-
@dstou said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
Θα υπάρχει και δεύτερο ιχ, αν πάθει κάτι το ηλεκτρικό;
9⁰Τι σημασία έχει αυτό? Το 3λλημα τέθηκε μεταξύ ηλεκτρικών !
-
Αν και Τέσλα κορυφή όπως λένε οι ειδήμονες, ψηφίζω Κινέζα, αρκεί να επιλέξεις κάτι από το πάνω ράφι με καλή εγγύηση. Καλή αναζήτηση
-
BYD καθαρα λογω εισαγωγεα θα επελεγα.
-
#μονο_τεσλα
αλλιώς byd που φαίνονται τα πιο αξιόλογα κινέζικα
-
Όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει η byd κάτι με σοβαρή μπαταρία και καλή ταχύτητα φόρτισης στα χρήματα του φίλου.
Το byd atto 2 νομίζω είναι στα 30Κ και το surf θεωρώ ταλαιπωρία τα συχνά ταξίδια 400-500 χλμ
Το aion έχει καλή μπαταρία αλλά αργή φόρτιση.
Το μόνο που τσεκαρει όλα τα κουτάκια αυτή τη στιγμή είναι το b05 -
@ilias-a said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
@red_monster said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
όσοι ψάχνετε τεσλα να έχετε υπόψη σας τα παραπάνω !!
Σοβαρο θεμα αυτο, 9 βδομαδες αναμονη για ανταλλακτικο?
Πλάκα κάνεις ρε σύ ? Η αναμονή για κια/χιουνται/μαζντα είναι μεγαλύτερη !
Ψέματα, μάζντα το πιθανότερο να μην βρεις τίποτα.btw η τεσλα έχει και ανεξάρτητα δίκτυα διανομής, αν θες αγοράζεις ετοιμοπαράδοτα τα πάντα
-
Ψέματα, μάζντα το πιθανότερο να μην βρεις τίποτα.btw η τεσλα έχει και ανεξάρτητα δίκτυα διανομής, αν θες αγοράζεις ετοιμοπαράδοτα τα πάντα
Δεν πιανει κανενας το χιουμορ σου
Το γυφτοτεσλα δεν το ειδε κανενας -
το χρωμα του τρακαρισμενου Tesla ειναι αθλιο,καλυτερα να το βαψει ολο οταν ερθει το ανταλλακτικο. Μονο σε Accent πρωτης γενιάς το έχω δει, καθως και σε ενα παιδικο δωματιο μπεμπας
-
Εχουμε bif otso-red?
-
!
Οτι και να χρειαστεις απο ανταλλακτικο φανοποιιας , παει στον 1 με 1 1/2 μηνα.
Ανεξαρτητως μαρκας, δεν στοκαρει κανενας τιποτα. -
Χιουνται και κια δε γνωριζω, μαζντα και λοιπες Ιαπωνεζικες βρισκεις στις 12-15 ημερολογιακες.
Το θεμα ειναι να αναζηταμε τη βελτιωση της παθογενειας και οχι να τη δικαιολογουμε. -
@geo-f1 said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
Εχουμε bif otso-red?
Τον νευριαζω επιτηδες γιατι αν και καλοκαιριατικα με πανσεληνο πολυ ησυχος ειναι .
Εχει καιρο να παει για μπανιο οποτε ειπα να σιγονταρω .
Δεν του λες και συ τιποτα ; -
@fanis75 said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
Σαφώς Τέσλα, αλλά δεν ξέρω εαν μπορείς να βρεις με αυτά τα χρήματα σε καλή κατάσταση με λογικά χλμ.
Και εγώ Τέσλα ήθελα, αλλά με 27Κ δεν έβρισκα και έτσι πήρα Κινέζο!
δεν το πήρες γιατί είναι SUV?
-
Στο car αυτή τη στιγμή έχει μόνο δύο Τέζλα 3 του 2021 κάτω από 24.000 ευρώ, ένα στα 23.500 και ένα στα 23.800. Αμφότερα SR, του 2021, με >120.000 χλμ. και τα 2 επαρχία.
Δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις σοβαρή επιλογή, είσαι πολύ στριμωγμένος.
Από Γερμανία πάλι αγοράζεις μοσχάρι στη σακούλα, ιδανικά πρέπει να πας να το δεις και να το ψάξεις. Και επειδή το έχω κάνει, οι αποστάσεις είναι μεγάλες, η διαδικασία απαιτητική (όχι δύσκολη, αλλά ούτε βόλτα), το δε κόστος ανεβαίνει.
