-
@lap said in MG3 Hybrid+ 2024:
Το Yaris έχει κάτι που δεν έχει κανένα άλλο πλην τζαζ και πόλο!
Μεσαίο αερόσακο
Βασικά γιατι ασχολούμαστε με αλλά όταν υπάρχει το τζαζ;;;;
Ποσο βγαινει;;
Από 27500-31700€
-
@dimgeo said in MG3 Hybrid+ 2024:
@cirus said in MG3 Hybrid+ 2024:
Είναι σε όλα κατώτερο απο Yaris Hybrid (αυτοί που θέλουν χώρους κοιτάνε σε λάθος κατηγορία. Δεν είναι τα supermini για παιδία - μπαγκάζια κλπ), αλλά είναι μια καλή εξέλιξη που θα τονωσει τον ανταγωνισμο της εγχώριας αγοράς και θα στείλει στον τάφο τις Peugeot - Renault - VW αν δεν σοβαρευτούν με τον τιμοκατάλογο τους. Οπότε μπράβο στους κινέζους.
Πως είναι σε όλα κατωτερο?
Αφου χωρους εχει παραπάνω εστω και για λίγο
Μεσα το εσωτερικό είναι λες και εισαι σε διαστημόπλοιο (μεχρι και αεραγωγους για τους πίσω έχει) ενω το yaris ειναι μεσα σαν αμάξι παλιότερης δεκαετιας
Τα υλικα μέσα το ίδιο
το infortainment 100 φορες καλύτερο
Δεν λέω για τη μεγαλύτερη ισχυ.
Δεν καταλαβαίνω πως είναι κατωτερο πραγματικα!!!!!! Το βρισκω και γω κατωτερο σε 1-2 πράγματα αλλα το βρίσκω ανώτερο σε 100 άλλα
Εντάξει, δεν θα μαλώσουμε. Πάρτε το εσείς που συγκινείστε από οθονιτσες και από άλογα που υπάρχουν μόνο στα specs, και μόλις βγάλει τις παιδικές ασθένειες με bugs, αναβαθμίσεις, ανακλήσεις, οδικές βοήθειες που θα σας μαζεύουν, συνεργεία κλπ, μετά από 2 facelifts το παίρνουμε και εμείς.
Προς το παρόν ποντάρω στην ασφάλεια της Toyota. Πάντως χλωμό μου φαίνεται να έχει με το βαρος του πραγματική μικτη κατανάλωση κάτω απο 6lt/100km. Ίσως και να διαψευστώ όμως.
Δεν μαλώνουμε ούτε θα το πάρω
Αλλά όταν λες είναι κατώτερο σε όλα υποστήριξε το κιόλας για να κάνουμε κουβεντα
Αφού δεν μπορεις να το υποστηρίξεις γιατί προφανώς δεν ισχύει μου γράφεις για bugs, συνεργεία κτλ και οτι ποντάρεις στην ασφάλεια της Toyota. Δηλαδή τελείως άλλη συζήτηση !!!!!! Σου έγραψα εγώ πουθενά ότι θα έχει καλύτερη ή χειρότερη υποστήριξη?
Έγραψες ότι είναι σε όλα χειρότερο και σε ρώτησα που? Αυτό ήταν το θέμα πριν πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα ..........
Κλασικοί κάτοχοι Toyota. Χαλαρώστε δεν σας είπαμε ότι τα Toyota είναι κακα αμάξια. Απλά ήρθε ένα καινούργιο αμαξι που το συγκρίναμε (τολμησαμε) με Toyota και μας φαίνεται ότι έχει πολύ περισσότερα με λιγότερα χρήματα . Δεν κινδυνεύουν οι μετοχές σας μην ανυσηχειτε
-
@a-d-p said in MG3 Hybrid+ 2024:
Μεσαίο αερόσακο
Ποσο βγαινει;;
Από 27500-31700€
Τι σκοτώνουν κρίμα είναι...
