@famas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@geo-f1 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Παει η μελιτζανα οτσο μου Πουληθηκε. Ενημερωσε τα αρχεια σου παρακαλω
Ο Σπάικ;
Παππουλινος ετων 15 πια

@famas said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
@geo-f1 said in Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!:
Παει η μελιτζανα οτσο μου Πουληθηκε. Ενημερωσε τα αρχεια σου παρακαλω
Ο Σπάικ;
Παππουλινος ετων 15 πια

Ξανα στους δρομους!!! Απο το μακρινο 2012!!!!
Ιδιο προβλημα και το δικο μας τρεντ του 2007.Εδω κ καιρο.Ωρες ωρες ειναι πολυ εκνευριστικο.Επισης οταν κατεβαζω το παραθυρο καμια φορα αναβει το φως και η ενδειξη στο ταμπλο οτι μια πορτα ειναι ανοιχτη.
Tapatalk & SII

Εκλασε το μαμα κιβωτιο. Αναμενομενο. Και περιμενουμε απο Αγγλια κιβωτιο focus RS mk1 που θα παντρευτει με κιβωτιο Μοντεο ΜΤΧ-75
Θα χει μπολικη δουλειτσα!!! Αλλα θα ναι πιο αξιοπιστο!!
Αχ θυμομαστε τα νιατα μας παλι. Συνεργειο, αναμονες,δοκιμες!!!

Επιτελους εφυγαν τα parada και μπηκαν τα toyo!!!
Και γω καπου εκει το 1990-91 αρχιζα να διαβαζω τα τευχη.
Καπου εχω μπολικα.
Εδω ενα βιντεακι απο την εκπομπη Τροχοι και δρομοι την επομενη εβδομαδα μετα το ατυχμα του Ayrton Senna στην Ιμολα...
Εισαγωγη ο ΚΚ και μετα μπαινει ενας ακομα που εφυγε νωρις (Τεο Λαζακι)
Rip
Youtube Video
@xenos said in Επιλογή Ελαστικών & Ζαντών!!! Ζητείται βοήθεια.... [#3]:
Περί ορέξεως...
Εγώ πάντως αυτό θα έκανα, να το χαίρομαι όσο μπορώ.
Γιώργο πως το συνέφερες; Τι του άλλαξες μετά από τόσο καιρό;
Τα toyo ηταν παλιο αποθημενο. Αλλα ειχα καταληξει στα parada γιατι τοτε ηταν το μοναδικο μου αυτοκινητο και επαιζε να το βγαζω και σε βροχες (ακομα και λιμνη πλαστηρα σε χιονια ειχε παει)
Τωρα δε θα ειναι για καθημερινο. Αν και χθες πηγα Mymarket 
Η ανασταση πηγε πολυ καλυτερα απο τι περιμενα. Λαδι κομπρεσορα και τρομπα βενζινης . Και φυσικα ολα τα υγρα.
Μπαταρια και πηρε αμεσως.Τωρα περναει κατι σαν φαση στρωσιματος παλι να δουμε αν εχει κανενα θεμα. (διαρροουλα κλπ)
Εχουν δρομολογηθει και αλλες αλλαγες.
Μηπως ειμαστε οφ τοπικ εδω? Εχουμε κανενα fordoθεμα?
@piliourits said in Διαπιστωσεις απο την απεργία των ταξί.:
@geo-f1 said in Διαπιστωσεις απο την απεργία των ταξί.:
κολοφαρα
Όντως, είναι ξεφτίλα, να υπάρχουν απεργοσπάστες για λίγα φράγκα παραπάνω.
Ξερναω
@ilias-a said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες:
@geo-f1 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες:
@stepar10 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες:
Πώς θα ξέρω ότι μου πέρασε όντως αυτό που ζήτησα; Προφανώς όση εμπιστοσύνη και να έχεις πάντα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις ειδικά όταν διαλέγεις το πιο ακριβο προϊόν και οι εποχές δεν είναι εύκολες.
Δε θα συνεργαζομουν με ανθρωπο-επαγγελματια τον οποιο δε θα εμπιστευομουν.
Και πως φτανεις στο σημειο να εμπιστευεσαι καποιον? Δεν βαζουμε καθε μερα μεμβρανες πχ. Οκ βλεπεις αξιολογησεις ρωτας απο δω και απο κει. Αλλα παντα εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου καποια πραγματα.
Ειναι θεμα χαρακτηρα και εμπειριας να μπορεσεις να αξιολογησεις σωστα αυτον που μιλας μαζι του.
Αν ξεκινας με "μηνυματα" στο πισω μερος του μυαλου σου, να εισαι σιγουρος οτι θα ανακαλυψεις καποιο προβλημα ακομα και με το σωστο προιον.
Καλα προσωπικα δειχνω ευκολα εμπιστοσυνη. Και την εχω πατησει μερικες φορες. Πχ τωρα που το σαββατο παω να βαλω και γω μεμβρανες στο παρμπριζ ,πηγα μιλησα με τον ανθρωπο 2 φορες και με κερδισε. Ειναι και 5αστερος οποτε παω σχετικα πιο ανετος. Αλλα ποτε δεν εισαι 100% σιγουρος για καποιον.
Και ποιον προτεινεις για αντικαταστατη Μπεκιαρη?
@stepar10 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες:
Πώς θα ξέρω ότι μου πέρασε όντως αυτό που ζήτησα; Προφανώς όση εμπιστοσύνη και να έχεις πάντα υπάρχουν δεύτερες σκέψεις ειδικά όταν διαλέγεις το πιο ακριβο προϊόν και οι εποχές δεν είναι εύκολες.
Δε θα συνεργαζομουν με ανθρωπο-επαγγελματια τον οποιο δε θα εμπιστευομουν.
Και πως φτανεις στο σημειο να εμπιστευεσαι καποιον? Δεν βαζουμε καθε μερα μεμβρανες πχ. Οκ βλεπεις αξιολογησεις ρωτας απο δω και απο κει. Αλλα παντα εχεις στο πισω μερος του μυαλου σου καποια πραγματα.