα στο συμπέρασμα πως ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία μέσα στην αισχοτητα Μητσοτάκη που ζούμε να προλάβω να αποκτήσω καλά αυτοκίνητα 20 ετιας που κατουράνε οποιαδήποτε σύγχρονα C SUV και supermini .
Ο τέλειος συνδυασμός κατά την άποψη μου είναι ένα ML350 σαν του φίλου ή ένα CX7 που τα γουστάρω πολύ οπότε τα βλέπω, και για δεύτερο μικρό ένα Audi S3 του 99-00" , και να κλείσω αυτοκινητιστικά στην ζωή μου.
Συνταγή για καταστροφή. Θα πληρώνεις πανάκριβα τέλη, πανάκριβη συντήρηση και πολλές βλάβες λόγω ηλικίας και όλα αυτά για να έχεις πριμιο αντίκα. Το αμαξι 20ετιας είναι παλιό και προσωπικά καλύτερα πρώτος στο χωριό παρά τελευταίος στην πόλη.
-
Το 2008 μπετζινα έχει 28.000 αυτόματο στην 1η έκδοση που δεν του λείπουν και πολλά.
-
@vagkirk said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Λοιπόν το ΜΛ 350 μου έβγαλε υδραυλικό τιμόνι στο 6μηνο, κιβώτιο ταχυτήτων στον 1,5 χρόνο, έμεινα 25 μέρες με μία 325 χαμηλή μέχρι να το πάρω και έκανα μπράτσα με το τιμόνι της, τα φώτα των φρένων καίγονταν κάθε 15 μέρες και αρκετά ακόμα στα 4 χρόνια που το κράτησα και το πλήρωνε το λήζινγκ από το 2005 έως το 2009 από καινούργιο.
Μτχ ΜΛ 3500 σημαίνει 3-4000 τον χρόνο έξοδα. Τέλη κάπου στα 1000, ασφάλεια αρκετά, βλάβες και σέρβις πολλά και βέβαια πόλη 19 λίτρα και ταξίδι με ταχύτητες ηλεκτρικών και διπλών νταλικών στα 14.
Τώρα για τις τιμές που λές το 2008 σε αυτόματο πετρέλαιο στην βασική που δεν είναι βασική με νάβι κλπ είναι στα 27100. Λίγο πιο πάνω η νέα υβριδική.
Το 3008 μτχ ευκαιρία δεν θα το βρει ειδικά ως ντίζελ αφού οι τιμές είναι ψηλά.
-
Τουλάχιστον σου άφησαν κανένα κλειδί της ML να το φλασάρεις στους πελάτες και να ψαρώνουν?
-
@kkostask said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Τουλάχιστον σου άφησαν κανένα κλειδί της ML να το φλασάρεις στους πελάτες και να ψαρώνουν?
Μπα αποδείχτηκε περίτρανα ότι τα κλειδιά δεν μετράνε καθόλου σε σοβαρό επαγγελματικό επίπεδο.
Εκπτώσεις ήθελαν οι πελάτες.
Ασε που το να έχεις ακριβό αμάξι φέρνει αντίθετα συναισθήματα ότι δεν επενδύεις στην δουλειά σου αλλά στα αυτοκίνητα οπότε θα έχεις κακή ποιότητα στα έργα.Περισσότερο μετράει το κλειδί και το αμάξι στους υπαλλήλους που είναι σαν επιβράβευση και προαγωγή.
Για αυτό και δεν ξαναμπήκα σε λογική κλειδιού και λοιπών τέτοιων όπως κινητά, ρολόγια κλπ.
-
@wantone said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Από 38.000 ξεκινάει στη Γερμανία η βασική έκδοση.
τα εχουν χαμενα, αλλα αν μπορουν να βρουν πελατες να τα δωσουν τι να πω.
40.500 έχει στην Ισπανία η καινούρια 120. Η 118i auto είχε 35.860€
-
@lapin said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το πρόβλημα είναι ότι αφαιρούν επιλογές. Όχι μόνο η BMW όλες οι εταιρείες.
Γιατί να μην υπάρχει η 116 χειροκίνητη; Για μένα δεν έχει νόημα το χειροκίνητο πια ειδικά για BMW αλλά για κάποιον άλλο σημαίνει χαμηλότερο κόστος αγοράς.
Υπάρχουν και οι άνθρωποι που θέλουν ένα αμάξι με απλά ανεκτές επιδόσεις να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουν ένα νεφρό για ένα μάτσο σίδερα.
Άσε που πλέον μπαίνει κόφτης στα 180. Που και εκεί δηλαδή παράνομος είσαι.
-
@lapin said in Νέα BMW 1 Series 2019:
Το πρόβλημα είναι ότι αφαιρούν επιλογές. Όχι μόνο η BMW όλες οι εταιρείες.
Γιατί να μην υπάρχει η 116 χειροκίνητη; Για μένα δεν έχει νόημα το χειροκίνητο πια ειδικά για BMW αλλά για κάποιον άλλο σημαίνει χαμηλότερο κόστος αγοράς.
Υπάρχουν και οι άνθρωποι που θέλουν ένα αμάξι με απλά ανεκτές επιδόσεις να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς να χρειαστεί να πουλήσουν ένα νεφρό για ένα μάτσο σίδερα.
Άσε που πλέον μπαίνει κόφτης στα 180. Που και εκεί δηλαδή παράνομος είσαι.
θα υπαρξει 116. παντως με αυτες τις τιμες δεν βλεπω γιατι καποιος να το αγορασει. αγοραζει Τεσλα εχει πισωκινητο πυραυλο και του μενουν και ρεστα για βενζινες που δεν θελει, τεσπα για να βαζεις ρευμα για 3 χρονια στο αμαξι και σπιτι μαζι.
BMW 1 Series F70 (2024)