@vagkirk said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@azmo said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
@vagkirk said in Η προοπτική της ηλεκτροκίνησης:
Και εγώ με τον ΕΦΚΑ και ειδικά αυτό το μπουρδέλο που ακούει στο όνομα ΚΕΑΟ δεν θέλω να ασχολούμαι καθόλου.
Έχω εκτεθεί μερικές φορές ανεπανόρθωτα σε πελάτες που και τους έχει σιχαθεί η ψυχή μου.
Έχουν την καραμέλα στο στόμα να πάτε στον λογιστή και δεν έχουν την παραμικρή διάθεση να βοηθήσουν τον ασφαλισμένο όταν απευθύνεται σε αυτούς ακόμη και για απλά πράγματα.
Καλά για συνταξιοδοτικά δεν το συζητάμε, κάποτε υπήρχαν και κάποιοι λίγοι υπάλληλοι που ήταν καλοί και πρόθυμοι να βοηθήσουν τον ασφαλισμένο, τώρα μόνο σε εργατολογο ή σε όποιους ήρωες λογιστές έχουν πιστοποιηθεί σχετικά για συντάξεις.
Ναι είναι τραγική η κατάσταση στην μπανανια. Εγω δεν αντεξα να παριστάνω τον ήρωα και να ζω με φαρμακα για το στομάχι. Χαρισα το γραφείο στον συνεργάτη μου και βρήκα δουλειά σε εταιρια. Μειωθηκε το εισοδημα μου γιατί ειχαμε καποιους μεγαλους πελατες, αλλά ξαναβρηκα την ψυχικη μου ηρεμια και τον χρονο να κανω αυτα που γουστάρω.
Και πολύ καλά έκανες, πολλοί έχουν κάνει το ίδιο τα τελευταία χρόνια, εκτός από τον ιδιωτικό τομέα μπήκαν και στην ΑΑΔΕ αρκετοί όπου εκεί παρά τους χαμηλότερους μισθούς είναι πολύ καλύτερα τα πράγματα από άδειες και ωράρια.
Για πίεση δουλειάς δεν το συζητάμε, φίλος, πολύ καλός λογιστής μου είπε πως σε 10-15 εργάσιμες μέρες έβγαλε στο τμήμα εισοδήματος σε ΔΟΥ δουλειά σχεδόν ενός ολόκληρου χρόνου άλλου υπαλλήλου...
Δεν θα μακροημερεύσει στο Δημόσιο με αυτή την λογική. Πες του να κουλάρει. Εδώ εγώ σε γνωστή μεγάλη εταιρία πήγα και χωρίς να το κάνω επίτηδες αλλά από αδράνεια γιατί είχα μάθει να δουλεύω με τερμα γκαζια για να προλάβω, μου συνέστησαν "ευγενικά" οι συνάδελφοι να ηρεμήσω. Και τώρα είμαι ζεν. Ποτίζω τις γλάστρες στο γραφείο. Είναι ωραία η ζωή του μισθωτού.