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
@vagkirk said in MG3 Hybrid+ 2024:
@dettol said in MG3 Hybrid+ 2024:
Λατρεύω τις ανηφόρες, είναι ευκαιρία να προσπεράσεις με άνεση.
Κάποτε ένας έμπειρος ταρίφας μου είχε πει πως στις ανηφόρες μπορείς να σκίζεις άνετα το αυτοκίνητο και πως του κάνει καλό , ποτέ στις κατηφόρες γιατί είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στον κινητήρα...
Δεν κατάλαβα ποτέ γιατί , αλλά τώρα το θυμήθηκα με αφορμή την κουβέντα αυτή.
LoL η εμπειρία! Γιατί είναι χειρότερη η κατηφόρα όπου τα φορτία είναι σαφώς μικρότερα, σου εξήγησε;
Οι προσπεράσεις στις κατηφορες για όλα τα αυτοκίνητα είναι ασφαλέστερες, το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να επιταχύνει και ο άλλος, σε τέτοιες περιπτώσεις έχει λογική η προσπέραση στην ανηφόρα όπου ο άλλος δεν μπορεί να πάει πουθενά και εσύ έχεις instant torque.
Φαντάζομαι εννοεις για τον κινητήρα του αυτοκίνητου.
Γιατί στην κατηφόρα δεν μειώνεται εύκολα η ταχύτητα αν χρειαστεί σε αντίθεση με την ανηφόρα. -
H βασική έκδοση του MG 3 βάρος 1285 kg
https://www.mgmotor.eu/model/mg3
H βασική του yaris hybrid 1085 kg
https://media.toyota.co.uk/wp-content/uploads/sites/5/pdf/210713M-Yaris-Tech-Spec.pdf
200 κιλά βαρύτερο το κινέζικο
κατανάλωση θα εχει πολύ πάνω απο το toyota
και σιγά μην πάει σαν fiesta σαν puma μπορείΕπίσης 1733-1295=438 μόνο ωφέλιμο φορτίο;
Το yaris που δεν μπορείς να μπεις 530;
Κάντε δίαιτα γιατί δεν θα βγάζει τις ανηφόρες -
Είναι σε όλα κατώτερο απο Yaris Hybrid (αυτοί που θέλουν χώρους κοιτάνε σε λάθος κατηγορία. Δεν είναι τα supermini για παιδία - μπαγκάζια κλπ), αλλά είναι μια καλή εξέλιξη που θα τονωσει τον ανταγωνισμο της εγχώριας αγοράς και θα στείλει στον τάφο τις Peugeot - Renault - VW αν δεν σοβαρευτούν με τον τιμοκατάλογο τους. Οπότε μπράβο στους κινέζους.
Πως είναι σε όλα κατωτερο?
Αφου χωρους εχει παραπάνω εστω και για λίγο
Μεσα το εσωτερικό είναι λες και εισαι σε διαστημόπλοιο (μεχρι και αεραγωγους για τους πίσω έχει) ενω το yaris ειναι μεσα σαν αμάξι παλιότερης δεκαετιας
Τα υλικα μέσα το ίδιο
το infortainment 100 φορες καλύτερο
Δεν λέω για τη μεγαλύτερη ισχυ.
Δεν καταλαβαίνω πως είναι κατωτερο πραγματικα!!!!!! Το βρισκω και γω κατωτερο σε 1-2 πράγματα αλλα το βρίσκω ανώτερο σε 100 άλλα
Εντάξει, δεν θα μαλώσουμε. Πάρτε το εσείς που συγκινείστε από οθονιτσες και από άλογα που υπάρχουν μόνο στα specs, και μόλις βγάλει τις παιδικές ασθένειες με bugs, αναβαθμίσεις, ανακλήσεις, οδικές βοήθειες που θα σας μαζεύουν, συνεργεία κλπ, μετά από 2 facelifts το παίρνουμε και εμείς.
