-
@dettol Μη με τσιγκλάς.
Η Ελλάδα έκανε ότι ακριβώς έκαναν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Το αδικημα της ήταν ότι είχε κατά 10% υψηλότερη χρηση repos από τις ίδιες τράπεζες που είχαν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Μη τρώτε την παπατζα πως οι άλλοι είναι τίμιοι. Τα ίδια με την Ελλάδα έκαναν…..ακριβώς τα ίδια. Με την Ιταλία και χειρότεραΕίχα γράψει και είχα ποστάρει στοιχεία για το θέμα . Επίσημα από την ευρωπαϊκή ένωση. Οχι άρθρα γνώμης και ιστοριες
-
Δεν έχω ιδέα τί συζητάτε εδώ αλλά είδα ΠΑΣΟΚ και μπήκα.
Να ξέρετε εγώ περνάω συνέχεια απο το σπίτι του προέδρου και μαρσάρω αλλά δεν ξυπνάει με τπτ.

-
@a-d-p said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:
@lap said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:
@a-d-p said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:
@bekiaris said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους αι και παραγωγούς:
GreenTank: Σε ιστορικό χαμηλό οι εκπομπές της ηλεκτροπαραγωγής φέτος λόγω της διασύνδεσης της Κρήτης
Σε ιστορικά χαμηλά βρέθηκε επίσης η ένταση άνθρακα του τομέα ηλεκτροπαραγωγής τόσο τον Ιούνιο 2026 (183,1 γρ. CO2/kWh), όσο και το πρώτο εξάμηνο του 2026 (217,8 CO2/kWh) χάρη στο ρεκόρ παραγωγής από ΑΠΕ και μεγάλα υδροηλεκτρικά, αλλά και τη μειωμένη χρήση πετρελαίου στην Κρήτη.
Να δούμε ποιος θα πληρώσει τα 120€ εκ που ζητάει η ΔΕΗ για την κρύα εφεδρεία των μονάδων ντίζελ στην Κρήτη

Για αυτό λέμε ΠΑΣΟΚ. Διότι θα αυτοκαταστραφούμε με δ’αυτους. Τους πιστευτέ κιόλας και τους θεωρείτε και διάνοιες
Το ελληνικό κράτος ιδρύει από κοινου εταιρεία με ιδιώτες και την ΔΕΗ εάν θέλει. Μεταβιβάζονται όλες οι στρατηγικές μονάδες και χρηματοδοτείται η συντήρηση τους από τον προϋπολογισμό
Για 30-40 -120εκ η Ελλάδα βρίσκει στον αέρα και για πλάκα repos με εγγύηση κρατικά ομόλογα όταν για παράδειγμα το 25 τα repos ήταν κοντά στα 63 δις και κανείς δεν ασχολήθηκε
Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι η μισή κυβέρνηση είναι ΠΑΣΟΚ;

Αυτό που προτείνεις γίνεται μόνο με ΚΚΕ,
την επόμενη μέρα γίνεστε όλοι δημόσιοι υπάλληλοι με μισθό 300€ και ξεχνάτε τα ιδιωτικά αυτοκίνητα, όλοι με το μετρό και τα λεωφορεία

Κρατικά όλα τα διυλιστήρια και οι μονάδες παράγωγης.
5 λεπτά η κιλοβατώρα και 50 δρχ το λίτρο η βενζίνη
.Σκλαβενίτης κρατικός και όλοι οι υπάλληλοι του ΔΥ.
Τα φαρμακεία κρατικά και ο μερσεντοαουντακιας @w202-amg διορίζεται στο δημόσιο

Ο @gatoz συνεχίζει αυτό κάνει, αφού τα νοσοκομεία είναι ήδη κρατικά
αλλά παίρνει και το χαρτοφυλάκιο του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης, με υφυπουργό τον @jousisΟ @criuser μαζεύει τις λίρες του και διαφεύγει στην Αργεντινή, ο γιος του διορίζεται στον ΕΛΓΑ και παραμένει στη χώρα.