Επίσης, για καινούργιο ηλεκτρικό με κάποιες ψιλοσοβαρές δυνατότητες, πάλι λίγα είναι τα λεφτά.
Πρόταση:
Ανέβασε το μπάτζετ σου, ει δυνατόν 3-4 χιλιάρικα, και ψάξε από την αρχή.
Το δίλημμα είναι Τέζλα 3 μετάχειρο 5ετίας με >100.000 χλμ. ή καινούργιος Κινέζος. -
Θα υπάρχει και δεύτερο ιχ, αν πάθει κάτι το ηλεκτρικό;
9⁰Ναι υπάρχει δεύτερο "κανονικό" της γυναίκας.
@dg79 said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
Όμως αυτή τη στιγμή δεν έχει η byd κάτι με σοβαρή μπαταρία και καλή ταχύτητα φόρτισης στα χρήματα του φίλου.
Το byd atto 2 νομίζω είναι στα 30Κ και το surf θεωρώ ταλαιπωρία τα συχνά ταξίδια 400-500 χλμ
Το aion έχει καλή μπαταρία αλλά αργή φόρτιση.
Το μόνο που τσεκαρει όλα τα κουτάκια αυτή τη στιγμή είναι το b05Αυτό ακριβώς, θα ήθελα να πάω σε BYD αλλά το Atto 2 ξεφεύγει σε τιμή και το Dolphin είναι μικρό.
-
AION V βαλε δανειο και παρε το. Αφου δε σε πειραζει το μεγεθος ειναι εξαιρετικη προσφορα αυτη τη στιγμη. Αργοτερα θα ακριβυνει. Τωρα εχει 26,900 ευρω σε προσφορα! 75,26 kWh μπαταρια LFP (Lithium Iron Phosphate), δε βρισκεις καλυτερο. Αυτονομία WLTP: Έως 510 km στον μικτό κύκλο και έως 708 km σε αστικό κύκλο. Ταχεία Φόρτιση (DC): Έως 180 kW, με δυνατότητα φόρτισης από 30% σε 80% σε περίπου 18 λεπτά. Μήκος: 4.605 mm (4,6 μ.). Ρωτα το Φάνη που ειναι το πιο συμφερον να παρεις δανειο.
-
@geo-f1 said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
Εχουμε bif otso-red?
Εχω δηλώσει φαν @otso !
-
Από Γερμανία πάλι αγοράζεις μοσχάρι στη σακούλα, ιδανικά πρέπει να πας να το δεις και να το ψάξεις.
Γερμανία έπαιζαν και πολύ σε taxi/uber οπότε και εκεί θέλει προσοχή.
Δεν θυμάμαι τις γενιές του hardware, αλλά ίσως αξίζει αν βρεις κάποιο με FSD πακέτο. -
Το B05 φαίνεται αυτή την στιγμή κορυφαία επιλογή και μάλιστα με την υποστήριξη της Stellantis με δική της Ευρωπαϊκή εταιρεία που έχει το 51% με ότι σημαίνει αυτό για την μελλοντική πορεία της μάρκας στην Ευρώπη.
Και σε καταπληκτική τιμή, έβαλαν τον δούρειο ίππο στην Ευρώπη οι Γάλλοι μάλλον.
Άσε που όπως φαίνεται έδωσαν και κάποιον τρελό ιταλακια της Alfa Romeo να επιμεληθεί το στήσιμο, είδε πισωκουνα, αναλογία βάρους 50-50 , θα @@@βλωσε ο άνθρωπος, σαν GTV , Alfa 75 turbo θα το έχει κάνει να στρίβει.
-
@wantone said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
@fanis75 said in Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;:
Σαφώς Τέσλα, αλλά δεν ξέρω εαν μπορείς να βρεις με αυτά τα χρήματα σε καλή κατάσταση με λογικά χλμ.
Και εγώ Τέσλα ήθελα, αλλά με 27Κ δεν έβρισκα και έτσι πήρα Κινέζο!
δεν το πήρες γιατί είναι SUV?
Ενας λόγος ειναι αυτός, αλλά ο κυριότερος ειναι το οικονομικό κομμάτι. Προφανώς και στα ίδια χρήματα εαν έβρισκα highland θα το προτιμούσα!
Μεταχειρισμένο Tesla Model 3 ή καινούργιο EV με 24k;