Προς το παρόν ποντάρω στην ασφάλεια της Toyota. Πάντως χλωμό μου φαίνεται να έχει με το βαρος του πραγματική μικτη κατανάλωση κάτω απο 6lt/100km. Ίσως και να διαψευστώ όμως.
Δεν μαλώνουμε ούτε θα το πάρω
Αλλά όταν λες είναι κατώτερο σε όλα υποστήριξε το κιόλας για να κάνουμε κουβεντα
Αφού δεν μπορεις να το υποστηρίξεις γιατί προφανώς δεν ισχύει μου γράφεις για bugs, συνεργεία κτλ και οτι ποντάρεις στην ασφάλεια της Toyota. Δηλαδή τελείως άλλη συζήτηση !!!!!! Σου έγραψα εγώ πουθενά ότι θα έχει καλύτερη ή χειρότερη υποστήριξη?
Έγραψες ότι είναι σε όλα χειρότερο και σε ρώτησα που? Αυτό ήταν το θέμα πριν πετάξεις την μπάλα στην εξέδρα ..........
Κλασικοί κάτοχοι Toyota. Χαλαρώστε δεν σας είπαμε ότι τα Toyota είναι κακα αμάξια. Απλά ήρθε ένα καινούργιο αμαξι που το συγκρίναμε (τολμησαμε) με Toyota και μας φαίνεται ότι έχει πολύ περισσότερα με λιγότερα χρήματα . Δεν κινδυνεύουν οι μετοχές σας μην ανυσηχειτε
Ενας έχει μετοχές...
Οι άλλοι έχουν εμμονές...
-
Μεσαίο αερόσακο
Ποσο βγαινει;;
Από 27500-31700€
Αμαξαρα το MG 3
-
Μεσαίο αερόσακο
Ποσο βγαινει;;
Από 27500-31700€
Αμαξαρα το MG 3
-
Όχι 10
4.6-4.8 είναι η κατανάλωση του! Απλώς όλοι το πιέζουν για να δουν τα άλογα του!
Το 7αρακι προκύπτει ως εξής, έχουμε ως βάση το juke που εντός πόλης γράφει 6 κάτι, όμως το juke έχει μια σχέση παραπάνω που σημαίνει ότι πυκνά συχνά βοηθάει με μηχανική ροή ο θερμικός κάτι που δεν συμβαίνει στο mg στις χαμηλές ταχύτητες, επίσης ο μεγάλος ηλεκτροκινητήρας του mg θα καταναλώνει αρκετή ενέργεια. Συνεπώς σε συνθήκες αθηναϊκού μποτιλιαρίσματος, εκεί θα είναι. Πρέπει να γίνει μια τέτοιου τύπου συγκριτική δοκιμή με το yc και το juke ξέρω γω για να βγει η διαφορά σε πραγματικές συνθήκες.
-
Αν έχω επιλέξει σωστά φίλτρα φαίνεται μια διαφορά περίπου ενός λίτρου υπέρ του γιαρις κρος.
-
@gtsartsal said in MG3 Hybrid+ 2024:
Αν έχω επιλέξει σωστά φίλτρα φαίνεται μια διαφορά περίπου ενός λίτρου υπέρ του γιαρις κρος.
ή πιο σωστά 580/468 = +24% καταναλώνει περισσότερο το juke, ή αν θέλετε στο yc δεν πληρώνεις ΦΠΑ!
-
@ataim said in MG3 Hybrid+ 2024:
Όχι 10
4.6-4.8 είναι η κατανάλωση του! Απλώς όλοι το πιέζουν για να δουν τα αλογα του!