Ο @otso γίνεται υπουργός Γεωργίας και εγώ Δημοσίας τάξεως

Ο @realzeus γίνεται υπουργός Άμυνας και στέλνει μια ΤΘΤ με leopard στην Ουκρανία για να βοηθήσει στην αποναζιστοποιηση της

Ο @antonmone που μας παρακολουθεί τόσο καιρό, αναλαμβάνει επικεφαλής της ΕΥΠ, η οποία μετονομάστηκε σε ΚΥΠ.
Τον @azmo και τον @andya3 τους συλλαμβάνουν και τους στείλνουν στο ορυχείο λιγνίτη Αχλάδα 1 στη Φλώρινα να σπάνε πέτρες

Αυτο που προτείνω το 2025 το ενέκρινε η επιτροπή ανταγωνισμού της ευρωπαϊκής ένωσης για χώρα μέλος.
Δεν θα το πρότεινα εαν δεν υπήρχε νομικό προηγούμενο.
Έχουμε και τον δερβέναγα την επιτροπή πάνω από το κεφάλι μας αλλά εφόσον είμαστε μέλη πρέπει να υπακούμε στους κανόνες
-
@jousis said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:
Δεν έχω ιδέα τί συζητάτε εδώ αλλά είδα ΠΑΣΟΚ και μπήκα.
Να ξέρετε εγώ περνάω συνέχεια απο το σπίτι του προέδρου και μαρσάρω αλλά δεν ξυπνάει με τπτ.
Ας του πει κάποιος ότι έχει ηλεκτρικό

-
@dettol Μη με τσιγκλάς.
Η Ελλάδα έκανε ότι ακριβώς έκαναν ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ. Το αδικημα της ήταν ότι είχε κατά 10% υψηλότερη χρηση repos από τις ίδιες τράπεζες που είχαν όλες οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Μη τρώτε την παπατζα πως οι άλλοι είναι τίμιοι. Τα ίδια με την Ελλάδα έκαναν…..ακριβώς τα ίδια. Με την Ιταλία και χειρότεραΕίχα γράψει και είχα ποστάρει στοιχεία για το θέμα . Επίσημα από την ευρωπαϊκή ένωση. Οχι άρθρα γνώμης και ιστοριες
Επομένως δεν ήταν ανίκανοι αλλά χαζοί; Αυτό λες;

-
Γέλασα με τον criuser στην Αργεντινή. Στην Αργεντινή αδέλφια εργολάβοι, στην Αργεντινή

Και τον Αντυ στα κάτεργα να λέει αποφθέγματα νεοφιλευθερισμού μαζί με τους άλλους εργάτες
Ο Αζμο είναι πολύ μορφωμένος, δεν το λέω ειρωνικά, και οι μορφωμένοι πάντα την γλύτωναν. Χρειάζονται όποιος και αν κυβερνά
-
@dettol said in Περί ΔΕΗ ΔΕΔΗΕ και λοιπούς παρόχους και παραγωγούς:
@dettol Μη με τσιγκλάς.
Επομένως δεν ήταν ανίκανοι αλλά χαζοί; Αυτό λες;

Μα αυτός που και καλά τους κατήγγειλε ήταν η νδ όχι αυτοί, και ανάγκασε να γίνει έλεγχος, να μας προσέξουν και να μπούμε εν τέλη σε επιτροπεία μέχρι να ξεδιαλύνει η υπόθεση και το χρέος που σκαρφάλωνε. Μετά πτωχευσαμε
Τα ίδια μετά έκανε και το ΠΑΣΟΚ.Δεν θέλω να χαλάσω το τροπικο
-
Ο Αζμο είναι πολύ μορφωμένος, δεν το λέω ειρωνικά, και οι μορφωμένοι πάντα την γλύτωναν. Χρειάζονται όποιος και αν κυβερνά
Συναδελφικη αλληλεγγυη λεγεται και ειναι απλο .
σαν πολλοι ορκωτοι εχετε μαζευτει εδω μεσα . -
Δεν είμαι συνάδελφος του αζμο.
Οι ορκωτοί μας παρακολουθούν