Το 7αρακι προκύπτει ως εξής, περνούμε ως βάση το juke που εντός πόλης γράφει 6 κάτι, όμως το juke έχει μια σχέση παραπάνω που σημαίνει ότι πυκνά συχνά βοηθάει με μηχανική ροή ο θερμικός κάτι που δεν συμβαίνει στο mg στις χαμηλές ταχύτητες, επίσης ο μεγάλος ηλεκτροκινητήρας του mg θα καταναλώνει αρκετή ενέργεια. Συνεπώς σε συνθήκες αθηναϊκού μποτιλιαρίσματος, εκεί θα είναι. Πρέπει να γίνει μια τέτοιου τύπου συγκριτική δοκιμή με το yc και το juke ξέρω γω για να βγει η διαφορά σε πραγματικές συνθήκες.
Γιατί αξιολογείς το MG με βάση το juke που είναι διφορετικη κατηγορία, και άλλης εταιρίας σύστημα;;
Σε δοκιμές στο YouTube σε νορμαλ μετακίνηση του γράφει 4,6 -4,8 λίτρα δηλαδή κατανάλωση που αντιστοιχεί χοντρικά και στις καταναλώσεις του wltp
-
To ειδα στατικα στην εκθεση. Δεν εχει αισθητηρες εμπρος αλλα εχει καμερα. Εχει 3 αισθητηρες πισω. Μεσα φουλ στο σκληρο πλαστικο. Το ωραιο τιμονι ρυθμιζεται μονο πανω κατω που ειναι μειον σιγουρα. Πορτ παγκαζ απο κατω εχει την 12βολτη συν κατι εργαλεια νομιζω για τα λαστιχα. Μια χαρα ειναι ο χωρος, μην ξεχναμε οτι προοριζεται για 2ο και 3ο αμαξι. Τα λαστιχα μια χαρα μεγεθος εχουν. Καποιος ειπε οτι ειναι το νεο φιεστα, εμενα μου φανηκε αισθητα μεγαλυτερο απο φιεστα μαλλον το νεο πολο.
-
Ποιός που μπορεί να δώσει τόσα λεφτά για 2ο και 3ο αμάξι, θα πάρει την κινεζιά ?
Ούτε οι κινέζοι που πήραν γκόλντεν βίζα...
-
@criuser said in MG3 Hybrid+ 2024:
Ποιός που μπορεί να δώσει τόσα λεφτά για 2ο και 3ο αμάξι, θα πάρει την κινεζιά ?
οι κινεζοι που πηραν την golden visa πιστεψε με εχουν πολλα παραπανω λεφτα απο οτι εμεις
-
@chris__7 said in MG3 Hybrid+ 2024:
@criuser said in MG3 Hybrid+ 2024:
οι κινεζοι που πηραν την golden visa πιστεψε με εχουν πολλα παραπανω λεφτα απο οτι εμεις
Μα αυτό λέω...
Οπότε σιγά μην πάρουν κινέζικο...
-
Καλησπέρα και από εμένα. Επειδή με ενδιαφέρει για αγορά το mg3 έχω γραφτεί στο fb σε κάποια group και πολλοί κάτοχοι γράφουν για καταναλώσεις 4-4,5 λίτρα. Περιμένω να έρθει αμάξι για να το δω από κοντά και για test drive. Σκέφτομαι για την βασική έκδοση και να βάλω ζάντες 16' και led aftermarket αν δέχεται. Εναλλακτικα σκέφτομαι το vitara και αυτό στην βασική του έκδοση με 21κ και μόνη έλλειψη τα πίσω παράθυρα.
-
Κάτοχοι;
-
Ολόφρεσκο κινέζικο αυτόματο πυραυλάκι (εντάξει, αυτό με ερωτηματικά) και χαμηλή κατανάλωση vs ιαπωνικό προσθιοκίνητο χειροκίνητο SUV 9ετίας. Δεν έχει και πολύ νόημα η σύγκριση.
-
@mithos1979 said in MG3 Hybrid+ 2024:
Περιμένω να έρθει αμάξι για να το δω από κοντά και για test drive.
Αθήνα έχει έρθει για test drive, το οδήγησα την προηγούμενη Παρασκευή.
MG3 Hybrid+ 2024