Άνθρωπος που έχει διδακτορικό στα οικονομικά μονάχα τυχαίος δεν είναι. Άσχετο αν διαφωνώ σχεδόν στα περισσότερα μαζί του
-
Γέλασα με τον criuser στην Αργεντινή. Στην Αργεντινή αδέλφια εργολάβοι, στην Αργεντινή

Και τον Αντυ στα κάτεργα να λέει αποφθέγματα νεοφιλευθερισμού μαζί με τους άλλους εργάτες

Και ο Αντυ επιστήμονας είναι
Άσε που στον κομμουνισμό δεν γίνονται διακρίσεις

-

Να στε καλά γέλασα και απόψε. Αυτό το forum μ αρέσει
Και τώρα ….
ΤΕΛΟΣ ΤΟ OFF TOPIC

-
Αυτος που δεν ξερουμε τι ειναι , ειναι ο jousis και αν ειναι επιστημων σε τι θα λεγατε οτι διαπρεπει ;
-
Κατάστημα μεταχειρισμένων εσωρούχων όλα 1 ευρώ
Το Ρενώ το έχει με μίσθωση στην επιχείρηση. Το κίτρινο χρώμα δεν είναι τυχαίο
-
για τον λαπ να ξενυσταξει
«Οικονομολόγος είναι ένας ειδικός που θα ξέρει αύριο γιατί τα πράγματα που προέβλεψε χτες δεν έγιναν σήμερα»
-
Μα εάν τα έλεγε σωστά με την πρώτη δεν θα τον ξανά πλήρωναν τον επόμενο μήνα.
Οκ σταματώ….
Με παρασέρνει ο Otso σε ακόλαστα οφφτοπικ
Καληνύχτα και όνειρα πράσινα
-
-
@azmo said in Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!:
θα με βάζει να πλυνω το Lada του.
Last year, τώρα θα έχουμε zeekr kai omoda, ας είναι καλά οι σύντροφοι Κινέζοι

-
εμεις ειμαστε δικαιοι
και εχουμε κατι τουρκικες στα κολχοζ που θελουν καθαρισμα
εισαστε υποψηφιοι
-
Σεμνά γιατί μπορεί να αρχίσει η τουριστική περίοδος...

-
@dettol said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
"ειχα ενα c3 aircross diesel το οποιο μου ειχε βγαλει την ψυχη απο πλευρας σερβις"
"στο αυτοκινητο αυτο στα πρωτα 8.000 χλμ πηγαμε για προβλημα στον ψεκασμο"
"αλλαξα δυο φορες τιμονι γιατι μου εβγαζ επροβληματα αεροσακου"
"εαν δεν ειχα εγγυηση θα μου ειχε κοστισει πανω απο 6000 σε ανταλλακτικα και σερβις"
"μου ξανα εβγαλε προβλημα με το τιμονι και 1 μηνα πριν βγω απο την εγγυηση το πουλησα"
"επρεπε να φυγει αμεσα το αυτοκινητο απο την κατοχη μου"
"δεν θα ξανα αγοραζα ποτε πετρελαιο μετα απο οτι εχω παθει"
"ειμαι ακομα σε φορουμ σιτροεν και ολοι μια απο τα ιδια. Πεζω, σιτροεν μια απο τα ιδια"ειπε ομως ο ανθρωπος οτι ηταν ομορφο

ευχαριστουμε την στελαντις που σπρωχνει τον κοσμο στα ηλεκτρικα!

τυχαιο ταγκ @criuser
https://youtu.-SqH4U?si=ugVfWM1bDxGhS2lL
Μόνο εγώ θεωρώ ανέντιμη αυτή την πώληση ;
Περί αυτοκίνησης, ανέμων & υδάτων!